Inanna Enlil

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Inanna Enlil
Aloittelija
Viestit: 5
Liittynyt: 1. Elokuuta 2018, 20:22
Tupa: Luihuinen

Inanna Enlil

Viesti Kirjoittaja Inanna Enlil »

Kokonimi: Inanna Nidaba Enlil
Kutsumanimi: Inanna Enlil
Lempinimet: Ina

Syntymäpäivä: 13.06.2003
Sukupuoli: noita

Asema: Oppilas
Tupa: Luihuinen

Ulkonäkö:
Suurin osa terveen itsesuojeluvaiston omaavista henkilöistä tajuaa kyllä olla suututtamatta Inaa jo ihan tuon olemuksen tähden. Hänestä näkee kyllä, ettei lapsuutta ole vietetty kotisohvalla tv:tä tuijotellen (ei hän oikeastaan edes tiedä, mikä tv tai kotisohva ovat), vaikka tuskin kukaan osaa arvata kuinka paljon hän on elämästään treenaten viettänyt. Hänen tummahkoa ihoaan halkovat lukuisat arvet, joista jotkin ovat lähes hänen ikäisiään ja jotkut vain vuoden vanhoja. Eikä hän häpeä arpiaan, sillä niistä jokainen on tullut yhdessä arvokkaan opin kanssa.

Vaikka Ina suostuukin (näkyvien) aseiden kantamisesta luopumaan koulussa, ei häntä koulupuvussa tulla näkemään (ihan sama, kuinka muut paheksuisivat). Hänen perusvaatetukseensa kuuluvat pitkävartiset mustat nahkakengät, jotka ovat istuvuudeltaan juuri, eikä melkein juuri hänen jalkaansa soveltuvat. Housut ovat aina pitkät ja sen verran leveälahkeiset, että lahkeiden alle saattaa kätkeä jotakin muiden katseilta. Housujen ehdoton vaatimus on kumminkin se, että ne eivät saa estää liikkumista millään tavoin. Paidat tytöllä ovat melko ihonmyötäisiä, mutta joustavia - yleensä lyhythihaisia tai hihattomia. Inan takin käyttö on niin vähäistä, että hänen takkiaan on oikeastaan turha kuvailla. Oikeastaan kyseiselle henkilölle takki on keino kantaa mukana enemmän piilotettuja esineitä, mihin ei luultavasti tule tarvetta. Paheksuntaa saattavat myös herättää Inan korvareiät ja -korut, joita oikeassa korvassa on 7 ja vasemmassa korvassa 5.

Kuten mainittua, Inan ihonsävy voisi antaa viitteitä, että hänen oikealla suvullaan olisi jonkinnäköisiä juuria Afrikan suunnilta. Arpien lisäksi tytöllä on vasemmassa olkavarressaan tatuoituna melko suuri kahdeksansakarainen tähti sekä oikeassa ranteessa nuolenpäin numero 18. Vaikka tytön tyylinsä kamppailussa onkin enemmän ketteryyttä ja oveluutta, on hänen lihaksistonsa monipuolinen, päivittäinen treenaaminen vahvasti nähtävissä. Pituutta Inalla on 172 senttimetriä ja hänen kasvupyrähdyksensä ovat jo takana.

Inan kasvoilla on nähtävillä lähinnä tyhjyys. Hän kykenee kätkemään kaiken tuntemansa jonnekin mielensä syrjäisiin sopukoihin, kauas katseista. Heikkoutta ei näytetä. Ja tunteet ovat heikkous. Ei Inaa voi kasvoiltaan erityisen kauniiksi kuvailla. Hänellä on vähän turhan leveä nenä ja tummanruskeista silmistä löytyy ainoastaan tyhjyys. Ehkä muita ihmisiä eniten häiritsevä arpi on Inan kasvoissa, tarkoituksella tehty, melko pitkä viilto, joka menee hyvin läheltä oikeaa silmää. Meikkaamista Ina pitää turhana, naamansa hän tuhrii sitten, kun täytyy sulautua maastoonsa. Inan hiukset ovat hyvin tummat, paksut ja lyhyet.

Luonne:
Inan voi oikeastaan tiivistää yhteen sanaan. Ase. Hänen on pienestä pitäen koulutettu käyttämään erilaisia itsepuolustus- ja kamppailulajeja, hän kykenee yhdistelemään kaikkea osaamaansa hyvinkin luovasti, eikä pelkää käyttää taitojaan tarvittaessa. Hänet kasvatettiin käyttämään kuolleita kieliä ja lukemaan unohdettuja sanoja, purkamaan koodauksia ja tekemään salauksia, yhtenä ryhmänsä parhaista. Hänet kasvatettiin kestämään kidutusta, niin loitsittua kuin taiatontakin. Hänet on siedätetty totuusseerumia vastaan.

Sosiaaliset suhteet ovat Inalle hankalia. Hän ei näytä tunteitaan ja vaikka kykeneekin tunnistamaan muiden tunteet, ei hän tiedä kuinka niihin pitäisi oikeiden ihmisten parissa suhtautua. Hän tietää, kuinka komentaa sotajoukkoja tai kuinka onkia tieto henkilöltä, joka on koulutettu pysymään hiljaa, mutta hän ei tiedä kuinka käsitellä siviilejä. Tämän takia hän ei oikeastaan pyri solmimaan liittolaisuutta siviilien kanssa, mutta ei myöskään vastusta, jos joku siihen omatoimisesti pyrkii. Hän ei anna katteettomia lupauksia, eikä kykene lohduttamaan, mutta liittolaisen vihollinen on oma vihollinen.

Nuoresta iästään huolimatta Ina ehti edetä komentoketjussa melko ylös ennen lähtöään Enlil’istä ja onkin enemmän käskyttäjä- kuin käskyläisainesta, mutta osaa kyllä osoittaa itseään taitavammalle tuon ansaitsemaa kunnioitusta. Heikompaansa hän ei voisi koskaan seurata.

Ina on enemmän taktiikan ihminen kuin raa’an voiman. Hän ei ikinä juokse mielellään suunna päännä taisteluun ja ottaa mielellään selvää ihmisistä. Niin liittolaisista, vihollisista kuin nimellisesti puolueettomistakin hän mielellään ottaa selvää niin heikkouksista kuin vahvuuksistakin. Inaa ei pysty kovinkaan helposti raivostuttamaan näkyvästi, eikä hän koskaan lähde ensimmäisenä väkivallan tielle.

Tieto on valtaa ja sen takia hän taikakouluun pyrkiikin. Siviilien kouluissa opetetaan asioita, joita ei hänelle ole koskaan opetettu ja näistä asioista voi olla hyötyä, vaikka Ina ei vielä tiedäkään mihin. Hän pyrkii oppimaan kaiken mitä opettajilla on opetettavissa ja viettää mielellään aikaansa kirjastossa lukemassa asioista, joita ei opettajilta opi.
Ina ei kovinkaan hyvin tunne eroa oikean ja väärään suhteen. Jos se ajaa asiaa, on se hyvä. Hän ei ymmärrä, miksi siviilit pitävät esimerkiksi kiduttamista vääränä, sillä hänelle se on vain keino tiedonsaamiseen muiden joukossa. Mutta hän tietää, etteivät siviilit pidä muiden satuttamisesta, joten pitäytyy siitä siviilien kanssa toimiessaan.