Roolipelihaaste 1: Lauseentäydennys (tammi-helmi)

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3543
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Roolipelihaaste 1: Lauseentäydennys (tammi-helmi)

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Roolipelihaaste 1 (tammi-helmikuu)
Deadline: ke 28. helmikuuta 2018 klo 23:59
Etkö tiedä, mikä on roolipelihaaste? Lue lisää täältä!

Tehtävänanto

Vuoden 2018 ensimmäisessä roolipelihaasteessa syvennetään hahmoja jatkamalla lauseita! Oletko ehtinyt vielä miettimään, mikä mahtoi olla hahmosi uudenvuodenlupaus, ketä hän ihailee tai mitä hänen makuusalin yöpöydällään on? Nyt on aika miettiä sitä! Tarkotuksena on, että jatkat alla olevia lauseita hahmostasi. Sanan "hahmo" voit lauseissa korvata halutessasi myös hahmosi nimellä.

1. Hahmoni uudenvuodenlupaus...
2. Nuorempana hahmoni...
3. Vuonna 2018 hahmoni aikoo...
4. Stressaantuneena hahmoni...
5. Hahmoni jännittää...
6. Tärkeintä hahmolleni on...
7. Hahmoni tahtoisi oppia...
8. Makuusalissa hahmoni yöpöydältä löytyy...
9. Hahmoni ihailee...
10. Hahmoni ei voi unohtaa...

Myös tämän vuoden haastekirjoitusten (tämä lauseentäydennys mukaan lukien) tulee olla kaikenikäisille sopivaa luettavaa ja pysyä muutenkin hyvän maun rajoissa.

Lauseiden pituudella ei ole väliä, ja voit jatkaa halutessasi lauseita myös useammalla kuin yhdellä lauseella. Täysiä pisteitä varten jatkettujen lauseiden tulee kuitenkin olla kokonaisia, järkeviä lauseita. Jatka kaikkai 10 lausetta samalla hahmolla. Voit halutessasi korvata lauseissa sanan "hahmo" myös hahmosi nimellä. Voit osallistua useammallakin hahmolla, mutta kirjoitathan heidän haasteensa erikseen. Pisteytys-kohdasta voit katsoa tarkemmin, kuinka tupa- ja roolipelipisteitä jaetaan useammilla hahmoilla osallistumisesta. Osallistua voi niin oppilas- kuin henkilökuntahahmoillakin.

Pisteytys
Ensimmäisestä hahmosta palkitaan 15 tupa/roolipelipistettä, toisesta 10 ja kaikista seuraavista 5 pistettä per hahmo. Täysiä pisteitä varten jatkettujen lauseiden tulee olla kokonaisia ja järkeviä, mutta niiden pituudella ei ole väliä. Mikäli et jatka kaikkia 10 lausetta, vähennetään pisteitä 10 % jokaisesta jatkamatta jääneestä lauseesta. Lausein jatkamisesta useammalla lauseella tai pidemmällä tarinalla ei saa lisäpisteitä. Kaikki pisteet palkitaan osallistumisajan päätyttyä.

Palautus
Kirjoitukset voi postata suoraan vastauksena tähän topiikkiin tai linkkinä luovuustopiikistasi (tai esim. hahmoesittelystä) löytyvään kirjoitukseesi. Jos osallistut useammalla hahmolla, postaathan osallistumisesi (tai linkit niihin) jokaisen erikseen. Linkin voi tehdä seuraavalla koodilla:

Koodi: Valitse kaikki

[url=URL-osoite]Linkin teksti[/url]
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista
Avatar
Mona Ashford
Taikuri
Viestit: 31
Liittynyt: 26. Lokakuuta 2015, 16:55
Tupa: Luihuinen

Re: Roolipelihaaste 1: Lauseentäydennys (tammi-helmi)

Viesti Kirjoittaja Mona Ashford »

1. Monan uudenvuodenlupaus on pärjätä paremmin koulussa. Tämän tosin Mona vain kertoo niille, jotka asiaa kysyvät. Oikeasti Mona ei harrasta uudenvuodenlupauksia.
2. Nuorempana Mona oli hiljainen ja koetti pysyä näkymättömissä. Mona on ollut aina kiinnostunut muiden asioista, mutta ei koskaan uskaltanut tuppautua muiden seuraan.
3. Vuonna 2018 Mona aikoo valmistua ja päästä suoraan töihin. Mona on aloittanut vuoden alussa hakemaan töitä eri lehdistä, jotta pääsisi johonkin töihin. Mona ei halua mennä yliopistoon, tyttö on mielestään opiskellut tarpeeksi.
4. Stressaantuneena Mona kiukuttelee jokaiselle joka tulee vastaan. Lucianolle Mona koettaa olla mukava (tai vähintäänkin siedettävä), mutta muille Mona aiheuttaa ikäviä olosuhteita. Jos stressiin liittyy myös surua, suklaa on Monan paras ystävä.
5. Mona jännittää miten hänen isovanhempansa suhtautuvat Lucianoon, jos saavat pojasta joskus tietää. Reaktio tuskin tulee olemaan positiivinen.
6. Tärkeintä Monalle on Lucianon hyvinvointi. Tästä syystä Mona yrittää pitää Lucianon tyytyväisenä eikä näytä tälle mitään negatiivisia tunteita.
7. Mona tahtoisi oppia parempia sosiaalisia taitoja! Monasta tuntuu, ettei kovin moni pidä hänestä (ja ajattelee, että se johtuu nimenomaa sosiaalisista taidoista) joten yritys on kova tulla miellyttäväksi henkilöksi!
8. Makuusalissa Monan yöpöydältä löytyy yhteiskuva itsestään ja Lucianosta kesäleiriltä.
9. Mona ihailee päivittäin rusettikokoelmaansa, valitessaan minkä pistää päähänsä. Ketään henkilöä Mona ei koe ihailevansa, sillä kukaan ei tunnu olevan Monasta ihailun arvoinen.
10. Mona ei voi unohtaa kuudennen vuotensa alkajaisjuhlaa. Mona tuntee, että kyseinen juhla oli se, mikä muutti häntä itseään paljon.
Avatar
Luciano Rossi
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 16. Elokuuta 2016, 17:57
Tupa: Luihuinen

Re: Roolipelihaaste 1: Lauseentäydennys (tammi-helmi)

Viesti Kirjoittaja Luciano Rossi »

1. Lucianon uudenvuodenlupaus on elää ainakin valmistumiseen saakka.
2. Nuorempana Luciano ei sietänyt sairaaloita ja lääkäreitä.
3. Vuonna 2018 Luciano aikoo korvata tyttöystävälleen hieman ikävän kosinnasta kieltäytymisensä.
4. Stressaantuneena Luciano möläyttelee kaikenlaista, mitä ei ollut tarkoitus sanoa.
5. Luciano jännittää salaa jokaista toimenpidettä ja lääkityksen muutosta, vaikka esittääkin, ettei voisi vähempää kiinnostaa.
6. Tärkeintä Lucianolle on, että Mona olisi onnelinen.
7. Lucianotahtoisi oppia positiivisempaa ajattelua.
8. Makuusalissa Lucianon yöpöydältä löytyy paljon lääkepurkkeja.
9. Luciano ihailee ihmisiä, joilla on tavoitteita.
10. Luciano ei voi unohtaa sitä hetkeä, kun Mona kertoi tunteistaan.
I am a scientist - I seek to understand me
All of my impurities and evils yet unknown


Luciano Rossi | 7. luokka | Luihuinen | Huispausselostaja | Avatar: tiger_tyger
Avatar
Harold Benson
Haisku
Viestit: 487
Liittynyt: 29. Toukokuuta 2015, 20:08
Tupa: Korpinkynsi

Re: Roolipelihaaste 1: Lauseentäydennys (tammi-helmi)

Viesti Kirjoittaja Harold Benson »

1. Haroldin uudenvuodenlupaus jäi tekemättä, kai? Harold ei oikein harrasta uudenvuodenlupauksia, eikä niitä tee, jollei siihen painosteta. En usko Haroldin kuitenkaan viettäneen uutta vuotta sellaisessa painostavassa seurassa.. vaai?
2. Nuorempana Harold vietti enemmän aikaa muualla, kavereiden luona, tai ihan vain ulkona kuin kotona. Siis ollessaan tarpeeksi vanha sellaiseen. Haroldin suhde vanhempiinsa on vaihdellut, mutta en näkisi, että Harold nuorempanakaan niin innokkaasti olisi ollut kutsumassa kavereitaan kylään. Enemmänkin ehkä toisinpäin, tai sitten ihan vain ulkona, ei kenenkään kotona, oleilua.
3. Vuonna 2018 Harold aikoo valmistua! Ainakin! Ja opiskelupaikka olisi ehkä myös ihan mukava. Harold ei kuitenkaan ole tietoisesti kuluttamassa päätä puhki näiden asioiden vuoksi. Onnistuvat ja toteutuvat, jos ovat onnistuakseen ja toteutuakseen.
4. Stressaantuneena Harold yrittää edelleen olla se selkeä, johdonmukainen ja oikein ajatteleva oma itsensä, köhköh. Tosin, luulen että jonkinlaista hällä väliä -asennetta esiintyy myös, jos/kun tajutaan, että koko asian stressaaminen ym. on ihan turhaa puuhaa. Peitetään stressi välinpitämättömyyteen? Okei, Haroldin ajattelu kulkee kehää ja toisinaan aika nopeastikin, hän on aika rutinoitunut yrittämään stressin aiheuttaja pois päiväjärjestyksestä hoitamisessa, muttamutta hmm..
5. Harold jännittää joitain tilanteita.. Mutta nykyään ehkä ennen kaikkea ihmiskontakteja, jos hän on jotenkin vahingossa taas osannut pilata kaiken tai on jo hyvässä matkassa sitä kohti. Tosin, Haroldhan tekee elämästään tahallaan vaikeaa, joten tavallaan ei pitäisi edes ajatella tällaista, että miksi ja minkä vuoksi jännittää, kun se on Haroldin syytä kaikki tyynni. Minun on vähän vaikea kuvitella Harold jännittämään mitään ns. tilaisuuksia ynnä muuta, luulen jännityksen enemmänkin liittyvän mahdollisiin huonosti päättyviin keskusteluihin ja reaktioihin.. Harold ei halua jäädä kuin nalli kalliolle. (Vielä) ajankohtaiseksi esimerkiksi jännittämisestä, tuo Haroldin Nagille suuntautuva tunnustus, sitä jännitetään. xD
6. Tärkeintä Haroldille on se, että muilla menee hyvin. Muut olisivat tyytyväisiä elämään, olisivat iloisia. Nykyään ehkä yritetään vähän enemmänkin ottaa huomioon se oma itse ja omat tarpeet, mutta.. onhan tärkeää ja ihan hyvä ottaa muutkin huomioon?
7. Harold tahtoisi oppia tulemaan paremmin toimeen muiden kanssa, itsensä kanssa, elämän kanssa.
8. Makuusalissa Haroldin yöpöydältä löytyy milloin mitäkin. Harold ei oikeastaan vain välitä. Kovin siisti (tai perillä tavaroidensa sijainnista) Harold ei ihan taida olla, kun osasi jo hukata exältä lainassa olleen (elävän!) puhpalleron jonnekin makuusaliin. ('Löytäminen' on kyllä niin sopiva ilmaisu tähän kohtaan. :'D )
9. Harold ihailee niitä, jotka tietävät mitä haluavat elämältään. Olisi varmasti hienoa ja helppoa, jos olisi yhtä hyvät ja selkeät suunnitelmat, että mitä tästä elämästä ottaa ja mikä jää lopulta käteen. Muutenkin jo silkka tunne siitä, että 'haluan sitä, haluan tätä' on asia, jota Harold arvostaa muissa.
10. Harold ei voi unohtaa asioita ja tilanteita, jotka ovat iskostuneet hänen mieleensä. Enemmänkin niitä huonoja ja joskus jopa jollain tasolla yllättäviä. Järkyttävimpiä? Miksi pahemmat asiat jäävät paremmin mieleen kuin hyvät?
“Meistä jokainen on enemmän kuin anteeksannon arvoinen, osaanko olla muille entäs itselleni mä armollinen?”
– Jones, Anteeksi Antoi
Harold Benson (17), hitusen konservatiivinen viiksiniekka ja partanaama Korpinkynnestä. Korpinkynnen huispausjoukkueen entinen varakapteeni ja huispaaja.
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Roolipelihaaste 1: Lauseentäydennys (tammi-helmi)

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

1. Anthonyn uudenvuodenlupaus on yrittää olla sosiaalisempi ja muut huomioon ottavampi. Mutta tätä hän ei tietenkään ole kertonut kenellekään. Hän on luultavasti myös jo ehtinyt luovuttaa uudenvuodenlupauksensa kanssa ennen koulun alkua, koska olihan se nyt aika vaikeasti toteutettavissa.
2. Nuorempana Anthony erehtyi kirjoittamaan esikoulussa "Mikä minusta tulee isona?" -aineeseen, että hänestä tulee prinsessa. Siitä ei seurannut mitään kauhean hyvää ja hän oppi nopeasti, ettei hänestä taida tulla isona prinsessaa.
3. Vuonna 2018 Anthony aikoo yrittää välittää vähemmän muiden ihmisten mielipiteistä ja keskittyä enemmän siihen, mitä hän itse haluaa.
4. Stressaantuneena Anthonylla on tapana näprätä jotain sormillaan, useimmiten vaatteidensa hihansuita. Hänellä on useampi villatakki, jonka hihansuiden resorit ovat melko lörpähtäneet kaikesta siitä venyttämisestä. Stressaantuneena hän myös tavallisesti käy tavallistakin äksymmäksi.
5. Anthony jännittää lähestulkoon kaikkea, mitä vain voi jännittää.
6. Tärkeintä Anthonylle on Atlas. <3 Hyvänä kakkosena tulee Luihuisen huispausjoukkue ja sen jälkeen Cassidy-kani ja Atlaksen koulumenestys.
7. Anthony tahtoisi oppia ottamaan rennommin ja olemaan normaalisti muiden ihmisten seurassa. Ja olemaan välittämättä jokaisesta pikkujutusta niin paljon.
8. Makuusalissa Anthonyn yöpöydältä löytyy useimmiten kirja tai useampi, muistilehtiö ja sulkakynä, herätyskello sekä kehystettynä kaksi valokuvaa hänestä ja Atlaksesta, kaksissa edellisissä joulutanssiaisissa.
9. Anthony ihailee sosiaalisia ja iloisia ihmisiä, joille elämä näyttää olevan niin helppoa! Hänkin haluaisi olla pidetty ja hymyillä yhtä vaivattomasti.
10. Anthony ei voi unohtaa yleensä oikein mitään. Hänellä on varsin hyvä muisti. Erityisen hyvin hänen päähänsä kuitenkin jäävät pyörimään kaikenlaiset negatiiviset asiat ja positiiviset jäävät helpommin taka-alalle.
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Avatar
Lazlo Silverstein
Lahna
Viestit: 527
Liittynyt: 15. Joulukuuta 2016, 20:46
Tupa: Rohkelikko

Re: Roolipelihaaste 1: Lauseentäydennys (tammi-helmi)

Viesti Kirjoittaja Lazlo Silverstein »

1. Lazlo Veston uudenvuodenlupaus on olla rehellisempi itselleen.
2. Nuorempana Lazlo Vesto katsoi sivusta, kun Karman pelasi videopelejä. Toisinaan pikkuveli päästettiin myös itse ohjaimen ääreen.
3. Vuonna 2018 Lazlo Vesto aikoo uskaltaa pyytää itselleen joulutanssiaisiin parin. Viime vuosi oli vähän katastrofi, kun meni hukkaan tilaisuus ostaa uusia hyviä kauniita vaatteita! Tänä vuonna siihen on pakko tarttua!
4. Stressaantuneena Lazlo Vesto nauraa, vitsailee ja nauraa vielä enemmän. Huonoja ja hyviä vitsejä ei ole olemassakaan, koska koko asiahan on ihan naurettava hahahaha. Eikun. Vitsit eivät ole järin hyviä stressaantuneena, mikä vain kelpaa.
5. Lazlo Vesto jännittää omasta mielestään ”ei mitään”. Todellisuus on ehkä vähän toisenlainen.
6. Tärkeintä Lazlo Vestolle on elämästä nauttiminen ja hauskanpito muiden kanssa. Ei oteta elämää turhan vakavasti, okei?
7. Lazlo Vesto tahtoisi oppia maskeerausta, koska se saattaisi olla aika mielenkiintoinen ja hyvä taito.
8. Makuusalissa Lazlo Veston yöpöydältä löytyy mitä luultavimmin kauhukirja, taskupeili, musta silmänrajauskynä ja vähän muuta kosmetiikkaa. Kuka nyt ei meikkaisi sängyssä maatessaan?
9. Lazlo Vesto ihailee taitavia ihmisiä, jotka hallitsevat jotain asiaa/asioita tosi hyvin ja ovat oikeasti omaksuneet sen. Olipa se nyt mitä tahansa.
10. Lazlo Vesto ei voi unohtaa joulua 2016, kun hän pääsi oikeasti esittämään perheelleen ja suvulleen itse dramatisoimansa ”Vampyyrin kuiskauksen”. Thamesin koreografia oli tosi ja hyvä ja siitä jäi muutenkin tosi hyvä fiilis. Ei kuka tahansa keksi esittää tällaista katolla ja vieläpä valoefektein!
Lazlo Silverstein, Rohkelikko, 7. lk, valvojaoppilas
”You don't know what you deserve / That's why you end up hurt
But you never listen / Take my advice as criticism / Then make the worst decisions”

avatar: Black Clover, Secre <3 / text: girl in red, You Stupid Bitch
Avatar
Atlas Ironwood
Muodoton möykky
Viestit: 606
Liittynyt: 1. Elokuuta 2015, 18:43
Tupa: Luihuinen

Re: Roolipelihaaste 1: Lauseentäydennys (tammi-helmi)

Viesti Kirjoittaja Atlas Ironwood »

1. Atlaksen uudenvuodenlupaus on luottaa enemmän itseensä ja olla rehellinen. Lupauksiaan hän ei luonnollisesti sano ääneen, koska Atlaksen lupauksilla on tapana vesittyä. Atlas lupaa paljon ja suuria ja jää toistuvasti kiinni pitämättömistä lupauksista. Lisäksi Atlas on luvannut uuden vuoden kunniaksi alkaa harrastaa urheilua edes jossain muodossa, minkä tekee hiukan vaikeaksi se, että Atlas kokee näyttävänsä naurettavalta lenkkeillessään, eikä ole toistaiseksi käynyt vielä kertaakaan kunnollisella lenkillä.
2. Nuorempana Atlas oli erittäin kiinnostunut tähtitiedosta ja vietti kaukoputken äärellä suurimman osan illoistaan. Myös Atlaksen huone oli aiemmin sisustettu kaikella tähtitietoon liittyvällä krääsällä.
3. Vuonna 2018 Atlas aikoo valmistua kelvollisin S.U.P.E.R.-arvosanoin. Jatko-opinnoista Atlaksella ei ole vieläkään minkäänlaista käryä.
4. Stressaantuneena Atlas hypistelee etuhiu´ksiaan, joissa on jälleen niille tuttu valkoinen raita. Lisäksi Atlas on omaksunut tyttöystävänsä tavan hypistellä hihansuitaan stressaantuneena. Hermostuneena Atlas puhuu paljon.
5. Atlas jännittää esiintymistä. Hän suhtautuu ristiriitaisesti huomion keskipisteenä olemiseen, sillä hän tavallaan inhoaa sitä intohimoisesti mutta salaa kuitenkin nauttii onnistuneista esiintymisistä lavalla. Atlas ei yleensä muista bändin esityksistä jälkikäteen yhtään mitään. Hän pyrkii olemaan ajattelematta jännitystään siten, että kuvittelee olevansa lavalla joku muu.
6. Tärkeintä Atlakselle on kokemus rakkauden ja vapauden tasapainosta. Hän on tunnustanut rakastavansa Alicea ja seisoo sanojensa takana. Samanaikaisesti Atlas kaipaa omaa tilaa, jotta voi käyttää aikaansa luoviin asioihin, kuten musiikkiin ja piirtämiseen. Atlas tarvitsee toisinaan yksinäisyyttä, muttei pysty elämään pitkiä aikoja ilman muita ihmisiä.
7. Atlas tahtoisi oppia lavakarismaa. Hän kokee, ettei ikinä voi olla yhtyeen solisti, jos ei opi vakuuttavaksi esiintyjäksi.
8. Makuusalissa Atlaksen yöpöydältä löytyy plektroja, piirustuslehtiö, herätyskello (uskomatonta mutta totta!), kyniä ja viime vuoden joulutanssiaisissa otettu valokuva Alicen kanssa. Vanhat kuvat ovat jossakin päiväkirjan välissä paremmassa tallessa.
9. Atlas ihailee itsevarmoja ihmisiä.
10. Atlas ei voi unohtaa omia virheitään, koska uskoo, että niiden muistaminen auttaa olemaan toistamatta niitä.
Atlas Ironwood, 7.lk, Luihuisen emopallura & bändin kitaristi

I'll use you as a warning sign
That if you talk enough sense then you'll lose your mind
Avatar
Nagi Blackthorn
VIP
Viestit: 146
Liittynyt: 22. Marraskuuta 2015, 18:54
Tupa: Korpinkynsi

Re: Roolipelihaaste 1: Lauseentäydennys (tammi-helmi)

Viesti Kirjoittaja Nagi Blackthorn »

1. Nagin uudenvuodenlupaus on valmistua koulusta hyvin arvosanoin. Hän tuntee huonoa omaatuntoa huonoista arvosanoista, sillä hänen isoäitinsä joutuu maksamaan sekä tyttärensä sairaalakulut että tyttärenpoikansa koulutuksen.
2. Nuorempana Nagi oli ulospäinsuuntautuneempi ja etsi pysyvämpiä suhteita muihin ihmisiin. Sekä kotikaupungissaan että edellisessä koulussaan Nagilla oli joitakin läheisiä ystäviä ja useita tyttöystäviä. Myöhemmin suhteet kuitenkin kariutuivat siihen, ettei Nagi halunnut puhua kotiasioistaan tai tunteistaan, eikä varsinaisesti halunnut päästää ketään elämäänsä. Parisuhteet kestivät enimmillään kaksi kuukautta, ja seitsemästä erosta neljä on Nagin omasta aloitteesta.
3. Vuonna 2018 Nagi aikoo valmistua koulusta ja pitää välivuoden, jotta voi olla kotona isoäitinsä apuna.
4. Stressaantuneena Nagi tekee paljon töitä. Hän pyrkii minimoimaan stressin aiheuttajat varmistamalla, että varmasti osaa asiat, mikä yleensä johtaa asioiden ylenpalttiseen harjoitteluun etukäteen.
5. Nagi jännittää niin, ettei kukaan yleensä huomaa sitä. Hän on hyvä pitämään tasaisen ja rauhallisen kulissinsa, mutta kun se rakoilee, Nagista paljastuu pisteliäs puoli.
6. Tärkeintä Nagille on kunnia. Nagi on velvollisuudentuntoinen ja tekee sen, minkä kokee oikeaksi. Hän on hyvin tarkka huomioimaan, mikä on sosiaalisesti hyväksyttävää ja mikä ei, joten hän pyrkii aina toimimaan niin, ettei rikkoisi sosiaalisia normeja.
7. Nagi tahtoisi oppia suhtautumaan asioihin riittävällä tyyneydellä ja olemaan takertumatta ihmisiin. Toistaiseksi hänellä ei ole ollut mainittavasti menestystä tällä saralla.
8. Makuusalissa Nagin yöpöydältä löytyy jokin huispaustrategiakirja, pari koulukirjaa ja lasi vettä.
9. Nagi ihailee ihmisiä, jotka pitävät tilanteen ja tunteensa hallinnassa, eivätkä aiheuta muille epämukavia tilanteita voimakkailla tunnepurkauksilla. Nagi ihailee myös älykkyyttä, määrätietoisuutta, kohteliaisuutta, kanssakäymisen helpputta ja joustavuutta.
10. Nagi ei voi unohtaa sitä, että useimmat asiat loppuvat aikanaan - riippumatta siitä, onko kyseessä jotain hyvää vai jotakin huonoa.
Nagi Blackthorn * Korpinkynsi * 7. luokka * huispausjoukkueen etsijä ja kapteeni

"I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm gonna fall down
I thought I could fly, so why did I drown?"
Tessa Prescott
Odobenus rosmarus
Viestit: 50
Liittynyt: 18. Heinäkuuta 2017, 07:49
Tupa: Puuskupuh

Re: Roolipelihaaste 1: Lauseentäydennys (tammi-helmi)

Viesti Kirjoittaja Tessa Prescott »

1. Tessan uudenvuodenlupaus on saada lisää ystäviä ja rakkaita.
2. Nuorempana (ja yhä) Tessa saa paljon lahjoja isin työkavereilta ja muilta.
3. Vuonna 2018 Tessa aikoo mennä kihloihin ja naimisiin.
4. Stressaantuneena Tessa leikittelee hiussuortuvillaan.
5. Tessaa jännittää joskus puhua vanhemmille lapsille.
6. Tärkeintä Tessalle on olla kiltti, söpö ja mukava.
7. Tessa tahtoisi oppia lisää rakkaudesta ja lemmenjuomista.
8. Makuusalissa Tessan yöpöydältä löytyy Daniel ja silmälasit (silloin, kun nukutaan).
9. Tessa ihailee isiään ja äitiään.
10. Tessa ei voi unohtaa kaikkia Danielin haussuja kommelluksia.
Avatar
Elliot Mason
Fletkumato
Viestit: 351
Liittynyt: 3. Helmikuuta 2018, 23:30
Tupa: Rohkelikko

Re: Roolipelihaaste 1: Lauseentäydennys (tammi-helmi)

Viesti Kirjoittaja Elliot Mason »

1. Elliotin uudenvuodenlupaus on nostaa taikaliemien numeroansa. Lähinnä vanhempiensa vaatimuksesta, sillä muuten hänellä ei kuulemma ole asiaa kesällä kesäleirille.
2. Nuorempana Elliot pelasi jalkapalloa. Hän kuitenkin lopetti tajuttuaan, ettei koskaan tulisi olemaan siinä kuin korkeintaan keskiverto.
3. Vuonna 2018 Elliot aikoo tulla sellaiseksi koululehden toimittajaksi, jonka nimi muistetaan. Ja hankkia tyttöystävän.
4. Stressaantuneena Elliot helposti äksyilee muille ja omaa tavallistakin terävämmän kielen. Hän menettää melko helposti myös yöunensa.
5. Elliot jännittää monia asioita, mutta yrittää olla koskaan näyttämättä sitä. Hän haluaa näyttää ulospäin coolilta ja rauhalliselta! Kuitenkin mm. tyttöjen kanssa puhuminen jännittää häntä kovasti.
6. Tärkeintä Elliotille on kirjoittaminen ja lukeminen ja kaikenlainen sanataide.
7. Elliot tahtoisi oppia miten tytöille pitäisi puhua luontevasti.
8. Makuusalissa Elliotin yöpöydältä löytyy yleensä kirja tai useampi, irtonaisia muistilappuja, kyniä sekä kirjoituslehtiö, öisin myös silmälasit ja taikasauva.
9. Elliot ihailee itsevarmoja ihmisiä, jotka osaavat ottaa tilansa ja tulevat huomatuksi.
10. Elliot ei voi unohtaa sitä, miten hänelle naurettiin, kun hän joskus nuorempana luki erään runonsa vanhan koulunsa runoillassa.
Elliot Mason || 7. luokka || Rohkelikon johtajapoika
"No, I don't take for granted all the time you've wasted making sacrifices for a fool
Oh, my friend, you're holding out your hand, I take it like an oar from the depth"
Viestiketju Lukittu