Roolipelihaaste 1: Kuva hahmostasi (tammi—helmikuu)

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Colin Quill
Tylypahkan kauhu
Viestit: 198
Liittynyt: 24. Elokuuta 2020, 20:46
Tupa: Puuskupuh

Roolipelihaaste 1: Kuva hahmostasi (tammi—helmikuu)

Viesti Kirjoittaja Colin Quill »

Roolipelihaaste 1: Kuva hahmostasi (tammi—helmikuu)
Deadline: ma 28. helmikuuta 2022 kello 23.59
Etkö tiedä, mikä on roolipelihaaste? Lue lisää täältä!

Tehtävänanto
Uusi vuosi ja uusi vuosi roolipelihaasteita. Tänä vuonna haasteiden pääpaino siirtyy vahvemmin kirjoituskeskeisistä haasteista myös kattamaan muita luovuuden aloja. Pysyhän maisemissa ja osallistu mieleisiisi roolipelihaasteisiin!
Vuoden ensimmäisen roolipelihaasteen aiheena on kuva hahmostasi. Nimensä mukaisesti tammi-helmikuun haasteen ideana on tuottaa kuva roolipelihahmostasi. Haasteosallistumiseksi käy täten esimerkiksi piirros, maalaus, veistos, digitaalinen tuotos... Tärkeintä on, että sinä olet tehnyt tuotoksen tammi-helmikuun aikana, ja siinä esiintyy Tylypahka AMin jäsenlistalla oleva roolipelihahmosi. Ei ole väliä, mitä tekniikkaa käytät tuotoksen tekoon tai yhdisteletkö useampia. Kuvassa saa esiintyä myös muita hahmoja.

Haasteeseen voi osallistua niin oppilas- kuin henkilökuntahahmolla, ja halutessaan myös useammalla hahmolla. :3 Muistathan pitää haasteosallistumisesi hyvänmaun rajoissa (ei K18-asioita).

Pisteytys
Ensimmäisestä tuotoksesta hahmosta palkitaan 20 tupa/roolipelipistettä, toisesta 10, ja kaikista seuraavista 5 pistettä/hahmo. Huomioithan, että samasta hahmosta voit saada pisteet vain kerran eli kaksi eri kuvaa yhdestä ja samasta hahmosta oikeuttaa vain yhden tuotoksen pisteisiin.

Palautus
Kuvan voit postata suoraan vastauksena tähän topiikkiin tänne tai linkkinä luovuustopiikistasi löytyvään postaukseesi. Jos osallistut useammalla hahmolla, postaathan jokaisen osallistumisesi (tai linkit niihin) erikseen. Mikäli kuvien palauttamisessa on ongelmansa, niin minulle (Colin) voi sanoa asiasta foorumilla ja/tai chatissa, niin katsotaan, voinko auttaa. Tarvittaessa voi esim. palauttaa ropesähköpostiini. :]

Erityismainintana se, että tämä Roolipeli-alue ja topiikki on nähtävissä myös kirjautumattomille käyttäjille. Mikäli haluat, etteivät kirjautumattomat näe tuotostasi yhtä helposti, niin postaathan tuotoksesi tai linkin siihen omaan luovuustopiikkiisi. Tällöin sen voi nähdä vain foorumille kirjautuneet käyttäjät.

Linkin voi tehdä seuraavalla koodilla:

Koodi: Valitse kaikki

[url=URL-osoite]Linkin teksti[/url]
Colin Quill. they/them. hufflepuff. 17 yo. johtajaoppilas, varapj, man of culture, weeb, kpop stan, partyヾ( ͝° ͜ʖ͡°)ノ♪
잘 되는 일이 하나 없이
세상 모든 게 답답해
I feel isolated
나는 여기 왜 있지라고 말할 때

song: nine.i - young boy
Avatar
José Da Silva
Lahna
Viestit: 624
Liittynyt: 1. Tammikuuta 2020, 20:20
Tupa: Korpinkynsi

Re: Roolipelihaaste 1: Kuva hahmostasi (tammi—helmikuu)

Viesti Kirjoittaja José Da Silva »

Luovuustopassa ois taas vähän kuvaa Josésta. tämä on "ns" kolmen kynän haaste (mutta myönnän käyttäneeni kahta samanlaista erikokoista tussia eli neljää kynää, shhh).
Viestiketju Lukittu