🌹 Oppilaskunnan ruusukampanja 2024

Kuva

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Sebastian Madison
Ylläpidon kätyri
Viestit: 954
Liittynyt: 27. Joulukuuta 2013, 11:00
Tupa: Rohkelikko

🌹 Oppilaskunnan ruusukampanja 2024

Viesti Kirjoittaja Sebastian Madison »

Oletko aina halunnut muistaa salaista ihastustasi pienin elein? Tai muistaa ystävääsi, mutta se on liian noloa? Onneksi oppilaskunta on järjestänyt jälleen loistavan tapahtuman ystävänpäivälle!

Oppilaskunta myy viikkoa ennen ystävänpäivää neljällä sirpillä punaisia ruusuja, joihin voi jättää viestin haluamalleen ystävälleen tai ihastukselleen. Ruusut tulee jättää suuressa salissa olevaan noiduttuun laatikkoon. Ruusuihin jätettyjen viestien tulee olla positiivisia, tai laatikko polttaa ruusun siinä samassa, kun sitä yrittää laittaa laatikkoon. <3
Oppilaskunta tyhjentää laatikon ystävänpäiväaamuna ja käy kaikki ruusut vielä läpi, ettei vain mitään ikävää ole päässyt laatikon taian ohi. Lounasaikaan muutama, ihana vapaaehtoinen pikkuoppilas (eka- tai tokaluokkalainen... tai jos ei ole vapaaehtoisia niin jotkut oppilaskunnan jäsenet) puetaan pinkkeihin vaatteisiin ja he saavat siivet selkäänsä ja he lähtevät jakamaan ruusuja niille, ketkä ovat niitä saamassa!

Eli, offgame säännöt :D Jos haluat hahmosi lähettävän ruusuja, voit lähettää minulle yksityisviestin :D Ilmoitathan keneltä hahmolta ruusu on (tai onko kyseessä anonyymi), kuinka monta ruusua on, kenelle hahmolle ruusu on ja millainen viesti ruusussa on.

Esimerkiksi
Harriet Jones -> Vivianna West: 1 ruusu, viestinä: "Hyvää ystävänpäivää parhaalle ystävälleni! <3"

Ruusut tulee lähettää off-game Sebastian Madisonille viimeistään sunnuntaina 11.02.2024!
Ruusukampanjan viestit julkaistaan foorumilla 14.2.2023!
Sebastian Madison || Yliopisto || Moderaattori