🧹 Huispausjoukkueet 2022-2023 [Ilmoittautuminen]

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Travis Stanson
Taikuri
Viestit: 48
Liittynyt: 4. Helmikuuta 2021, 13:53
Tupa: Luihuinen

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2022-2023 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Travis Stanson »

*Nimi: Travis Stanson
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste:
*Haettu pelipaikka: on pelannut viimekauden jahtaajana, lyöjä tai jahtaaja
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? ei vielä
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? ei vielä

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: hyvät refleksit ja pelinkäsitystaidot. Tuntee hyvin jokaisen pelipaikan ja pelaajan roolit, mistä on hyötyä oman pelaamisen kanssa. On todella motivoitunut ja laittaa huispauksen etusijalle, luottaa omiin kykyihinsä. Harrastaa huispauksen lisäksi myös muuta liikuntaa, onhan monipuolisuudesta hyötyä! On lentänyt koko pienen ikänsä todella paljon, joten luudan käsitteleminen on yhtä tuttua kuin jästilapsille kynän pitely.

*Hahmon heikkoudet huispauksessa: On vielä nuori, ja siksi pienikokoisempi kuin monet muut pelaajat. On todella innokas ja toisinaan innokkuus saattaa näyttäytyä ns. ”hosumisena”. On hieman ”showmies” ja vaikka pyrkiikin kitkemään sen pois pelaamisestaan, ei aina onnistu siinä. Ei ole vielä sujuvasti kaksikätinen lyöjä eikä jahtaaja, vaikka treenaakin tätä. Lentotaidoissakin on aina parantamisen varaa. Ottaa pelin välillä turhankin tosissaan, onhan kyseessä vain koulu.

*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Haluaa isona ammattilaiseksi ihan vakavissaan. Seuraa aktiivisesti ammattilaishuispausta ja saa innostukseensa tukea perheeltään.

*Lento/huispaushistoria: Travis on pelannut huispausta siitä saakka kun on oppinut lapsena lentämään. Lukuisten kylän lasten ja muiden tuttujen kanssa pelattujen pihapelien lisäksi hän on seurannut Tylypahka AM:in huispausta pienestä asti, sekä käynyt myös katsomassa ammattilaisotteluita.

*Lento/huispaustaidot: Travis on monipuolinen pelaaja, lapsena pihapeleissä pelattiin usein pelkällä kaadolla, joten jahtaajan (ja toisinaan myös pitäjän) roolia on tullut treenattua. Lisäksi hahmottaa pelin ja kentän todella hyvin. Välillä voisi luulla, että pojalla on silmät selässä. Ikäänsä nähden todella taitava.

Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Ei antanut toisena kouluvuonna koetun pettymisen lannistaa. Olihan joukkueeseen hakemassa silloin paljon vanhempia pelaajia, joten poisjääminen oli ymmärrettävää. Yritti uudestaan kolmannen vuoden alussa.

Käytössä oleva luuta: Travis sai kesällä 2021 isältään lahjaksi uuden luudan, joka on pojan toiveiden mukaan valmistettu pienessä Belgialaisessa customluutia rakentavassa yrityksessä.
Avatar
Stella Gibbs
Aloittelija
Viestit: 9
Liittynyt: 6. Maaliskuuta 2022, 21:34
Tupa: Rohkelikko

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2022-2023 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Stella Gibbs »

*Nimi: Stella Gibbs
*Tupa: Rohkelikko
*Luokka-aste: 5
*Haettu pelipaikka: Etsijä, jahtaajakin käy
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? En
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? En

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Notkeus ja hyvä kestävyyskunto ovat Stellan vahvuuksia, niiden ansiosta häneltä löytyy ketteryyttä ja jaksamista myös pitkäksi venyvään peliin. Lisäksi hän on rohkea lentäjä, joka uskaltaa ottaa riskejä.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Uhkarohkeus saattaa olla joskus jopa liiallista, joten voi olla mahdollista, että kolhuja tulee. Lisäksi saattaa joskus suhtautua peliin vähemmän tosissaan kuin joukkuekaverit toivoisivat. Petrattavaa varmasti on, sillä ei ole ennen ollut mukana joukkueessa.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Ei juuri harrasta muuta huispaukseen liittyvää, mitä nyt lukee lehdistä huispaukseen liittyvät jutut ja fanittaa paria söpöä ammattihuispaajaa.
*Lento/huispaushistoria: On oppinut lentämään vasta ensimmäisillä lentotunneilla ja pelannut huispausta vain huvikseen kavereiden kanssa. Lentämisen makuun päästyään on kuitenkin pitänyt siitä ihan todella paljon ja lentotunnit ovat kuuluneet aina suosikkien listalle.
*Lento/huispaustaidot: Lentotaidot ovat yllättävän hyvät siihen nähden, ettei ole lentänyt lapsesta saakka. Muuten huispaustaidot ovat perustasoa. Hän ei ole mikään toivoton tapaus, vaan hänessä oikeasti on potentiaalia kehittyä jopa hyväksi, kunhan vaan itsekuria ja tahtoa sellaiseen löytyisi tarpeeksi. Välillä onnistuu yli odotusten, mutta toisinaan taas ei.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: On jo pidempään haaveillut joukkueeseen hakemisesta, mutta uskalsi kokeilla onneaan vasta nyt, kun lentotaidot ja keskittymiskyky ovat parantuneet.
Käytössä oleva luuta: Jokin uudehko Nimbuksen malli
Avatar
Veronica Dahl
Taikuri
Viestit: 48
Liittynyt: 22. Syyskuuta 2019, 19:21
Ammatti: parantaja/kuraattori

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2022-2023 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Veronica Dahl »

*Nimi: Marygold O'Gara
*Tupa: Rohkelikko
*Luokka-aste: 2
*Haettu pelipaikka: etsijä / jahtaaja käy
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Ehkä ensi vuonna
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Ehkä ensi vuonna

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Omaa hyvän pelisilmän ja joukkuetaitoja. Urheilullisesti lahjakas ja valmis oppimaan sekä harjoittelemaan paljon.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Tulistumisella ja sisuuntumisella pieni ero. Liian pieni lyöjäksi. Jännittäisi liikaa pitäjänä virheitä.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Kesäisin ja koululla luudan kanssa lentely. Urheilu kuten jalkapallon pelaaminen veljien kanssa ajanvietteenä. Seuraa urheilumuotona huispausta. Harrastuksena liikunta, juokseminen, huispaus, jousiammunta ja on jonkin verran ratsastanutkin.
*Lento/huispaushistoria: Ei vielä kovin pitkällä, sen mitä koululla ja välillä muualla saanut lentää. Ensimmäisellä luokalla oli paljon huispauskentällä ja kävi pari ekstra kurssia.
*Lento/huispaustaidot: Ikäisekseen hyvät taidot. Harjoitus tekee mestarin. Urheilullinen.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Ensin hakeminen joukkueeseen tuntui utopialta, lopulta kuitenkin haki karsintoihin ja suoriutui hyvin.
Käytössä oleva luuta:
Luuta on punapuuta, kromisia yksityiskohtia ja vaaleanruskeat harjakset. Helppo lentää, hyvin yleiskäyttöinen luuta. Lahjakkaalle ratsastajalle hyvä luuta, mutta paremmalla luudalla kyvyt harjaantuisivat (:D pun intended).
Throw Kindness around like Confetti (ɔ◔‿◔)ɔ ♥
Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3551
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2022-2023 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Seuraavat hahmot on hyväksytty huispausjoukkueisiin:

Ivana Grace (Puuskupuhin jahtaaja)
Marygold O'Gara (Rohkelikon jahtaaja)
Stella Gibbs (Rohkelikon etsijä)

Ja tämä oli minun käsitykseni mukaan kaikki joukkueisiin hakeneet. Jos olen jostakin syystä unohtanut jonkun, niin ilmoittakaa! En tahallani jättänyt ketään pois. xD
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista
Avatar
Ruth Levi
Jäsen
Viestit: 19
Liittynyt: 14. Elokuuta 2021, 19:04
Tupa: Rohkelikko

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2022-2023 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Ruth Levi »

*Nimi: Ruth Levi
*Tupa: Rohkelikko
*Luokka-aste: kuudes
*Haettu pelipaikka: lyöjä
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? en
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? jos sellainen tilanne tulisi mutta ei niin väliksi

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: on pelannut lapsena krikettiä ja ollut oikeastikin aika hyvä, vahvuutena oli nimenomaan hyvien hyökkäävien lyöntien suorittaminen pelkän hilan suojaamisen lisäksi. Tällä taustalla ryhmyjen suuntaaminen ja myös torjuminen, joka muistuttaa paljolti kriketin puolustavan lyöjän roolia hilojen suojamisessa.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Ei ole kummoinen lentäjä
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: ei ole
*Lento/huispaushistoria: Eliza on lähinnä koulussa pelannut satunnaisia höntsäotteluita.
*Lento/huispaustaidot: Korkeintaan keskinkertainen lentäjä, hyvä sihti ja yllättävä lyöntivoima. Vähän äkkipikainen ja tulinen mutta kuitenkin tiimipelaaja.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Eliza ajatteli, että krikettitaustalla keskinkertainen lentäjä voisi olla kohtalainen lyöjä. Miettivät myös Timmyn kanssa että voisivat olla hyvä lyöjäpari.
Käytössä oleva luuta: Skysweeper 21, Israelilaisvalmisteinen luuta vuodelta 2021
Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3551
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2022-2023 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Seuraavat hahmot on hyväksytty huispausjoukkueisiin:

Ruth Levi (Rohkelikon lyöjä)
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista
Hugo Rashad
Jäsen
Viestit: 17
Liittynyt: 4. Marraskuuta 2020, 09:45
Tupa: Luihuinen

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2022-2023 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Hugo Rashad »

*Nimi: Hugo Rashad
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste: viides
*Haettu pelipaikka: etsijä, jahtaaja
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? En oikeastaan
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Mahdollisesti

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Hugon vahvuuksia ovat ketteryys ja nopeus. Hän on myös melko tarkka liikkeissään. Joukkuekaverinakin Hugo on loistotyyppi — niin kauan kunhan kukaan ei tee hänen mielestään tyhmiä virheitä. On siis erittäin kilpailuhenkinen ja se näkyy myös joukkueen kannustamisessa. Hugo on myös todella intohimoinen huispaaja, joten hän käyttää aikaa harjotteluun ja haluaa aidosti kehittyä pelaajana niin hyväksi kuin mahdollista!
Hugo on ennen pelannut jahtaajan paikkaa, mutta tullut siihen tulokseen että suoriutuisi etsijänä mahdollisesti vielä paremmin, joten hakee ensisijaisesti etsijän paikkaa joukkueessa täksi lukukaudeksi.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Kiihtyy aika nopeasti etenkin huispauspeleissä jos on kokee kokeneensa vääryyttä. Usein pelaa hieman liikaa yksinään, eikä ota välttämättä kauhean hyvin muita huomioon. On myös kova vetämään showta, jonka vuoksi saattaa välillä harhaantua näyttämään taitojaan ja tekemään typeriä ratkaisuja näyttäessään kuinka taitava on.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Isoveli pelaa Puddlemere Unitedissa, on oppinut tältä asian tai kaksi. Treenaa myös joka kesä veljensä kanssa huispausta ja muutenkin harjoittelee oman talon pihalla ja läheisellä hiekkakentällä.
*Lento/huispaushistoria: On lentänyt ihan pienestä saakka. On nuorin sisaruksista, joten kun oli itse pieni, olivat kaikki sisarukset jo aika taidokkaita lentäjiä kaikki. Jokainen halusi opettaa ja pieni Hugo halusi oppia.
*Lento/huispaustaidot: Taitava ja nopea lentäjä, jota ei pelota ottaa riskejä.
Käytössä oleva luuta: Veljensä kaksi vuotta sitten ostama Nimbus, silloin uusinta vuosimallia.
oikeesti kova jätkä

Hugo Rashad, viides luokka
Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3551
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2022-2023 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Seuraavat hahmot on hyväksytty huispausjoukkueisiin:

Hugo Rashad (Luihuisen etsijä)
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista
Avatar
Igor Postlethwait-Romanov
Aloittelija
Viestit: 7
Liittynyt: 19. Helmikuuta 2023, 12:45
Tupa: Luihuinen

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2022-2023 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Igor Postlethwait-Romanov »

*Nimi: Igor Postlethwait-Romanov
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste: 4.lk
*Haettu pelipaikka: Jahtaaja
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Kyllä
Oletko kiinnostunut varakapteenin virasta? Kyllä

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: On urheilullinen. Tiimipelaaja ja mukava ihminen. Taktikoi ja oivaltaa nopeasti.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: On kasvanut vastikää huimasti, joten kömpelyyttä. Ei pidä sadeilmoista, joten harjoituksiin raahautuminen on tällöin tuskaisaa.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Lenkkeily, muu urheilu.
*Lento/huispaushistoria: Harrastanut huispausta vapaa-ajalla velhojen junnuliigassa ja edellisellä koululla.
*Lento/huispaustaidot: Hyvät. On lukenut taktiikoista, hyvä pelisilmä. Nopea reagoimaan. Joukkuehenkinen.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen:
Käytössä oleva luuta: Amerikkalainen luuta nimeltä ukkoslinnun isku. Nopeus ja ohjautuvuus tämän luudan valttikortti. Vaaleapuinen luuta, kultaisilla yksityiskohdilla ja ukkoslinnun pyrstömäinen harjasosa. Saavuttaessaan nopeuksia luuta näyttää säteilevän sähkövanaa.
Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3551
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Re: 🧹 Huispausjoukkueet 2022-2023 [Ilmoittautuminen]

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Seuraavat hahmot on hyväksytty huispausjoukkueisiin:

Igor Postlethwait-Romanov (Luihuisen jahtaaja)
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista
Viestiketju Lukittu