Maaliskuu 2021

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Maaliskuu 2021

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Maaliskuu 2021


Tervehdys jäsenille

Maaliskuu alkaa IRL-maailmassa taas vähän erikoisissa tunnelmissa, mutta onneksi AM:issa korona ei ole menoa pahemmin häirinnyt! Tässä kuussa oppilaat pääsevät chatpeli-illassa vierailemaan Tylyahossa. Lisäksi maaliskuun 17. päivälle sijoittuu AM:issa usein (epävirallisesti) juhlittu Pyhän Patrickin päivä. Jää arvailtavaksi, johtuuko juhlan suosio lähinnä sen iloisesta tunnelmasta vai Luihuisten rakkaudesta tupansa tunnusväriin.


Maaliskuun chatroolipeli-ilta
Maaliskuun chatpeli-illassa pelataan eräälle maaliskuun lauantaille sijoittuvaa Tylyahopäivää. Oppilaat siis pääsevät viettämään (toivottavasti) mukavaa päivää läheiseen velhokylhään. AM:issa kaikki oppilaat ekaluokkalaisista lähtien pääsevät Tylyahoon, joten myös nuoremmat oppilaat voivat olla mukana! Peli-iltaa vietetään keskiviikkon 17. maaliskuuta 2021 klo 19 alkaen koulun chatissa. Lisätietoa peli-illasta voi lukea virallisestai peli-iltatiedotteesta.

Maaliskuun erikoiskirjahaaste
Maaliskuussa luemme käännöskirjallisuutta, sillä aiheena on kirja, joka on julkaistu alun perin kielellä, jota et osaa. Tarkoituksena on siis löytää jokin kirja, josta on tehty käännös kielelle, jota osaat. Tai lukea kirja konekäännöksen avulla… mikä ei välttämättä ole suositeltavaa, mutta silti mahdollisuus! Lisäohjeita haasteeseen löytyy erikoishaasteen topiikista. Haasteen suorittaminen ilmoitetaan samaiseen topiikkiin, kun olet kirjasi lukenut. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2021 loppuun saakka, ja jos olet sattunut jo aikaisemmin tänä vuonna lukemaan jonkin erikoishaasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa sen heti haasteen topiikkiin ja siten hyväksilukea haasteeseen. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen! Lisätietoa kirjahaasteesta yleisesti sekä osallistumisohjeet löytyvät kirjahaasteen infosta.

Maalis-huhtikuun roolipelihaaste (2/6)
Toivottavasti ehditte palauttaa ajoiss edelliset roolipelihaasteenne, sillä tässä kuussa vuorossa on uusi haaste! Vuoden toisen roolipelihaasteen aiheena on Toisaalta, toisaalta. Haasteessa pääsemme pohtimaan hahmojemme ristiriitaisuuksia sekä erilaisia puolia täydentämällä loppuun vähintään 20 virkettä. Lisätietoa sekä osallistumisohjeet löytyvät haastetopiikista ja osallistumisaikaa on helmikuun loppuun eli perjantaihin 30. huhtikuuta 2021. Haasteeseen voi osallistua niin monella hahmollaan kuin haluaa ja jokaisesta osallistumisesta tienaa roolipelipisteitä haastetopiikista löytyvien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoa roolipelihaasteista yleisesti löytyy täältä.

AM:in ylläpidon rästityöt
Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, olemme vihdoin saaneet taputeltua valmiiksi sekä kesäleirin 2019 että kirjahaasteen 2020. Seuraavaksi suuntana on siis itse lukuvuosi 2019-2020, jonka kovasti yritämme saada tuotua päätökseen ennen nykyisen lukuvuoden päättymistä. :D


Uudet oppilaat

Aaron Stewart (Korpinkynsi, tuleva 1. luokka)
Austin di Angelo (Luihuinen, 3. luokka)
Edith Ventura (Luihuinen, 6. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

02.03.2021 - Prof. Vincent Coatesin (55 vuotta) syntymäpäivä
03.03.2021 - Jonathan Ortizin (18 vuotta) syntymäpäivä
13.03.2021 - Uusikuu
15.03.2021 - Darian Bringhamin (26 vuotta) syntymäpäivä
17.03.2021 - Pyhän Patrickin päivä ja maaliskuun chatpeli-ilta klo 19
20.03.2021 - Maaliskuun Tylyahopäivä (in-game)
23.03.2021 - Allen Lowettin (7 vuotta) syntymäpäivä
24.03.2021 - Klaus Schneiderin (34 vuotta) syntymäpäivä
28.03.2021 - Täysikuu ja kesäaikaan siirtyminen


Maaliskuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista