Helmikuu 2018

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3543
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Helmikuu 2018

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Helmikuu 2018


Tervehdys jäsenille

Luminen sää jatkuu vielä helmikuussa, ja kuukausi tuo tullessaan myös vuoden romanttisimman juhlan eli ystävänpäivän. Tämä ällövaaleanpunainen juhla on monen AM:läisen suosikkijuhla - paitsi tietysti niiden, jotka edelleen vastoin tahtoaan ovat ilman omaa sydänkäpyään. Ystävänpäivätouhotukselta on kuitenkin lähestulkoon mahdotonta välttyä helmikuussa. Onneksi juhla sentään on edes ohi jo kuun puolivälin jälkeen! Mikäli sydämet ja ruusutkimput eivät kiinnosta, kannattaa huomionsa suunnata tässä kuussa erilaisiin talviurheilulajeihin, sillä koulun pihamaat tarjoavat hyviä mahdollisuuksia niin luisteluun, hiihtämiseen kuin jopa mäenlaskuun. Koulun rehtori ja parantajat tahtovat kuitenkin muistuttaa, että jotkin erityisesti Rohkelikkojen suosiossa olleet talvilajit, kuten kattolasku, ovat edelleen kiellettyjä.

Helmikuun chatroolipeli-ilta
Helmikuun peli-illassa rusettiluistelu tekee paluun yleisön toiveesta. Ystävänpäivänä (tai sen tietämillä) AM:läiset pääsevät siis pyörähtelemään järven jäälle! Pelin ajankohtaa voi äänestää sunnuntaihin 4. helmikuuta 2018 saakka täällä. Pelin päivämäärä julkistetaan äänestyksen päätyttyä.

Kevätlukukauden kurssit
Pimeyden voimilta suojautumisen kurssit jatkuvat lukujärjestyksen mukaisesti edelleen, mutta joukkoon on nyt liitetty myös uusi jästitiedon kurssi, joka alkaa tiistaina 6. maaliskuuta 2018 klo 20:10 chatissa. Jästitiedon kulttuuri 1 - kurssista löytyy lisätietoa kurssisivulta ja oppituntien ajankohdat löytyvät lukujärjestyksestä. Lisäksi keväälle on vielä tiedossa myös numerologian alkeiden itseopiskelukurssi, joka on suunnattu aiemmin numerologiaa opiskelemattomille. Sen tarkasta alkamisajankohdasta ja mahdollisista muista uusista kursseista tiedotetaan koulun etusivulla ja foorumilla.

Ystävänpäivän erikoisnumero
Koulun lehti Mercury julkaisee ystävänpäivänä erikoisnumeron, johon koulun oppilaat ja henkilökunnan jäsenet voivat lähettää terveisiään ja muuta ystävänpäiväaiheista materiaalia. Osallistua voi maanantaihin 12. helmikuuta 2018 saakka, ja erikoisnumero julkaistaan ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2018. Tarkempaa tietoa lehden erikoisnumerosta sekä osallistumisesta löytyy täältä. Lähettämällä erikoisnumeroon materiaalia voi tienata tuvalleen 5 tupapistettä!

Helmikuun erikoiskirjahaaste
Helmikuussa luetaan ystävänpäivän kunniaksi ystävän suosittelemaa kirjaa! Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät erikoishaasteen topiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaisessa topiikissa, ja jos IRL-elämän ystäviltäsi ei juuri kirjasuosituksia heru tai heillä on harvinaisen huono kirjamaku, voi topiikista pyytää myös suosituksia AM-ystäviltäsi! Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2018 loppuun saakka, ja mikäli olet jo sattunut tänä vuonna aikaisemmin lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit lukea sen hyväksi tähän haasteeseen vaikka samantien. Erikoishaasteeseen saa mielellään osallistua, vaikka ei olisi aiemmin kirjahaasteeseen osallistunutkaan! Myös kirjahaasteeseen yleisesti voi liittyä vielä mukaan! Lisätietoa kirjahaasteesta sekä osallistumusohjeet löytyvät täältä.

Tammi-helmikuun roolipelihaaste
Tammikuun alussa julkaistu roolipelihaaste on auki vielä helmikuun ajan ja löytyy täältä. Tänä vuonna pelkkien yhden sanan kirjoitushaasteiden sijaan testaamme myös muutamaa hieman erilaista konseptia (mutta ei hätää, mukana on myös pari viime vuoden kaltaista sanahaastetta!), ja niistä ensimmäinen on vuorossa jo nyt. Tammi-helmikuun roolipelihaasteen aiheena on nimittäin lauseentäydennys. Täydennettävänä on 10 lausetta, joita voi jatkaa niin lyhyesti tai pitkästi kuin tahtoo. Haasteen voi suorittaa niin monella hahmollaan kuin tahtoo, ja osallistumisesta tienaa roolipeli-/tupapisteitä. Osallistumisaikaa on helmikuun loppuun eli keskiviikkoon 28. helmikuuta 2018.

Vuoden 2017 kirjahaasteen tulokset
...ovat tulossa tässä kuussa! Pitäkää silmät ja korvat auki!

Vuosikirja 2016-2017
Vuosikirja 2016-2017 odottaa valitettavasti edelleen, että joku ylläpidosta löytäisi tarpeeksi aikaa sen lopulliseen koostamiseen. Kunnes vuosikirja saadaan julkaistua, sisältöä voi edelleen lähettää. Ohjeita löytyy täällä. Erityisesti toivomme mahdollisimman monen kirjoittavan hahmostaan/hahmoistaan lyhyen hahmoesittelyn vuosikirjaa varten. Tiedotamme foorumilla ja etusivulla, kun olemme päättäneet uuden (ja toivottavasti lopullisen) deadlinen. Huomaa, että vain lukuvuoden 2016-2017 aikana jäsenenä olleet voivat osallistua tämän vuosikirjan tekemiseen. Vuosikirjan 2017-2018 kokoaminen aloitetaan kevään aikaan ja siitä ilmoitetaan erikseen.

Kesäleirin 2017 palkintojenjako
Myös kesäleirin palkintojenjako odottaa edelleen parempia (ja vähemmän kiireisiä) päiviä. Sen tekeminen one delleen tehtävälistalla, mutta (toivottavasti ymmärrettävistä syistä) ei kovin korkealla tärkeysjärjestyksessä.


Uudet oppilaat

Jayden Lewis (Rohkelikko, 4. luokka)
Elliot Mason (Rohkelikko, 4. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

03.02.2018 - Winifred Harnerin syntymäpäivä (17 vuotta)
08.02.2018 - Renee Parkin syntymäpäivä (42 vuotta)
10.02.2018 - Korpinkynsi vs. Luihuinen -huispausottelu
12.02.2018 - Izumi Shikin syntymäpäivä (21 vuotta)
14.02.2018 - Ystävänpäivä ja Atlas Ironwoodin (18 vuotta) syntymäpäivä
15.02.2018 - Uusikuu
20.02.2018 - Melody Woodin syntymäpäivä (17 vuotta)
24.02.2018 - Rohkelikko vs. Puuskupuh -huispausottelu
25.02.2018 - Jamie Wescottin syntymäpäivä (20 vuotta)

Helmikuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista