Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Valvoja: Tylypahkamafia

Jim Fort
Persikkapoika
Viestit: 372
Liittynyt: 21. Lokakuuta 2015, 00:30
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Jim Fort »

Pelattu: 8.2.2018
Pelissä mukana: Jim Fort ja Anthony Underwood
Peliaika: 4h
Pelin ajankohta: ke 7.2.2018, iltapäivä
Pelipaikka: jokin melko autio käytävä
Tiivistelmä: Jim oli ihan normaalisti lähtenyt luokasta oppitunnin päätyttyä, kun tutunoloinen ääni kutsui sukunimellä. Noh, itse Underwoodhan se siellä huuteli. Jim oli erittäin skeptinen jo siitä, että Underwood pysäytti hänet käyvällä, mutta että sen lisäksi kutsui vielä heti Atlaksen yllätyssynttäreille. Jotka eivät edes olleet itse syntymäpäivänä... Jimistä tässä kärysi jotain ja pahasti! Epäilyksiä lisäsi se, että Anthony ei edes osannut vastata Jimin yksinkertaisiin kysymyksiin, ja sitten alkoi vielä ihan selvästi haastamaan riitaa keskellä kirkasta keskiviikkoa! Jimhän tietysti suuttui tällaisesta pelleilystä, joten Anthonyn kommentti Chloesta olikin sitten viimeinen niitti. Nostaessaan Anthonyn paidan kauluksesta ilmaan, Jim oli ihan varma, että Anthony säikähtää ja luikkii pois paikalta, mutta Jim saikin ikäväksi yllätyksekseen potkun haaraväliinsä. Potku yllätti Jimin niin täysin, että hän taittui kaksinkerroin ja laski siinä sivussa vahingossa Anthonyn kauluksesta irti. Tästä seurasi Jimin tuplattu suuttumus ja kaksi nyrkinlyöntiä, joista toinen osui Anthonya olkapäähän. Tilanne rauhoittui fyysisen väkivallan osalta tämän osuman jälkeen, koska Anthony selvästi luovutti ja Jim koki olevansa taas voitolla. Jim syytti Anthonya vähän kaikesta mitä mieleen juolahti ja kaikesta, mitä mieleen oli juolahtanut jo aiemmin. Lopuksi Jim ilmoitti tulevansa julhiin, ihan vaan koska Underwoodin ilme alkoi näyttää siltä, että kutsu olisi peruttu.

//21 pistettä -Caine
Jim Fort || Rohkelikko || 7. luokka
Avatar
Harold Benson
Haisku
Viestit: 487
Liittynyt: 29. Toukokuuta 2015, 20:08
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Harold Benson »

Pelattu: 24.2.2018
Pelissä mukana: Nagi Blackthorn, Harold Benson
Peliaika: 3,5h
Pelin ajankohta: Rusettiluistelun jälkeen (16.2), mutta ennen Jamien synttäreitä (25.2.), 2018
Pelipaikka: Suuren salin päivällinen
Tiivistelmä: Harold meni päivälliselle 4. luokan yrttitiedon oppikirjan kanssa ja pystyi jälkeenpäin sanomaan tätä(kin) erheeksi. Ei olisi pitänyt ottaa sitä kirjaa mukaan. Päivällisellä Harold liittyi Nagin seuraan, koska tuo oli tervehtinyt jo kaukaa ja siellä olikin vapaita paikkoja. Epämääräisen ei-minulla-mitään-selkäni-takana-ole-harhautuksen jälkeen Harold jatkoi Nagin aloittelemaa small talkia luontevasti ottaen puheekseen rahasummia mitä nyt lahjoihin voisi pistää. Asia ei kuitenkaan valitettavasti ollut niin yksinkertainen.
Rahan antamisessa taisi olla paljon kaikenlaista, joka ei puhunut sen puolesta. Haroldin mieleen kyllä muistui tuosta 'takaisin maksusta' se, ettei hän edes ollut antanut ja tarjonnut mitään rahaa Jamielle ex tempore -yöpymisestä ja vierailustaan. Olisi pitänyt muistaa. Tosin, sen voisi ehkä myöhemmin antaa? Ei ehkä lahjassa? Ilmauksen 'pienen summan' konkreettista määrää ei koskaan kerrottu.
Haroldia yllätti kylläkin lopussa Nagin ajatus ja vaikutelma siitä, ettei Harold opiskele tai halua opiskella S.U.P.E.R. -kokeisiin. Se söi aika hyvin itseluottamusta, vaikka Haroldin olisi vielä pitänyt syödä loputkin lautasella olevasta ruuasta. Korpinkynsi siirsi lopulta lautastaan poispäin, jotta voisi paremmin kopauttaa tähän päähänsä enemmän sitä järkeä ja tietoa. Hänhän oikeasti tekikin asioita sen eteen, että valmistuminen saattaisi olla mahdollista nyt keväällä, mutta--

//18 pistettä -Caine
“Meistä jokainen on enemmän kuin anteeksannon arvoinen, osaanko olla muille entäs itselleni mä armollinen?”
– Jones, Anteeksi Antoi
Harold Benson (17), hitusen konservatiivinen viiksiniekka ja partanaama Korpinkynnestä. Korpinkynnen huispausjoukkueen entinen varakapteeni ja huispaaja.
Avatar
Harold Benson
Haisku
Viestit: 487
Liittynyt: 29. Toukokuuta 2015, 20:08
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Harold Benson »

Pelattu: 27.2.2018
Pelissä mukana: Nagi Blackthorn, Harold Benson
Peliaika: +4h
Pelin ajankohta: 13.2.2018, iltapäivä
Pelipaikka: Kirjaston ovien edusta, tyhjä numerologian luokka
Tiivistelmä: Harold sai PVS-tunnin lopulla vahingossa selville, että minkälainen tuttavallinen suhde eräällä nimeltä mainitsemattomalla William "osun ryhmyllä Nagia sormiin huispausottelussa" Roverilla oli Nagiin. Se oli jo vähän yllättävää, eikä suinkaan huispauksen kannalta, vaan... Oli miten oli. Harold oli menossa kirjastoon hukuttaakseen tällaiset kuvitelmat ja mielen punomat, oletetusti väärät, selitykset tapahtuneelle.
Kirjaston ovien edustalla kävi vain niin pahasti, että jollain toisellakin oli ehkä ollut sama aie, tai ehkä ei, mutta.. Nagi seisoi siinä samaten, ja heidän piti keskustella. Haroldin aloitteesta lähdettiin kävelemään, Nagin aloitteesta murtauduttiin numerologian luokkaan.
Keskustelu sujui ihan kohteliaissa merkeissä, vaikka toisinaan ehkä vähän liiankin kiusallisissa tunnelmissa ja tuntemuksissa. Yhhyh. Miksi puhua tunteista, jos ei tiedä miksi kokee sellaisia.. tunteita ja mitä tunteista puhuminen edes hyödyttää? Muuta kuin siis saa koko keskustelun tuntumaan kamalalta ja kiusalliselta?
Harold sai Nagin kanssa olleesta keskustelusta omantunnon läimäytyksiä, jotka jäivät kirveltämään vielä keskustelun jälkeenkin. Auts. Harold kyllä yritti pyytää anteeksi, paitsi että se taisi olla jo vähän liian myöhäistä. Ei ollut enää mitään mitä voisi tehdä.......
Kirjastoon ei Haroldin matka enää vienyt.

//21 pistettä -Caine
“Meistä jokainen on enemmän kuin anteeksannon arvoinen, osaanko olla muille entäs itselleni mä armollinen?”
– Jones, Anteeksi Antoi
Harold Benson (17), hitusen konservatiivinen viiksiniekka ja partanaama Korpinkynnestä. Korpinkynnen huispausjoukkueen entinen varakapteeni ja huispaaja.
Avatar
Elliot Mason
Fletkumato
Viestit: 351
Liittynyt: 3. Helmikuuta 2018, 23:30
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Elliot Mason »

Pelattu: 15.02.2018
Pelissä mukana: Elliot Mason & Jayden Lewis
Peliaika: 3,5 h
Pelin ajankohta: 14.02.2018 (Ystävänpäivä)
Pelipaikka: Rohkelikon oleskeluhuone
Tiivistelmä: Kostoksi valokuvakerholle päätyneistä takamuskuvista Elliot oli ujuttanut koulun lehden ystävänpäivänumeroon kaksi Jaylle suunnattua "ihailijakirjettä", jotka olivat olevinaan joiltain tytöiltä. Jay oli niistä kuitenkin huomattavasti enemmän innoissaan kuin Elliot oli osannut odottaa, ja alkoikin käydä melko vaikeaksi tunnustaa, ettei viestien takana suinkaan ollut mitään tyttöjä. Jay pohti kovasti, miten saisi selville, keitä nämä mystiset "ihailijatytöt" oikein ovat. Elliot vakuutti, että kaikki viestit tulivat lehteen täysin nimettöminä eikä ollut mitään mahdollisuutta jäljittää niiden lähettäjiä. Niinpä kaksikko päätyi miettimään, miten voisi saada selville, keitä lähettäjät olivat ja Elliot ehdotti viestiä ilmoitustaululle, mutta toisaalta siinä oli se ongelma, että jos molemmat tytöt ilmoittautuisivat, voisi syntyä riita (mutta tämä ei Jayn mielestä ollut ongelma). Elliotia hieman huolestutti tällainen tilanne, kunnes hän muisti, ettei mitään tyttöjä ole olemassakaan, joten Jay voi pistää ilmoitustaululle ihan miten monta ilmoitusta vaan ilman, että tyttöjä ilmaantuu. Siitä puhe kääntyi sitten yleisemmin seurusteluun ja tyttöihin, jolloin kaverukset saivat huomata, että heillä on ehkä hieman erilainen naismaku (Jay haluaa jonkun nätin ja Elliot jonkun, jolla on aivot). Kun Jay alkoi käydä liian innostuneeksi ihailijoistaan, Elliot yritti varovasti ehdottaa, että kirjeet saattaisivat olla pilaakin, mutta Jay ei ottanut tällaisia vihjeitä kuuleviin korviinsa, koska kukaan ei kuulemma voisi pilailla niin hyvin ja kuulostaa niin hyvin ihastuneelta tytöltä ja niissä on "tyttöjen hempeyttä". Tällaiset kommentit eivät tietenkään kauheasti miellyttäneet Elliotia, etenkään kun Jay vielä syytti, että hän oli vain kateellinen, kun ei itse saanut ihailijakirjeitä. Tytöistä keskustelu siirtyi kuitenkin jälleen kerran Jayn iänikuisiin tennismekkoihin, jolloin Elliot julisti pitävänsä enemmän huutosakkiasuista. Ja peli jäi kesken ennen Elliotin tunnustusta.

//18 pistettä -Caine
Elliot Mason || 7. luokka || Rohkelikon johtajapoika
"No, I don't take for granted all the time you've wasted making sacrifices for a fool
Oh, my friend, you're holding out your hand, I take it like an oar from the depth"
Avatar
Elliot Mason
Fletkumato
Viestit: 351
Liittynyt: 3. Helmikuuta 2018, 23:30
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Elliot Mason »

Pelattu: 16.02.2018
Pelissä mukana: Elliot Mason & Jayden Lewis
Peliaika: 3,0 h
Pelin ajankohta: 14.02.2018 (Ystävänpäivä) (jatkoa edelliselle pelille)
Pelipaikka: Rohkelikon oleskeluhuone
Tiivistelmä: Keskustelu tyttöjen mekoista jatkui koulupuvuilla Elliotin sanottua, että tahtoisi jonkun fiksun tytön ja Jayn mielestä fiku = koulupuku. Koulupuvuista ja niistä mahdollisesti tehtävästä lehtijutusta puhe siirtyi kuitenkin taas Jayn saamiin ihailijaviesteihin ja Elliot yritti edelleen ehdottaa, että viestit olivat vähän epäilyttävän kuuloisia ja varmaan pilaa, mutta Jay ei edelleenkään ollut valmis uskomaan mitään tällaista vaan alkoi suunnitella, että millaisen kuvan otattaisi itsestään ilmoitustauluilmoitusta varten. Siinä kohtaa Elliotin oli lopulta pakko tunnustaa, että hän oli kirjoittanut viestin ja mitään tyttöjä ei ollut, sillä eihän sitä voinut antaa kaverin tehdä itsestään ihan idioottia koko koulun edessä. Elliot oletti Jayn suuttuvan, mutta tämä totesikin vain, että pila oli ollut hyvä - kenties sen takia, että katui sitä, mitä oli tehnyt Elliotille tai... kenties, koska aikoo kostaa Elliotille myöhemmin jollain hirveällä tavalla.

//15 pistettä -Caine
Elliot Mason || 7. luokka || Rohkelikon johtajapoika
"No, I don't take for granted all the time you've wasted making sacrifices for a fool
Oh, my friend, you're holding out your hand, I take it like an oar from the depth"
Avatar
Elliot Mason
Fletkumato
Viestit: 351
Liittynyt: 3. Helmikuuta 2018, 23:30
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Elliot Mason »

Pelattu: 16.02.2018
Pelissä mukana: Elliot Mason, Jayden Lewis & Yuna Tanaka
Peliaika: 3,0 h
Pelin ajankohta: 15.02.2018 (?) iltapäivällä
Pelipaikka: Kirjasto
Tiivistelmä: Elliot oli luvannut auttaa ystäväänsä Jayta opiskelussa, sillä tämä oli reputtamassa suunnilleen kaikki aineensa (taas). Elliot ei tietenkään itsekään ole useimmissa aineissa mikään nero, mutta toki sentään parempi kuin Jay, joten kyllähän tällaisen opettamisen pitäisi luonnistua! Kaksikko oli eräänä torstai-iltapäivänä oppituntien jälkeen kirjastossa opiskelemassa loitsuja, eikä Jay meinannut millään saada aikaiseksi kylmän liekin tekevää loitsua. Silloin paikalle osui korpinkynsityttö Yuna Tanaka, joka tuli korjaamaan Elliotin (vääriä) neuvoja, josta Elliot ei tietenkään ollenkaan pitänyt. Elliotin murjottaessa Jay näytti enemmän kuin tyytyväiseltä siihen, että joku tyttö oli tullut auttamaan tätä, ja Yuna parhaansa mukaan yrittikin neuvoa Jaylle loitsua. Elliotin keskittyessä näyttämään erittäin närkästyneeltä, Jay jopa onnistui Yunan neuvojen avulla loitsussa, mikä ei ollenkaan parantanut Elliotin mielialaa. Yuna ja Jay puhuivat jonkin aikaa harrastuksistaan Elliotin mököttäessä, kunnes Jay otti puheeksi koulun lehden ja typerän tennisjuttunsa ja pyysi Yunaa siihen malliksi. Yuna ei vaikuttanut erityisen innostuneelta hommasta, mutta ei kuitenkaan heti suoralta kädeltä kieltäytynytkään. Ilmeisesti aihe oli kuitenkin siinä määrin epämiellyttävä, että tyttö karkasi melko pian keskustelun jälkeen paikalta todeten, että "taitaa mennä bänditreeneihin". Jälkikäteen Elliot totesi, että Jay oli säikyttänyt Yunan pois, mitä Jay ei uskonut, kunnes Elliot huomautti, että bänditreeneihin tuskin vain "taidetaan mennä" vaan sinne joko mennään tai ei mennä. Jay oli silti kuitenkin vielä luottavainen siihen, että Yuna suostuisi mallinhommiin.

//16 pistettä -Caine
Elliot Mason || 7. luokka || Rohkelikon johtajapoika
"No, I don't take for granted all the time you've wasted making sacrifices for a fool
Oh, my friend, you're holding out your hand, I take it like an oar from the depth"
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 18.02.2018
Pelissä mukana: Anthony Underwood & Atlas Ironwood
Peliaika: 3,0 h
Pelin ajankohta: Joskus tammi-helmikuun vaihteessa (ennen Anthonyn "keskustelua" Jimin kanssa), iltapäivä
Pelipaikka: Bändin harjoitushuone
Tiivistelmä: Anthony oli etsinyt aikansa Atlasta ympäri koulua, sillä tahtoi puhua tälle eräästä asiasta... tai muutamastakin asiasta. Tai ei ehkä niinkään asiasta vaan lähinnä purkaa mieltään. Tai jotain. Pitkän etsinnän jälkeen hän löysi poikaystävänsä lopulta bändin harjoitushuoneesta soittelemasta kitaraa. Pahaenteisesti Anthony kertoi, että haluaa puhua "eräästä asiasta" ja kaksikko istui bändihuoneen sohville - peräti jopa eri sohville. Anthonylla oli suuri vaikeuksia saada asiaansa sanottua, mutta päätyi kuitenkin lopulta kysymään, häpesikö Atlas häntä - tai heitä yhdessä - (mikä onkin varmaan yksi Anthonyn lempikysymyksistä) mistä hän päätyi puhumaan siitä, miten itse pelkäsi edelleen. Mistä taas hän pääsi varsinaiseen aiheeseensa eli siihen, että heidän pitäisi käyttäytyä muidenkin nähden enemmän kuin oikea pariskunta. Mikä taas johti keskusteluun siitä, miten epävarman Anthony vielä miltei vuoden seurustelunkin jälkeen oli kaikesta (ja miten se mm. johti aika paljoon mustasukkaisuuteen). Sitten puhuttiin surullisenkuuluisasta vauvatunnista ja siitä, miten Anthony oli korjannut parantajalle olevansa neiti Underwood eikä herra Underwood (ja riideltiin hetki siitä, oliko Atlas tehnyt tarpeeksi tukeakseen Anthonay vai ei) ja Anthony kertoi korjanneensa sen jälkeen myös monia muita opettajia (mm. Kalkkunaa vähemmän hyvin seurauksin). Anthonyn pitkien vuodatusten jälkeen keskustelu kääntyi tämän terapiaan (josta selvästi puolet keskustelusta oli alunperin lähtöisin) ja siihen, miten se on sujunut (hyvin). Lopulta Anthony kuitenkin päätyi vielä kysymään jostakin, mikä oli vaivannut hänen mieltään: Atlas on viettänyt viime aikoina enenevissä määrin aikaa ilmaan häntä. Atlas tunnusti halunneensa viettää enemmän aikaa itsekseen. Jollain ihmeen kaupalla tästä ei kuitenkaan syntynyt valtavaa riitaa vaan Anthony otti sen ihan hyvin (vaikka sisäisesti kyllä loukkaantuikin) ja kaikki päättyi nätisti siihen, että Anthony siirtyi istumaankin omalta sohvaltaan Atlaksen viereen. <3

//16 pistettä -Caine
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Avatar
Elliot Mason
Fletkumato
Viestit: 351
Liittynyt: 3. Helmikuuta 2018, 23:30
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Elliot Mason »

Pelattu: 19.02.2018
Pelissä mukana: Elliot Mason & Prunella Weaver
Peliaika: 4,0 h
Pelin ajankohta: Jokin helmikuinen iltapäivä (?)
Pelipaikka: Käytävä erään luokkahuoneen ulkopuolella
Tiivistelmä: Elliot oli suuntaamassa koululehden toimitukseen, kun eräällä muuten tyhjällä käytävällä näki korpinkynsitytön polkemassa jalkaansa ja äyskimässä yksikseen. Lähemmäs päästyään hän myös huomasi, että tytöllä oli hikka ja tämä hengasi sellaisen luokkahuoneen ulkopuolella, jonka ovessa oli lappu "KOE KÄYNNISSÄ - OLETHAN HILJAA KÄYTÄVLLÄ!". Niinpä hän katsoi vanhempana oppilaana tehtäväkseen hieman ohjeistaa tyttöä ja kehotti tätä siirtymään jonnekin muualle metelöimään. Valitettavasti tyttö ei kuitenkaan vaikuttanut erityisen halukkaalta tottelemaan vaan tämä alkoi haastaa riitaa. Elliot ei tietenkään voinut ohittaa sellaista ylimielisyyttä olankohautuksella vaan lähti mukaan riitaan - yrittäen tietysti pitää samalla äänensä kuitenkin sopivan hiljaisena. Tämä ei tietenkään ollut mikään erityisen loistava idea, sillä pian käynnissä oli oikein kunnon sanailu, jossa loukkauksia satoi puolin ja toisin. Valitettavasti Elliot vielä meni ja hävisi sanailun, mikä oli äärettömän noloa, mutta ei kuitenkaan niin noloa kuin se, että seuraavaksi tyttö kysyi, kuka hän oli. Tämä ei tiennyt, kuka hän oli! Elliot valaisi tyttöä siitä, että hän mm. kirjoitti koulun lehteen, ja tämä onneksi jopa luki koulun lehteä. Tyttö kysyikin, millä nimimerkillä Elliot oikein kirjoitti, jolloin tämä valisti, että vakavasti otettavat toimittajat eivät kirjoitelleet millään nimimerkeillä vaan ihan omalla nimellään, kuten hänkin teki. Tyttö totesi, että rakkaustarinoiden kirjoittajat kyllä usein kirjoittivat nimimerkin takaa, jolloin Elliotin mielestä keskustelu alkoi siirtyä hieman vaarallisille vesille, sillä oli puolitotuus, että hän kirjoitti koulun lehtiin vain omalla nimellään. Koko totuus oli se, että hän oli myös useamman imelän rakkaustarinan ja -runon takana nimimerkillä. Mutta sitä hän ei tietenkään ikinä paljastaisi tälle tytölle! Valitettavasti Elliot ilmeisesti puolusteli itseään ja vähätteli fiktiota hieman liian innokkaasti, sillä pian tyttö keksi, että hän tosiaan kirjoitteli imeliä rakkaustarinoita. Elliot luonnollisesti kielsi tämän jyrkästi - niin jyrkästi, että koeluokan professori katsoi lopulta aiheelliseksi nostaa takamustaan ja tulla käytävälle antamaan kaksikolle varoituksen. Valitettavasti kaksikko ei kuitenkaan ottanut siitä opikseen vaan jatkoi keskusteluaan vielä professorin häivyttyäkin ja Elliotin epäonneksi keskustelu liittyi edelleen rakkaustarinoihin, ja mitä enemmän hän niitä haukkui, sitä vahvemmin tyttö tuntui uskovan hänen kirjoittavan niitä. Lopulta hädässään Elliot päätyi väittämään, että tarinat olivat Jayn kirjoittamia ja hän oli vain yrittänyt suojella tämän identiteettiä, mutta valitettavasti selitys ei oikein tuntunut purevan Prunellaan. Molempien ikäväksi koeluokan professori kuitenkin sai ilmeisesti keskustelusta siinä vaiheessa tarpeekseen, sillä tämä joutui uudemman kerran nostamaan takamuksensa ja tällä kertaa sekä herra Elliot Mason että neiti Prunella Weaver saivat jälki-istuntoa. Kaksikko joutui jäämään käytävälle odottamaan kokeen päättymistä hakeakseen jälki-istuntolappunsa ja käyttivät senkin ajan puhumalla jälki-istunnosta (koska pahempaa rangaistustahan puhumisesta ei enää voinut tulla). Jälki-istunto oli ilmeisesti Prunellalle ensimmäinen laatuaan, mutta Elliotille jo kohtalaisen tuttua kauraa.

//22 pistettä -Caine
Elliot Mason || 7. luokka || Rohkelikon johtajapoika
"No, I don't take for granted all the time you've wasted making sacrifices for a fool
Oh, my friend, you're holding out your hand, I take it like an oar from the depth"
Avatar
Harold Benson
Haisku
Viestit: 487
Liittynyt: 29. Toukokuuta 2015, 20:08
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Harold Benson »

Pelattu: 6.3.2018
Pelissä mukana: Char Cadwaller, Harold Benson
Peliaika: ~3h
Pelin ajankohta: 27.2.2018, varmaan jotain myöhäistä iltapäivää/iltaa
Pelipaikka: Korpinkynnen oleskeluhuone
Tiivistelmä: Harold oli aikeissa mennä ikkunalaudalle jatkamaan läksyurakointiaan, mutta ennen ikkunaa oli pöytä, jossa oli aivan liikaa muistiinpanoja. Jos Harold olisi mennyt siitä ohi, suurin osa pergamenteista olisi varmasti tippunut lattialle. Niinpä fiksuna Korpinkyntenä sitä pysähtyy miettimään, että mitä sitten tekisi, jottei tämä kauhukuva toteutuisi. Pysähtyminen ei ollut sittenkään niin fiksu ratkaisu, koska pöydän ääressä ahertanut kanssaopiskelija kuvitteli Haroldilla olevan jotain asiaa. Tietenkin, Haroldhan taisi nyt vähän keskeyttää kaikkea. Asiaa ei vain oikeasti ollut, kunnes Harold tuli bonganneeksi toisen kädestä 4. luokkalaisten loitsun oppikirjan. Harold päätyi esittämään pari kysymystä siihen liittyen, esseeseen liittyen, antaen itse vähän kehnompia vastauksia.
Juurikin Harold ajatteli olevan hyvä hetki lähteä, 4. luokkalainen esittäytyi Char Cadwalleriksi. Ei hän ihan siksi Cadwalleriksi esittäytynyt, mutta Korpinkynnessä ei luultavasti ollut juuri toista etu- ja sukunimi kaimaa, kun nimi oli tuollainen.. ei-niin-yleinen. Näin Harold ainakin kuvitteli. Tämä nuori mies yritti vielä punnita kuinka fiksua olisi jättää oma esittäytyminen pois, mutta sitten Cadwaller jo tiedusteli nimeä, ja Harold tietenkin esittäytyi oikealla nimellään..... ja sattui siinä nopeasti myös toivottamaan Roverille onnea V.I.P. -kokeisiin.
Nopea lähtö ei onnistunut, koska Harold taisi täten juuri sanoa ääneen tietävänsä Cadwallerin ja Roverin suhteesta ja siitä, että tiesi Roverin.. Eihän sitä nyt tuntemiseksi voinut sanoa? Keskustelu meni ihan päin mäntyä tuossa lopussa. Osaisipa Haroldkin tehdä yhtä nopeita poistumisia kuin Rover. Harold kyllä kiirehti korjaamaan, ettei Roverille tarvinnut kertoa terveisiä.

//16 pistettä -Caine
“Meistä jokainen on enemmän kuin anteeksannon arvoinen, osaanko olla muille entäs itselleni mä armollinen?”
– Jones, Anteeksi Antoi
Harold Benson (17), hitusen konservatiivinen viiksiniekka ja partanaama Korpinkynnestä. Korpinkynnen huispausjoukkueen entinen varakapteeni ja huispaaja.
Avatar
Elliot Mason
Fletkumato
Viestit: 351
Liittynyt: 3. Helmikuuta 2018, 23:30
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Elliot Mason »

Pelattu: 01.03.2018
Pelissä mukana: Elliot Mason & Jayden Lewis
Peliaika: 2,0 h
Pelin ajankohta: Rusettiluistelupäivänä (suoraan helmikuun peli-illan jälkeen)
Pelipaikka: Koulun pihamaat
Tiivistelmä: (Edellisessä jaksossa tapahtunutta: Jay kaatui jäällä ja pisti pystyyn kunnon esityksen saadakseen huomiota tytöiltä, mutta ei saanut sitä vaan Elliot puutteellisilla taidoillaan joutui sitomaan tämän käden, mihin Jay pisti paljon vastaan, mistä Elliot taas suuttui, koska tämä käytännössä tyttöjen edessä valitti, ettei Elliot osannut taikoa. Ei ehkä osannutkaan, sillä Jayn käsi sitoutui sideharsolla kiinni tämän koko vartaloon, mutta ei siitä nyt olisi tarvinnut tehdä niin suurta numeroa!) Elliot siis lähti rusettiluistelusta saattamaan "loukkaantunutta" Jaydenia "sairaalasiipeen" erittäin ärtyneenä - eikä ollut ilmeisesti ainoa ärtynyt. Kaksikko onnistui kuitenkin saamaan luistimet pois jalastaan ja kävelemään kuulo- ja näköetäisyyden päähän järvestä ennen kuin aloittivat kunnon huutoriidan. Elliotia ärsytti, koska Jay oli ollut valmis heittämään hänet niinsanotusti bussin alle (pistämällä hänet esittämään tyhmää Melody Woodin ja Yuna Tanakan edessä, vaikka tiesi hyvin, että Elliot inhosi näyttää tyhmältä) saadakseen Yunan sitomaan kätensä ja Jayta puolestaan ärsytti se, että Elliot oli hänen mielestään pilannut hänen mahdollisuutensa päästä lähemmäs Yunaa. Huutoriita kulminoitui väittelyyn siitä, että olisiko se johtanut seurusteluun, jos Yuna olisi saanut sitoa käden ja Elliot sanoi, ettei Yunaa kiinnostanut Jay pätkääkään, mitä Jay ei uskonut. Minkä vuoksi Elliot uhkasi käyvänsä kysymässä suoraan Yunalta, mitä Jay ei valitettavasti estänyt, joten Elliot joutui ylpeytensä säilyttääkseen lähtemään takaisin järvelle päin toivoen Jayn estävän häntä. Hän ei valitettavasti käynyt eikä hänen kanttinsa kestänyt mennä oikeasti ksyymään jotakin sellaista Yunalta, joten hän palasi takaisin tyhjin käsin yhä ärtyneempänä tästä nolohkosta episodista. Jayn luokse palattuaan Elliot purki ärtymystään tähän tönäisemällä tätä ja kutsumalla ääliöksi, mihin Jay vastasi potkimalla lunta Elliotin päälle. Loukkauksia ja lunta lensi puolin ja toisin, mutta ottelu ei ollut aivan tasaväkinen, koska Jaylla sentään oli toinen käsivarsi sidottuna kiinni muuhun vartaloon ja Elliot ei suostunut irrottamaan sitä. Lopulta Jayn yrittäessä yhdellä kädellä kasata lumipalloa Elliot tyrkkäsi tämän rinnasta kumoon lumihankeen, mutta valitettavasti maassa sätkiessään Jay onnistui potkaisemaan Elliotia polveen niin, että tämäkin kaatui maahan. Lopputuloksena oli lisää potkimista ja syytöksiä. Jay mm. syytti Elliotia suhteensa pilaamisesta ja sitten riideltiin Yunasta ja Melodysta. Elliot luovutti lopulta, koska Jay ei selvästikään ymmärtänyt hänen suuttumisensa pointtia, ja siirtyi tappelemisen sijaan murjottamiseen kömpien ylös lumihangesta yrittäen vielä kerran selittää, mikä häntä suututti, mutta Jay ei selvästikään yhtään ymmärtänyt, ja Elliot lähti takaisin kohti koulua Jayn huutaessa perään, että tekisi Lazlosta uuden bestiksensä:
<Elliot> He tekivät pilaa MINUSTA!
<Elliot> Ja sinä edesautoit sitä!
<Jayden> Niin varmaan!
<Jayden> Yuna vain antoi sinulle tavarat! Olisit hiton hyvin voinut sanoa että ei!
<Elliot> "Ei, en halua auttaa kaveriania"?!
<Jayden> No vaikka...... ettet ole siinä niin taitava!
<Elliot> *ristii kätensä rinnalleen* Entä jos en halua
<Jayden> Arvaa mitä!
<Jayden> Se taitaakin olla isoin ongelma!
<Jayden> Ettet halua!
<Elliot> ........sinä et todella tajua mitään!
<Jayden> Sitten kun Yunasta tulee tyttöystäväni, dumppaatko minut sen takia?! HÄH?!
<Elliot> *kääntyy kannoillaan ja suuntaa kohti koulua raivoissaan*
<Jayden> KIITTI VAAN!
<Elliot> *puree huultaan, mutta jatkaa matkaansa ylös linnan portaita*
<Jayden> *näyttää keskisormea* LAZLOSTA TULEE SITTEN UUSI PARAS KAVERINI ETTÄS TIEDÄT
<Jayden> JA TEEN LEHDELLISEN JUTTUA TENNIKSESTÄ
<Jayden> ODOTA VAIN!
<Elliot> *kääntyy ja tekee portailla olevasta lumesta lumipallon ja heittää sillä vielä hyvästiksi Jayta*
<Jayden> *saa pallon olkapäähänsä*
<Jayden> *ja jää makaamaan maahan toimettomana*
Tämä oli loistava peli. xD

//11 pistettä -Caine
Elliot Mason || 7. luokka || Rohkelikon johtajapoika
"No, I don't take for granted all the time you've wasted making sacrifices for a fool
Oh, my friend, you're holding out your hand, I take it like an oar from the depth"
Viestiketju Lukittu