🧹 Huispausjoukkueet 2024-2025 [Ilmoittautuminen]

Kuva

Valvojat: Atlas Ironwood, Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3581
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

🧹 Huispausjoukkueet 2024-2025 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Huispausjoukkueet lukuvuonna 2024-2025

Alla on lista Tylypahka AM:in huispausjoukkueiden tämänhetkisestä kokoonpanosta, ja listan alta puolestaan löytyvät ohjeet huispausjoukkueeseen liittymiselle. Huispausta ei varsinaisesti tällä hetkellä pelata Tylypahka AM:issa oikeasti vaan otteluiden lopputulokset arvotaan. Joukkueeseen kuuluminen on siis enemmänkin roolipelillinen juttu. Lukuvuoden 2024-2025 huispausotteluiden aikataulut ja tulokset sekä myös säännöt huispausotteluiden arpomisesta löytyvät täältä.

Huispausjoukkueeseen voivat hakea kaikki toisen vuoden ja sitä vanhemmat oppilaat. Kapteenin ja varakapteenin paikkaa voivat hakea viidesluokkalaiset ja sitä vanhemmat hahmot. Jatko-opiskelijat eivät voi enää pelata tupansa huispausjoukkueessa virallisissa tupienvälisissä otteluissa, mutta he voivat halutessaan esimerkiksi valmentaa joukkuetta. Joukkueen kapteenit valitsevat varakapteeninsa joukkueen muista (virkaan halukkaista) jäsenistä.

Lista päivitetty viimeksi: 16.09.2024

Tähdellä (*) merkattujen pelaajien jatkamista joukkueessa ei ole vielä vahvistettu.
Kahdella tädhellä (**) merkatut hahmot ovat tämänhetkisten tietojemme mukaan valmistuneet eli poistumassa joukkueesta.

Korpinkynsi

Kapteeni:
Varakapteeni:
Valmentaja:

Jahtaaja 1:
Jahtaaja 2:
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1:
Lyöjä 2:
Pitäjä:
Etsijä:

Luihuinen

Kapteeni:
Varakapteeni:
Valmentaja:

Jahtaaja 1:
Jahtaaja 2: Igor Postlethwait-Romanov (6. luokka)
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1:
Lyöjä 2:
Pitäjä:
Etsijä: Amir al-Ayadi (7. luokka)

Puuskupuh

Kapteeni:
Varakapteeni:
Valmentaja:

Jahtaaja 1:
Jahtaaja 2: Cecilia Egerton (4. luokka)
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1:
Lyöjä 2:
Pitäjä:
Etsijä: Gaia Elmsworth (3. luokka)

Rohkelikko

Kapteeni:
Varakapteeni:
Valmentaja:

Jahtaaja 1: Marygold O'Gara (4. luokka)
Jahtaaja 2:
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1:
Lyöjä 2:
Pitäjä:
Etsijä:


Huispausjoukkueeseen liittyminen

Kuka voi liittyä huispausjoukkueeseen?
  • Toisen vuoden oppilaat ja sitä vanhemmat voivat liittyä tupansa joukkueeseen.
  • Hahmosta tulee löytyä hahmoesittely hahmoesittelyalueelta.
  • Viidesluokkalaiset ja sitä vanhemmat oppilaat voivat halutessaan hakea kapteenin paikkaa mikäli se on vapaana. (Huom! Kapteenihaku julkistetaan erikseen 1. lokakuuta 2024!)
  • Jatko-opiskelijat eivät voi enää pelata tupansa huispausjoukkueessa virallisissa otteluissa, mutta he voivat halutessaan esimerkiksi auttaa joukkueen valmentamisessa.
Miten joukkueeseen haetaan?
Huispausjoukkueisiin voi hakea kuka tahansa 16. syyskuuta 2024 klo 18 alkaen täyttämällä alta löytyvän ilmoittautumislomakkeen ja postaamalla sen tähän topiikkiin. Viime kauden huispaajat voivat ilmoittautua jo aikavälillä 2. - 15.9.2024 ja varmistaa siten vanhan paikkansa pitämisen. Lisätietoa ilmoittautumisista löytyy huispaushakuinfosta.

Miten ilmoittautumislomake täytetään?
Vastaa lomakkeen kysymyksiin pelaajana, älä hahmona. Kysymykset on tarkoitettu sellaisiksi, että niihin voi vastata ihan 1-2 lauseella. Enemmänkin toki saa kirjoittaa, jos siltä tuntuu, mutta vastausten pituus ei varsinaisesti ratkaise joukkueeseen pääsyä. Kaikkien tupajoukkueessa pelaavien ei myöskään tarvitse olla mitään lajinsa luonnonlahjakkuuksia ja tulevia ammattilaisia, jotka ovat syntyneet kilpaluuta kädessä vaan joukkueisiin mahtuu varmasti mukaan myös sellaisia "ihan ok" -tasoisia pelaajia. :) Olisihan se roolipelillisestikin vähän hassua, jos koulu olisi täynnä jotain maailmantason lahjakkuuksia, sillä nyt on kyse kuitenkin koulujoukkueista eikä huispauksen maailmanmestaruuskisoista! Otathan huomioon lomaketta täyttäessäsi myös hahmosi iän: lisävuodet normaalisti tuovat mukanaan myös lisää taitoa ja kokemusta. Jätä hahmollesi siis jotain kehitysvaraakin! Tietoja voi päivittää hahmon varttuessa. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia, muut vapaaehtoisia. Hakemuslomakkeen alta löytyvät myös täyttöohjeet eri kohtiin.

Ilmoittautumislomake

Koodi: Valitse kaikki

[b]*Nimi:[/b]
[b]*Tupa:[/b]
[b]*Luokka-aste:[/b]
[b]*Haettu pelipaikka:[/b]
[b]Oletko kiinnostunut kapteenin virasta?[/b]
[b]Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta?[/b]

[b]*Hahmon vahvuudet huispauksessa:[/b]
[b]*Hahmon heikkoudet huispauksessa:[/b]
[b]*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla:[/b]
[b]*Lento/huispaushistoria:[/b]
[b]*Lento/huispaustaidot:[/b]
[b]Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen:[/b]
[b]Käytössä oleva luuta:[/b]
Ilmoittautumislomakkeen täyttöohjeet
Haettu pelipaikka: - Jos haet useampaa eri pelipaikkaa (jahtaaja/lyöjä/etsijä/pitäjä), laita ne järjestykseen siten, että ensimmäisenä on se, jonka haluaisit mieluiten. Mikäli pelipaikalla ei ole sinulle väliä vaan haluat vain ylipäätään hahmosi joukkueeseen, voit laittaa kohtaan myös "mikä tahansa käy". Jos haet paikkaa, joka on tällä hetkellä täytetty, lisääthän pelipaikkatoivomuksen vieraan merkinnän (varasija). Hahmosi menee tällöin varasijalle kyseiseen pelipaikkaan. Pelipaikan vapautuessa sitä tarjotaan ensimmäisenä varasijalla olevalle.

Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? - Kyllä/ei. Huomaa, että kapteeneilla tulee jatkossa todennäköisesti olemaan joitakin ylimääräisiä vastuita (esim. varakapteeneiden valinta, joukkueen suunnitteluketjun ylläpito ja mahdollisesti roolipelien järjestäminen joukkueelle), joten näihin virkoihin tahdotaan aktiivisia pelaajia, jotka ovat valmiita hallinnoimaan joukkuetta hiukan myös off-game.

Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? - Kyllä/ei. Varakapteenit toimivat kapteenin apuna in-game ja mahdollisesti tarvittaessa myös off-game.

Hahmon vahvuudet huispauksessa - Kerro tässä kohdassa yksi tai useampi asia, joissa hahmosi on erityisen hyvä huispauksen saralla. Onko hän esimerkiksi taitava lentäjä, erityisen ketterä tai omaako hän loistavan pelisilmän? Mikä tahansa seikka, joka mielestäsi on vahvuus huispauskentällä, käy!

Hahmon heikkoudet huispauksessa - Kerro tässä kohdassa yksi tai useampi asia, joissa hahmollasi olisi vähän petrattavaa huispauksen saralla. Kukaan ei ole täydellinen! Ehkä kaadon käsittely vaatii vähän lisäharjoittelua tai ryhmyn tähtäys tai ehkä ylipäätään lentotaidossa on hiomista? Mikä tahansa seikka, joka mielestäsi on heikkous huispauskentällä, käy.

Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla - Mainitse tässä kohdassa sellaiset huispaukseen/lentoon liittyvät asiat, joita hahmosi ehkä tekee vapaa-ajallaan tupajoukkueen treenien lisäksi. Seuraako hän esimerkiksi aktiivisesti ammattilaishuispausta tai perehtyy mielellään kirjallisuuden avulla huispauksen historiaan? Pitääkö hän strategioihin tai tekniikkaan perehtymisestä tai seuraako hän ehkä kiinnostuneena kilpaluutien kehitystä? Myös se toki on mahdollinen vastaus, että hahmosi ei harrasta huispausta tai lentoa muuten kuin tupajoukkueessa pelaamalla.

Lento/huispaushistoria - Kerro tässä kohdassa hahmosi mahdollisesta historiasta lennon ja huispauksen parissa. Onko hän ehkä saanut ensimmäisen leikkiluutansa jo ennen kuin oppi edes kävelemään vai innostuiko hän lentämisen tuomasta vauhdin hurmasta paljon myöhemmin? Onko hän seurannut pienestä pitäen huispausta silmä kovana vai saiko hän ehkä tutustua koko huispaukseen vasta Tylypahkaan päästyään?

Lento/huispaustaidot - Kerro, mitä tasoa suunnilleen hahmosi lento- ja huispaustaidot ovat. Onko hän lajissaan luonnonlahjakkuus, perus-ok vai ehkä vielä vähän haparoivan puolella? Ota tässä huomioon myös hahmosi ikä ja kokemus huispauksen ja lennon parissa.

Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen - Kerro, miksi hahmosi päätti liittyä huispausjoukkueeseen. Jos hahmosi on jo joukkueessa, voit myös kertoa, milloin hän on joukkueeseen liittynyt.

Käytössä oleva luuta - Jos olet miettinyt, millaista menopeliä hahmosi lentää, voit mainita sen tässä. :) Huispaajilla pääsääntöisesti on omat luutansa, mutta koululla on myös joitakin lainaluutia huispauskäyttöön (joskin ne ovat varmasti jo nähneet parhaansa päivänsä eivätkä ainakaan ole mitään viime vuosien uusimpia malleja).
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista
Avatar
Gaia Elmsworth
Uusi jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 2. Syyskuuta 2022, 18:47
Tupa: Puuskupuh

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2024-2025 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Gaia Elmsworth »

*Nimi: Gaia Elmsworth
*Tupa: Puuskupuh
*Luokka-aste: 3
*Haettu pelipaikka: Etsijä
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Ei
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Ei

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Ketteryys, hyvä kunto sekä positiivinen asenne ja hyvä yhteishenki
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Epävarmuus ja kokemuksen puute ovat ne pahimmat
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: On käynyt ahkerasti otteluissa, lukenut paljon ja saanut hyviä vinkkejä äidiltään, joka pelasi aikanaan Nauriston Nuolissa. Kesä kului huispausleirillä
*Lento/huispaushistoria: Oppi lentämään ennen koulun alkua ja on harjoitellut huispausta äitinsä ohjauksessa. Oli viime vuonna tupansa etsijänä.
*Lento/huispaustaidot: On nopea lentämään, mutta vielä vähän turhan epävarma taidoistaan, mikä voi heijastua peleihin. Ketteryytensä ansiosta onnistuu yleensä väistelemään ryhmyjä hyvin. Gaiassa on potentiaalia, mutta kehitettävää löytyy vielä paljon.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Päätti hakea joukkueeseen lähinnä kokeillakseen, voisiko huispaus olla hänenkin juttunsa. Äidin yllytyksellä saattoi myös olla osuutensa asiaan.
Käytössä oleva luuta: Tulisalaman malli vuodelta 2021, eli ei mikään uusin ja parhain
Avatar
Cecilia Egerton
Aloittelija
Viestit: 5
Liittynyt: 1. Elokuuta 2023, 19:42
Tupa: Puuskupuh

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2024-2025 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Cecilia Egerton »

*Nimi: Cecilia Egerton
*Tupa: Puuskupuh
*Luokka-aste: 4
*Haettu pelipaikka: Jahtaaja
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? En
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? En

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Cecilia on yhteistyökykyinen, varmaotteinen ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Häneltä löytyy myös pelisilmää ja hän on perehtynyt huispaukseen teoriatasolla hyvin.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Keskittymiskyvyn ja kokemuksen puute sekä huolimattomuus. Lisäksi hänelle saa joskus selittää asiat useampaan otteeseen kuin muille.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Cecilia on lukenut huispauksesta kaiken mahdollisen, mitä on käsiinsä saanut. Lisäksi hän fanittaa Rapakon Palloseuraa ja on ollut monesti vanhempiensa kanssa katsomassa pelejä.
*Lento/huispaushistoria: Lentämään Cecilia on oppinut jo pienenä, mutta huispausjoukkueeseen hän ei ole saanut liittyä, eikä saisi vanhempiensa mielestä vieläkään. Koulussa hän on kuitenkin loistanut lentotunneilla. Oli tupansa joukkueen jäsenenä viime vuonna.
*Lento/huispaustaidot: Ketterä ja nopea lentäjä. Cecilia on oikeasti taitava ja hänellä on luontaisia lahjoja, jotka vain ovat jääneet jyrkkien vanhempien takia käyttämättä. Kehitettävää kuitenkin on, sillä ei ole saanut harrastaa lajia muuten kuin jalat maassa.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: On halunnut huispata pienestä saakka ja päätti vanhempien vastustuksesta huolimatta hakea joukkueeseen. Teki siskonsa kanssa sopimuksen, ettei tuo kertoisi vanhemmille asiasta.
Käytössä oleva luuta: Käytössä Tulisalaman kilpaluutamalli vuodelta 2023
Avatar
Veronica Dahl
Odobenus rosmarus
Viestit: 50
Liittynyt: 22. Syyskuuta 2019, 19:21
Ammatti: parantaja/kuraattori

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2024-2025 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Veronica Dahl »

*Nimi: Igor Postlethwait-Romanov
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste: 6.lk
*Haettu pelipaikka: Jahtaaja
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Kyllä. Aikoo hakea.
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Kyllä

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: On urheilullinen. Tiimipelaaja. Taktikoi ja oivaltaa nopeasti. Pitää huispausta prioriteettina.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: On selättänyt kasvun tuoman kömpelyyden, mutta toisinaan tekee virhearvioita liikkeissä. Suhtautuu asioihin välillä liialla intensiteetillä.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Lenkkeily, muu urheilu.
*Lento/huispaushistoria: Neljäntenä vuonna AM:n joukkueessa, muuten harrastanut huispausta vapaa-ajalla velhojen junnuliigassa ja edellisellä koululla.
*Lento/huispaustaidot: Hyvät. On lukenut taktiikoista, hyvä pelisilmä. Nopea reagoimaan. Joukkuehenkinen.
*Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Hakemalla neljäntenä vuonna.
*Käytössä oleva luuta: Amerikkalainen luuta nimeltä ukkoslinnun pyörre. Nopeus ja ohjautuvuus tämän luudan valttikortti, luudalla voi tehdä myös vaikeimpia käännöksiä/liikkeitä. Vaaleaharmaapuinen luuta, kultaisilla yksityiskohdilla ja ukkoslinnun pyrstömäinen harjasosa. Saavuttaessaan nopeuksia luuta näyttää säteilevän sähkövanaa. Mahdollisesti saa uuden luudan mikäli pääsee joukkueen kapteeniksi.
Throw Kindness around like Confetti (ɔ◔‿◔)ɔ ♥
Avatar
Veronica Dahl
Odobenus rosmarus
Viestit: 50
Liittynyt: 22. Syyskuuta 2019, 19:21
Ammatti: parantaja/kuraattori

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2024-2025 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Veronica Dahl »

*Nimi: Marygold O'Gara
*Tupa: Rohkelikko
*Luokka-aste: 4.lk
*Haettu pelipaikka: Toidtaiseksi jahtaaja (Hakee haussa lyöjäksi).
*Oletko kiinnostunut kapteenin virasta?: En.
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Ehkä ensi vuonna.

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Omaa hyvän pelisilmän ja joukkuetaitoja. Urheilullisesti lahjakas ja valmis oppimaan sekä harjoittelemaan paljon.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Tulistumisella ja sisuuntumisella pieni ero. On suurpiirteinen. Melko pieni lyöjäksi. Jännittäisi liikaa pitäjänä virheitä.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Kesäisin ja koululla luudan kanssa lentely. Urheilu kuten jalkapallon pelaaminen. Seuraa urheilumuotona huispausta. Harrastuksena liikunta, juokseminen, huispaus, jousiammunta ja on jonkin verran ratsastanutkin.
*Lento/huispaushistoria: Ensimmäisellä luokalla oli paljon huispauskentällä ja kävi pari ekstra kurssia. Toisena vuonna joukkuueessa.
*Lento/huispaustaidot: Ikäisekseen hyvät taidot. Harjoitus tekee mestarin. Urheilullinen.
*Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Toisena vuonna haki karsintoihin ja suoriutui hyvin, nyt kolmantena on parempi.
*Käytössä oleva luuta:
Luuta on punapuuta, kromisia yksityiskohtia ja mustat harjakset. Hyvin yleiskäyttöinen luuta, jonka ohjausvastaavuus on erinomainen. Tarjoaa tasaista kyytiä säässä kuin säässä.
Throw Kindness around like Confetti (ɔ◔‿◔)ɔ ♥
Amir al-Ayadi
Jäsen
Viestit: 17
Liittynyt: 10. Maaliskuuta 2021, 15:18
Tupa: Luihuinen

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2024-2025 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Amir al-Ayadi »

*Nimi: Amir al-Ayadi
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste: 7.
*Haettu pelipaikka: Etsijä
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Mahdollisesti
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Mahdollisesti siitäkin

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: On varsin urheilullinen ja pitää kaikenlaisista aktiviteeteista, joissa pääsee liikkumaan. On melko ketterä ja nopea ja valmis myös tekemään töitä menestyksen eteen.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: On vähän liian kiltti ja toisinaan vähän vierastaa huispauksen väkivaltaisempia puolia. Ei missään nimessä sopisi esim. lyöjäksi. Amirilla saattaa myös ajoittain olla vaikeuksia noudattaa ohjeita. Ei siksi, että hänellä olisi mitään auktoriteetteja vastaan vaan ihan vain siksi, että hänellä on tapana vähän yliajatella asioita, mikä vie keskittymisen.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: On kuulunut 1. luokasta saakka koulun huispauskerhoon ja osallistunut sen toimintaan varsin ahkerasti. On haaveillut jo pitkään ammattihuispaajan urasta ja seuraa ammattihuispausta miltei yhtä suurella innolla kuin jästijalkpalloa.
*Lento/huispaushistoria: Aloittanut lentämisen 1. luokalla ensimmäisellä lennon ja huispauksen kurssilla ja kuulunut myös koulun huispauskerhoon siitä saakka, kun oppi lentämään. Hyväksyttiin Luihuisen huispausjoukkueeseen 6. luokan alussa.
*Lento/huispaustaidot: Varsin hyvät luudan hallintataidot. On hyvä etenkin nopeissa käännöksissä. Huispausstrategia sen sijaan ei kuulu Amirin vahvuuksiin. Vaikka strategia olisikin olemassa, hän unohtaa sen helposti pelin tuoksinassa.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Uskaltautui kuudennen vuotensa alussa hakemaan joukkueeseen tupatoverinsa Harriet Jonesin kannustamana ja tuli valituksi koelennoista (jopa omaksi yllätyksekseen).
Käytössä oleva luuta: (Edelleen mietinnässä xD On kuitenkin oma luuta ja luultavasti joku ihan kelpo kapistus. Ei mikään superkallis ja uusin, mutta ei myöskään mikään ihan halpismalli.)
Avatar
Stella Gibbs
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 6. Maaliskuuta 2022, 21:34
Tupa: Rohkelikko

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2024-2025 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Stella Gibbs »

*Nimi: Stella Gibbs
*Tupa: Rohkelikko
*Luokka-aste: 7
*Haettu pelipaikka: Jahtaaja
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Jonkin verran
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Ehkä

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Notkeus ja hyvä kestävyyskunto. Löytyy ketteryyttä ja jaksamista myös pitkäksi venyvään peliin. Lisäksi hän on rohkea ja kokeilunhaluinen lentäjä, joka uskaltaa ottaa riskejä.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Uhkarohkeus saattaa olla joskus jopa liiallista, joten voi olla mahdollista, että kolhuja tulee. Lisäksi saattaa joskus suhtautua peliin vähemmän tosissaan kuin joukkuekaverit toivoisivat.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Ei juuri harrasta muuta huispaukseen liittyvää, mitä nyt lukee lehdistä huispaukseen liittyvät jutut ja on käynyt katsomassa joitain otteluita. Harrastaa muuten liikuntaa.
*Lento/huispaushistoria: On oppinut lentämään vasta ensimmäisillä lentotunneilla ja pelannut huispausta vain huvikseen kavereiden kanssa. Lentämisen makuun päästyään on kuitenkin pitänyt siitä ihan todella paljon ja lentotunnit ovat kuuluneet aina suosikkien listalle. On pelannut kahtena edellisenä vuonna etsijän paikalla tupansa joukkueessa.
*Lento/huispaustaidot: Lentotaidot ovat yllättävän hyvät siihen nähden, ettei ole lentänyt lapsesta saakka. Pari vuotta joukkueessa on tuonut lisää varmuutta ja taidot ovat kehittyneet. Välillä onnistuu yli odotusten, mutta toisinaan taas ei.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Oli jo pidempään haaveillut joukkueeseen hakemisesta, mutta uskalsi kokeilla onneaan vasta viidennellä luokalla, kun lentotaidot ja keskittymiskyky olivat vähän parantuneet.
Käytössä oleva luuta: Jokin uudehko Nimbuksen malli
Vastaa Viestiin