Mellow Weatherfield

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Mellow Weatherfield
Uusi jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 8. Lokakuuta 2023, 11:23
Tupa: Rohkelikko

Mellow Weatherfield

Viesti Kirjoittaja Mellow Weatherfield »

koko nimi: Mellow Thursday Weatherfield
kutsumanimi: Weatherfield
kansalaisuus: iso-britannia
syntämäaika ja -ikä: 28.5.2010 13v
tupa: rohkelikko
sukupuoli: poika
verisääty: puoliverinen

ulkonäkö:
Kun nimenä on Mellow Thursday, on tottunut muiden katseisiin. Toisaalta hänellä on myös punertavat ruosteenpunertavat lainehtivat hiukset, jotka myös saattavat vetää huomiota osakseen. Hiuksia pidetään yleensä auki valtoimenaan jolloin ne laineiden fiiliksen mukaan joko ylettyvät kainaloihin asti ja joinakin toisina päivinä solisluille asti. Huispatessa ne ovat joko ponnarilla, nutturalla tai kahdella letillä.
Poika saa kiittää onneaan siitä, että hänellä ei ole niin helposti auringossa palava iho. Kortit olisivat voineet olla olleet päinvastaiset. Hänellä on tuuheat kulmakarvat, vihertävät silmät ja yleensä ihan itsetietoinen virne naamalla. Kaikki hampaat ovat jo aitoja aikuisten hampaita, ja kasvoilla on tasaisin väliajoin satunnainen määrä finnejä. Vaikka Mellow Thursday ei nyt niin paljon kiinnitä huomiota ulkonäköönsä tuntuvat jotkut silti luulevan häntä tytöksi. Poika itse syyttää siitä hiusväriään - eikä hiusten pituudella siis yhtään ole osaa taikka arpaa tässä.
Poika viettää aika paljon aikaa ulkosalla ja erilaisten asioiden parissa hääräten minkä vuoksi hän on yllättävän notkea ja osaa kiivetä.
Vapaa-ajalla hän käyttää yleensä pitkähihaisia ja t-paitoja sekä taikamaailman verkkarivastineita. Hän ei niin paljoa kiinnitä huomiota vaatteisiin. Lempiväreinä ovat vihreä ja punainen!


luonne:
Nimestään huolimatta tai ehkä juuri sen vuoksi Mellow Thursday on yrittänyt sulautua joukkoon jo nuorena. Se ei kyllä vain ole onnistunut jästikoulussa eikä hän nyt enää edes viitsi yrittää. Hän on vähän aktiivinen - tai okei hän tykkää tehdä sirkustemppuja. Mellow Thursdaylla on aika vahvat mielipiteet asiasta kuin asiasta. Tiesipä hän siitä tai ei. Paljon hän tietää kiinnostuksen kohteestaan huispauksesta, mikä vähän näyttäytyykin siinä, että hän saattaa vaikuttaa ylimieliseltä. Okei, hän ehkä vähän onkin. Mutta jo ihan pelipaikkavika, kun on tottunut olemaan etsijä. Mellow Thursday on omasta mielestään paras, ja jos arvostusta haluaa saada osakseen niin täytyy tehdä jotain muutakin kuin vain olla vanhempi. Ikä ei merkitse mitään!
Mellow Thursdaylla ei ole ongelmia puhua tuntemattomien kanssa. Hissipuheet sun muut varmaan onnistuisivat helposti. Eri asia tietysti, jos faktatiedolla pitää mennä.
Kaveristuminen käy leikiten, jos kaverit eivät ole muita minäminäminä-ihmisiä.


menneisyys:
Mellow Thursday on teiniraskauden tuoma (huispaus)lupaus tälle maailmalle. Vanhemmat olivat siis aika nuoria, kun hänet saatiin. Yhtenä osoituksena hänen nimensä. Toisaalta tukiverkosto oli kunnossa, ja hän jotenkin on selvinnyt ihan tähän ikävuoteen asti ilman sen suurempia ongelmia. Mitä nyt hän vain on ehtinyt innostumaan sirkuksesta ja huispauksesta! Eivät juuri ne asiat, jotka auttavat sulautumaan pienen jästikoulun opiskelijaparveen.
Poika on lahjakas huispauksessa. Enemmän ehkä sattuman kuin lahjakkuuden kautta yksi lastenjoukkueen valmentaja bongasi hänet. Jo kahtena vuotena Mellow Thursday onkin ollut aluemaajoukkueensa U11/12-huispausjoukkueissa ja vuotuisalla loppukesä-alkusyksy huispausleirillä. Tänä vuonna leirin aloitusajankohta vähän venähti myöhäisemmäksi kuin suunniteltu, minkä vuoksi hän saapuukin koululle kuukauden myöhässä.


muuta:
- jos pidät elämästäsi, älä kutsu häntä etunimeltä
- huispaa, yleensä etsijänä -> tästä syystä etsijän ego
- harrastaa sirkusta
- on Wren Deverellin serkku, jonka kanssa voi hyvin juoda kaakaota, syödä vaahtokarkkeja ja kisailla

pelissä ilmi tullutta:
- tosi notkea, ei ole lukijaihmisiä. kilpailuhenkinen ja tykkää kisailla.
- jonkin verran ongelmia yhdistää nimet kasvoihin. tietää kuitenkin huispaajat nimeltä.
- ensimmäiset treffit: cecilia egertonin kanssa.
- osaa seistä käsillään ja tehdän kärrynpyöriä.