🧹 Huispausjoukkueet 2023-2024 [Ilmoittautuminen]

Kuva

Valvojat: Atlas Ironwood, Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3544
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

🧹 Huispausjoukkueet 2023-2024 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Huispausjoukkueet lukuvuonna 2023-2024

Alla on lista Tylypahka AM:in huispausjoukkueiden tämänhetkisestä kokoonpanosta, ja listan alta puolestaan löytyvät ohjeet huispausjoukkueeseen liittymiselle. Huispausta ei varsinaisesti tällä hetkellä pelata Tylypahka AM:issa oikeasti vaan otteluiden lopputulokset arvotaan. Joukkueeseen kuuluminen on siis enemmänkin roolipelillinen juttu. Lukuvuoden 2023-2024 huispausotteluiden aikataulut ja tulokset sekä myös säännöt huispausotteluiden arpomisesta löytyvät täältä.

Huispausjoukkueeseen voivat hakea kaikki toisen vuoden ja sitä vanhemmat oppilaat. Kapteenin ja varakapteenin paikkaa voivat hakea viidesluokkalaiset ja sitä vanhemmat hahmot. Jatko-opiskelijat eivät voi enää pelata tupansa huispausjoukkueessa virallisissa tupienvälisissä otteluissa, mutta he voivat halutessaan esimerkiksi valmentaa joukkuetta. Joukkueen kapteenit valitsevat varakapteeninsa joukkueen muista (virkaan halukkaista) jäsenistä.

Lista päivitetty viimeksi: 04.01.2024

Korpinkynsi

Kapteeni:
Varakapteeni: Rigel Turner (6. luokka)
Valmentaja:

Jahtaaja 1:
Jahtaaja 2:
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1: Rigel Turner (7. luokka)
Lyöjä 2:
Pitäjä:
Etsijä:

Luihuinen

Kapteeni:
Varakapteeni: Gabriel Rover (7. luokka)
Valmentaja:

Jahtaaja 1: Travis Stanson (5. luokka)
Jahtaaja 2: Igor Postlethwait-Romanov (5. luokka)
Jahtaaja 3: Gaëlle Lefebvre (7. luokka)
Lyöjä 1: Gabriel Rover (7. luokka)
Lyöjä 2:
Pitäjä:
Etsijä: Amir al-Ayadi (6. luokka)

Puuskupuh

Kapteeni: John Orion (7. luokka)
Varakapteeni:
Valmentaja:

Jahtaaja 1: Ivana Grace (7. luokka)
Jahtaaja 2: Cecilia Egerton (3. luokka)
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1:
Lyöjä 2:
Pitäjä: John Orion (7. luokka)
Etsijä: Gaia Elmsworth (2. luokka)

Rohkelikko

Kapteeni:
Varakapteeni: Timothy Morgan (7. luokka) *
Valmentaja:

Jahtaaja 1: Marygold O'Gara (3. luokka)
Jahtaaja 2: Maya Hemingsworth (5. luokka)
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1: Ruth Levi (7. luokka)
Lyöjä 2: Timothy Morgan (7. luokka)
Pitäjä:
Etsijä: Stella Gibbs (6. luokka)

Varasijat: Mellow Weatherfield (etsijä)


Huispausjoukkueeseen liittyminen

Kuka voi liittyä huispausjoukkueeseen?
  • Toisen vuoden oppilaat ja sitä vanhemmat voivat liittyä tupansa joukkueeseen.
  • Hahmosta tulee löytyä hahmoesittely hahmoesittelyalueelta.
  • Viidesluokkalaiset ja sitä vanhemmat oppilaat voivat halutessaan hakea kapteenin paikkaa mikäli se on vapaana. (Huom! Kapteenihaku julkistetaan erikseen 3. lokakuuta 2023!)
  • Jatko-opiskelijat eivät voi enää pelata tupansa huispausjoukkueessa virallisissa otteluissa, mutta he voivat halutessaan esimerkiksi auttaa joukkueen valmentamisessa.
Miten joukkueeseen haetaan?
Huispausjoukkueisiin voi hakea kuka tahansa 18. syyskuuta 2023 klo 18 alkaen täyttämällä alta löytyvän ilmoittautumislomakkeen ja postaamalla sen tähän topiikkiin. Viime kauden huispaajat voivat ilmoittautua jo aikavälillä 4. - 17.9.2022 ja varmistaa siten vanhan paikkansa pitämisen. Lisätietoa ilmoittautumisista löytyy huispaushakuinfosta.

Miten ilmoittautumislomake täytetään?
Vastaa lomakkeen kysymyksiin pelaajana, älä hahmona. Kysymykset on tarkoitettu sellaisiksi, että niihin voi vastata ihan 1-2 lauseella. Enemmänkin toki saa kirjoittaa, jos siltä tuntuu, mutta vastausten pituus ei varsinaisesti ratkaise joukkueeseen pääsyä. Kaikkien tupajoukkueessa pelaavien ei myöskään tarvitse olla mitään lajinsa luonnonlahjakkuuksia ja tulevia ammattilaisia, jotka ovat syntyneet kilpaluuta kädessä vaan joukkueisiin mahtuu varmasti mukaan myös sellaisia "ihan ok" -tasoisia pelaajia. :) Olisihan se roolipelillisestikin vähän hassua, jos koulu olisi täynnä jotain maailmantason lahjakkuuksia, sillä nyt on kyse kuitenkin koulujoukkueista eikä huispauksen maailmanmestaruuskisoista! Otathan huomioon lomaketta täyttäessäsi myös hahmosi iän: lisävuodet normaalisti tuovat mukanaan myös lisää taitoa ja kokemusta. Jätä hahmollesi siis jotain kehitysvaraakin! Tietoja voi päivittää hahmon varttuessa. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia, muut vapaaehtoisia. Hakemuslomakkeen alta löytyvät myös täyttöohjeet eri kohtiin.

Ilmoittautumislomake

Koodi: Valitse kaikki

[b]*Nimi:[/b]
[b]*Tupa:[/b]
[b]*Luokka-aste:[/b]
[b]*Haettu pelipaikka:[/b]
[b]Oletko kiinnostunut kapteenin virasta?[/b]
[b]Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta?[/b]

[b]*Hahmon vahvuudet huispauksessa:[/b]
[b]*Hahmon heikkoudet huispauksessa:[/b]
[b]*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla:[/b]
[b]*Lento/huispaushistoria:[/b]
[b]*Lento/huispaustaidot:[/b]
[b]Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen:[/b]
[b]Käytössä oleva luuta:[/b]
Ilmoittautumislomakkeen täyttöohjeet
Haettu pelipaikka: - Jos haet useampaa eri pelipaikkaa (jahtaaja/lyöjä/etsijä/pitäjä), laita ne järjestykseen siten, että ensimmäisenä on se, jonka haluaisit mieluiten. Mikäli pelipaikalla ei ole sinulle väliä vaan haluat vain ylipäätään hahmosi joukkueeseen, voit laittaa kohtaan myös "mikä tahansa käy". Jos haet paikkaa, joka on tällä hetkellä täytetty, lisääthän pelipaikkatoivomuksen vieraan merkinnän (varasija). Hahmosi menee tällöin varasijalle kyseiseen pelipaikkaan. Pelipaikan vapautuessa sitä tarjotaan ensimmäisenä varasijalla olevalle.

Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? - Kyllä/ei. Huomaa, että kapteeneilla tulee jatkossa todennäköisesti olemaan joitakin ylimääräisiä vastuita (esim. varakapteeneiden valinta, joukkueen suunnitteluketjun ylläpito ja mahdollisesti roolipelien järjestäminen joukkueelle), joten näihin virkoihin tahdotaan aktiivisia pelaajia, jotka ovat valmiita hallinnoimaan joukkuetta hiukan myös off-game.

Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? - Kyllä/ei. Varakapteenit toimivat kapteenin apuna in-game ja mahdollisesti tarvittaessa myös off-game.

Hahmon vahvuudet huispauksessa - Kerro tässä kohdassa yksi tai useampi asia, joissa hahmosi on erityisen hyvä huispauksen saralla. Onko hän esimerkiksi taitava lentäjä, erityisen ketterä tai omaako hän loistavan pelisilmän? Mikä tahansa seikka, joka mielestäsi on vahvuus huispauskentällä, käy!

Hahmon heikkoudet huispauksessa - Kerro tässä kohdassa yksi tai useampi asia, joissa hahmollasi olisi vähän petrattavaa huispauksen saralla. Kukaan ei ole täydellinen! Ehkä kaadon käsittely vaatii vähän lisäharjoittelua tai ryhmyn tähtäys tai ehkä ylipäätään lentotaidossa on hiomista? Mikä tahansa seikka, joka mielestäsi on heikkous huispauskentällä, käy.

Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla - Mainitse tässä kohdassa sellaiset huispaukseen/lentoon liittyvät asiat, joita hahmosi ehkä tekee vapaa-ajallaan tupajoukkueen treenien lisäksi. Seuraako hän esimerkiksi aktiivisesti ammattilaishuispausta tai perehtyy mielellään kirjallisuuden avulla huispauksen historiaan? Pitääkö hän strategioihin tai tekniikkaan perehtymisestä tai seuraako hän ehkä kiinnostuneena kilpaluutien kehitystä? Myös se toki on mahdollinen vastaus, että hahmosi ei harrasta huispausta tai lentoa muuten kuin tupajoukkueessa pelaamalla.

Lento/huispaushistoria - Kerro tässä kohdassa hahmosi mahdollisesta historiasta lennon ja huispauksen parissa. Onko hän ehkä saanut ensimmäisen leikkiluutansa jo ennen kuin oppi edes kävelemään vai innostuiko hän lentämisen tuomasta vauhdin hurmasta paljon myöhemmin? Onko hän seurannut pienestä pitäen huispausta silmä kovana vai saiko hän ehkä tutustua koko huispaukseen vasta Tylypahkaan päästyään?

Lento/huispaustaidot - Kerro, mitä tasoa suunnilleen hahmosi lento- ja huispaustaidot ovat. Onko hän lajissaan luonnonlahjakkuus, perus-ok vai ehkä vielä vähän haparoivan puolella? Ota tässä huomioon myös hahmosi ikä ja kokemus huispauksen ja lennon parissa.

Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen - Kerro, miksi hahmosi päätti liittyä huispausjoukkueeseen. Jos hahmosi on jo joukkueessa, voit myös kertoa, milloin hän on joukkueeseen liittynyt.

Käytössä oleva luuta - Jos olet miettinyt, millaista menopeliä hahmosi lentää, voit mainita sen tässä. :) Huispaajilla pääsääntöisesti on omat luutansa, mutta koululla on myös joitakin lainaluutia huispauskäyttöön (joskin ne ovat varmasti jo nähneet parhaansa päivänsä eivätkä ainakaan ole mitään viime vuosien uusimpia malleja).
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista
Avatar
José Da Silva
Lahna
Viestit: 624
Liittynyt: 1. Tammikuuta 2020, 20:20
Tupa: Korpinkynsi

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2023-2024 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja José Da Silva »

Nimi: José da Silva
Tupa: Korpinkynsi
Luokka-aste: 7. luokka
Haettu pelipaikka: pitäjä
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Jatkaa jos saa
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Jos kapteenin paikka ei jostain syystä tarjoudu enää

Vahvuudet huispauksessa: Hyvä taktiikka- ja yleispelikäsitys ja pystyy ohjailemaan kenttää hyvin ja ottaa siinä roolia. On fyysisesti hyvässä kunnossa: vahva, omaa hyvät refleksit sekä on ketterä. Pelivahvuutena erityisolosuhteet: hämärä, sade, pimeys, myrskyt ja voimakas tuuli, sekä pituudesta syntyvä ulottuvuus. Kehittynyt näissä treenaamalla usein öisin tai huonoissa säissä.

Heikkoudet huispauksessa: Ei mikään paras lentäjä, mutta kehittyy jatkuvasti. Luottaa hieman liikaa reflekseihinsä sekä kokemuksiinsa jalkapallossa.

Muu harrastuneisuus huispauksen saralla: On ollut neljä kesää töissä luutahuoltamossa, joka perushuoltojen lisäksi rakentaa kokeellisia customluutia, sekä customoi sarjaluutia.

Lento/huispaushistoria: Lapsena Brasiliassa oli oman alueensa paras jalkapallomaalivahti pihapeleissä. Myös Lontoossa on pelannut muiden alueen lapsien kanssa loistaen tolppien välissä. Lentämään Josén opetti Claptonissa luutahuoltamoa pitävän miehen jo aikuinen poika. Harjoitteli lentämistä vuoden 2019-2020 kuin hullu, yötä päivää ja kehittyikin aloittelijasta ihan kohtalaisen hyväksi lentäjäksi. Viidentenä vuotenaan pelasi ensimmäisen ehjän kautensa ja toimi joukkueen kapteenina. Kuudentena vuonna jatkoi kapteenina, mutta kausi oli vaikea ja pelaajavalinnat eivät oikein toimineet.

Lento/huispaustaidot: Keskinkertainen lentäjä, mutta todella hyvät refleksit ja ennakointitaidot kaadon lentoratojen suhteen. Ulottuvuudeltaan hyvä pitäjä.

Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Harjoiteltuaan itsekseen lentämistä, koki lopulta neljännen kouluvuotensa alussa olevansa tarpeeksi hyvä ja haki joukkueeseen.

Käytössä oleva luuta: Vanha tulisalama, jota on modattu käyttäjän tarpeisiin ja fysiikkaan sopivammaksi.
Avatar
Travis Stanson
Taikuri
Viestit: 46
Liittynyt: 4. Helmikuuta 2021, 13:53
Tupa: Luihuinen

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2023-2024 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Travis Stanson »

*Nimi: Travis Stanson
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste: 5.
*Haettu pelipaikka: on pelannut viimekauden jahtaajana, lyöjä sopii myös jos se edistää joukkuetta paremmin.
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Kyllä (tietää kyllä pestin olevan varattu)
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Kyllä (tietää kyllä pestin olevan varattu)

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: hyvät refleksit ja pelinkäsitystaidot. Tuntee hyvin jokaisen pelipaikan ja pelaajan roolit, mistä on hyötyä oman pelaamisen kanssa. On hyvä tiimipelaaja. On todella motivoitunut ja laittaa huispauksen etusijalle, luottaa omiin kykyihinsä. Harrastaa huispauksen lisäksi myös muuta liikuntaa, onhan monipuolisuudesta hyötyä! On lentänyt koko pienen ikänsä todella paljon, joten luudan käsitteleminen on yhtä tuttua kuin haarukan pitely.

*Hahmon heikkoudet huispauksessa: On todella innokas ja toisinaan innokkuus saattaa näyttäytyä negatiivisena suorituksessa. Nauttii vaikeiden kuvioiden ja temppujen suorittamisesta joka ei aina ole paras ratkaisu voittamisen kannalta. Ei ole vielä sujuvasti kaksikätinen lyöjä eikä jahtaaja, vaikka treenaakin tätä. Lentotaidoissakin on aina parantamisen varaa. Ottaa pelin välillä turhankin tosissaan, onhan kyseessä vain koulu.

*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Haluaa isona ammattilaiseksi ihan vakavissaan. Seuraa aktiivisesti ammattilaishuispausta ja saa innostukseensa tukea perheeltään.

*Lento/huispaushistoria: Travis on pelannut huispausta siitä saakka kun on oppinut lapsena lentämään. Lukuisten kylän lasten ja muiden tuttujen kanssa pelattujen pihapelien lisäksi hän on seurannut Tylypahka AM:in huispausta pienestä asti, sekä käynyt myös katsomassa ammattilaisotteluita.

*Lento/huispaustaidot: Travis on monipuolinen pelaaja, lapsena pihapeleissä pelattiin usein pelkällä kaadolla, joten jahtaajan (ja toisinaan myös pitäjän) roolia on tullut treenattua. Alun perin Travis on kuitenkin haaveillut lyöjän paikasta. Travis on myös viimeisen vuoden aikana saanut rutkasti lisää pituttaa, mistä ei ole haittaa. Lisäksi hahmottaa pelin ja kentän todella hyvin. Välillä voisi luulla, että pojalla on silmät selässä. Ikäänsä nähden todella taitava.

Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Ei antanut toisena kouluvuonna koetun pettymisen lannistaa. Olihan joukkueeseen hakemassa silloin paljon vanhempia pelaajia, joten poisjääminen oli ymmärrettävää. Yritti uudestaan kolmannen vuoden alussa ja sai paikan joukkueesta leikiten.

Käytössä oleva luuta: Travis sai kesällä 2021 isältään lahjaksi uuden luudan, joka on pojan toiveiden mukaan valmistettu pienessä Belgialaisessa customluutia rakentavassa yrityksessä.
Avatar
Ruth Levi
Jäsen
Viestit: 19
Liittynyt: 14. Elokuuta 2021, 19:04
Tupa: Rohkelikko

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2023-2024 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Ruth Levi »

*Nimi: Ruth Levi
*Tupa: Rohkelikko
*Luokka-aste: 7.
*Haettu pelipaikka: lyöjä
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? en
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? jos sellainen tilanne tulisi, että tarve olisi, mutta ei niin väliksi

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: On pelannut lapsena krikettiä ja ollut oikeastikin aika hyvä, vahvuutena oli nimenomaan hyvien hyökkäävien lyöntien suorittaminen pelkän hilan suojaamisen lisäksi. Tällä taustalla ryhmyjen suuntaaminen ja myös torjuminen, joka muistuttaa paljolti kriketin puolustavan lyöjän roolia hilojen suojamisessa.

*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Ei ole kummoinen lentäjä ja lisäksi ei suhtaudu huispaukseen kovinkaan intohimoisesti, mikä välillä näkyy harjoitusinnossa ja pelaamisessa.

*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: ei ole

*Lento/huispaushistoria: Eliza on lähinnä koulussa pelannut satunnaisia höntsäotteluita.

*Lento/huispaustaidot: Korkeintaan keskinkertainen lentäjä, hyvä sihti ja yllättävä lyöntivoima. Vähän äkkipikainen ja tulinen, mutta kuitenkin tiimipelaaja.

Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Eliza ajatteli, että krikettitaustalla keskinkertainen lentäjä voisi olla kohtalainen lyöjä. Joukkueen lyöjä joutui viime vuonna lopettamaan kesken kauden, joten paikka avautui. Miettivät myös Timmyn kanssa että voisivat olla hyvä lyöjäpari.

Käytössä oleva luuta: Skysweeper 21, Israelilaisvalmisteinen luuta vuodelta 2021
Vivianna West
Taikuri
Viestit: 34
Liittynyt: 3. Marraskuuta 2020, 18:08
Tupa: Luihuinen

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2023-2024 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Vivianna West »

*Nimi:Vivianna West
*Tupa:Luihuinen
*Luokka-aste:7.luokka
*Haettu pelipaikka:Pitäjä
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta?Ei ole luopumassa kapteenin paikasta
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta?Mutta jos vallankaappaus tapahtuu, tämäkin kiinnostaa

*Hahmon vahvuudet huispauksessa:Intohimo, joka on käynyt selväksi niin omalle joukkueelle kuin puolelle koulullekin. Itsepäisyys, ja varmaan ottaisi sen kaadon kiinni fysiikanlaeista välittämättä, jos se olisi mahdollista. Vaatii itseltään paljon, joten on valmis treenaamaan tarpeen vaatiessa yötä päivää. On nopea lentäjä ja hyvä ottaan koppeja. Hyvä ennakoimaan.

*Hahmon heikkoudet huispauksessa:Edelleen huono häviäjä ja heikot hermot, joita joutuu treenaan koko ajan. Äkkipikainen ja nopeasti kiihtyvä persoona, joten on se joka kiljuu sieltä pitäjän renkailta.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla:Seuraa huispausta maailmanlaajuisesti, fanittaa Ciaran O'Dwyeria ja William Roveria.
*Lento/huispaushistoria:Lentänyt lapsesta asti ja alottaa nyt viimeisen vuoden luihuisten huispausjoukkueessa
*Lento/huispaustaidot:On kehittänyt lentonopeutta huomattavasti vuoden aikana, mutta koppien ottaminen ja takaisin heitot ovat edelleen vahvuutena.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen:Haki joukkueeseen kun tuli AM:iin ja ollut nyt kaksi vuotta kapteenina.
Käytössä oleva luuta:Viime vuoden uusin Nimbus 2022
Rigel Turner
Aloittelija
Viestit: 6
Liittynyt: 23. Kesäkuuta 2021, 20:40
Tupa: Korpinkynsi

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2023-2024 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Rigel Turner »

*Nimi:Rigel Turner
*Tupa:Korpinkynsi
*Luokka-aste:7.luokka
*Haettu pelipaikka:Lyöjä
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta?Jos nyt ei ketään muuta löydy
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Kyllä kiitos

*Hahmon vahvuudet huispauksessa:Häikäilemättömyys eikä mieti edelleenkään mihin sen ryhmyn lyö. Armoton ja nopea reaktiokyky, toimii ennenkuin lyö. Voitontahtoinen.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa:Vaikka Rigel onkin kasvattanut voimia ja lihaksia viime vuoden aikana, on hän edelleen enemmänkin nopea lyömään kuin voimakas lyömään. Toimii usein ennenkuin ajattelee, joten sooloilu ja sähläys kuuluu Rigelin repertuaariin. Sooloiluun on herralla myös vähän taipumusta.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla:Seuraa sivusilmällä Englannin ja Irlannin liigapelaajia.
*Lento/huispaushistoria:On lentänyt sisaruksiensa ja serkkujensa kanssa koko pienen ikänsä.
*Lento/huispaustaidot:Keskitasoa, treenamalla voisi olla parempi, mutta on vähän laiska.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen:Hakemalla koelennoissa, ollut nyt kaksi vuotta varakapteenina ja Josen oikeana kätenä.
Käytössä oleva luuta:Tornado 2014
Avatar
Stella Gibbs
Aloittelija
Viestit: 9
Liittynyt: 6. Maaliskuuta 2022, 21:34
Tupa: Rohkelikko

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2023-2024 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Stella Gibbs »

*Nimi: Stella Gibbs
*Tupa: Rohkelikko
*Luokka-aste: 6
*Haettu pelipaikka: Etsijä, jahtaajakin käy
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? En
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? En

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Notkeus ja hyvä kestävyyskunto ovat Stellan vahvuuksia, niiden ansiosta häneltä löytyy ketteryyttä ja jaksamista myös pitkäksi venyvään peliin. Lisäksi hän on rohkea lentäjä, joka uskaltaa ottaa riskejä.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Uhkarohkeus saattaa olla joskus jopa liiallista, joten voi olla mahdollista, että kolhuja tulee. Lisäksi saattaa joskus suhtautua peliin vähemmän tosissaan kuin joukkuekaverit toivoisivat. Petrattavaa varmasti on, sillä ei ole ennen ollut mukana joukkueessa.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Ei juuri harrasta muuta huispaukseen liittyvää, mitä nyt lukee lehdistä huispaukseen liittyvät jutut ja fanittaa paria söpöä ammattihuispaajaa.
*Lento/huispaushistoria: On oppinut lentämään vasta ensimmäisillä lentotunneilla ja pelannut huispausta vain huvikseen kavereiden kanssa. Lentämisen makuun päästyään on kuitenkin pitänyt siitä ihan todella paljon ja lentotunnit ovat kuuluneet aina suosikkien listalle. Pelasi etsijän paikkaa edellisenä vuonna Rohkelikon joukkueessa.
*Lento/huispaustaidot: Lentotaidot ovat yllättävän hyvät siihen nähden, ettei ole lentänyt lapsesta saakka. Muuten huispaustaidot ovat perustasoa. Hän ei ole mikään toivoton tapaus, vaan hänessä oikeasti on potentiaalia kehittyä jopa hyväksi, kunhan vaan itsekuria ja tahtoa sellaiseen löytyisi tarpeeksi. Välillä onnistuu yli odotusten, mutta toisinaan taas ei.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Oli jo pidempään haaveillut joukkueeseen hakemisesta, mutta uskalsi kokeilla onneaan vasta vuosi sitten, kun lentotaidot ja keskittymiskyky olivat vähän parantuneet.
Käytössä oleva luuta: Jokin uudehko Nimbuksen malli
Avatar
Veronica Dahl
Taikuri
Viestit: 48
Liittynyt: 22. Syyskuuta 2019, 19:21
Ammatti: parantaja/kuraattori

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2023-2024 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Veronica Dahl »

*Nimi: Marygold O'Gara
*Tupa: Rohkelikko
*Luokka-aste: 3
*Haettu pelipaikka: etsijä / jahtaaja käy
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Ehkä ensi vuonna
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Ehkä ensi vuonna

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Omaa hyvän pelisilmän ja joukkuetaitoja. Urheilullisesti lahjakas ja valmis oppimaan sekä harjoittelemaan paljon.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Tulistumisella ja sisuuntumisella pieni ero. Liian pieni lyöjäksi. Jännittäisi liikaa pitäjänä virheitä.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Kesäisin ja koululla luudan kanssa lentely. Urheilu kuten jalkapallon pelaaminen. Seuraa urheilumuotona huispausta. Harrastuksena liikunta, juokseminen, huispaus, jousiammunta ja on jonkin verran ratsastanutkin.
*Lento/huispaushistoria: Ensimmäisellä luokalla oli paljon huispauskentällä ja kävi pari ekstra kurssia. Toisena vuonna joukkuueessa.
*Lento/huispaustaidot: Ikäisekseen hyvät taidot. Harjoitus tekee mestarin. Urheilullinen.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Toisena vuonna haki karsintoihin ja suoriutui hyvin, nyt kolmantena on parempi.
Käytössä oleva luuta:
Luuta on punapuuta, kromisia yksityiskohtia ja mustat harjakset. Hyvin yleiskäyttöinen luuta, jonka ohjausvastaavuus on erinomainen. Tarjoaa tasaista kyytiä säässä kuin säässä.
Throw Kindness around like Confetti (ɔ◔‿◔)ɔ ♥
Avatar
Veronica Dahl
Taikuri
Viestit: 48
Liittynyt: 22. Syyskuuta 2019, 19:21
Ammatti: parantaja/kuraattori

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2023-2024 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Veronica Dahl »

*Nimi: Igor Postlethwait-Romanov
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste: 5.lk
*Haettu pelipaikka: Jahtaaja
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Kyllä
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Kyllä

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: On urheilullinen. Tiimipelaaja ja mukava ihminen. Taktikoi ja oivaltaa nopeasti.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: On kasvanut vastikää huimasti, joten kömpelyyttä. Harjoituksiin raahautuminen on välillä tuskaisaa, kun nuorta laiskottaisi.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Lenkkeily, muu urheilu.
*Lento/huispaushistoria: Neljäntenä vuonna AM:n joukkueessa, muuten harrastanut huispausta vapaa-ajalla velhojen junnuliigassa ja edellisellä koululla.
*Lento/huispaustaidot: Hyvät. On lukenut taktiikoista, hyvä pelisilmä. Nopea reagoimaan. Joukkuehenkinen.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Hakemalla neljäntenä vuonna.
Käytössä oleva luuta: Amerikkalainen luuta nimeltä ukkoslinnun pyörre. Nopeus ja ohjautuvuus tämän luudan valttikortti, luudalla voi tehdä myös vaikeimpia käännöksiä/liikkeitä. Vaaleaharmaapuinen luuta, kultaisilla yksityiskohdilla ja ukkoslinnun pyrstömäinen harjasosa. Saavuttaessaan nopeuksia luuta näyttää säteilevän sähkövanaa.
Throw Kindness around like Confetti (ɔ◔‿◔)ɔ ♥
Gabriel Rover
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 4. Marraskuuta 2020, 18:47
Tupa: Luihuinen

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2023-2024 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Gabriel Rover »

Nimi: Gabriel Rover
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste: 7.
*Haettu pelipaikka: lyöjä
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? On kiinnostunut jatkamaan varakapteenina

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: On nopea lentäjä, vuosi vuodelta vahvempi lyöjä ja omaa kaiken kaikkiaan vähintään kohtuullisen pelisilmän. Pitää huispauksesta, harjoittelee tunnollisesti ja omaa kaiken kaikkiaan vahvan työmoraalin, hyvän huispausmotivaation vuoksi. On varakapteenina vaativa niin itseään kuin myös muuta joukkuettaan kohtaan, mutta kuitenkin kannustava ja tasapainoinen.

*Hahmon heikkoudet huispauksessa: On ajoittain hieman epävarma, ja tasapainosta löytyy erityisesti vielä kehitettävää. Ei aina pysy sovituissa suunnitelmissa, huono häviäjä.

*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Rakastaa kilpalentoa, mutta tapaa olla vähän huono häviäjä, joten tekee sitä nykyään harvoin muiden kuin lähimpien ystäviensä kanssa.

*Lento/huispaushistoria: Huispannut myös edellisissä kouluissaan ja tottakai sukulaisporukalla, suvusta kun löytyy jos jonkinlaista huispaushullua.

*Lento/huispaustaidot: On kaikenkaikkiaan hyvä lyöjä ja tarvittaessa kohtuullinen jahtaaja.

Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Rakastaa huispausta ja on ollut viime vuosona varakapteeni. Siten :D

Käytössä oleva luuta: jokin Willin vanha, luultavasti Nimbus 2020.
Vastaa Viestiin