Sherry Stevens

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Sherry Stevens
Aloittelija
Viestit: 5
Liittynyt: 7. Lokakuuta 2022, 16:48
Tupa: Puuskupuh

Sherry Stevens

Viesti Kirjoittaja Sherry Stevens »

Sherry Stevens

Koko nimi: Sherry Isobel Stevens
Ikä/syntymäaika: 14 /25.12.2009
Luokka-aste: 4.
Sukupuoli: tyttö
Veristatus: jästisyntyinen
Tupa: Puuskupuh
Suojelius: perhonen (ei osaa tehdä)
Sauvakäsi: oikea
Sauva: Setriä 13 ½ tuumaa, feeniksin pyrstösulka, vankka

Ulkonäkö:
Ulkonäöllisesti Sherry on tullut paljon äitiinsä, kevytrakenteinen vartalo ja syvänruskeat älykkäät silmät. Pituutta tytöllä on 140cm eli on lyhyemmän puoleinen. Myös hiuksensa, tummanruskeat, kultaan taittavat yläselkään ulottuvat kiharat hän on perinyt äidiltään. Sherry antaa hiusten usein heilua vapaana. Isältään hän on perinyt hymynsä; leveän luonnollisen hammashymyn, joka puskee esiin vaikkei tyttöä edes naurattaisi tai hymyilyttäisi. Tytön itsensä mielestä hänen leveä suora nenänsä on ruma, vaikka joku saattaisi väittää muuta.

Sherryn pukeutumista voisi parhaiten kuvailla sanoin sitä mitä sattuu löytymään, sekä veljien vanha. Perheen vanhimpana tyttärenä hän on myös saanut joitakin uusia vaatteita, mutta enemmän hän pitää veljiensä vanhoista vaatteista ja antaa stereotyyppisesti enemmän tyttömäisemmät vaatteensa todella hyväkuntoisina pikkusiskolleen Traceylle.

Luonne:

Sherry on luonteeltaan kunnianhimoinen, lojaali ja ystävällinen. Lapsena hän tottui siihen, että isoveljet pitävät hänen puoliaan, joten samalla tavoin hän pitää sisarustensa ja ystäviensä puolia. Vaikka Sherry on kunnianhimoinen ja kilpailuhenkinen, hän on myös yleensä ystävällinen vaikkakin ilkikurinen ja pitää pilailusta.

Isoveljet kuvailisivat Sherryä sanoin sosiaalinen, päättäväinen ja omanarvontuntoinen. Sherry on taitava luomaan yhteyksiä muihin henkilöihin, sekä klikkiytymään niin tahtoessaan. Kaikenlainen leikkimielinen ja vakavampi kilpailu on Sherryn mieleen, eikä vedonlyöntikään ole hänen mielestään typerää. Kaikesta huolimatta myös hänellä on omat epävarmuutensa ja heikkoutensa, ja tyttö taitavasti välttelee keskustelunaiheita, jotka liittyvät niihin.

Perhe/lapsuus:

Sherry syntyi joulupäivänä Englanninitalialaisten Enrico ja Carina Stevensin perheen viidenneksi ja toiseksi yhteiseksi lapseksi Wallsendin teollisuuskaupungissa North Tynesiden alueella. Yhdeksänhenkiseksi kasvaneella perheellä ei ollut liikaa rahaa ja lapsuutta varjostivatkin toisinaan perheen rahahuolet ja niistä syntyneet riidat.

Enrico työskenteli varastolla ja soitti iltaisin kontrabassoa baareissa jazzbändinsä kanssa. Carina puolestaan teki osa-aikatyötä, milloin siivoojana, baaritiskin takana ja toisinaan myös kioskin kassalla. Toisinaan hänkin innostui laulamaan ja lapset kasvoivatkin musiikin keskellä. Lapsena Sherry ihaili ennen kaikkea isoveljistään Freddietä ja kulki tämän perässä kaduilla ja jalkapallokentillä. Koko perhe yllättyi (ja luuli juttua alun perin pilaksi) kun selvisi, että Sherry on noita.

Muuta:
  • Sisarukset: Carl (24), Damian (20), Freddie (20), Jimmy (16), Trace-Mary (11), Billy (7) ja Teddy (alle 1v.)
  • Vahvojen italialaisten sukujuuriensa ansiosta puhuu myös auttavaa italiaa
  • Soittaa saksofonia ja bassoa, sekä jonkin verran kitaraa ja rumpuja