Helmikuu 2022

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Helmikuu 2022

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Helmikuu 2022


Tervehdys jäsenille

Tervetuloa helmikuuhun! Siihen vaaleanpunaiseen kuukauteen, jota osa on malttamattomasti odottanut ja osa taas toivonut, että sen yli voitaisiin kokonaan hypätä! Valitettavasti AM:issa ystävänpäivältä ei kuitenkaan voi välttyä, sillä oppilaskunnan hallitus tuntuu rakastavan kyseistä juhlaa. Tässä kuussa onkin siis luvassa niin rusettiluistelu, ystävänpäivädisco kuin myös mahdollisuus lähettää ruusuja rakkaille luokkatovereilleen (ja tukea samalla taloudellisesti koulun opilaskunnan toimintaa).


Helmikuun chatpeli-ilta (16.02.2022)
Helmikuun chatpeli-illassa oppilaskunnan hallitus on järjestänyt ystävänpäivän kunniaksi rusettiluistelun koulun järven jäällä. Koulun on järjestänyt paikalle lainattavia luistimia sekä pientä purtavaa ja lämmintä juotavaa. Ei siis muuta kuin lämpimät vaatteet päälle, luistimet jalkaan ja rusettipariasi etsimään! Lisätietoa peli-illasta löytyy peli-iltatiedotteesta. Peli-iltaa pelataan koulun chatissa keskiviikkona 16. helmikuuta 2022 klo 19. Virallinen peli-iltatiedote löytyy foorumilta.

Ystävänpäivän ruusukampanja
AM:in perinteinen ystävänpäivän ruusukampanja toteutuu myös tänä vuonna! Ruusukampanjassa voi kerralla muistaa niin ystäviään ja muita rakkaitaan kuin myös tukea koulun oppilaskunnan toimintaa huokeaan neljän sirpin hintaan. Sillä saa punaisen ruusun, jonka voi lähettää pienen viestin kera haluamalleen henkilölle. Oppilaskunnan hallitus hoitaa ruusujen toimittamisen ystävänpäivänä niiden vastaanottajille, ja kaikki tuotot kampanjasta menevät tietysti oppilaskunnan toimintaan. Lisätietoa ja ohjeet löytyvät ruusukampanjatopiikista. Ruusut tulee lähettä yksityisviestillä Sebastian Madisonille viimeistään perjantaina 11. helmikuuta 2022. Kaikki ruusut viesteineen julkaistaan foorumilla ystävänpäivänä eli maanantaina 14. helmikuuta 2022. Suunnitteilla on myös chatroolipeli lounaasta ruusujen jaon jälkeen, ja sen ajankohtaa voi äänestää sunnuntaihin 6. helmikuuta 2022 saakka.

Foorumipelipäivä (12.02.2022)
Seuraavaa foorumipelipäivää vietetään lauantaina 12. helmikuuta 2022 klo 14 alkaen. Foorumipelipäivän tarkoituksena on kokoontua pelaamaan foorumipelejä vähän nopeampaan tahtiin, niin sanotusti online. Pelata voi vanhoja, jo olemassaolevia pelejään tai aloittaa toki myös uusia, jos siihen löytyy kiinnostusta. Peli-illan aikana voi keskittyä vain yhteen peliin tai sitten pelata useampaakin, sillä foorumipeleihin kuuluu yleensä vähän enemmän odottelua kuin chatpeleihin. Lisätietoa pelipäivästä löytyy foorumipelipäivätopiikista. Osallistujat voivat halutessaan etsiytyä myös tuona päivänä chattiin kanavalle #AMfoorupäivä juttelemaan foorumipeleistä, pingaamaan niitä joiden vuoro on kirjoittaa ja tietysti ideoimaan pelejä.

Helmikuun huispausottelut
Joululomatauon jälkeen tässä kuussa päästään taas huispaamaan! Huispausaikataulun mukaisesti helmikuussa huispauskentällä toisistaan mittaa ottavat Korpinkynsi ja Luihuinen lauantaina 5. helmikuuta 2022 ja Rohkelikko ja Puuskupuh puolestaan lauantaina 19. helmikuuta 2022. Huispausotteluiden tulokset julkaistaan foorumilla ottelupäivinä.

Helmikuun erikoiskirjahaaste
Helmikuun erikoiskirjahaasteessa luetaan kirjoja, jotka onnistuvat herättämään kiinnostuksen mahdollisimman vähäsanaisesti. Toisin sanoen haasteena on lukea kirja, jonka otsikko on vain yksi sana. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät haastetopiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaiseen topiikkiin. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2022 loppuun saakka, ja jos olet sattunut jo aikaisemmin tänä vuonna lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa sen heti haasteen topiikkiin ja siten hyväksilukea haasteeseen. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen!

Tammi-helmikuun roolipelihaaste (1/6)
Tammikuussa julkaistu haaste jatkuu vielä tämän kuun loppuun. Aiheena on siis edelleen tuottaa kuva hahmostasi. Lisätietoa sekä osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista ja osallistumisaikaa on helmikuun loppuun eli maanantaihin 28. helmikuuta 2022. Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin haluaa ja jokaisesta osallistumisesta tienaa roolipeli- ja tupapisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoa roolipelihaasteista yleisesti löytyy roolipelihaastetopiikista.

Kesäleirin 2021 palkinnot
Viime kesän kesäleirin pisteet on vihdoin laskettu ja palkinnotkin julkaistu jo muutama viikko sitten. Tämän palkintojenjaon myötä kesäleiri 2021 on siis vihdoin virallisesti päätelty ja siirretty arkistoon. Jos joltakulta meni palkintopostaus kokonaan ohi, se löytyy täältä. Kiitokset kaikille leirin osallistujille ja nyt vain odottamaan seuraavaa kesäleiriä!

Kirjahaasteen 2021 tulokset
Menneen vuoden kirjahaasteen tuloksia on jo laskettu ja myös lopullinen kooste julkaistaan lähiaikoina. Sitä odotellessa voi tietysti käydä luomassa uuden kirjatopiikkinsa kirjahaasteeseen 2022, jos ei ole sitä vielä tehnyt. Ja jos on, niin senkin ajan voi käyttää tietysti kirjojen lukemiseen!


Uudet oppilaat

Ei vielä uusia oppilaita


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

01.02.2022 - Uusikuu
05.02.2022 - Korpinkynsi vs. Luihuinen -huispausottelu
08.02.2022 - Prof. Renee Parkin (46 vuotta) syntymäpäivä
11.02.2022 - Viimeinen päivä lähettää ystävänpäiväruusuja
12.02.2022 - Tylyahopäivä (in-game) ja foorumipelipäivä klo 14 alkaen
14.02.2022 - Ystävänpäivä ja ystävänpäiväruusujen julkaisu
16.02.2022 - Täysikuu ja helmikuun chatpeli-ilta klo 19 alkaen
19.02.2022 - Rohkelikko vs Puuskupuh -huispausottelu
28.02.2022 - Viimeinen päivä osallistua ensimmäiseen roolipelihaasteeseen


Helmikuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista