Roolipelihaaste 6: Toivehaaste (marras-joulukuu)

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Colin Quill
Tylypahkan kauhu
Viestit: 198
Liittynyt: 24. Elokuuta 2020, 20:46
Tupa: Puuskupuh

Roolipelihaaste 6: Toivehaaste (marras-joulukuu)

Viesti Kirjoittaja Colin Quill »

Roolipelihaaste 6: Toivehaaste (marras-joulukuu)
Deadline: la 31. joulukuuta 2022 kello 23.59
Etkö tiedä, mikä on roolipelihaaste? Lue lisää täältä

Tehtävänanto
Tämän vuoden viimeisimmän roolipelihaasteen nimenä on toivehaaste. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit suorittaa minkä tahansa aiemmin jo julkaistun roolipelihaasteen. Kuten yleensäkin uusinnoissa, haasteet voivat olla sellaisia, joihin et ole aiemmin alkuperäisessä julkaisuvaiheessa osallistunut tai joihin haluaisit uudestaan osallistua nykyisellä hahmokaartillasi.
Aiempia roolipelihaasteita löydät roolipeliarkiston kautta täältä käymällä läpi vanhoja lukuvuosia. Roolipelihaasteet tunnistaa siitä, että niiden otsikossa lukee ”Roolipelihaaste”. Niitä on vuosien saatossa julkaissut ainakin Coates, Caine, Sebastian ja Lazlo (ja nyt minä myös Colinina). :3 Kirjoituskeskeisten haasteiden lisäksi on mukana myös erilaisia kyselyitä, piirustus ja muunlaisia haasteita. Käy vain rohkeasti tsekkaamassa mitä haasteita on aiemmin ollut! Halutessasi voit myös osallistua tänä vuonna julkaistulla aiemmalla haasteella, johon et vain ole syystä tai toisesta ehtinyt osallistumaan sen virallisena osallistumisaikana.
Sanasijoitushaasteet onnistuvat myös, mikäli pyydät minulta sanalistaa yksityisviestillä täällä tai chatissa ja linkkaat ko. roolipelihaasteen.

Luethan tarkasti valitsemasi roolipelihaasteen ohjeistuksen lävitse. Vaikka haasteessa ei välttämättä vielä lukenutkaan seuraavaa tekstiä, niin tämä silti pätee tämän roolipelihaasteen alaisissa osallistumisissa: ”Haasteeseen voi osallistua niin oppilas- kuin henkilökuntahahmolla, ja halutessaan myös useammalla hahmolla. :3 Muistathan pitää haasteosallistumisesi hyvänmaun rajoissa (ei K18-asioita).”

Pisteytys
Pisteytyksessä noudatetaan pääsääntöisesti aiemmin jo julkaistun roolipelihaasteen pisteytystapoja. Mikäli ne poikkeavat paljon nykyisestä pisteytyskäytännöstä, niin sovelletaan nykyistä siihen. :3

Palautus
Roolipelihaasteosallistumiset voi postata suoraan vastauksena tähän topiikkiin tai linkkinä luovuustopiikistasi löytyvään osallistumiseesi. Jos osallistut useammalla hahmolla, postaathan jokaisen osallistumisesi (tai linkit niihin) erikseen. Linkkaathan valitsemasi roolipelihaasteen ja mainitsethan myös sen koko otsikon.

Linkin voi tehdä seuraavalla koodilla:

Koodi: Valitse kaikki

[url=URL-osoite]Linkin teksti[/url]
Kuvan voi liittää seuraavalla koodilla:

Koodi: Valitse kaikki

[img]suora URL-osoite kuvaan[/img]
Colin Quill. they/them. hufflepuff. 17 yo. johtajaoppilas, varapj, man of culture, weeb, kpop stan, partyヾ( ͝° ͜ʖ͡°)ノ♪
잘 되는 일이 하나 없이
세상 모든 게 답답해
I feel isolated
나는 여기 왜 있지라고 말할 때

song: nine.i - young boy
Sherry Stevens
Aloittelija
Viestit: 5
Liittynyt: 7. Lokakuuta 2022, 16:48
Tupa: Puuskupuh

Re: Roolipelihaaste 6: Toivehaaste (marras-joulukuu)

Viesti Kirjoittaja Sherry Stevens »

Osallistuin Sherryllä ja käytin tässä vanhaa haastetta vuodelta 2018: Stevensien koti
Viestiketju Lukittu