Lokakuu 2023

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3544
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Lokakuu 2023

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Lokakuu 2023


Tervehdys jäsenille

Uutta lukuvuotta on eletty jo miltei kuukauden verran ja pimenevät illat kertovat paitsi talven myös kurpitsajuhlan lähestymisestä. Lokakuulle osuu myös Tylypahka AM:in syntymäpäivä ja tänä vuonna koulumme saavuttaakin varsin kunnioitettavasti jo täysi-ikäisyyden. Juhlintaa siis ei lokakuulta puutu! Valitettavasti AM:in syksy ei ole kuitenkaan ihan pelkkää juhlaa vaan välillä oppilaat joutuvat ihan myös opiskelemaan, esimerkiksi kuun puolivälissä alkavalla taikasienikurssilla


Lokakuun peli-ilta (8.10.2023 klo 19)
Syysiltojen pimentyessä koulu järjestää mukavan illanvieton pihamaalla nuotioiden ja pienen purtavan parissa. Nuotioiden lisäksi pihaa on koristeltu myös puihin ripustetuilla lyhdyillä ja kaikki ovat tervetulleita nauttimaan syystunnelmasta, tikkupullasta ja kurpitsamehusta. Lokakuun chatroolipeli-iltaa vietetään chatissa sunnuntaina 8. lokakuuta 2023 klo 19 alkaen. Lisätietoa peli-illasta löytyy peli-iltatiedotteesta.

Taikasienten syventävä kurssi (17.10.2023 alkaen)
Taikasienten syventävä kurssi pidetään chatissa 17. lokakuuta 2023 alkaen tiistaisin klo 20-22. Kurssille voivat osallistua 3. vuoden sekä sitä vanhemmat oppilaat. Kurssia opettaa prof. Rosalie Carrow’n sijainen prof. Aurelia Carrow. Lisätietoa kurssista löytyy kurssisivulta.

Tylypahka AM täyttää 18 vuotta
Koulumme viettää 21. lokakuuta 2023 18-vuotissyntymäpäiväänsä! Juhlistamme täysi-ikäisyyden saavuttanutta AM:ia samana päivänä pidettävällä miitillä (ks. alempana).

Tylypahkan pikajuna -miitti Turussa (21.10.2023)
Junamiitti lähestyy! Miittiä vietetään Turussa AM:in syntymäpäivänä 21. lokakuuta 2023 kahvittelun merkeissä, mutta osallistujien toiveiden mukaan voidaan miitin yhteyteen järjestää varmasti jotain muutakin ohjelmaa. Jos siis suunnittelee osallistuvansa miittiin, kannattaa suunnasta miittitopiikkiin keskustelemaan miitistä tarkemmin.

Huispausjoukkueet ja kapteenihaku
Huomenna jaetaan huispausjoukkuepaikat, joten jos mielii päästä joukkueeseen, kannattaa postata ilmoittautumisensa vielä tämän päivän aikana! Jos joukkueisiin jää jaon jälkeen vielä vapaita paikkoja, niihin voi toki ilmoittautua vielä koko loppulukuvuoden ajan. Ainakin pari joukkuetta on vailla kapteenia, joten ne virat tulevat hakuun lokakuun ensimmäisellä viikolla, luultavasti tiistaina 3. lokakuuta 2023. Hakuaikaa tulee kuitenkin olemaan noin kaksi viikkoa, joten ei ole mitään kiirettä olla laittamassa hakemustaan heti ensimmäisenä hakupäivänä.

Lokakuun erikoiskirjahaaste
Lokakuun haasteen aiheena on joltakulta lainattu kirja. Tarkoituksena olisi siis lukea kirja, jonka olet lainannut vaikka ystävältä tai sukulaiselta. Jos sellaista ei kuitenkaan tahdo löytyä, myös esimerkiksi kirjastosta lainattu kirja kelpaa haasteeseen. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät haastetopiikista, ja sinne myös ilmoitetaan haasteen suorittamisesta. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2023 loppuun saakka, ja jos olet jo aikaisemmin tänä vuonna sattunut lukemaan jonkin haasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa hyväksilukea sen haasteeseen ilmoittamalla sen haastetopiikkiin vaikka heti. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen!

Oppilaskunnan hallitus 2023-2024
Lukuvuoden 2023-2024 oppilaskunnan hallitus on valittu ja kokoonpano löytyy täältä. Vapaaksi jääneisiin tehtäviin tai vain tavalliseksi jäseneksi voi ilmoittautua loppulukuvuoden ajan jättämällä viestin hakutopiikkiin.

Valvoja- ja johtajaoppilasvalinnat
Uudet valvoja- ja johtajaoppilaat julkistettiin alkajaisjuhlassa viime kuun puolella, mutta nyt ne on julkaistu foorumillakin. Uudet valvoja- ja johtajaoppilaat voi käydä tarkistamassa täältä.

Jäsenlistojen siivous
Uudelle lukuvuodelle ilmoittautuminen päättyi syyskuun puolivälissä ja olemmekin sen jäljiltä jo osittain siivonneet jäsenlistoja, mutta osittain työ on myös vielä vähän vaiheessa. Lähiaikoina päivitämme vielä muihinkin listoihin oikeat luokka-asteet ja poistamme eronneet/erotut hahmot. Jos havahdut ilmoittautumiseen vasta nyt ja haluaisit hahmosi vielä jatkavan AM:issa tällä lukuvuodella, lähetä yksityisviesti foorumilla Jesse Cainelle tai sähköpostia osoitteeseen amtylypahka@gmail.con. Mainitsethan viestissäsi nimeltä kaikki ne hahmot, joiden tahdot jatkavan sekä missä tuvassa ja millä luokalla heidän pitäisi olla.

Kesäleirin päättyminen
Kesäleirin palkintojenjako on työn alla ja julkaistaan heti, kun se on valmis (eli käytännössä joskus sen jälkeen, kun lukuvuoden alkuun liittyvät työt saadaan ensin hoidettua). Kesäleirille sijoittuvia pelejä saa edelleen pelata ihan rauhassa, jos siltä tuntuu. Alue arkistoidaan joskus palkintojenjaon julkaisun jälkeen, mutta mahdolliset keskeneräiset foorumipelit siirretään tällöin tavalliselle roolipelialueelle.


Uudet oppilaat

Anthony Morgan (Luihuinen, 3. luokka)
Mellow Weatherfield (Rohkelikko, 3. luokka)
Tomek Hawron (Luihuinen, 4. luokka)
Skye Ranieri (Korpinkynsi, 1. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

02.10.2023 - Huispausjoukkuepaikkojen julkistus
03.10.2023 - Huispauskapteenihaku alkaa
08.10.2023 - Lokakuun chatpeli-ilta klo 19 chatissa
13.10.2023 - Henry Fitzgeraldin (18 vuotta) syntymäpäivä
14.10.2023 - Tylyahopäivä, uusikuu ja Prof. Rosalie Carrow’n (33 vuotta) syntymäpäivä
16.10.2023 - Prof. Archibald McGregorin (84 vuotta) syntymäpäivä
17.10.2023 - Taikasienten syventävä kurssi alkaa chatissa klo 20
21.10.2023 - Tylypahka AM:in (18 vuotta) syntymäpäivä ja junamiitti Turussa
26.10.2023 - Colin Quillin (17 vuotta) syntymäpäivä
28.10.2023 - Täysikuu
29.10.2023 - Kesäaika päättyy (kelloja siirretään 1 h taaksepäin)
31.10.2023 - Halloween ja kurpitsajuhla


Lokakuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista