🧹🎖️ Huispauskapteenien haku 2023-2024

Kuva

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

🧹🎖️ Huispauskapteenien haku 2023-2024

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Huispauskapteenien haku 2023-2024

Huispausjoukkuepaikat on nyt jaettu ja joukkueiden kokoonpanot löytyvät täältä, joten on aika julkistaa haku puuttuville huispauskapteeneille. Korpinkynnen ja Luihuisen huispausjoukkueiden vanhat kapteenit ovat ilmoittaneet jatkavansa viroissaan, joten haussa ovat tällä kertaa PUUSKUPUHIN ja ROHKELIKON joukkueiden kapteenien paikat.

Huispauskapteeni on toistaiseksi (edelleen…) enimmäkseen roolipelillinen virka ilman ylimääräisiä oikeuksia ja melko pienillä vastuilla. Meillä on kuitenkin ollut suunnitteilla jo jonkin aikaa (lue: melko kauan) antaa kapteeneille suurempi vastuu joukkueen toiminnasta ja ylläpitämisestä. Tällä hetkellä velvollisuuksia on vain tasan yksi, mutta suunnitteilla on ollut muutama muukin. En usko, että kaikki niistä toteutuvat välttämättä vielä tämän(kään) lukuvuoden aikana, mutta osa saattaa. Toivomme kuitenkin näistä syistä saavamme kapteeneiksi aktiivisia pelaajia, joilla olisi intoa ja hiukan ylimääräistä aikaa huispausjuttujen hoitamiseen.

Huispauskapteenien velvollisuudet
  • varakapteenin valinta (tarvittaessa)
Huispauskapteenien mahdolliset tulevat velvollisuudet
  • jonkinlaisen joukkuetopiikin ylläpito huispaukseen liittyvistä asioista keskutelemista varten
  • jonkinlaisen lyheyn joukkuekuvauksen/vuosikertomuksen kirjoittaminen huispauskauden jälkeen (millaisia vaiheita joukkueella oli vuoden varrella huispauksen saralla jne.)
  • jonkin huispaukseen/joukkueeseen liittyvän roolipelin järjestäminen ainakin kerran tai pari vuodessa (edellyttäen, että joukkueessa on tarpeeksi pelistä kiinnostuneita pelaajahahmoja)
  • mahdollisesti huispaushakemusten lukeminen ja uusien huispaajien hyväksyminen joukkueeseen
Jos et vielä säikkynyt pois, niin kapteeniksi voi hakea lähettämällä Jesse Cainelle yksityisviestillä vastaukset seuraaviin kysymyksiin. Lyhyet vastaukset (1-2 lausetta) riittävät.

Koodi: Valitse kaikki

[b]Kapteeniksi hakeva hahmo:[/b]
[b]Hahmon luokka-aste:[/b]

[b]Millainen kapteeni hahmosi olisi?[/b]
[b]Miksi hahmosi olisi hyvä kapteeni?[/b]
[b]Mitä kehitettävää hahmollasi olisi kapteenina?[/b]

[b]Olisitko valmis hoitamaan joukkueen ylläpitoon liittyviä tehtäviä myös off-game?[/b]
Huomaa, että kapteeniksi hakevan hahmon tulee olla jo huispausjoukkueensa jäsen sekä vähintään 5. luokalla ja korkeintaan 7. luokalla. Sama pelaaja voi hakea kapteeniksi niin monella hahmollaan kuin tahtoo ja niin monessa joukkueessa kuin tahtoo. Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja, pyrimme kuitenkin antamaan kapteenipaikat eri pelaajille.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 15. lokakuuta 2023, sillä ensimmäiset kapteenit valitaan seuraavana maanantaina. Jos kapteenipaikkoja jää tämän jälkeen vielä täyttämättä, niitä voi hakea yllä olevin ohjein koska tahansa lukuvuoden aikana.

Mahdolliset varakapteenit valitaan varsinaisten kapteenien haun jälkeen.
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista
Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Re: 🧹🎖️ Huispauskapteenien haku 2023-2024

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Huispauskapteenien paikkoihin ei ollut hakijoita, joten molempia paikkoja voi vielä hakea yllä olevin ohjein koska tahansa lukuvuoden aikana (kunnes paikat on täytetty).
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista
Avatar
Veronica Dahl
Taikuri
Viestit: 48
Liittynyt: 22. Syyskuuta 2019, 19:21
Ammatti: parantaja/kuraattori

Re: 🧹🎖️ Huispauskapteenien haku 2023-2024

Viesti Kirjoittaja Veronica Dahl »

Kapteeniksi hakeva hahmo: John Orion
Hahmon luokka-aste: 7.lk

Millainen kapteeni hahmosi olisi? John on ryhmä- ja urheiluhenkinen sekä hyvä tsemppari. Hänellä on positiivinen ja rempseä asenne. Tämän lisäksi omaa vahvan selkärangan, ja on valmis tukemaan joukkueen jäseniä niin paljon kuin he tarvitsevat, myös vapaa-ajan asioissa. On myös valmis treenaamaan miltei milloin vain millaisissa olosuhteissa vain. Ei kaihda säätä, rääkkiä eikä pitkäjänteistä harjoittelua, osaa kannusgaa muita oppilaita tajuten heidän rajansa. Rakastaa hioa omia taitoja ja viedä itseään sekä muita pidemmälle. Voi välillä ottaa tekemänsä virheet ja häviöt raskaasti. Ei aina suhtaudu suopeasti kritiikkiin, vaan saattaa loukkaantua. Osaa kuitenkin itse antaa kritiikkiä ja positiivista palautetta luontevasti.
Miksi hahmosi olisi hyvä kapteeni? Orion laittaa itsensä likoon huispaukseen ja supereihin tänä vuonna. Huispaus on Johnin elämä opiskelujen ohella. Omaa kapteenille tärkeitä ominaisuuksia kuten pitkäjänteisyyttä, hermoja, huumoria, ymmärrystä ja ryhmähenkeä. Lopulta kuitenki huispaus on vain kaikkien harrastus, joten sen ei tule olla liian vakavaa.
Mitä kehitettävää hahmollasi olisi kapteenina? Johnin tulisi olla vähemmän investoitunut muihin ja huispaukseen. Kritiikin vastaanotossa on opettelemista.
Olisitko valmis hoitamaan joukkueen ylläpitoon liittyviä tehtäviä myös off-game? Kyllä.
Throw Kindness around like Confetti (ɔ◔‿◔)ɔ ♥
Avatar
Travis Stanson
Taikuri
Viestit: 46
Liittynyt: 4. Helmikuuta 2021, 13:53
Tupa: Luihuinen

Re: 🧹🎖️ Huispauskapteenien haku 2023-2024

Viesti Kirjoittaja Travis Stanson »

Kapteeniksi hakeva hahmo: Travis Stanson
Hahmon luokka-aste: 5.

Millainen kapteeni hahmosi olisi? Kapteenina Travis olisi lempeä ja ymmärtävä. Hän kokeilisi rohkeasti omia ja muiden uusia ideoita ja osoittaisi luottamusta muita pelaajia ja heidän taitojaan kohtaan.
Miksi hahmosi olisi hyvä kapteeni? Travis olisi hyvä kapteeni, sillä hän on hyvin perillä huispauksen taktiikoista ja ymmärtää monen pelipaikan pelaajan tehtävät hyvin. Travis on hyvä tulemaan toimeen ihmisten kanssa ja hän on luonteeltaan kiltti ja hyväntahtoinen, mistä on hyötyä (varsinkin) Luihisten joukkueen vahvojen persoonien välisissä ristiriidoissa.
Mitä kehitettävää hahmollasi olisi kapteenina? Travis suhtautuu huispaukseen erittäin intohimoisesti ja välillä se saattaa aiheuttaa ymmärtämättömyyttä sen suhteen, että kaikilla ei asia ole niin.

Olisitko valmis hoitamaan joukkueen ylläpitoon liittyviä tehtäviä myös off-game? Kyllä
Vastaa Viestiin