Valvoja- ja johtajaoppilaat 2023-2024

Kuva

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3544
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Valvoja- ja johtajaoppilaat 2023-2024

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Valvoja- ja johtajaoppilaat 2023-2024

Uudet valvoja- ja johtajaoppilaat julkistettiin alkajaisjuhlassa reilu viikko takaperin, mutta tässä he nyt tulevat foorumillekin.

Valvoja- ja johtajaoppilaiden virka on (edelleen) täysin roolipelillinen, eli pelaajille ei ole viran myötä mitään ylimääräisiä velvollisuuksia eikä kauheasti oikeuksiakaan. In-game valvoja- ja johtajaoppilaat saavat kuitenkin ottaa pisteitä sekä määrätä jälki-istuntoa ja tätä voi hyödyntää roolipeleissä (mutta tupapisteitä ei siis oikeasti vähennetä ellei kyseessä ole jokin erittäin räikeä rikkomus AM:in sääntöjä vastaan). Lisäksi valvoja- ja johtajaoppilaat pääsevät käyttämään valvojaoppilaiden kylpyhuonetta viidennessä kerroksessa, pitävät valvoja- tai johtajaoppilaan merkkiä (koulupuvun rinnukseen kiinnitettävä pinssi) ja avustavat in-game esimerkiksi Tylypahkan pikajunassa opettajia valvomisessa sekä auttavat ja johdattavat uusia ekaluokkalaisia ja pitävät muutenkin osaltaan yllä järjestystä ja hyvää käytöstä. In-game valvoja- ja johtajaoppilaiksi valitut ovat saaneet kirjeitse tiedon asiasta kotiin elokuun alkupuolella ja kirjeen mukana on myös toimitettu valvoja/johtajaoppilaan merkki.

Mutta sen pidemmittä puheitta siis tässä ovat lukuvuoden 2023-2024 uudet valvoja- ja johtajaoppilaat:

Korpinkynnen uusi johtajatyttö on Bianca Iverney!
Korpinkynnen uudet valvojaoppilaat ovat Jasper Thorne ja Savannah Postlethwait-Romanov!

Luihuisen uusi johtajapoika ja -tyttö ovat Myles Stanson ja Vivianna West!
Luihuisen uudet valvojaoppilaat ovat Freya Morgan ja Travis Stanson!

Puuskupuhin uudet johtajapoika ja -tyttö ovat Colin Quill ja Ivana Grace!

Rohkelikon uusi johtajapoika on Jefferson Kenworthy!
Rohkelikon uusi valvojaoppilas on Grace Mason!


Onnittelut ja työn iloa kaikille valituille!

Lisäksi aiemmin valitut valvojaoppilaat jatkavat virassaan koulu-uransa loppuun saakka elleivät itse päätä luopua siitä (tai sitä oteta heiltä pois esim. huonon käytöksen vuoksi). Valvojaoppilaan tehtävissä jatkavat siis myös Amir al-Ayadi, Harriet Jones ja Noah Holland.
Miten valvojaoppilaat valitaan? / Miksi minun hahmoani ei valittu? / Miksi kaikista tuvista ei valittu oppilaita?
Miten valvojaoppilaat valitaan? / Miksi minun hahmoani ei valittu? / Miksi kaikista tuvista ei valittu oppilaita?

In-game valvojaoppilaiden tulee olla hyväkäytöksisiä, yleensä koulussa vähintään kohtalaisen hyvin menestyviä sekä muutenkin tehtävään sopivia. Off-game pyrimme puolestaan valitsemaan virkoihin mahdollisimman aktiivisia pelaajia/hahmoja. Tämä siis tarkoittaa, että jos hahmosi ei ole missään nimessä in-game tehtävään sopiva, häntä ei siihen voida valita, vaikka pelaisitkin hahmoa hyvinkin ahkerasti (olisihan se vähän outoa roolipelillisesti, jos joku koulun suurin huligaani valittaisiin valvojaoppilaaksi). Toisaalta, loistavasti virkaan sopivaksi kirjoitettu hahmo puolestaan saattaa jäädä valitsematta, jos häntä ei ole juuri pelattu.

Tämän lisäksi valvojaoppilaaksi valittavan hahmon tulee olla lukuvuoden alkaessa 5. luokalla ja johtajaoppilaaksi valittavan puolestaan 7. luokalla. Valinnat tehdään tyypillisesti kesäloman aikana tai aikaisin syksyllä, joten jos hahmosi on ollut väärällä luokka-asteella tai ei ole ollut jäsenenä ollenkaan valintoja tehtäessä, ei hän luonnollisesti ole voinut olla edes ehdolla virkaan. Kuudesluokkalaisista oppilaista ei valita takautuvasti uusia valvojaoppilaita vaan uudet valvojaoppilaat valitaan aina viidesluokkalaisista.

Jokaisesta tuvasta valitaan kaksi valvojaoppilasta (tyttö ja poika) ja kaksi johtajaoppilasta (tyttö ja poika). Jos aiemmin mainittujen karsivien ehtojen jälkeenkin johonkin virkaan on vielä useampi varteenotettava ehdokas, asettaa ylläpito ehdokkaat järjestykseen pääsääntöisesti hahmojen in-game nuhteettomuuden mukaan ja sen mukaan, onko esimerkiksi pelaajalla jo muita valvoja/johtajaoppilaita tai onko hänen joku muu hahmonsa tulossa valituksi. Tämän jälkeen kysymme ensimmäisenä listalla olevalta, mitä mieltä nämä ovat nimityksestä ja tahtovatko sitä hahmolleen. Jos eivät, siirtyy paikka seuraavalle.

Joskus jossakin tuvassa ei ole ainuttakaan sopivan ikäistä tai sopivan hyväkäytöksistä ehdokasta tai kaikki ehdolla olleet ovat kieltäytyneet virasta. Tällöin tuvasta ei sinä vuonna valita ketään pelaajahahmoa kyseiseen virkaan. In-game jokaisesta tuvasta valitaan tietysti aina kaksi valvojaoppilasta ja kaksi johtajaoppilasta, mutta jos näitä ei pelaajahahmoista löydy, ne ovat jotain NPC-hahmoja.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää valinnoista tai valvoja- ja johtajaoppilaiden tehtävistä tai mistään muusta aiheeseen liittyvästä, voit ottaa yhteyttä yksityisviestitse allekirjoittaneeseen tai jättää kysymyksesi tähän topiikkiin.
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista