Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Nagi Blackthorn
VIP
Viestit: 146
Liittynyt: 22. Marraskuuta 2015, 18:54
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Nagi Blackthorn »

Pelattu: 25.01.2018
Pelissä mukana: Harold Benson & Nagi Blackthorn
Peliaika: 4 h
Pelin ajankohta: Loman jälkeen ensimmäisenä koulupäivänä 15.1.2018, tuntien jälkeen
Pelipaikka: Tyhjä taikuudenhistorian luokka
Tiivistelmä: Haroldin ja Nagin seikkailut tyhjässä taikuuden historian luokassa jatkuvat.
Nagin oli tarkoitus lähteä syömään ja hän kysyi täysin arkipäiväisesti, lähtisikö Harold hänen kanssaan päivälliselle. Harold oli tästä tarpeettoman hämillään ja kysyi, miksi Nagi kohteli häntä niin ystävällisesti, mikä oli Nagin mielestä melko kummallinen kysymys. Hyvä on, hän oli ärtynyt siitä, että Harold oli mennyt ja tehnyt Nagin välit William Roverin kanssa kiusallisiksi omine lupineen ja sen päätteeksi vielä jatkanut siitä, kuinka halusi kuolla - mutta oliko sellainen hyvä syy lyödä välit poikki? Ei ollut, sillä Nagi saisi kököttää puoli elämäänsä yksin, jos kieltäytyisi puhumasta kaikille, jotka eivät toimineet hänen mielensä mukaan.
Tästä päästiin uuteen hilpeään aiheeseen, kun Harold totesi, että hän oli kyllä pyytänyt Williamilta anteeksi ja tarjonnut tälle tilaisuutta lyödä. Nagi oli tässä vaiheessa jo melko varma, että William-parka pitää Haroldia päästään seonneena, mutta oikeasti Harold ei tainnut vain tajuta, mitkä asiat olivat yleensä tabuja. Niinpä hän päätyi selittämään Haroldille, että väkivallan oikeuttaminen "ansion mukaan" oli syy monille sodille ja että kun Harold pyysi sellaista, hän pyysi muita ihmisiä tuomitsemaan tekojaan, mitä ainakaan Nagi ei halunnut tehdä. Nagi myös kehotti kuuntelemaan Jamie Wescottia kaikissa Haroldin ongelmissa, koska Wescott vaikutti järkevältä ihmiseltä, joka ei sulattanut kaikkia Haroldin älyttömyyksiä siitä, kuinka tämä halusi kuolla tai kuinka olisi vain parempi jos häntä lyötäisiin. Lisäksi Wescottilla vaikutti olevan eräitä Nagi Blackthorneja terveempi suhtautuminen kuolemaan.
Lopuksi Harold muistutti Nagia, että tämän oli tarkoitus lähteä päivälliselle ja totesi, että menee tekemään taikaliemien läksyjä. Vielä ennen lähtöään Nagi kysyi, miksi Harold oli päättänyt kutsua häntä sukunimellä, koska se oli särähtänyt korvaan - vaikka he olivatkin olleet etäisissä väleissä syksyllä, Harold ei ollut koskaan puhunut hänestä Blackthornina, eikä se siten ollut myöskään sattumaa. Harold ei kuitenkaan vastannut alkuperäiseen miksi-kysymykseen, vaan totesi, että jos se on okei, hän jatkaa etunimen käyttöä. Nagi oli tästä hämmentynyt, koska hän ei ollut muistaakseen koskaan edes pyytänyt Haroldia käyttämään sukunimeä.
Ja näin - selvitettyään pari pulmaa ja aiheutettuaan kosolti uusia - kaksikko lähti eri suuntiin, Harold taikaliemien pariin ja Nagi päivälliselle.

//22 pistettä -Caine
Nagi Blackthorn * Korpinkynsi * 7. luokka * huispausjoukkueen etsijä ja kapteeni

"I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm gonna fall down
I thought I could fly, so why did I drown?"
Avatar
Atlas Ironwood
Muodoton möykky
Viestit: 606
Liittynyt: 1. Elokuuta 2015, 18:43
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Atlas Ironwood »

Pelattu: 12.01.2018
Pelissä mukana: Anthony Underwood & Atlas Ironwood
Peliaika: 4+h
Pelin ajankohta: Joulutanssiaiset (15.12.2017)
Pelipaikka: Luihulehden toimitus ja tähtitorni
Tiivistelmä: Sluibailen riman alta ja aloitan suoraan Woodien loputtomien joulutanssiaisjatkojen toisiksi viimeisestä osasta!
Juteltuaan lähinnä kiusallisista aiheista Luihulehden toimituksessa Atlas ja Anthony päätyivät syömään Atlaksen sinne tuomia eväitä ja vaihtoivat sitten vähän kevyempiin aiheisiin - tai siis mikäli liikunta voi koskaan olla KEVYT aihe. Ilta sujui kuitenkin kaikkea muuta kuin kevyissä merkeissä, koska Anthony syötti Atlakselle jouluvanukasta. Muodottomista möykyistä ja treenin puutteesta siirryttiin joululoman suunnitelmiin ja siihen, mitä mieltä Atlaksen vanhemmat olivat siitä, kun Anthony viettäisi koko loman Ironwoodeilla. Atlas arveli, etteivät vanhemmat ainakaan laittaisi pahakseen, koska oli sattunut kuulemaan vanhempiensa puhuneen Anthonyn vanhemmista ja muisteli varsinkin oman isänsä antipatioita Anthonyn isää ja tämän kasvatusmetodeja kohtaan.
Juotuaan loppuun glöginsä kaksikko lähti kohti tähtitornia. Tähtitornissa Atlas erehtyi mainitsemaan, että oli ollut siellä joulutanssiaisissa muutamanakin vuonna, mistä Anthony käsitti, että Atlas oli ollut siellä ennen heidän tutustumistaan. Niinpä Anthony kysyi, oliko Atlas ollut tähtitornissa taannoisen tanssiaisparinsa Anna Rowntreen kanssa, mihin Atlas joutui selittämään, että hän oli saanut Annalta pakit ja oli tullut tähtitorniin pillittämään elämän kurjuutta. Mihin Anthony - tahdikkuuden mestarina - totesi, että on iloinen, ettei Atlaksen juttu Annan kanssa toiminut. Atlas kysyi, oliko Anthony kenties ollut iloinen, ettei Atlas päätynyt yhteen Hestiankaan kanssa. Anthony totesi, että saattoi olla osittain hänen syytään, ettei Hestia koskaan ottanut Atlasta tosissaan, mihin Atlas totesi, ettei sillä varmaan ollut merkitystä suuntaan eikä toiseen, koska Hestia tuskin olisi ollut kiinnostunut muutenkaan.

//21 pistettä -Caine
Atlas Ironwood, 7.lk, Luihuisen emopallura & bändin kitaristi

I'll use you as a warning sign
That if you talk enough sense then you'll lose your mind
Avatar
Atlas Ironwood
Muodoton möykky
Viestit: 606
Liittynyt: 1. Elokuuta 2015, 18:43
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Atlas Ironwood »

Pelattu: 13.01.2018
Pelissä mukana: Anthony Underwood & Atlas Ironwood
Peliaika: 2 h
Pelin ajankohta: Joulutanssiaiset (15.12.2017), jatkoa edelliselle jatko-osalle
Pelipaikka: Tähtitorni
Tiivistelmä: Ja näin helpolla päästään Woodien joulutanssiaisten jännittävään (?) finaaliin!
Joulutanssiaisten viimeisessä osassa Atlasta vaivasi syksyllä käyty keskustelu Lucianon kanssa. Niinpä hän päätyi kysymään Anthonylta, mitä tämä tekisi, jos Atlaksellakin olisi ehkä jäljellä vain jokunen hassu vuosi. Molemmat totesivat, että Lucianon asemassa (Mona oli kosinut Lucianoa ja Luciano ei ollut antanut kunnon vastausta) he ilman muuta suostuisivat kosintaan ja menisivät naimisiin, ja että Luciano ajatteli tätä liikaa. Anthony lupasi puhua Lucianon kanssa, mutta Atlas piti sitä vähän turhana, koska päätös oli Lucianon oma.
Ja mitä tuli naimisiinmenokeskusteluun, todettiin, että kumpikaan ei ollut vielä hetkeen potkaisemassa tyhjää, joten tätä oli vielä aikaa miettiä. Sitten Woodit siirtyivät tähtitornin parvekkeelle ihailemaan tähtitaivasta jne. jne., eli pariskunnan viimeiset joulutanssiaiset loppuivat ihan hyvissä merkeissä!

//21 pistettä -Caine
Atlas Ironwood, 7.lk, Luihuisen emopallura & bändin kitaristi

I'll use you as a warning sign
That if you talk enough sense then you'll lose your mind
Avatar
Atlas Ironwood
Muodoton möykky
Viestit: 606
Liittynyt: 1. Elokuuta 2015, 18:43
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Atlas Ironwood »

Pelattu: 25.01.2018
Pelissä mukana: Melody Wood & Atlas Ironwood
Peliaika: 4 h
Pelin ajankohta: Ensimmäinen viikko loman jälkeen
Pelipaikka: Pihamaat
Tiivistelmä: Atlas oli menossa kävelemään, kun hän kohtasi portailla Melodyn. Melodylla oli mukanaan luistimet, joten tämä oli ilmeisesti menossa luistelemaan. Niinpä Atlas päätyi kävelemään tämän kanssa samaa matkaa järvelle ja vaihtamaan lomakuulumisia. Melody oli ollut loman koululla ja Atlas kotonaan. Kaksikko jutteli ulkoilusta, vaeltamisesta ja luistelemisesta. Luistelu ei kuitenkaan ollut Atlaksen intohimo, joten hän jäi seisoskelemaan jään reunalle katselemaan, kun Melody luisteli. Melody valitti olevansa ruosteessa, mihin Atlas totesi, että hänestä luistelu näytti menevän ihan hyvin. Juuri kun hän sai sen sanottua, Melody kaatui ja loukkasi polvensa. Atlas mietti, pitäsikö hänen auttaa Melodya ottamaan luistin kipeästä jalastaan ja saattaa tämä koululle, mutta koska Melody näytti pärjäävän ihan hyvin, heidän tiensä erosivat ja Atlas lähti kävelylle, kun taas Melody palasi koululle.

//21 pistettä -Caine
Atlas Ironwood, 7.lk, Luihuisen emopallura & bändin kitaristi

I'll use you as a warning sign
That if you talk enough sense then you'll lose your mind
Avatar
Chloe Strongbow
Taikuri
Viestit: 33
Liittynyt: 12. Syyskuuta 2015, 00:14
Tupa: Puuskupuh

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Chloe Strongbow »

Tästä en tiedä, saako pisteitä, mutta laitetaan siksi, että tiedätte Chloenkin olevan yhä hengissä! Ja että Jim ja Chloe seurustelevat yhä huolimatta Jimin joulutanssiaisten edesottamuksista!! (nimim. (piilo)mustasukkainen tyttöystävä)

Pelattu: 11.01.2018
Pelissä mukana: Jim Fort & Chloe Strongbow
Peliaika: 2,5 h
Pelin ajankohta: Joululomalla joulun jälkeen
Pelipaikka: Jimin kämppä Lontoossa
Tiivistelmä: Jimin versio
Chloe pakkasi joulun jälkeen tavaransa ja lähti käymään Jimin luona. Jim oli vuokrannut joululomaksi kämpän Lontoosta, ja Chloe oli päättänyt hyödyntää tilaisuutensa viettää aikaa poikaystävänsä kanssa. Hän soitti jännittyneenä ja innostuneena Jimin ovikelloa, ja Jim tulikin ovelle vastaan. Kaksikko melkein kaatoi toisensa jälleennäkemisen riemusta ja siirtyi sisälle, missä Jim oli ajattelevaisesti keittänyt teetä (<3). Kaksikko istui sohvalle juomaan teetä ja vaihtamaan kuulumisia joulutanssiaisista ja muista, ja Chloe jopa tarjoutui auttamaan Jimiä joululäksyissä, jos tämä tarvitsi apua. Sovittiin kuitenkin, ettei ainakaan pariin päivään, koska loma oli loma, ja edellisestä tapaamisesta oli kovin pitkä aika. Sitten kaksikko jutteli kesän suunnitelmista ja siitä, että Jim tahtoi valmistuttuaan lähteä matkalla New Yorkiin. Chloe oli huolissaan rahapuolesta, mutta ajatteli jo, että olisi mahtavaa lähteä.

//13 pistettä -Caine
Chloe Strongbow, Puuskupuhin huutosakin kovaäänisin huutaja, joka valmistui keväällä 2017.
"Kaikkihan me kuljemme tomussa, mutta jotkut meistä näkevät tähdet." - Oscar Wilde
Avatar
Harold Benson
Haisku
Viestit: 487
Liittynyt: 29. Toukokuuta 2015, 20:08
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Harold Benson »

Pelattu: 23.1.2018
Pelissä mukana: Jamie Wescott, Harold Benson
Peliaika: 4h
Pelin ajankohta: 18.12.2017, joskus seitsemän jälkeen aamulla
Pelipaikka: Wescottien aamiaispöytä, Southend-on-Seassa
Tiivistelmä: Jatkoa tälle.
Kun asioita oli jo selitetty, tuli joidenkin tulosten ja neuvojen aika. Tulkintaeroista johtuen jotkut neuvot vaikuttivat hieman.. oudoilta. Kuta kuinkin pitäydyttiin ihan anteeksi pyytämisessä ja ammattilaiselle juttelemisessa. Suurin ongelma tässä kuitenkin oli se, ettei saanut pyytää anteeksi. Jamie ei ihan tainnut ymmärtää ottaa tätä aspektia huomioon.
Jamie vähän kyseli Haroldin mielipiteitä erinäisistä asioista, ja Harold vastaili. Heillä oli joitain kauniisti ilmaistuna mielipide-eroja mm. kuolemisesta ja siitä miten hyvin läheiset muistavat/unohtavat.
Harold kyllä vähän ehkä saattoi saada Jamieta turhautumispisteeseen, mikä ei ollut ihan niin hyvä juttu ja fiksu teko.... Ja täten Harold yrittikin jatkossa.. ainakin suunnitteli ottavansa Jamieta hieman paremmin huomioon.....

[Ja jatko seuraa perässä xD]

//20 pistettä -Caine
“Meistä jokainen on enemmän kuin anteeksannon arvoinen, osaanko olla muille entäs itselleni mä armollinen?”
– Jones, Anteeksi Antoi
Harold Benson (17), hitusen konservatiivinen viiksiniekka ja partanaama Korpinkynnestä. Korpinkynnen huispausjoukkueen entinen varakapteeni ja huispaaja.
Avatar
Harold Benson
Haisku
Viestit: 487
Liittynyt: 29. Toukokuuta 2015, 20:08
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Harold Benson »

Pelattu: 26.1.2018
Pelissä mukana: Jamie Wescott, Harold Benson
Peliaika: 4h
Pelin ajankohta: 18.12.2017, joskus seitsemän jälkeen aamulla
Pelipaikka: Wescottien aamiaispöytä, Southend-on-Seassa
Tiivistelmä: Jatkoa tälle ja tälle.
Kun viime jatkon loppupuolella olikin sanottu, että on huono luulla mitä muut haluavat.. Harold kysyi mitä Jamie halusi hänen ööh haluavan? tekevän? Vastaukseksi tuli, ettei Harold olisi onneton. Hieno homma. Asiaa kuulemma auttaisi, jos puhuisi jonkun ammattilaisen kanssa.
Haroldin kävi hieman köpelösti huomioon ottamisen ja muun kanssa, kun oman pienoisen turhautumisen jälkeen Jamie varsin selkeästi huomautti, ettei Harold koskaan usko mitä hän sanoo. Ristiriitaista kuulemma oli myös tulla pyytämään neuvoja, muttei sitten kuitenkaan kuuntele niitä. Mukava tunnelmankohottaja, varmasti.
Kaksikko kävi vielä hieman asiaa läpi, kunnes Harold vihdoin sai small talkin avulla huomion käännytettyä johonkin muuhun: Jamieen. Kaikenlaisia enempi tai vähempi small talk -tasoisia ja tarpeettomia kysymyksiä esitettiin Jamielle samalla, kun teetä juotiin. Kysymykset olivat kyllä aika hyviä, kun käänsivät huomion omasta tilanteesta johonkin toiseen, muualle.
Aiemmin oli kyllä sanottu, että voisi ihan vain kokeilla ja katsoa, olisiko toimintaehdotuksista hyötyä vai ei.

//21 pistettä -Caine
“Meistä jokainen on enemmän kuin anteeksannon arvoinen, osaanko olla muille entäs itselleni mä armollinen?”
– Jones, Anteeksi Antoi
Harold Benson (17), hitusen konservatiivinen viiksiniekka ja partanaama Korpinkynnestä. Korpinkynnen huispausjoukkueen entinen varakapteeni ja huispaaja.
Avatar
Nagi Blackthorn
VIP
Viestit: 146
Liittynyt: 22. Marraskuuta 2015, 18:54
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Nagi Blackthorn »

Pelattu: 26.01.2018
Pelissä mukana: Char Cadwaller & Nagi Blackthorn
Peliaika: 2 h
Pelin ajankohta: Joskus melko pian loman jälkeen
Pelipaikka: Korpinkynsien oleskeluhuone
Tiivistelmä: Nagi oli tulossa oleskeluhuoneeseen tekemään suojeliusläksyjään professori Westin tunnille, kun hän huomasi Charin vieneen suosikkinojatuolinsa. Niinpä Nagi päätti kysyä tytön kuulumisia ja samalla huomauttaa siitä, että William Rover oli Luihuinen, eivätkä muiden tupien jäsenet saaneet käydä vierailuilla toisissa tuvissa. Sen jälkeen Nagi jotenkin kummasti päätyi juttelemaan Charin ja Williamin tapaamisesta joulutanssiaisissa ja kuuntelemaan siitä, kuinka William on huomaavainen <3 <3 <3. Lopuksi Nagi totesi, että jos Charilla olisi joskus kysyttävää, Nagi johtajapoikana olisi valmis vastailemaan kysymyksiin ja auttamaan pulmissa.

//10 pistettä -Caine
Nagi Blackthorn * Korpinkynsi * 7. luokka * huispausjoukkueen etsijä ja kapteeni

"I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm gonna fall down
I thought I could fly, so why did I drown?"
Avatar
Nagi Blackthorn
VIP
Viestit: 146
Liittynyt: 22. Marraskuuta 2015, 18:54
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Nagi Blackthorn »

Pelattu: 26.01.2018
Pelissä mukana: William Rover & Nagi Blackthorn
Peliaika: 4+ h
Pelin ajankohta: Joskus melko pian loman jälkeen, Nagin ja Charin kohtaamisen jälkeen
Pelipaikka: Yhteinen oleskeluhuone
Tiivistelmä: Nagi oli kulkemassa yhteisen oleskeluhuoneen ohi etsiessään Luihuisen Underwoodia ja pyytääkseen tätä tuutoroimaan S.U.P.E.R.-kokeita varten, kun hän huomasi oleskeluhuoneessa William Roverin. Koska Nagi oli kuullut Haroldilta, että tämä oli kysynyt Williamilta hänen puolestaan erästä - vähän kiusallista - asiaa, Nagi päätti mennä selventämään Williamille, ettei hänellä ollut mitään tekemistä kyseisen kysymyksen kanssa. Nagi kuitenkin aloitti keskustelun tavanomaisella small talkilla ja huomioi Williamin mustan silmäkulman, ja sitten vasta meni itse asiaan. Samalla Nagi pyysi Williamilta myös anteeksi sitä, että oli joutunut johtajapoikana eväämään Williamin pääsyn Korpinkynnen tupaan. Samalla Nagi tuli viitanneeksi Chariin ja Williamiin pariskuntana, mikä yllätti Williamin ja mitä seurasi Williamin vuolas Charin kehuminen. Nagia ehkä hiukan huvitti kuulla molempien mielipiteet toisistaan ihan ilman erillistä tiedustelua.
Seuraavaksi Nagi tarjoutui parantamaan Williamin silmäkulman, koska 1) siitä sai hyvää harjoitusta parannusloitsuihin, 2) ei koskaan ollut pahaksi, että Luihuisen lyöjä oli kiitoksen velkaa Korpinkynnen kapteenille. Siinä sivussa juteltiin huispauksesta ja heiteltiin haasteita puolin ja toisin, kunnes William kaivoi esiin piirustuslehtiönsä ja Nagi totesi pojan varsin hyväksi piirtäjäksi. Lopuksi Nagi tuli luvanneeksi Williamille, että auttaisi tätä (tarvittaessa) V.I.P.-kokeisiin valmistautumisessa ja lähti takaisin tupaansa, tietysti uusien huispaushaasteiden ja onnentoivotusten kera.

//21 pistettä -Caine
Nagi Blackthorn * Korpinkynsi * 7. luokka * huispausjoukkueen etsijä ja kapteeni

"I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm gonna fall down
I thought I could fly, so why did I drown?"
Carter Lane
Aloittelija
Viestit: 6
Liittynyt: 18. Tammikuuta 2018, 22:18
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Carter Lane »

Pelattu: 21.1.2018
Pelissä mukana: Carter Lane, William Rover ja Char Cadwaller
Peliaika: +4h
Pelin ajankohta: 14.1.2018
Pelipaikka: Luihuisen makuusali, myöhemmin kirjasto
Tiivistelmä: Carter saapui uutena oppilaana kouluun. Saapuessaan makuusaliin koki epämieluisan yllätyksen löytäessään sieltä serkkunsa William Roverin, josta luuli jo päässeensä eroon. Vanhat kaunat eivät todellakaan olleet vielä unohtuneet, vaan välit olivat edelleen kireät. Pojat naljailivat jotain toisilleen ja Väittely päätyi siihen, että William kertoi Charin olevan tyttöystävänsä. Carterhan ei tietenkään uskonut ja tilanne päätyikin tytön etsimiseen ja löytämiseen kirjastosta. Carter ei voinut pitää suutaan kiinni, jolloin Will alkoi jo uhkailemaan tätä väkivallalla Charin kuullen. Carterin kyllästyessä ja lähtiessä makuusalia kohti Will lupasi tavata Charin myöhemmin ja säntäsi serkkunsa perään hyökäten tämän kimppuun. Kahakka päättyi siihen, että molemmilla oli mustat silmät eikä ainakaan yhtään paremmat välit.

//20 pistettä -Caine
Viestiketju Lukittu