Jeremiah Collins

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Jeremiah Collins
Aloittelija
Viestit: 9
Liittynyt: 30. Marraskuuta 2017, 17:14
Tupa: Rohkelikko

Jeremiah Collins

Viesti Kirjoittaja Jeremiah Collins »

nimi: Jeremiah "Jerry" George Collins
syntymäaika ja ikä: 10.01.01 18-v.
sukupuoli: velho
veristatus: puoliverinen
tupa: Rohkelikko

luonne: Sellaista päivää saa etsiä, kun Jerry ei olisi tekemässä tyhmyyksiä. Hän käyttää usein lauseita: "Opettajat eivät ymmärrä, sillä ovat tuollaisia muumioita" ja "Mitä minä muka olen taas tehnyt?". Poika ei erityisemmin urheilusta välitä, ellei kyseessä ole opettajia karkuun juokseminen. Pojalla ei ole erityisen hyvä keskittymiskyky, jonka takia poika on usein tunneilla rauhaton ja häiriköikin tunneilla. Hänet on myös useita kertoja löydetty tekemästä jotain vähintään kyseenalaista, kiellettyä tai lakien vastaista. Pojan huonoimpiin piirteisiin lukeutuu kuitenkin eniten hänen liiallinen uhkarohkeutensa ja tapansa mennä tilanteisiin sen enempää ajattelematta.

//Nyt kun Jerryn vika vuosi starttaa, hän aikoo panostaa supereihin ja leikkiä stereotyyppistä korppua. Ei sosiaalista elämää (paitsi ehkä pikkurohkujen ohjaamista pois pahuuksista), ei mitään positiivista. Vain loitsujen ja PVS:n pänttäystä... Syy tähän on motivaatiopula ihmisiin ja ajatus tulevaisuudesta, joka on hieman viimevuotta kirkkaampi. Onneksi.//

ulkonäkö: Jeremiahilla on vaaleat, lähes olkapäille ylettyvät taipuisat hiukset. Pojan silmät ovat meren siniset ja silmäripset tummat ja pitkähköt. Pojalla on kapeahkot kasvot, joille on lähes mahdotonta saada vakavaa ilmettä ja selvästi huomattavat hymykuopat. Poika on hieman yli 180 cm pitkä ja kohtalaisen hyvässä kunnossa.

//Ja Jerry leikkas hiuksensa lyhyemmiksi (kts. normaali hiusmitta). Pojan hymy näkyy nykyään (varsinkin nuoremmille puhuttaessa) useammin. Ei jaksa leikkiä enää isoa pahaa koulukiusaajaa, koska ei kiinnosta. Ja pituuttakin on tullut, poika on nykyään lähes 190 cm pitkä.//

perhe: Jerryn perheeseen kuuluu äiti, Amy Collins ja pikkusisko, Mariah. Perheeseen lasketaan myös Jerryn kissa, Izan ja Amyn pöllö, Ben.

//Mikä perhe, voiko sitä syödä? Sisko ei halua pitää yhteyttä ja äiti kuoli. Onneksi on sentään Izan <3//

syy AM:iin tulolle: Jerry potkittiin pihalle edellisestä koulustaan (AM on Jerryn 3. koulu) johtuen siitä, että hän lintsasi niin paljon tiettyjen oppiaineiden tunteja menemällä tekemään jotain "tärkeämpää". Edellisen koulun rehtori oli turhautunut ja päätti käskeä Jerryn laittamaan hakemuksen AM:iin, joka on kuulemma hyvä "menetetyille tapauksille".

Tätä on editoitu näin (// merkeillä), jotta tämän lapsukaisen kehitys näkyy... Eikun... Oikeasti pelaaja on vain liian laiska.
Entinen rohkelikon johtajapoika, nykyinen parantajaopiskelija ja jokapaikanhöylä.