Marraskuu 2021

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Marraskuu 2021

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Marraskuu 2021


Tervehdys jäsenille

Kurpitsakausi jää taakse, kun suuntaamme kovaa vauhtia kohti talvea ja tietysti seuraavaa suurempaa juhlaa eli joulua. Osaa tosin saattaa kiinnostaa varsinaista joulua enemmän joululoma, sillä oppilaat (ja jotkut onnekkaat henkilökunnan jäsenet) pääsevät halutessaan koteihinsa juhlimaan joulua ja vuodenvaihdetta perheidensä pariin. Koululle jäävillekin on luvassa toki kunnollinen joulujuhla ja tapana on ollut viettää myös uuttavuotta. Ennen lomailua monilla on tosin vielä edessään kurssien loppukokeita ja -esseitä sekä muuta pientä puuhattavaa, joten tekemisen puutetta ei joulua odotellessaan varmasti joudu kärsimään. Marraskuulle sijoittuvat myös lukuvuoden ensimmäiset huispausottelut, joita monet ovat odottaneet jo pitkään ja hartaasti. Kannattaa siis kaivaa tupansa kannatuspukimet matka-arkun pohjalta ja alkaa harjoitella kannustuslauluja!


Marraskuun chatroolipeli-ilta
Marraskuussa koulun väki pääsee koristelemaan koulua joulukuntoon! Kaikki siis mukaan tuomaan linnaan joulutunnelmaa, ja tarjolla on tietysti myös pientä, jouluista purtavaa ja juotavaa. Peli-iltaa vietetään AM:in chatissa sunnuntaina 28. marraskuuta 2021 klo 19 alkaen. Lisätietoa peli-illasta löytyy virallisesta peli-iltatiedotteesta.

Huispauskauden avaus
Lukuvuoden 2021-2022 huispauskauden alku on jo aivan käsillä! Tai on ollut kovan treenamisen kautta varmasti huispausjoukkueiden jäsenille läsnä jo paljon aiemminkin. Lukuvuoden ensimmäisessä ottelussa toisistaan ottavat mittaa Rohkelikko ja Luihuinen jo tämän viikon lauantaina 6. marraskuuta 2021 ja sen jälkeen vastakkain ovat Puuskupuh ja Korpinkynsi paria viikkoa myöhemmin lauantaina 20. marraskuuta 2021. Otteluiden tulokset arvotaan huispaustopiikissa kuvaillulla tavalla ja tulokset julkaistaan täällä foorumilla ottelupäivinä. Huispausjoukkueiden uudet kapteenit on jo valittu ja julkaistaan (toivon mukaan) lähipäivinä foorumilla, kunhan vielä varakapteenitkin saadaan valittua. Jos huispausjoukkuehaku meni sinulta ohi, niin ei hätää, sillä vapaaksi jääneille pelipaikoille voi edelleen ilmoittautua huispausjoukkuetopiikissa.

Salapukit 2021
AM:in jouluinen salapukkiperinne tulee taas tänäkin vuonna! Salapukkeilussa hahmot pääsevät hankkimaan pienen lahjan salaiselle lahjottavalleen, jonka tehtävänä on arvata, kuka hänen salainen pukkinsa on mahtanut olla. Jokainen osallistuva hahmo antaa yhden lahjan ja saa puolestaan itse yhden lahjan. Lahjat ovat tietenkin virtuaalisia, joten jouluruuhkiin ei tarvitse oikeasti lähteä jonottamaan vaan riittää, kun kuvailet lahjasi sanallisesti. Mukaan voi osallistua niin monella hahmollaan kuin tahtoo, kunhan huomioi sen, että pelaajan on keksittävä jokaiselle hahmolleen myös, mitä nämä antavat lahjottavilleen. Älä siis ota liian montaa lahjaa keksittäväksesi, jos epäilet mielikuvituksesi loppuvan kesken! Lisätietoa sekä ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät salapukkitopiikista. Mukaan voi ilmoittautua perjantaihin 19. marraskuuta 2021 klo 22 saakka. Muistathan ilmoittautua ajoissa, jos tahdot mukaan, sillä myöhäisten ilmoittautujien lisääminen on melko hankalaa sitten, kun lahjojen antajat ja saajat on jo arvottu!

Marraskuun erikoiskirjahaaste
Vuoden vieriessä kohti loppuaan ottakaamme tällä kertaa (toivottavasti) helpohko haaste. Marraskuun erikoiskirjahaasteena on lukea kirja kirjailijalta, josta pidät. Ehkä sinulla onkin vielä sopivasti lukematta suosikkikirjailijasi uusin teos? Tai kahlattavana uuden löydön vanhempi tuotanto? Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät erikoishaasteen topiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaiseen topiikkiin. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2021 loppuun saakka, ja jos olet sattunut jo aikaisemmin tänä vuonna lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa sen heti haasteen topiikkiin ja siten hyväksilukea haasteeseen. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen! Kirjahaasteeseen yleisemminkin voi edelleen osallistua, vaikka ei sitä heti vuoden alussa olisikaan tehnyt! Lisätietoa kirjahaasteesta yleisesti sekä osallistumisohjeet löytyvät kirjahaasteen infosta.

Marras-joulukuun roolipelihaaste (6/6)
Vuoden viimeinen roolipelihaaste on täällä ja sen aiheena on kertojan vaihdos. Tarkoituksena haasteessa on vaihtaa tuttu ja turvallinen kertojanäkökulmasi ja -äänesi — olipa se sitten “hän” tai “minä” tai jokin muu — johonkin muuhun. Lisätietoa sekä osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista ja osallistumisaikaa on vuoden loppuun eli perjantaihin 31. joulukuuta 2021. Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin haluaa ja jokaisesta osallistumisesta tienaa roolipelipisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoa roolipelihaasteista yleisesti löytyy täältä.

Kesäleiri 2021
Kesäleirin pisteytys on saatu valmiiksi ja pisteet on jo tarkistettukin, joten leirin päätöspostaus julkaistaan foorumilla lähiaikiona. :)


Uudet oppilaat

Krzysztof Żądło (Rohkelikko, 5. luokka)
Vanessa Nelson (Rohkelikko, 1. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

04.11.2021 - Uusikuu
06.11.2021 - Rohkelikko vs. Luihuinen -huispausottelu ja Prof. Esmercan Castillon (42 vuotta) syntymäpäivä ja pyhäinpäivä
08.11.2021 - Kurssi Pimeyden voimilta suojautuminen II (prof. Darkli Natty) alkaa
11.11.2021 - Kurssi Pimeyden voimilta suojautumisen teoria (prof. Darkli Natty) alkaa
14.11.2021 - Grace Masonin (13 vuotta) syntymäpäivä ja isänpäivä (Suomi)
17.11.2021 - Kurssi Opi loihtimaan Suojelius! (prof. Darkli Natty) alkaa
19.11.2021 - Täysikuu ja Salapukkiin 2021 ilmoittautuminen päättyy klo 22
20.11.2021 - Puuskupuh vs. Korpinkynsi -huispausottelu
28.11.2021 - Marraskuun chatpeli-ilta klo 19 alkaen
30.11.2021 - Lucas Mac Fhionnlaigh’n (22 vuotta) syntymäpäivä


Marraskuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista