Travis Stanson

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Travis Stanson
Taikuri
Viestit: 46
Liittynyt: 4. Helmikuuta 2021, 13:53
Tupa: Luihuinen

Travis Stanson

Viesti Kirjoittaja Travis Stanson »

Travis Stanson

Koko nimi: Travis Alaric Stanson
Nimesta: (Travis: to cross)
(Alaric: everyone's ruler, all-powerful ruler)

Ikä/ syntymäaika: 15/17.4.2008

Luokka-aste: 5.

Sukupuoli: poika

Veristatus: puhdasverinen

Tupa: Luihuinen

Sauvakäsi: Vasen

Sauva: Kuusta, 13 ja puoli tuumaa, lohikäärmeen sydänjuuri, hieman periksi antava (hopeaupotuksilla)

”Taitamattomat sauvasepät sanovat kuusta haastavaksi puulajiksi. Kuusen työstäminen sauvaksi vaatiikin näppäryyttä ja puusta valmistuu sauvoja, jotka vaativat loitsijalta varman käden. Kuusisauvaa ei pidä antaa varovaisille ja hermostuneille luonteille, jotka ovat vaarallisen kömpelöitä. Kuusisauva näyttää usein omaavan itse idean siitä, millaista taikuutta sillä tulisi saada aikaan. Kun kuusisauva kohtaa parinsa, joka hyvin usein on uskalias, huumorintajuinen ja hyvä loitsija, tulee sauvasta erinomainen apuri. Kuusisauva on äärimmäisen uskollinen omistajalleen ja kykenee tuottamaan prameilevia ja dramaattisia efektejä.”

”Lohikäärmeen sydänjuuresta tulee voimakkaita sauvoja, jotka ovat kykeneviä prameilevimpiin loitsuihin. Lohikäärmesauva on nopea oppimaan ja kiintyy alkuperäiseen omistajaansa. Lohikäärmeen sydänjuurta sisältävä sauvalla on tapana kääntyä helposti pimeyden voimille ja ovat alttiita vahingoille. Temperamenttinen ydin.”

”Mitä joustavampi sauva, sitä helpommin se vaihtaa omistajaa ja alistuu.”


Ulkonäkö:

Travis on normaalimittainen, noin 170cm pitkä poika, ruumiinrakenteeltaan hoikka ja jäntevä. Ikäisekseen pojalla voimakkaan oloiset kädet, jotka juontavat ruumiilliseen työhön, sekä tietysti huispaukseen ja muuhun urheiluun. Pojalla on äitinsä tapaan melko suorat hiukset, jotka ovat lähes mustat, mutta valossa väläyttelevät enemmänkin ruskeaa. Äitinsä lähestyttävä hymy ja isänsä puolelta periytyvä pään muoto ja suuret smaragdinvihreät silmät ovat tehneet pojasta geenilottovoittajan. Travisilla on huomiota herättävän pitkät sormet, joissa on rujon näköiset luut ja suuret nivelet.

Jos pitäisi nimetä kolme vaatekappaletta, joista Travisin tunnistaa, ne olisivat mustat farkut, pystyraitaiset kauluspaidat ja mustat Converset. Jästivaatteiden lisäksi Travis käyttää myös paljon velhojen vaatteita, etenkin juhlavissa tilaisuuksissa. Takkia Travis ei käytä, jollei ole aivan pakko vaan isoveljensä tavoin suosii erilaisia ulko- ja matkaviittoja.

Luonne:

Travis on aina siellä missä tapahtuu, ja hän on kaiken kuohunnan keskipisteessä vaikkei olisi aivan maan päällä. Kuitenkin jaksaessaan keskittyä, sosiaalista nuorta velhonalkua ei voi olla huomaamatta. Travisia voisi luulla välinpitämättömäksi, mutta silloin kun todella on jotain mieltä, tai haluaa saada jotain aikaa, hän ei anna periksi. Estottomuus sekä huumorintaju auttaa poikaa sanomaan vastaan myös aikuisille, eikä poika tunnu nolostuvan mistään.

Travis on ensisilmäyksellä luonteeltaan kuin isoveljensä vastakohta. Hän on rohkea ja toisinaan jopa hieman röyhkeä ja nauttii siitä, kuinka saa ja osaa järjestää hämmennystä. On hauskuuttajatyyppi ja tekee mielusti vitsin myös itsestään. Travis on lentänyt luudalla niin kauan kuin on vain suinkin kyennyt. Hän on ikäisekseen todella hyvä huispauksessa ja motivoitunut ja tavoitteellinen urheilija. Kunnianhimon puutteesta ei ainakaan ole kyse. Opiskelu tuntuu usein olleen Travisille toissijaista.

Perhe/lapsuus:

Travis syntyi Tylyahon baarinpitäjien Zane ja Adelaide Stansonin toiseksi pojaksi. Travis sai nuoresta lähtien nauttia melko suurista vapauksista, jotka käytti kaikenlaisen enemmän tai vähemmän kielletyn toteuttamiseen tai kylän lasten kanssa huispaamiseen. Mieluiten Travis pelasi jahtaajana ja lapset pelasivatkin toisinaan pelkästään kaadolla ilman ryhmyjä. Vaikka koti sijaitsi uskomattoman luonnon keskellä, ei Travis koskaan kokenut yhtä suurta vetoa metsään, kuin veljensä.

Travisin setä Zachary tykkäsi harvoin kylässä käydessään viedä pojan kalastamaan kanssaan. Nuorempana veljenä Travis teki monta asiaa isoveljeään matkien. Musiikissa hän ei kuitenkaan koskaan loistanut, ja siinä missä Myles oli syvällinen, vaikutti nuorempi veli olevan enemmän jalat maassa. Baarissa autteleminen ei poikaa niinkään kiinnostanut, vaan hän ennemmin hakkasi halkoja tai juoksenteli ympäri kylää.

Muuta:
  • Rakastaa lakritsia
  • Puhuu englannin lisäksi belgianranskaa
  • ADHD, jonka takia oli lapsena melko impulsiivinen, kyseenalainen keskittymiskyky ainakin isoissa porukalla käydyissä keskusteluissa
  • On soittanut lapsena kitaraa mistä tosin juuri kukaan ei tiedä
  • On itsekriittinen huispauksen kanssa nuoresta iästään huolimatta ja on halunnut ammattihuispaajaksi seitsenvuotiaasta asti
ihmissuhteet:

Myles Stanson - isoveli
Gaëlle Lefebvre - serkku, jonka kanssa on yhteisiä kavereita
Harriet Jones kihlattu
Gabriel Rover Mylesin poikaystävä ja hyvä tyyppi
Vivianna West kaveri, vaikka se tuottaakin välillä vaikeuksia
Amir al-Ayadi kaveri
Vanessa Morgan kaveri
Hugo Rashad ilkeä tyyppi
Austin di Angelo yritän olla sulle mahdollisimman mukava
Armstrong Jones Harrietin isoveli joka suhtautuu muhun tosi epäilevästi ja on kihloissa Vivin kanssa
Elizabeth Levi Vivin kaveri joka pitää itsestään kovaa meteliä
Timothy Morgan Sukulainen, joka ei ainakaan yritä kadota massaan
Rigel Turner Gigolo, Ellen joku vakiopano, Turner
José Da Silva Korpinkynnen antisankari, käy vähän sääliksi