Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Luciano Rossi
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 16. Elokuuta 2016, 17:57
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Luciano Rossi »

Pelattu: 23.10.2017
Pelissä mukana: Luciano Rossi & Mona Ashford
Peliaika: 4,0+ h
Pelin ajankohta: Lucianon syntymäpäivä la 28.10.2017, iltapäivällä ennen naamiaisia
Pelipaikka: Tyhjä luokkahuone jossakin koululla
Tiivistelmä: Mona oli pyytänyt Lucianon tämän syntymäpäivänä yhteen koulunt yhjistä luokista. Luciano tietysti osasi odottaa jonkinlaista syntymäpäivän juhlistamista, mutta ei sitä, että Mona oli sytyttänyt huoneeseen kynttilöitä ja hankkinut keittiöstä (ilmeisesti oppilaskunnan rahoilla) kokonaisen aterian jälkiruokineen kaikkineen. Kaksikko istuikin sitten alas syömään tätä juhla-ateriaa ja jutteli niitä näitä mm. valmistujaisista sekä taikaolentojen hoidosta läksynä olleesta puhpalluran hoidosta (Luciano oli unohtanut oman puhpalluransa keittiöön perunoiden sekaan ja toivoi, että sitä ei oltu toivottavasti pilkottu perunamuussiin, jota he siinä juuri söivät). Jälkiruoan tullen Mona ilmoitti, että hänellä on vielä lahjakin Lucianolle ja ojensi tälle pienen rasian. Rasiasta paljastui sormus ja sormusta seurasi Monan ilmoitus siitä, että tämä tahtoi naimisiin. Lucianon kanssa. Luciano ei tietenkään ollut osannut odottaa mitään kosintaa ja hänen oli ensin vaikea uskoa, että Mona oli edes tosissaan. Ilmeiseti tämä oli kuitenkin erittäin paljon tosissaan. Luciano ei oikein tiennyt siinä äkkiseltään, mitä pitäisi vastata, sillä hän ei todellakaan ollut ehtinyt missään vaiheessa miettiä mitään avioliittoa (etenkään sen takia, koska tuskin tulisi elämään niin vanhaksi). Mona kuitenkin ilmeisesti oli miettinyt hyvinkin paljon. Luciano päätyi lopulta vastaaman, että hänen pitäisi miettiä asiaa (ei niinkään sen kannalta, halusiko hän naimisiin Monan kanssa vai ei vaan siltä kannalta, että olisiko se järkevää). Lopun edestä Mona puhui tulevaisuuden suunnitelmistaan toimittajan uran parissa ja Luciano mietti, että mitä ihmettä oikein aikoo vastata kosintaan.

//21 pistettä -Caine
I am a scientist - I seek to understand me
All of my impurities and evils yet unknown


Luciano Rossi | 7. luokka | Luihuinen | Huispausselostaja | Avatar: tiger_tyger
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 23.10.2017
Pelissä mukana: Anthony Underwood & Atlas Ironwood
Peliaika: 4,0 h
Pelin ajankohta: Sadonkorjuujuhlissa (29.09.2017) (suoraa jatkoa tähän peliin)
Pelipaikka: Vene / Koulun järvi
Tiivistelmä: Woodien jatkoseikkailu veneessä, osa 4. Tässä vihdoinkin viimeiseksi jääneessä osassa Atlas erehtyi kysymään, että mistä Anthony tässä oikein piti, kun Anthony oli perin ympäripyöreästi sanonut, että piti "monista asioista" Atlaksessa. Listaa riitti ja vielä kohtuuhelposti, koska Atlaksessahan on paljon hyvää! Atlaksen hyvistä puolista puhe kääntyi uudestaan hormonihoitoihin ja Anthonyn pelkoihin siitä, että jokin meneekin pieleen. Että hän ei saakaan hoitoja tai niihin ei ole varaa tai ne eivät autakaan ja sitten homma Atlaksenkin kanssa kariutuu, mihin Atlas vastasi, että haluaisi olla Anthonyn kanssa silti ja että voisi mennä itsekin töihin, jos Anthonyn rahat eivät riitä. Tämä tietysti sai Anthonyn itkemään, koska BUHUU Atlas olet liian kiltti. Kun kaikki itkut oli saatu itkettyä (niin puolin kuin tosin), Anthony kysyi lopulta, haluaisiko Atlas lähteä seuraavana Tylyaho-viikonloppuna treffeille, mihin Atlas tietysti suostui (koska kieltäytyminen olisi ollut tässä kohtaa vähän outoa). Loppuajan kaksikko keskustelikin siitä, mitä treffeilla pitäisi tehdä ja minne siellä pitäisi mennä syömään (tiukka taisto Kolmen luudanvarren ja Kuolevan kalkkunan välillä). Ja näin Woodien veneilyn viimeinen osa asaatiin vihdoin päätökseensä.

//21 pistettä -Caine
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Aurelie Saito
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 3. Marraskuuta 2017, 18:53
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Aurelie Saito »

Pelattu: 11.11.2017
Pelissä mukana: Aurelie Saito, Prunella Weaver
Peliaika: n. 3h
Pelin ajankohta: ilmeisesti 13.11 tai 10.11. viimeistä oppituntia edeltävä välitunti
Pelipaikka: käytävä
Tiivistelmä: Viimeistä oppituntia edeltävällä välitunnilla Aurelie seisoi nojaillen seinään käytävällä, jossa Prunella huomasi hänet ja alkoi ihailemaan Aurelien vaatteita (erityisesti huivia) ja koruja. Prunella tulikin puhelemaan Aurelielle, josta Aurelie ei niin hirveästi pitänyt. Eräässä vaiheessa Prunella oli esittänyt kysymyksen, jota Aurelie ei ollut kuullut, josta seurasi pitkä hiljaisuus, jolloin Prunella tuijotti Aurelien kättä ja huivia. Kun Prunella lopulta ymmärsi, että Aurelie EI ollut kuullut hänen kysymystään, hän pommitti Aurelieta vielä lisäkysymyksillä, jolloin Aurelie alkoi jo hiillostua. Aurelie ilmoitti lopulta lähtevänsä tunnille, vaikka oikeasti oli aikeissa lintsata tunnilta, mutta kun Prunella tarjoutui saattamaan hänet luokkaan, ei hänen auttanut kuin mennä tunnille.

//16 pistettä -Caine
Aurelie Saito, japanilais-kanadalais-ranskalainen tyttö Luihuisesta.
Avatar
Harold Benson
Haisku
Viestit: 487
Liittynyt: 29. Toukokuuta 2015, 20:08
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Harold Benson »

Pelattu: 9.11.2017
Pelissä mukana: Nagi Blackthorn, Harold Benson
Peliaika: 3,5h
Pelin ajankohta: 7.11.2017, joskus yhdeksän pintaan illalla?
Pelipaikka: Korpinkynsien oleskeluhuone ja näiden korppareiden makuusali, joka jaetaan toki useamman muunkin samaa luokka-astetta käyvän korpinkynnen kanssa

Tiivistelmä: Harold oli lähtenyt tämän päivän taikaolentojen hoidon kurssilta pois. Vähän ikävästi tavallaan, kesken kaiken. Piti vapaa-ajalla tai 'vapaa' ja 'vapaa-ajalla' tehdä ja katsoa ja ennen kaikkea yrittää saada kaavittua kasaan tuntia vastaavat tiedot. Näin ainakin hän yritti asiaan tarttua, ajatella. Harold olikin oleskeluhuoneen yhden ikkunalaudan luona selailemassa kirjastosta ottamien taka -kirjojen antia. Silmät kuitenkin taisivat tehdä omia temppusia, minkä vuoksi Harold aikoikin jättää lukemisen tältä kertaa.
Ihan lyhykäisyydessään, Harold sai ne taikaolentojen hoidon kurssin muistiinpanot Nagilta, Harold pyysi anteeksi tekosyytään, joka kuulemma oli ihan heti pääteltävissä järjellä valeeksi (Nagin mukaan), ok ok......... Ja sitä ennen oli kirjat viety makuusaliin eli rampattu edes takaisin, kysytty seuraamisesta ja välttelystä ja ööh, joo, kun Harold kuitenkin näin suuri järjen ystävä on ja kaikkea, niin hän päättikin lähteä oikein pyytämään anteeksi professori Everettiltä tätä hienoa tekosyytään, jonka aivan varmasti kaikki olivat valheeksi tajunneet jo tunnilla. Miksi kyllä vaivautua ja olla sanomatta silloin siitä, jos se kerran oli niiin ilmiselvää?? Niin kuin oikeasti........

//19 pistettä -Caine
“Meistä jokainen on enemmän kuin anteeksannon arvoinen, osaanko olla muille entäs itselleni mä armollinen?”
– Jones, Anteeksi Antoi
Harold Benson (17), hitusen konservatiivinen viiksiniekka ja partanaama Korpinkynnestä. Korpinkynnen huispausjoukkueen entinen varakapteeni ja huispaaja.
Avatar
Luciano Rossi
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 16. Elokuuta 2016, 17:57
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Luciano Rossi »

Pelattu: 30.10.2017
Pelissä mukana: Luciano Rossi & Atlas Ironwood
Peliaika: 2,0 h
Pelin ajankohta: Tiistai-ilta 31.10.2017
Pelipaikka: Luihuisen seitsemännen luokan poikien makuusali
Tiivistelmä: Luciano oli tyhjässä makuusalissaan lukemassa kirjaa sängyllään, kun Atlas saapui paikalle. Hetken normaalin sananvaihdon jälkeen saliin laskeutui taas hiljaisuus, kunnes Luciano päätyi kysymään jotakin, mikä oli vaivannut hänen mieltään jo useamman päivän: mitä mieltä Atlas oli avioliitosta? Tai siis, häntä ei ollut vaivannut varsinaisesti nimenomaan Atlaksen mielipide vaan hän enemmänkin tarvitsi apua oman mielipiteensä kehittämiseen, mutta sillä hetkellä näin muotoiltu kysymys oli tuntunut hyvältä idealta. Atlaksen vastaus "...häh?" ei kuitenkaan ollut ihan sitä, mitä Luciano haki, joten hän joutui hieman tarkentamaan kysymystä. Luciano kun ei ollut oikein varma, olisiko miten viisasta ja oikein suostua Monan kosintaan, koska he olivat niin kovin nuoria eikä hän itse välttämättä edes eläisi enää kovin montaa vuotta. Ja niin kaksikko päätyi siis puhumaan avioliitosta ja siitä, pitäisikö Lucianon suostua ja mistä syistä naimisiin kannattaa tai ei kannata mennä ja mistä tietää, että rakastaa jotakuta. Oikein mukava, kevyt keskustelu siis. Atlas ei varsinaisesti lopultakaan antanut mitään ihan suoria vastauksia Lucianon perimmäiseen ongelmaan (pitäisikö hänen nyt heti mennä naimisiin Monan kanssa vai ei), mutta keskustelu lopulta auttoi Luciano tekemään oman päätöksensä. Jonka Mona varmaankin saa kuulla jossain jännittävässä jatko-osassa tähän peliin!

//11 pistettä -Caine
I am a scientist - I seek to understand me
All of my impurities and evils yet unknown


Luciano Rossi | 7. luokka | Luihuinen | Huispausselostaja | Avatar: tiger_tyger
Avatar
Lucas Mac Fhionnlaigh
Eliittiä
Viestit: 165
Liittynyt: 1. Syyskuuta 2014, 20:48
Tupa: Rohkelikko
Viesti:

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Lucas Mac Fhionnlaigh »

Pelattu: 09.11.2017
Pelissä mukana: Lucas Mac Fhionnlaigh, Sebastian Madison & Jim Fort
Peliaika: 4,0 h
Pelin ajankohta: Perjantai-ilta 03.11.2017
Pelipaikka: Kolme luudanvartta
Tiivistelmä: Lucas ja Sebastian ilmiintyivät yliopistolta Tylyahoon moikkaamaan Jimiä, joka sniikkasi ulos koululta sellaiselle itse järjestetylle Tylyahopäivälle. Kolmikko tapasi Kolmessa luudanvarressa kermakaljojen ja juttelun merkeissä. Pojat juttelivat siitä, mitä koululle kuului ja mitä Jimille (ja Chloelle) kuului. Lucaksen ikäväksi Jim vaikutti varsin haluttomalta puhumaan Chloehen liittyvistä asioista, mikä vaikutti pahaenteiseltä ja koko Jim vaikutti jotenkin masentuneelta. Tämä alkoikin pian kertoa, että suunnitteli lopettavansa koulun ja perustavansa yökerhon niin, että saisi sen avattua vielä pikkujoulukaudeksi. Lucas oli hieman yllättynyt siitä, että Jim väitti häneltä löytyvän jopa rahat sellaiseen, mutta (omaksi yllätyksekseenkin) päätyi lopulta vastustamaan ideaa - tai siis sitä osaa, jossa Jim jättäisi koulun kesken. Vaikka Lucaskaan ei ikinä opiskelua kauheasti rakastanut, hän yritti Sebastianin kanssa järkeillä Jimille, että olisi viimeisen kuuden ja puolen vuoden tuhlaamista, jos keskeyttäisi koulun nyt, kun jäljellä on enää puoli vuotta. He yrittivät molemmat vakuuttaa, että yökerholle olisi varmasti kysyntää myös ensi kevään jälken eikä puoli vuotta sinne tai tänne vaikuttaisi kauheasti mihinkään (paitsi siihen, että saisi päättötodistuksen!). Lucaksesta tuntui hieman inhottavalta sillä tavalla asettua kaverin loistavia suunnitelmia vastaan, mutta vanhempana ja (ehkä) viisaampana hän koki hieman velvollisuudekseen yrittää estää Jimiä tekemästä mitään liian hätiköityjä päätöksiä, etenkin kun yökerhon menestyksestä ei olisi välttämättä takeita ja sen toiminnan kannattavaksi saamisessa voisi kestää vuosi tai parikin. Lopulta Jim tuntui kuitenkin onneksi vähän suostuvaisemmalta siihen ideaan, että kävisi vielä koulunsa loppuun ja perustasi yökerhonsa vasta sitten. Niinpä pojat suunnittelivat yhdessä hieman kerhon logoa, nimeä ja ennen kaikkea Jimin avajaispukua, jonka Sebastian the Muotisuunnitteluopiskelija lupasi tälle suunnitella ja ommella. Lopulta iltaa kohti Sebastian ilmoitti, että hänen piti lähteä kirjoittamaan jotain typerää esseetä eettisistä kankaista, mutta Jim ja Lucas jäivät vielä Kolmeen luudanvarteen juttelemaan.

//22 pistettä -Caine
"Ja mä rakastun taas, oon tyhmä ja heikko. Kahleist vapaudun vaan jos tunteit yhtään ei oo."
Lucas Mac Fhionnlaigh, Rohkelikko, 6. luokka, huispausjoukkueen etsijä ja kapteeni
Avatar
Lazlo Silverstein
Lahna
Viestit: 527
Liittynyt: 15. Joulukuuta 2016, 20:46
Tupa: Rohkelikko

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Lazlo Silverstein »

Pelattu: 4.11.2017
Pelissä mukana: Yuna Tanaka, Lazlo Silverstein
Peliaika: ~2,5h
Pelin ajankohta: Varmaan myös marraskuun alkua, vuotta 2017
Pelipaikka: Kirjasto
Tiivistelmä: Lazlo Vesto oli kirjastossa. Remuava lapsenlailla käyttäytyvä silinteri vain vähän toi vaikeuksia. Silinterin lennettyä yhteen pöytään vampyyri päätti tutustua pöydän ääressä läksyjä tekevään Korpinkynteen, joka sattui olemaan Yuna Tanaka. Etunimeä sai kuulemma tahtoessa kyllä käyttää! Lazlo Vesto seurasikin läksyn tekoa jonkin aikaa, vaikka oli sen seuraaminen ehkä hivenen tylsääkin. Kävi ilmi, että Yuna hänen läksyjään teki, siis hänellä oli ihan samanlaiset. Vampyyri kyllä yritti viritellä keskusteluja ja muita, mutta hän taisi aika ajoin hävitä läksyille 10 - 0. Kun tuli puheeksi se, että löytyisikö kirjastosta kirjoja (tässä tapauksessa juniin liittyviä), niin Yuna oli vähän enemmin hengessä mukana. Pitäisikö vetää sellainen johtopäätös, että jos haluaa saada läksyjen tekijän huomio pitää kysyä läksyjen tekijän lähiympäristöstä jotain? Hmm

//13 pistettä -Caine
Lazlo Silverstein, Rohkelikko, 7. lk, valvojaoppilas
”You don't know what you deserve / That's why you end up hurt
But you never listen / Take my advice as criticism / Then make the worst decisions”

avatar: Black Clover, Secre <3 / text: girl in red, You Stupid Bitch
Yuna Tanaka
Vanha konkari
Viestit: 84
Liittynyt: 17. Heinäkuuta 2017, 20:06
Tupa: Korpinkynsi

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Yuna Tanaka »

((kirjoitin tän nyt toisen kerran ja moti meni. Se tarkoittaa, että en ole tarkistanut kirjoitusvirheitä eikä teksti ole parasta mahdollista))
Pelattu: 4.11.2017
Pelissä mukana: Lazlo Silverstein, Yuna Tanaka
Peliaika: n. 2½h
Pelin ajankohta: Marraskuun alku, 2017
Pelipaikka: Kirjasto
Tiivistelmä: Yuna teki läksyjään kirjastolla, kun jonkun silinterihattu lentää yhtäkkiä hänen pöydälleen. Tyttö katsoo, mistä on kyse, mutta jatkaa kiinnittämättä huomiota lennättäjään. Hatun lennättäjä, joka myöhemmin paljastui Lazlo Vestoksi, istui Yunan pöytään ja alkoi puhua jotain. Yuna ei kiinnittänyt Lazloon erityistä huomiota, mutta kun Lazlo esittäytyi, päätti Yuna tehdä samoin. Yuna esitteli itsensä, vanhasta tottumuksesta, kuten Japanissa ja joutui korjaamaan itseään. Sitten Yuna sanoi välinpitämättömästi, että jos välttämättä haluaa, häntä saa kutsua etunimellä. Lopulta Lazlo kysyi, missä junista kertovat kirjat ovat ja Yuna kertoi mielellään. Tietysti kun on puhe kirjoista! Lazlon lähdettyä, teki Yuna samoin ja jäi miettimään tämän omituisen pojan tapaamista.

//13 pistettä -Caine
Kun on tarpeeksi syvällä ajatuksissaan, on helpointa löytää vaikein tie ulos.

Seitsemäsluokkalainen melkein kunnollinen, kaikenlaisista asioista kiinnostunut korpinkynsityttö.
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 15.11.2017
Pelissä mukana: Anthony Underwood & Atlas Ironwood
Peliaika: 3,5 h
Pelin ajankohta: lokakuinen Tylyaho-viikonloppu (lauantai?)
Pelipaikka: Tie Tylyahoon
Tiivistelmä: Anthony oli pyytänyt syyskuun sadonkorjuujuhlissa Atlasta treffeille Tylyahoon. Tie Tylyahoon oli kuitenkin ilmeisen pitkä, sillä kaksikko ei pelin aikana edes päässyt sinne asti vaan jäivät riitelemään matkan varrelle. Atlas oli huolissaan bändistä ja Anthony yritti vakuuttaa tälle, että kaikki menisi varmasti hyvin, mitä Atlas ei tietenkään uskonut. Anthonya alkoi hieman ärsyttää tämä ja niinpä hän julisti, että jos Atlas ei kerran usko häntä, niin hän menee sitten kysymään muiden mielipidettä. Atlas järkyttyi tällaisesta ideasta ja vannotti, että Anthony ei saisi tehdä sitä (Anthony tietysti silti aikoi), mikä johti väittelyn jatkumiseen, kunnes Atlaksen oli pakko luvata, että uskoisi Anthonya. Riita päättyi lopulta halailuun tienvarressa, kunnes paikalle saapui joku muukin ja Woodit katsoivat parhaaksi jatkaa matkaansa kohti Tylyahoa.

//18 pistettä -Caine
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Chatpelin ilmoittaminen (2017-2018)

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

Pelattu: 22.11.2017
Pelissä mukana: Anthony Underwood & Mona Ashford
Peliaika: 2,0 h
Pelin ajankohta: Jokin marraskuun alkupuolen arki-ilta
Pelipaikka: Luihuisen jatko-opiskelijoiden poikien makuusali
Tiivistelmä: Anthony oli iloisesti makuusalissaan lukemassa läksyjä, kun Mona saapui paikalle mukanaan pussillinen suklaata ja tarvitsi kuulemma apua. Anthony oli ensin hieman epäileväinen, että joutuisi koemaistajaksi tai jotain, mutta Mona ilmoittikin kaipaavansa apua ihmissuhdeongelmiin, ja että Anthony oli ainoa, joka voisi auttaa häntä, koska on "parisuhteessa". Pitkin hampain Anthony sitten lupautui auttamaan (tai ainakin yrittäään), ja niin kaksikko päätyi puhumaan siitä, että Mona oli kosinut Lucianoa, mutta Luciano oli kieltäytynyt - tai siis käytännössä sanonut miettivänsä asiaa, mutta kieltäytyminenhän se ihan selvästi Anthonyn mielestäkin oli, vaikkei hän sitä Monalle niin sanonutkaan. Mona yritti tiedustella, miten Anthony oikein selvittää riitansa Atlaksen kanssa eikä Anthony todellakaan tahtonut kertoa. Niinpä hän päätyi vain ohjeistamaan Monaa, että tämän pitäisi jutella Lucianon kanssa ja selvittää asia puhumalla. Hän yritti kovasti vakuuttaa Monan siitä, että Luciano tuskin teki tätä ilkeyttään tai siksi, ettei pitänyt oikeasti Monasta vaan että taustalla varmasti oli joku ihan pätevä syy! Mona tuskin loppujen lopuksi sai keskustelusta kovin paljoa irti, ja molemmille jäi vähän kurja fiilis koko jutusta, mutta suklaapussi sentään jäi Anthonylle Monan lähtiessä.

//6 pistettä (-50 % myöhästymisestä) -Caine
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Viestiketju Lukittu