Lokakuu 2021

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Lokakuu 2021

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Lokakuu 2021


Tervehdys jäsenille

Vuoden kurpitsaisin kuukausi on täällä jälleen! 🎃 Ei siis muuta kuin pumpkin spice latte ja kurpitsakoverrin kauniiseen käteen ja kohti halloweenia! AM:issa lokakuussa juhlitaan kurpitsajuhlan lisäksi myös AM:in syntymäpäivää - tänä vuonna Tylypahka AM täyttää melko kunnioitettavat 16 vuotta, mitä tietysti pitää juhlistaa asianmukaisin menoin. Lokakuussa ilmat alkavat AM:in seudullakin jo viilentyä, mutta lämmön menetystä korvaavat toki lämpimiin punaisen, oranssin ja keltaisen sävyihin värjäytyvät puiden lehdet. Ei olekaan mitenkään tavatonta tavata vielä niin koulun oppilaita kuin henkilökuntaakin koulun pihamailla nauttimassa syyspäivistä.


Lukuvuodelle 2021-2022 ilmoittautuminen
En ole valitettavasti vielä päässyt siihen asti, että olisin siivonut AM:in jäsenlistan ja aktivoinut uusia päähahmotunnuksia koulun pistejärjestelmään (tai deaktivoinut eronneiden tunnuksia), mutta toivon mukaan pääsen niiden pariin tässä lokakuun alkupuolella. Jos havahdut ilmoittautumiseen vasta nyt ja ilmoittautumistopiikkia ei ole vielä lukittu, postaa ilmoittautumisesi sinne pikaisesti. Jos topiikki on lukittu, olemme jo alkaneet poistaa jäsenlistalta ilmoittautumatta jättäneitä hahmoja. Tällöin voit lähettää sähköpostia osoitteeseen amtylypahka@gmail.com tai yksityisviestin foorumilla Jesse Cainelle. Muistathan mainita viestissäsi kaikki ne hahmot, joiden tahdot jatkavan AM:issa! Opettajia tahdomme myös muistuttaa siitä, että ilmoittautumisen lisäksi jokaisen opettajan pitäisi postata vähintään yksi kurssi-ilmoitus opetussuunnitelmineen opettajainhuoneeseen viimeistään sunnuntaina 31. lokakuuta 2021 tai vaihtoehtoisesti otettava yhteyttä Jesse Caineen ja sovittava jostakin toisesta aikataulusta. Lisätietoa löytyy foorumin Opettajainhuone-alueelta!

Lokakuun chatroolipeli-ilta
Yrttitiedon professori Rosalie Carrow on havainnut koulun mailla kärvihirpäspuskan, joka kukkii vain kerran vuosisadassa. Nuppuja on ollut näkyvillä jo useamman viikon ajan, mutta tänään iltahämärän aikoihin kukat vihdoin aukeavat ja professori Carrow on ottanut joukon oppilaita avukseen etsimään koulun mailta mahdollisimman monta kärvihirpäspuskaa ja keräämään niiden kukat talteen. Samalla oppilaat voivat etsiä pihamailta myös muitakin tutumpia kasveja. Peli pelataan AM:in chatissa sunnuntaina 17. lokakuuta 2021 klo 19 alkaen. Lisätietoa peli-illasta löytyy peli-iltatiedotteesta.

Lokakuun erikoiskirjahaaste
Lokakuun haasteessa sukellamme science fictionin maailmaan, sillä haasteen on lukea jokin tieteisfiktio-genreä edustava kirja. Kyseessä voi olla jokin vanhempi scifi-klassikko tai sitten uudempaa tuotantoa. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät erikoishaasteen topiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaiseen topiikkiin. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2021 loppuun saakka, ja jos olet sattunut jo aikaisemmin tänä vuonna lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa sen heti haasteen topiikkiin ja siten hyväksilukea haasteeseen. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen! Kirjahaasteeseen yleisemminkin voi edelleen osallistua, vaikka ei sitä heti vuoden alussa olisikaan tehnyt! Lisätietoa kirjahaasteesta yleisesti sekä osallistumisohjeet löytyvät kirjahaasteen infosta.

Tylypahka AM:in 16-vuotissyntymäpäivä (21.10.2021)
AM se vain vanhenee vuodelta ja tänä vuonna saamme viettää jo AM:in “sweet sixteeniä”! Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkästään AM:in juhla sivustona vaan meidän kaikkien juhla, sillä mitäpä AM olisi ilman kaikkia ihania pelaajiamme. ❤ Niinpä tämän 16-vuotiaan taipaleemme kunniaksi kaikki halukkaat voivat lähettää AM:ille (nimettömänä tai nimellään) syntymäpäiväterveiset ja/tai jakaa omia muistojaan AM:ista, olipa kyse sitten parhaista peleistä, ihanista pelikavereista, hauskoista hahmoista, yhteisöstä tai luovuuden harjoittamisesta. Terveisiä voi lähettää olitpa sitten ollut mukana koko 16 vuotta tai liittynyt vasta hiljattain mukaan. Terveisensä voi lähettää tämän lomakkeen kautta viimeistään tiistaina 19. lokakuuta 2021. Kaikki lähetetyt terveiset julkaistaan AM:in syntymäpäivänä torstaina 21. lokakuuta 2021.

Huispausjoukkueisiin ilmoittautuminen
Huispausjoukkueisiin ilmoittautuminen on tällä hetkellä auki kaikille halukkaille. Ilmoittautua voi ilmoittautumistopiikissa ja lisätietoa hausta löytyy huispaushakuinfosta. Vapaana olevat joukkuepaikat jaetaan joukkueisiin hakeneille maanantaina 4. lokakuuta 2021, joten jos tahtoo varmistaa paikkansa joukkueessa, kannattaa jättää ilmoittautumisensa ennen sitä! Jos joukkueisiin jää tämän jälkeen vielä täyttämättömiä paikkoja, ne ovat vapaasti haettavissa milloin tahansa koko loppulukuvuoden ajan jättämällä ilmoittautumisensa jo aiemmin mainittuun ilmoittautumistopiikkiin. Huispauskapteenien haku alkaa viimeistään tiistaina 5. lokakuuta 2021 (ohjeet julkaistaan foorumille) ja kapteenit valitaan maanantaina 18. lokakuuta 2021. Lukuvuoden 2021-2022 huispausaikataulu löytyy ilmoitustaululta, ja ensimmäinen ottelu pelataan perinteiseen tapaan marraskuussa.

Syys-lokakuun roolipelihaaste (5/6)
Viime kuussa alkanut roolipelihaaste ristiriidassa jatkuu vielä lokakuun ajan. Tarkoituksena on kirjoittaa kohtaus, jossa hahmosi ajatukset, teot ja sanat ovat ristiriidassa keskenään. Lisätietoa sekä osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista ja osallistumisaikaa on lokakuun loppuun eli sunnuntaihin 31. lokakuuta 2021. Kaikki haasteesta palkittavat pisteet menevät lukuvuoden 2021-2022 tupapistesaldoon (eli siis myös ennen lukuvuoden virallista alkua 6.9.2021 postatuista osallistumisista pisteet menevät jo lukuvuoden saldoon eivätkä kesäleirille). Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin haluaa ja jokaisesta osallistumisesta tienaa roolipelipisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoa roolipelihaasteista yleisesti löytyy täältä.

Kesäleiri 2021
Kesäleiri on tällä hetkellä pisteytettävänä ja palkintojenjako julkistetaan heti, kun pisteytys saadaan valmiiksi.


Uudet oppilaat

Ei vielä uusia oppilaita


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

04.10.2021 - Huispausjoukkueiden jako
06.10.2021 - Uusikuu
16.10.2021 - Prof. Archibald McGregorin (82 vuotta) syntymäpäivä
17.10.2021 - Lokakuun chtpeli-ilta chatissa klo 19 ja
19.10.2021 - Viimeinen päivä jättää AM:ille syntymäpäiväterveiset
20.21.2021 - Täysikuu
21.10.2021 - Tylypahka AM:in (16 vuotta) syntymäpäivä
31.10.2021 - Halloween ja kurpitsajuhla ja talviaika alkaa (kelloja siirretään 1 h taaksepäin)


Lokakuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista