Ruth Levi

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Ruth Levi
Jäsen
Viestit: 19
Liittynyt: 14. Elokuuta 2021, 19:04
Tupa: Rohkelikko

Ruth Levi

Viesti Kirjoittaja Ruth Levi »

Elizabeth Levi

Koko nimi: Ruth Eden Elizabeth Levi

Kutsumanimi: Elizabeth, Eliza

Ikä/syntymä-aika: 17/19.6.2006

Luokka-aste: 7.

Sukupuoli: nainen

Seksuaalinen suuntautuminen: heteroromanttinen biseksuaali

Veristatus: puoliverinen

Tupa: Rohkelikko

Suojelius: Lohikäärme (ei osaa tehdä)

Sauvakäsi: oikea

Sauva: Saarnia 10 ⅔ tuumaa, lohikäärmeen sydänjuuri, erittäin vankka

"Saarnista valmistettu sauva on luonteeltaan äärimmäisen uskollinen. Kyseisestä puusta valmistettujen sauvojen sanotaan olevan itsepäisiä, niin kuin myös niiden ihanteelliset omistajat. Saarnisauvan omistajan periaatteita ei herkästi horjuteta. Saarnisauvan ihanneomistaja on usein epäilemättä hyvin rohkea, määrätietoinen ja päättäväinen, muttei kuitenkaan karkea, saati ylimielinen."

”Mitä joustavampi sauva, sitä helpommin se vaihtaa omistajaa ja alistuu.”

Ulkonäkö:
Elizabethilla on vaalea iho ja sydämenmuotoiset kasvot, joita kehystää yläselkään asti ulottuvat mustat, luonnostaan kiharat hiukseti. Hiukset ovat olleet jo monta vuotta värjättynä mustiksi, muttta hiusten luonnollinen väri on tummahko maantienruskea. Eliza suoristaa hiuksiaan useammin kuin jättää suoristamatta ja tätä nykyä kiharat ovat harvinainen näky. Kapeahkoja hieman harmahtavia sinisiä silmiä korostaa silmälasien lisäksi melko usein terävälinjaiset selkeät siipirajaukset ja ripsiväri, vaikkei nuori nainen muuten juuri käytä arjessa meikkiä. Juhlat ovat asia erikseen ja niissä suosii vahvoja ja tummia meikkejä. Nykyään käyttää yhä useammin piilolinssejä tai on ilman laseja.

Suoraa ja melko pitkää nenää koristaa oikeassa nenänpielessä nenärengas. Oikeassa korvassa kaksi ja vasemmassa yksi korvareikä. Vasenta reikää on maltillisesti venytetty. Kieli- sekä napakoru löytyy myös. Muut mahdolliset korut eivät näy päällepäin. Ylävatsasta rintakehän alta löytyy myös kahta lohikäärmettä esittävä tatuointi.

Elizabeth on keskimittainen, noin 165cm pitkä ja kropaltaan naisellinen. On hyvässä kunnossa ja omaa vahvat kädet ja keskivartalokin on kunnossa, mikä on helppo huomata, koska käyttää usein lyhyitä paitoja. Ei kuitenkaan mitenkään silmiinpistävän urheilullinen. Lyöjänä omaa vahvat kädet. Koulupuvun Eliza pukee lämpimiä kevät- ja syyspäiviä lukuun ottamatta housuilla. Arjessa hän suosii lähinnä mustaa; mustia pillifarkkuja, mustia cargohousuja, yksinkertaisia ja enemmän tai vähemmän paljastavia toppeja, bändipaitoja, sekä vanseja tai maihareita. Tavatonta ei tosin ole nähdä häntä paljastavammissa nahka- nitti- naru- tai verkkovaatteissa.

Luonne:
Elizabeth on tottunut saamaan kaiken mitä haluaa ollessaan ainoa lapsi, ja se näkyy. Hän voi vaikuttaa hieman ylimieliseltä, vaikka todellisuudessa on vain toisinaan hyvin itsepäinen ja omanarvontuntoinen. Hän ei pelkää olla äänessä edes ison ryhmän edessä, ja sanoo kyllä mitä mieltä on. Kompromissien tekeminen sekä muiden mielipiteiden kuunteleminen eivät kuulu päättäväisen nuoren naisen vahvuuksiin. Hän on myös ilkikurinen ja melko estoton, ja sanoo usein sen mitä päähän putkahtaa. Elizaa voisi hyvällä omallatunnolla sanoa estottomaksi ja suorapuheiseksi.

Eliza on luonteeltaan helposti kyllästyvää yllyttäjätyyppiä, ja saa helposti ihmiset tekemään kaikkea hölmöä. Hän osaa ryhmässä ollessaan huomioida jokaisen paikalla olevan, ja hän saa helposti nekin, jotka tuntevat usein jäävänsä ulkopuolisiksi, tuntemaan olonsa huomatuksi. Hän on kuitenkin vähän me ja nuo -typpiä, ollen ennen kaikkea aina ajattelemassa itseään ja lähellään olevia. Tytön huumorintaju on melko rajua ja voi kuulostaa ilkeältä tottumattoman korvaan. Kestää itsekin tosin yhtä kovaa piikittelyä, eikä ole heikkonahkainen.

Perhe/lapsuus:
Ruth Eden Elizabeth syntyi Juutalaisen jästi-isän ja melko pitkänlinjan velhosukuun kuuluvan noidan (ei puhdasverinen) ainoaksi lapseksi monikulttuurisessa Leicesterissä. Tyttö on lapsena tottunut saamaan vanhemmiltaan paljon huomiota, onhan tytär molempien elämän rakkain asia. Isän kanssa Elizabeth tutustui jalkapallon, nopeiden autojen ja kalliiden moottoripyörien maailmaan, äidin kanssa hän taas katsoi paljon elokuvia. Perheen yhteinen harrastus oli kriketti. Elizabethin lapsuus oli tasainen ja tavallinen, ottamatta huomioon sitä seikkaa, että äiti sattui olemaan noita. Lapsena jästikoulussa Elizabethilla oli paljon kavereita ja hän oli luokallaan suosittu. Lapsena rakkaat kriketti- sekä lauluharrastus jäivät 11-vuotiaana taikakoulun alettua.

Muuta:
- Isä Joseph johtaa brittiläisten luksusautojen myyntiä ja omistaa lisäksi myyvän ka customoivan liikkeen leicesterissä
- Äiti Bridget (o.s. Mansfield) on töissä ministeriön kansainvälisen taikakaupankäynnin osastolla, jossa johtaa omaa yksikköä.
- Isän puolelta kaksi serkkua Arthur ja Helen. Äidin puolelta myös kaksi serkkua Jasper ja Ethan.
- Vanhemmat ovat aika kiireisiä, joten viettää paljon aikaa lomilla yksin
- On adhd, jonka huomaa mm. huonosta keskittymiskyvystä opiskeluun ja siitä kuinka on hyvä keksimään vaihtoehtoista tekemistä koulun sijaan.
- Omaa sen verran naiselliset muodot, että kykenee piilottamaan esineitä (mm tupakka-aski) rintsikoihin
- On melko kontroversaali ja herättää varsinkin vanhemmissa ihmisissä paheksuntaa
-On melko kehno uimaan, mitä tosin moni ei tiedä
-Huispaa, tosin ei kovin vakavissaan. Lisäksi harrastaa autoja, moottoripyöriä ja sijoittamista

V.I.P.-kokeiden arvosanat

Muodonmuutokset - S
Pimeyden voimilta suojautuminen - K
Loitsut - O
Taikajuomat - K
Tähtitiede - O
Taikuuden historia - S
Yrttitieto - K
Numerologia - O
Ennustus - H

Ihmissuhteita ja mielipiteitä

Timothy Morgan - kumppani
Armstrong Jones Viviannnan poikaystävä, joka ei Elizan mielestä ole tarpeeksi hyvä Viville
May Hemingsworth - sussa on asennetta
Tiffany Miracle - tyhjäpäinen makuusalitoveri josta ei oikein pidä
Jefferson Kenworthy - luokkakaveri, joka hengaa Tiffanyn kanssa

Vivianna West - paras ystävä
Freya Morgan - Timmyn pikkusisko
Anthony Morgan - Timmyn pikkuveli
Grace West - Vivin pikkusisko joka on omapäinen, mutta josta pitää silti.
Harriet Jones - Armstrongin pikkusisko ja Vivin ainakin jonkinasteinen kaveri
Gaelle Lefebvre - Viviannan ystävä
Travis Stanson - Luihuisen "kultapoika" ja Harrietin poikaystävä
Myles Stanson - outo hiihtelijä mutta ei mitenkään ikävä

Jasper Thorne - serkku äidin puolelta
Gregory Thorne - serkun serkku
Rigel Turner - Nuuskija, mutta ihan viihdyttävä välillä
Savannah Postlethwait-Romanov - Rasittava, puhdasverisyyttä korostava nirppanokka

Colin Quill - en tajua mitä sun päässä liikkuu, enkä ole ainoa
Evie Goldwyn - tärähtänyt tyyppi