Marraskuu 2023

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3543
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Marraskuu 2023

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Marraskuu 2023


Tervehdys jäsenille

Lokakuun päättymisen myötä kurpitsakoristeet vaihtuvat pian jouluisempiin ja säässäkin ehkä tapahtuu ennen pitkää käännös kylmempään päin. Marraskuuhun ajoittuu tietysti myös monien odottama huispauskauden aloitus - puhumattakaan tietysti joulutanssiaisparien etsinnästä, joka tuntuu vain kiihtyvän kohti joulukuuta.


Marraskuun (epävirallinen) peli-ilta (xx.11.2023 klo xx)
José Da Silva on lupautunut järjestämään virallisten chatpeli-iltojen (joita nykyään on siis parillisina kuukausina) välissä epävirallisia (puolivirallisia?) peli-iltoja ja marraskuussa on luvassa niistä ensimmäinen, jonka aiheena on hengailua hallituskahvilassa. Koulun oppilaskunnan hallitus on valmistellut pientä syötävää ja juotavaa ja pistänyt yhteiseen oleskeluhuoneeseen pystyyn ilmaisen kahvilan, jossa muut oppilaat voivat päästä tutustumaan oppilaskunnan toimintaan. Pelipäivä tarkentuu vielä myöhemmin.

Huispauskauden 2023-2024 avaus
Lukuvuoden alun huispausjoukkuehaut ovat nyt päättyneet (mutta jos tupajoukkueessa on vielä vapaita paikkoja, niihin voi edelleen ilmoittautua täyttämällä hakemuksen huispausjoukkuetopiikin ohjeiden mukaisesti) ja ensimmäiset varsinaiset huispausottelut lähestyvät vauhdilla. Tänä vuonna huispausotteluiden järjestys on arvottu, ja ensimmäisenä mittaa toisistaan ottavat Luihuinen ja Puuskupuh lauantaina 11. marraskuuta 2023. Paria viikkoa myöhemmin, lauantaina 25. marraskuuta 2023, huispauskentällä kohtaavat tietysti sitten puolestaan Rohkelikko ja Korpinkynsi. Otteluiden tulokset arvostaan huispaustopiikissa esitellyin säännöin ja julkaistaan foorumilla pääsäntöisesti ottelupäivänä. Onnea kaikille joukkueille tulevaan huispauskauteen!

Marraskuun erikoiskirjahaaste
Marraskuun kirjahaasteen aiheena on kirja, jonka kannessa on eläin. Kirja voi olla tietokirja tai fiktiota ja eläinkin voi tarvittaessa olla mielikuvituseläin (kuten esim. yksisarvinen). Pääsääntöisesti haasteen eläimellä tarkoitetaan jotakin muuta eläintä kuin ihmistä, mutta koska ihminenkin tosi biologisesti on eläin, ei sekään kiellettyä ole (kuten ei kyllä kauhean moni muukaan asia näissä haasteissa…). Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät haastetopiikista, ja sinne myös ilmoitetaan haasteen suorittamisesta. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2023 loppuun saakka, ja jos olet jo aikaisemmin tänä vuonna sattunut lukemaan jonkin haasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa hyväksilukea sen haasteeseen ilmoittamalla sen haastetopiikkiin vaikka heti. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen!

Salapukit 2023
Joulu lähestyy ja salapukit ovat täällä taas! Yksi AM:in suosituimmista tapahtumista eli salapukkeilu toteutetaan jälleen tänä vuonna. Salapukkeilussa hahmot pääsevät hankkimaan pienen lahjan salaiselle lahjottavalleen, jonka tehtävänä puolestaan on arvata, kuka hänen salainen pukkinsa on mahtanut olla. Jokainen osallistuva hahmo antaa yhden lahjan ja saa puolestaan itse yhden lahjan. Lahjat ovat tietenkin virtuaalisia, joten kenenkään ei tarvitse oikeasti lähteä shoppailemaan vaan lahjat vain kuvaillaan sanallisesti. Mukaan voi osallistua niin monella hahmollaan kuin tahtoo, mutta muistaen sen, että pelaajan on jokaista osallistuvaa hahmoaan kohti myös keksittävä yksi lahja. Ilmoitathan siis mukaan vain sen verran hahmoja kuin jaksat myös keksiä annettavia lahjoja. Lisätietoa sekä ohjeet osallistumiseen löytyvät salapukkitopiikista. Ilmoittautumisaikaa on perjantaihin 17. marraskuuta 2023 saakka. Muistathan ilmoittautua ajallaan, sillä myöhäisten ilmoittautujien lisääminen ei ole enää mahdollista sen jälkeen, kun lahjojen antajat ja saajat on jo arvottu! Saat lahjottavasi nimen/nimet tietoosi muutama päivä ilmoittautumisen päättymisen jälkeen ja aikaa lahjojen keksimiseen on sunnuntaihin 10. joulukuuta 2023 saakka.

Kesäleirin päättyminen
Valitettavasti kesäleirin palkintojenjako venyy vielä määräämättömän pituiseksi ajaksi, mutta sitä odotellessa voi halutessaan vaikka vielä palata lämpimiin kesäpäiviin Kalmoslaskossaarella, jos tahtoo. :D Palkintojenjako julkaistaan heti, kun se saadaan valmiiksi ja alue arkistoidaan noin pari viikkoa palkintojenjaon julkaisun jälkeen. Jos silloin vielä alueella on keskeneräisiä roolipelejä, ne siirretään tavalliselel roolipelialueelle.

Uudet oppilaat

Ei vielä uusia oppilaita


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

04.11.2023 - Pyhäinpäivä
06.11.2023 - Esmercan Castillon (44 vuotta) syntymäpäivä
11.11.2023 - Luihuinen vs. Puuskupuh -huispausottelu
12.11.2023 - Isänpäivä (Suomi)
13.11.2023 - Uusikuu
14.11.2023 - Grace Masonin (15 vuotta) syntymäpäivä
17.11.2023 - Viimeinen päivä ilmoittautua salapukkeiluun
18.11.2023 - Tylyahopäivä
25.11.2023 - Rohkelikko vs. Korpinkynsi -huispausottelu
27.11.2023 - Täysikuu


Marraskuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista