Helmikuu 2024

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3544
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Helmikuu 2024

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Helmikuu 2024


Tervehdys jäsenille

Mukavaa helmikuuta kaikille! Kevät tekee tuloaan, mutta tämän kuun peli-illassa AM:issa ollaan vielä talvisissa tunnelmissa. Helmikuulle sijoittuu tietysti myös monien suosikkijuhla eli ystävänpäivä ja myös tänä vuonna AM:in oppilaskunta aikoo hyödyntää tätä loistavaa rahastusmahdollisuutta mahdollisuutta ystävyyden juhlistamiseen. Jälleen tänäkin vuonna siis oppilaskunta myy ruusuja, joita halukkaat voivat lähettää ystävilleen, ihastuksilleen tai… vihastuksilleen. Muistakaa kuitenkin, että ruusut, joihin on kiinnitetty ilkeitä tai muuten negatiivisia viestejä, poltetaan. Lisäksi helmikuussa jatkuu myös huispauskausi, joten huispausjoukkueet pääsevät ottamaan mittaa toisistaan ja muut värjöttelemään huispauskatsomoon!


Helmikuun chatpeli-ilta (27.02.2024 klo 19)
Helmikuun chatpeli-illassa oppilaat (ja henkilökunnan jäsenet) pääsevät nauttimaan viimeisistä talvipäivistä mäenlaskun ja avantouinnin merkeissä. Peli-iltaa pelataan koulun chatissa tiistaina 27. helmikuuta 2024 klo 19 alkaen. Peli-illan tarkemmat yksityiskohdat löytyvät peli-iltatiedotteesta.

Ystävänpäivän ruusukampanja
Jo perinteeksi käynyt ystävänpäivän ruusukampanja toteutetaan myös tänä vuonna! Kampanjan tarkoituksena on tarjota koulun väelle mahdollisuus muistaa paitsi ystäviään (tai ehkä tunnustaa ihastuksensa), myös tukea koulun oppilaskunnan toimintaa neljän sirpin huokeaan hintaan. Oppilaskunnan hallitus myy nimittäin viikkoa ennen ystävänpäivää kyseiseen hintaan ruusuja, joita voi lähettää pienen viestin kera haluamalleen henkilölle. Ruusut toimitetaan ystävänpäivänä niiden vastaanottajille ja kampanjan tuotot käytetään oppilaskunnan toimintaan. Ruusuja voi lähettää niin omalla nimellään kuin anonyyminäkin, mutta viestit eivät saa olla ilkeitä, sillä sellaisia ei toimiteta perille. Tarkemmat ohjeet ruusujen lähettämiseen löydät ruusukampanjatopiikista. Ruusut tulee lähettää yksityisviestillä Sebastian Madisonille viimeistään sunnuntaina 11. helmikuuta 2024. Kaikki ruusut viesteineen julkaistaan foorumilla ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2024.

Helmikuun huispausottelut
Hyvin (tai joidenkin tupien kannalta ehkä vähemmän hyvin) alkanut huispauskausi jatkuu helmikuussa. Huispausaikataulun mukaisesti vuoden ensimmäisissä otteluissa toisensa kohtaavat ensin Luihuinen ja Rohkelikko lauantaina 3. helmikuuta 2024 ja Korpinkynsi ja Puuskupuh lauantaina 17. helmikuuta 2024. Otteluiden tulokset julkaistaan foorumille ottelupäivinä.

Helmikuun erikoiskirjahaaste
Tämän kuun erikoishaasteessa tutustumme ehkä monelle vähän vieraampaan kirjallisuuteen nimittäin haasteena on lukea kirja, jonka alkuperäiskieli on kiina, hindi tai arabia. Nämä kolme ovat yksiä maailman puhutuimmista kielistä ja ehkä vähän vähemmän luettuja täällä Suomessa. Kirjan voi lukea toki suoraan alkuperäiskielellä, mutta myös minkä tahansa kielinen käännös käy haasteeseen. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät haastetopiikista, ja sinne myös ilmoitetaan haasteen suorittamisesta. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2024 loppuun saakka, ja jos olet jo aikaisemmin tänä vuonna sattunut lukemaan jonkin haasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa hyväksilukea sen haasteeseen ilmoittamalla sen haastetopiikkiin vaikka heti. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen!

Kirjahaasteen 2023 tulokset
Kirjahaasteen 2023 tulokset ovat melkein valmiina, joten ne toivottavasti ilmestyvät vielä tämän kuun aikana. Sormet ristissä!


Uudet oppilaat

Ei vielä uusia oppilaita


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

03.02.2024 - Luihuinen vs. Rohkelikko -huispausottelu
08.02.2024 - Renee Parkin (48 vuotta) syntymäpäivä
09.02.2024 - Uusikuu
10.02.2024 - Tylyahopäivä
11.02.2024 - Viimeinen päivä lähettää ystävänpäiväruusuja
12.02.2024 - Bianca Iverneyn (18 vuotta) syntymäpäivä
14.02.2024 - Ystävänpäivä ja Vivianna Westin (18 vuotta) syntymäpäivä
17.02.2024 - Korpinkynsi vs. Puuskupuh - huispausottelu
24.02.2024 - Täysikuu
27.02.2024 - Helmikuun chatpeli-ilta klo 19 alkaen
29.02.2024 - Karkauspäivä


Helmikuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista