José Da Silva

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
José Da Silva
Lahna
Viestit: 624
Liittynyt: 1. Tammikuuta 2020, 20:20
Tupa: Korpinkynsi

José Da Silva

Viesti Kirjoittaja José Da Silva »

José Da Silva

Koko nimi: José Antonio Frederico Da Silva Portoverdo
(Aiemmin: José Antonio Da Silva Fernandes, José Antonio Da Silva)

Ikä/syntymä-aika: 18/ 21. tammikuuta 2005 klo 12:11

Luokka-aste: 7.
José aloitti tylypahkan vuoden ikäisiään myöhemmin, koska José asui tavalliseen aloittamisaikaan vielä Brasiliassa.

Sukupuoli: mies

Veristatus: puoliverinen (äiti puoliverinen niin ikään)

Tupa: Korpinkynsi

Mörkö: (mörköjä on ollut useita: kuollut äiti joka aina välillä palaa möröksi, juridinen isä, obskuuri, Yunan ja veljen ruumiit) tällä hetkellä mörkö ottaa Josen oman muodon hautausmaalla

Suojelius: nuolimyrkkysammakko

Sauvakäsi: Oikea

Sauva: mustaa saksanpähkinää 11 tuumaa, yksisarvisen harjajouhi, periksi antamaton. (symmetriset kärjet)

”Komea Musta saksanpähkinä etsii isäntää, jolla on hyvät vaistot ja voimakas ymmärrys. Kyseisestä puusta valmistettu sauva menettää voimansa dramaattisesti sisäisen konfliktin sattuessa, tai jos sen haltija harjoittaa minkäänlaista itsepetosta. Jos noita tai velho ei kykene olemaan rehellinen itselleen tai muille, sauva ei toimi asiaankuuluvasti ja sille täytyy löytää uusi omistaja, jos halutaan sen säilyttävän kyvykkyytensä. Vilpittömän ja itsetietoisen omistajan parina siitä kuitenkin tulee yksi kaikkein uskollisimmista ja vaikuttavimmista sauvoista, jolla on erityinen taipumus kaikenlaisiin loitsutaitoihin.”

”Yksisarvisen häntäjouhi on kaikkein yleisin ydintyyppi, eikä harjajouhi juurikaan poikkea siitä. Yksisarvissauvat tuottavat johdonmukaista taikuutta ja ovat vähiten alttiita vaihteluille ja tukkeumille. Niitä on vaikea kääntää pimeyden voimiin. Luotettava ydin on kiintynyt omistajaansa tämän taidoista riippumatta. Jouhisauvat ovat harvoin kaikkein voimakkaimpia ja ne ovat taipuvaisia melankoliaan väärinkäyttöä kohdatessaan.”

”Mitä joustavampi sauva, sitä helpommin se vaihtaa omistajaa ja alistuu.”

Toinen sauva: marjakuusta 11 ja puoli tuumaa, yksisarvisen häntäjouhi, kova. (saatu Aiden Morganilta)

”Marjakuusisauvat ovat kaikkein harvinaisimpien joukossa ja niiden ihanneparit ovat myös ainutlaatuisia, jopa pahamaineisia. Marjakuusisauvalla on maine suoda haltijalleen elämän ja kuoleman voima ja sillä on maine kaksintaisteluiden ja kirousten piirissä. Jotkut sanovat, että marjakuusisauvojen haltioita vetävät puoleensa pimeyden voimat, mutta he saattavat olla myös muiden kiivaita puolustajia. Näitä pitkäikäisestä puusta tehtyjä sauvoja on löydetty lähes yhtä usein niin sankareiden kuin roistojenkin haudoista. Ja omistajansa kera haudattu sauva itää usein uudeksi puuksi. Ainoa mikä on varmaa, on se, ettei marjakuusisauva ei koskaan valitse keskinkertaista tai arkaa omistajaa.”

Ulkonäkö: lihaksikas / pitkä / tatuoitu / arpinen / silmälasit

José näyttää siltä mitä onkin; moninaisen geneettisen perimän lopputulokselta. Josélla on juuria niin Afrikassa, Etelä-Amerikassa kuin Euroopassakin. Miehenalulla on melko pienet korvat ja luonnostaan afro, jota tällä hetkellä pitää lyhyenä. José käyttää pronssinvärisiä silmälasejaan aina, koska ilma niitä on käytännössä sokea. José ei ole mikään etikettikuningas, ja ilmestyy toisinaan tunnille vaikkapa ilman kenkiä tai kravattia. Myös juhlapukeutumisessaan hän haluaa rikkoa rajoja. Vapaa-ajalla sekä Lontoon kaduilla Josén voi tavata rennoissa farkuissa, jotka on työnnetty maihareihin, sekä valkoisessa t-paidassa tai jossakin kauluspaidassa.

Josélla on hieman nappulamainen nenä, täyteläiset huulet ja kaakaonruskeat toisinaan kiiluvat silmä. Josén ruumiinrakenne oli lapsena solakka, mutta nyt lihasmassan kartuttua on muuttunut harteikkaammaksi ja todella vahvaksi. Mikään kaappi hän ei kuitenkaan ole vaan on yhä rakenteeltaan ketterä. Pituutta miehenalulla on 194cm ja on saavuttanut suunnilleen lopullisen pituutensa. Kroppa on monien arpien peittämä, joista selkeimmin erottaa olkavarsien vierekkäiset viillot. Lisäksi hänellä on neljä tatuointia: vasemmassa solisluussa taikatatuointi, yhteistä näkymätöntä keskipistettä kiertävät kaato ja jalkapallo ja vasemmassa ranteessa jästitatuointi, joka esittää 50-helmistä rukousnauhaa. Oikeaan käteen on koko olkavarren mitalle tatuoitu Kristus-patsas, vasempaan olkavarteen taas Tower-bridge.

Luonne: älykäs / impulsiivinen / itsepäinen / tiedostava / haavoittuvainen
päivittämättä

José on hiukan elämän päähän potkima, pohjimmiltaan älykäs ja ajattelevainen huulta heittävä poika. Tosin sanat ajattelematon, tyhmä ja idiootti tuntuvat kuvaavan tämänhetkistä tilaa paljon paremmin. Tuntemattomille on toisinaan edelleen hauska ja vitsailee ja päivät ovatkin keskenään hyvin erilaisia. Läheisimmilleen kuitenkin paljastaa todellisen tilansa, joka tuntuu olevan turhautuneisuuden, masentuneen ja epätoivoisuuden täyttämä sotku. Josélla kuitenkin oli onnistunut kesä, ja hänellä menee paremmin (tai sitten hän vain on ihmisten seurassa harvemmin).

Tätä nykyä (ja ehkä yleisestikin) José on raskas ja vaikea ihminen läheisilleen. Hän on kyllä pääsääntöisesti ikäistään vanhemman oloinen sekä henkisesti että fyysisesti, mutta on kuitenkin keskenkasvuinen epävarma teinipoika, joka on astunut liian isoihin, hiertäviin saappaisiin liian nuorena. Jose on myös hieman yllytyshullu ja lähtee mukaan melkein mihin vain. Hänen mielestään kaikki päähänpistot, niin omat kuin muidenkin, ovat kokeilemisen arvoisia. Josélle tuntuu sattuvan ja tapahtuvan ja toisinaan tuntuu, ettei pojalla ole itsesuojeluvaistoa ollenkaan. Läheistensä puolesta hän on sen sijaan aina valmis tappelemaan, niin verbaalisesti, sauvalla kuin nyrkeinkin.

ADHD pojalla on, muttei ehkä kaikkein stereotyyppisimmällä tavalla. Impulsiivisuus on ehkä selkein oire, ylivilkkaus on tätä nykyä hyvin piilossa. Moniin asioihin José suhtautuu hieman joko kaikki tai ei mitään -asenteella. Josélle luonteenomainen omissa maailmoissa roikkuminen on lisääntynyt kesän aikana huomattavasti. Keväällä 2021 paljastui, että José on obskuuri.

Perhe/lapsuus:

Niin kuin hyvin usein Brasiliassa, Josén perheeseen kuului neljän sisaruksen (Lucas, Francisca, Fernando ja Diego)ja vanhempien lisäksi myös isän vanhemmat (Carlos ja Gabriela), sekä naimaton veli (Pedro). Perhe noudatti hyvin perinteisiä arvoja, olivat vahvasti uskonnollisia ja seurasivat jalkapalloa. Kaikki lapset nimettiin tavallisilla brasililaisilla nimillä ja he kävivät katolilaista koulua. Isän sana oli laki talossa ja José, joka ei tykännyt määräilystä viettikin paljon aikaa kadulla haahuillen ja jalkapalloa pelaillen. Hän opetteli englantia turisteilta sekä kaikista mahdollisista esitteistä ja muista.

Josén puoliverinen äiti Angela eli normaalia jästielämää, sillä oli syvästi rakastunut mieheensä Luiziin (José ei voi käsittää tätä) ja myöhemmin halusi myös suojella lapsiaan. Hän oli jopa katkaissut taikasauvansa ja heittänyt palaset Atlantiin. Se, mikä sain äidin lopulta hylkäämään miehensä, oli Josén ja sitä myötä myös hänen paljastuneet taikakyvyt. Josen oli perheen lapsista nuorimmainen ja ainoa, jolle taikakyvyt olivat periytynyt. Angela ja José suuntasivat Britanniaan ja muuttivat Claptoniin, Itä-Lontooseen ja äiti laittoi pojan käymään TylypahkaAM:iä.

Josén äidillä havaittiin keväällä 2020 haimasyöpä ja hän kuoli saman vuoden jouluna. Virallisesti José asuu Readingissa äitinsä serkun Albuksen luona, mutta viihtyy enemmin melkein missä vain muualla (lue: Yunan luona). Vieraili kesällä 2022 ensimmäistä kertaa lähtönsä jälkeen kotimaassaan Brasiliassa ja löysi sieltä ainakin joitain vastauksia.

Muuta:
  • Korpinkynnen huispausjoukkueen kapteeni ja pitäjä
  • Ollut ongelmissa huumausaineiden kanssa, joka on aika julkinen salaisuus. Nyt tilanne parempi
  • On setä veljenpojilleen Josélle (jolle on myös kummisetä) ja Michaelille, sekä eno sisarensa kaksosille Flaviolle ja Marcialle
  • Kuljeskelee usein ilman kenkiä
  • José kannattaa Brasilian maajoukkueen lisäksi Tottenham Hotspuria ja Botafogoa, jossa pelasi myös hänen lempipelaajansa Garrincha
  • José on puna- vihersokea, Sen lisäksi surkea näkö (n. -12)
  • On vegaani
  • Lempiaine loitsut
V.I.P.-kokeiden arvosanat

Muodonmuutokset - U
Pimeyden voimilta suojautuminen - U
Loitsut - U
Taikajuomat - K
Tähtitiede - U
Taikuuden historia - K
Yrttitieto - O
Muinaiset riimut - U
Numerologia - O
Taikaolentojen hoito - S

Suhteet/mielipiteet:

Yuna Tanaka: Kuin isosisko, en pärjäis ilman suo. Kelle muulle itkisin?
Lyra Turner: Kuin sisko, pidät mut edes jollain tapaa järjissäni ja edes varpaat maassa.

Rigel Turner - Makuusalitoveri, paras ystävä koululla
Vivianna West - Sun touhuja on viihdyttävää seurata
Lucas Lundberg - Oot heittämällä parhaita tyyppejä koululla
Edmund Selwyn - Tosikko, ihan pihalla todellisuudesta
Samuel Selwyn - Kykenemätön itsenäisiin päätöksiin, ylimielinen
Myles Stanson - Vähän outo tyyppi, symppis. Ei niin tyhmä miltä aluksi vaikutti
Harriet Jones - Viihdyttävä äänekäs Luihuinen, määrätietoinen nuori nainen
Travis Stanson - Nuorempi Stanson, vähän hajuton ja mauton Jonesin rinnalla
Armstrong Jones - Ääliö, en tajua mitä West sussa näkee
Gaëlle Lefebvre - Rigelin vakiopano
Colin Quill - 90% ajasta puhut ihan outoja

Leatitia Lefebvre - Ystävä?
Elena Summers - Hyvä tyyppi, rehti puuskun esimerkkitapaus
Rafael Hawkes - Joku jonka touhuja seuratessa voin hetkeksi unohtaa omat ongelmani
Zachariah O'Gara: En itsekään tiiä mitä susta ajattelen. Vähän yksinkertainen.
Lazlo Silverstein - Musta tuntuu ettet pidä musta
Nathaniel Beaumanoir - Todella tärkeä, monimutkaista, haluan karata sun luo
Aiden Morgan - Merkkaat mulle enemmän kuin tajuatkaan
Viimeksi muokannut José Da Silva, 22. Tammikuuta 2024, 19:22. Yhteensä muokattu 22 kertaa.
Avatar
José Da Silva
Lahna
Viestit: 624
Liittynyt: 1. Tammikuuta 2020, 20:20
Tupa: Korpinkynsi

Re: José Da Silva

Viesti Kirjoittaja José Da Silva »

(Törkeästi varastan tämän Aurelialta)

Perusasiat
1. Mikä on koko nimesi? José Antonio Frederico Da Silva Portoverdo
2. Missä ja milloin synnyit? 21.1.2005, Rio de Janeiro, Brasilia
3. Ketkä ovat/olivat vanhempiasi? Äitini on oli Angela Da Silva ja kasvatusisäni on Luiz Fernandes Goncalves. Biologinen isäni oli Theo Portoverdo.
4. Onko sinulla sisaruksia? Neljä biologista ja kaksi henkistä (ja nimellisesti yksi puolisisko)
5. Missä asut nyt ja kenen kanssa? Yunan luona hänen asunnossaan
6. Minkä maan kansalainen olet? Brasilian ja Britannian

Fyysinen olemus
7. Kuinka pitkä olet? viimeksi kun mittasin 194cm
8. Kuinka paljon painat? noin 90kg
9. Millainen on ruumiinrakenteesi? harteikas mutta hoikka
10. Mikä on ihonvärisi? äitini sanoisi, että ihoni on kastanjan värinen
11. Mikä on hiustesi väri? lähes musta
12. Mikä on silmiesi väri? kaakaonruskea
13. Onko sinulla arpia, tatuointeja tai syntymämerkkejä? Miltä ne näyttävät? Suhteellisen paljon arpia ja joitain tatuointeja
14. Millaisia vaatteita käytät? normaaleja, rentoja
15. Käytätkö meikkiä? vain erityistapauksissa
16. Käytätkö silmälaseja tai piilolinssejä? silmälaseja
17. Sairastutko helposti? en
18. Onko sinulla allergioita, sairauksia tai muita fyysisiä heikkouksia? toinen olkani vihoittelee
19. Oletko vasen- vai oikeakätinen? oikeakätinen
20. Mitä sanoja tai fraaseja käytät usein? Erinäisin ilmauksin kohteliaasti neuvon olemaan puuttumatta asioihin, joista ihmiset eivät ymmärrä mitään.
21. Mitä sinulla on taskuissasi? kaikkea
22. Onko sinulla mitään outoja/tunnistettavia mannerismeja tai tapoja? Kuljen usein ilman kenki ja väläyttelen hymyä

Elämäntavat
23. Mitkä ovat normaalit päivärutiinisi? toimin kuten parhaakseni näen, vedän joko huispaustreenit tai omaa treeniä, nukun.
24. Mitä teet rentoutuaksesi? menen juoksemaan tai tupakalle
25. Missä säilytät taikasauvaasi/koruja/tmv., kun nukut? sauvaa tyynyn alla, kaulakorua kaulassa ja muita koruja päivävaatteiden taskuissa.
26. Millaista kirjallisuutta luet? jästien fantasiaa, huispausstrategioita, joskus tietokirjoja ja muuta
27. Millaisesta musiikista pidät? kuuntelen räppiä,Brasilialaista popmusiikiia ja latinotanssimusaa
28. Pidätkö matkustamisesta? kai se olisi kivaa jos sitä tekisi
29. Harrastatko urheilua? Mitä tai miten? Huispaan, juoksen, pelaan jalkapalloa ja harjoitan akrobatiaa ja lihaskuntoa
30. Onko asuinseutusi "hyvää aluetta"? se riippuu siitä miten määrität asuinpaikkani
31. Minkä kokoinen asuntosi on (kartano/omakotitalo/vuokrakämppä/jne.)? tavallinen pieni kerrostaloasunto
32. Omistatko/omistavatko vanhempasi asuntosi? yhden niistä omistan
33. Siivoatko usein? kun se on tarpeen
34. Laitatko itse ruokaa? Oletko hyvä kokki? en yleensä, en, mutta tarvittaessa kyllä laitan ruokaa ja pysyisin elossa.
35. Onko sinulla lemmikkieläimiä? ei
36. Löydätkö tarvitsemasi esineet kotoasi? kun on vähän mitä etsiä ne löytää paremmin
37. Käytätkö kalenteria, päiväkirjaa tmv.? kirjoitan päiväkirjamaisia kirjeitä
Vastaa Viestiin