Tammikuu 2018

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3543
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Tammikuu 2018

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Tammikuu 2018


Tervehdys jäsenille

Se olisi jälleen uusi vuosi ja uudet kujeet - mutta toivottavasti samat vanhat naamat (tai ehkä vuoden kuluessa muutama uusikin)! Tylypahka AM toivottaa kaikille oikein hyvää uutta vuotta ja onnea kaikkiin tuleviin koitoksiin alkaneena vuonna! AM:in toiminta toivottavasti jatkunee nousujohdanteisena myös tänä vuonna, ja näemme vuoden 2018 aikana paljon pelejä niin chat- kuin foorumipelien puolella.

Tammikuun chatroolipeli-ilta
Tammikuun chatpeli-illan aiheena tulee olemaan parantaja Jason Lowettin järjestämä lastenhoitokurssi. Sen ajankohdasta julkaistaan äänestys lähipäivinä.

Kevätlukukauden alkaminen
Kevätlukukausi alkaa maanantaina 15. tammikuuta 2018 ja oppitunnit sen jälkeen jatkuvat lukujärjestyksen mukaisesti. Myös uusia kursseja on kevätlukukaudelle tiedossa, ja niistä tiedotetaan, kun niiden yksityiskohdat tarkentuvat.

Kirjahaaste 2018
Myös vuonna 2018 AM järjestää jo hyvää vauhtia perinteeksi käymässä olevan kirjahaasteen. Kyseessä on kilpailun sijaan haaste - nimittäin haaste itsellesi, eli osallistua voi, poimitpa sitten kirjoja käteesi harvemmin tai useammin. Säännöt ovat samat kuin aikaisempina vuosina, ja ne löytyvät täältä. Myös erikoiskirjahaasteet saavat jatkoa, ja ensimmäinen erikoishaaste onkin jo julkaistu.

Tammikuun erikoiskirjahaaste
Tammikuun erikoiskirjahaasteen aiheena on lukea kirja, jonka on kirjoittanut vähintään kaksi kirjailijaa yhdessä. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät erikoishaasteen topiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaisessa topiikissa, ja siellä voi myös kysyä esimerkiksi kirjasuosituksia, jos aivot lyövät haasteen osalta tyhjää. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2018 loppuun saakka, ja mikäli olet jo sattunut tänä vuonna aikaisemmin lukemaan jonkin erikoihaasteeseen sopivan kirjan, voit lukea sen hyväksi tähän haasteeseen vaikka samantien.

Tammi-helmikuun roolipelihaaste
Myös roolipelihaasteet saavat vuonna 2018 jatkoa, ja tammi-helmikuun roolipelihaaste onkin jo julkaistu. Tänä vuonna pelkkien yhden sanan kirjoitushaasteiden sijaan testaamme myös muutamaa hieman erilaista konseptia (mutta ei hätää, mukana on myös pari viime vuoden kaltaista sanahaastetta!), ja niistä ensimmäinen on vuorossa nyt heti vuoden alkuun, sillä uuden roolipelihaasteen aiheena on lauseentäydennys. Täydennettävänä on 10 lausetta, joita voi jatkaa niin lyhyesti tai pitkästi kuin tahtoo. Haasteen voi suorittaa niin monella hahmollaan kuin tahtoo, ja osallistumisesta tienaa roolipeli-/tupapisteitä. Osallistumisaikaa on helmikuun loppuun eli keskiviikkoon 28. helmikuuta 2018.

Vuosikirja 2016-2017
Vuosikirjan virallinen deadline oli syyskuun lopussa, mutta koska emme vieläkään valitettavasti muilta töiltä ehdi vuosikirjaa kokoamaan (ja koska materiaalia vuosikirjaan on tullut erittäin vähän), materiaalia voi edelleen lähettää, kunnes toisin ilmoitetaan. Vuosikirjaan tarvittavaan sisältöön voi tutustua täällä. Erityisesti toivomme mahdollisimman monen kirjoittavan hahmostaan/hahmoistaan lyhyen hahmoesittelyn vuosikirjaa varten. Tiedotamme foorumilla ja etusivulla, kun olemme päättäneet uuden (ja toivottavasti lopullisen) deadlinen. Huomaa, että vain lukuvuoden 2016-2017 aikana jäsenenä olleet voivat osallistua tämän vuosikirjan tekemiseen. Vuosikirjan 2017-2018 kokoaminen aloitetaan kevään aikaan ja siitä ilmoitetaan erikseen.

Kesäleirin 2017 palkintojenjako
Kesäleirin pelit on pisteytetty, mutta palkintojenjako uupuu edelleen. Pyrimme saamaan sen julkaistua, kunhan siihen jäisi muilta, kiireellisemmiltä asioilta aikaa.
Tylypahka AM toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta! Innolla kohti uusi haasteita!


Uudet oppilaat

Adela Maroteaux (Luihuinen, 5. luokka)
Carter Lane (Luihuinen, 5. luokka)
Bobbie Dawson (Rohkelikko, 2. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

01.01.2018 - Uudenvuodenpäivä
06.01.2018 - Loppiainen
11.01.2018 - Ciarán O'Dwyerin syntymäpäivä (23 vuotta)
13.01.2018 - Lawanda Chinon syntymäpäivä (33 vuotta)
15.01.2018 - Kevätlukukausi alkaa ja Jenny Toddin syntymäpäivä (15 vuotta)
17.01.2018 - Pimeyden voimilta suojautumisen perusteiden (PVS1) kurssi jatkuu chatissa klo 18
30.01.2018 - Pimeyden voimilta suojautumista edistyneille (PVS2) -kurssi jatkuu chatissa klo 18


Tammikuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista