Huispausjoukkueet 2017-2018

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3543
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Huispausjoukkueet 2017-2018

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Huispausjoukkueet lukuvuonna 2017-2018

HUOM. Uusien hahmojen ilmoittautuminen alkoi 4. joulukuuta 2017 klo 18. Ennen tätä tulleita ilmoittautumisia ei valitettavasti huomioida.

// 04.12.2017 // Joukkueisiin haku on nyt avoinna kaikille. Ensimmäiset joukkuevalinnat tehdään seuraavalla viikolla (noin 14.-17.12.) ja tämän jälkeen haku jää normaalisti auki ja mahdolliset edelleen vapaana olevat paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Alla on lista Tylypahka AM:in huispausjoukkueiden tämänhetkisest kokoonpanosta ja listan jäljestä puolestaan löytyvät ohjeet huispausjoukkueeseen liittymiselle. Huispausta ei varsinaisesti tällä hetkellä pelata vaan otteluiden lopputulokset arvotaan ja joukkueeseen kuuluminen on enemmänkin roolipelillinen seikka. Lukuvuoden 2017-2018 huispausotteluiden aikataulut ja tulokset löytyvät täältä.

Huispausjoukkueeseen voivat hakea kaikki toisen vuoden ja sitä vanhemmat oppilaat. Kapteenin ja varakapteenin paikkaa voivat hakea viidesluokkalaiset ja sitä vanhemmat hahmot. Jatko-opiskelijat eivät voi enää pelata tupansa huispausjoukkueessa virallisissa tupienvälisissä otteluissa, mutta he voivat halutessaan esimerkiksi valmentaa joukkuetta. Joukkueen kapteenit valitsevat varakapteeninsa joukkueen muista (virkaan halukkaista) jäsenistä.

Korpinkynsi
Korpinkynnen joukkue on tunnettu kovatasoisesta huispauksesta, mutta jo kahtena vuonna peräkkäin joukkue on viime metreillä pudonnut pronssisijalle. Ehkäpä tänä vuonna on kuitenkin Korpinkynsien vuoro napata tupamestaruuspokaali! Joukkue on tunnettu siitä, että näille kapteeni on lähinnä nimellinen virka ja joukkue tekee oikeasti suurimman osan päätöksistä yhdessä. Osa joukkueen jäsenistä tunnetaan hieman leväperäisestä suhtautumisestaan harjoitusaikoihin.

Kapteeni: Nagi Blackthorn (7. luokka)
Varakapteeni:

Jahtaaja 1: Jenny Todd (4. luokka)
Jahtaaja 2: Spencer Hale (3. luokka)
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1:
Lyöjä 2:
Pitäjä:
Etsijä: Nagi Blackthorn (7. luokka)

Luihuinen
Luihuinen on ollut koulun hallitseva huispausmestari jo useita vuosia peräkkäin. Viimeisimpään kolmeen voittoon joukkueen luotsannut kapteeni valmistui kuitenkin viime keväänä, joten tänä vuonna joukkue pelaa uuden kapteenin johdolla. Yleisesti ottaen Luihuisen joukkuetta pidetään erittäin kovatasoisena ja vakavissaan treenaavana joukkueena.

Kapteeni:
Varakapteeni:

Jahtaaja 1: Aurelie Saito (5. luokka)
Jahtaaja 2:
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1: William Rover (5. luokka)
Lyöjä 2:
Pitäjä:
Etsijä: Juliana Vazquez (6. luokka)

Puuskupuh
Puuskupuhit kärsivät monen huispauskauden epäonnesta, kunnes nousivat viime lukuvuonan kuin feenikslintu tuhkista. Oli vain pienestä kiinni, ettei joukkue voittanut koko liigaa vaan joutui tyytymään hopeasijaan. Tänä lukuvuonna Puuskupuh onkin varmasti varteenotettava vastus koulun muille joukkueille.

Kapteeni:
Varakapteeni:

Jahtaaja 1: Orion Ironwood (4. luokka)
Jahtaaja 2:
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1: Alfred Queensbury (6. luokka)
Lyöjä 2: Alexander Barnett (3. luokka)
Pitäjä:
Etsijä: Isla Dunn (3. luokka)

Rohkelikko
Rohkelikot pitävät itsestään ehkä eniten ääntä, mutta mestaruudet ovat jääneet viime vuosina melko vähiin. Joukkue sijoittu useampana vuonan peräkkäin täpärästi kakkossijalle ylimääräisen finaaliottelun kautta, mutta koki viime vuonna valtavia ongelmia onnistumatta voittamaan yhtäkään vuoden otteluistaan ja päätyi siten viimeiselle sijalle. Kuten Luihuisessa, myös Rohkelikon kapteeni valmistui viime keväänä ja meni sitä myöten vaihtoon tänä lukuvuonna. Miltä näyttää Rohkelikon joukkue uuden kapteenin johdolla?!

Kapteeni:
Varakapteeni:

Jahtaaja 1:
Jahtaaja 2:
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1:
Lyöjä 2:
Pitäjä:
Etsijä: Eliah Morgan (3. luokka)


Huispausjoukkueeseen liittyminen

Kuka voi liittyä huispausjoukkueeseen?
  • Toisen vuoden oppilaat ja sitä vanhemmat voivat liittyä tupansa joukkueeseen.
  • Hahmosta tulee löytyä hahmoesittely hahmoesittelyalueelta.
  • Viidesluokkalaiset ja sitä vanhemmat oppilaat voivat halutessaan hakea kapteenin paikkaa mikäli se on vapaana.
  • Jatko-opiskelijat eivät voi enää pelata tupansa huispausjoukkueessa virallisissa otteluissa, mutta he voivat halutessaan esimerkiksi auttaa joukkueen valmentamisessa.
Miten joukkueeseen haetaan?
Huispausjoukkueisiin voi hakea 4. joulukuuta 2017klo 18 alkaen täyttämällä alta löytyvän ilmoittautumislomakkeen ja postaamalla sen tähän topiikkiin.

Miten ilmoittautumislomake täytetään?
Vastaa lomakkeen kysymyksiin pelaajana, älä hahmona. Kysymykset on tarkoitettu sellaisiksi, että niihin voi vastata ihan 1-2 lauseella. Enemmänkin toki saa kirjoittaa, jos siltä sattuu tuntumaan, mutta vastausten pituus ei varsinaisesti ratkaise joukkueeseen pääsyä. Kaikkien tupajoukkueessa pelaavien ei myöskään tarvitse olla mitään lajinsa luonnonlahjakkuuksia ja tulevia ammattilaisia, jotka ovat syntyneet kilpaluuta kädessä vaan joukkueisiin mahtuu varmasti mukaan myös sellaisia "ihan ok" -tasoisia pelaajia. :) Olisihan se roolipelillisestikin vähän hassua, jos koulu olisi täynnä jotain maailmantason lahjakkuuksia, sillä nyt on kyse kuitenkin koulujoukkueista eikä huispauksen maailmanmestaruuskisoista! Otathan huomioon lomaketta täyttäessäsi myös hahmosi iän: lisävuodet normaalisti tuovat mukanaan myös lisää taitoa ja kokemusta. Jätä hahmollesi siis jotain kehitysvaraakin! Tietoja voi päivittää hahmon varttuessa. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia, muut vapaaehtoisia. Hakemuslomakkeen alta löytyvät myös täyttöohjeet eri kohtiin.

Ilmoittautumislomake

Koodi: Valitse kaikki

[b]*Nimi:[/b]
[b]*Tupa:[/b]
[b]*Luokka-aste:[/b]
[b]*Haettu pelipaikka:[/b]
[b]Oletko kiinnostunut kapteenin virasta?[/b]

[b]*Hahmon vahvuudet huispauksessa:[/b]
[b]*Hahmon heikkoudet huispauksessa:[/b]
[b]*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla:[/b]
[b]*Lento/huispaushistoria:[/b]
[b]*Lento/huispaustaidot:[/b]
[b]Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen:[/b]
[b]Käytössä oleva luuta:[/b]
Täyttöohjeet
Haettu pelipaikka: - Jos haet useampaa eri pelipaikkaa (jahtaaja/lyöjä/etsijä/pitäjä), laita ne järjestykseen siten, että 1 on se, jonka haluat ensisijaisesti. Mikäli pelipaikalla ei ole sinulle väliä vaan haluat vain ylipäätään hahmosi joukkueeseen, voit laittaa kohtaan myös "mikä tahansa käy". Jos haet paikkaa, joka on tällä hetkellä täytetty, lisääthän pelipaikkatoivomuksen vieraan merkinnän (varasija). Hahmosi menee tällöin varasijalle kyseiseen pelipaikkaan. Pelipaikan vapautuessa sitä tarjotaan ensimmäisenä varasijalla olevalle.
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? - Vastaa tähän kyllä/ei/tarvittaessa. Kyllä tarkoittaa, että haluaisit pelata hahmoasi kapteenina, ei että et halua pelata hahmoasikapteenin ja tarvittaessa, että voisit pelata hahmoasi kapteenina, mutta se ei ole sinulle erityisen tärkeää. Huomaa, että kapteeneilla tulee jatkossa todennäköisesti olemaan joitakin ylimääräisiä vastuita (esim. varakapteeneiden valinta, joukkueen suunnitteluketjun ylläpido ja mahdollisesti roolipelien järjestäminen joukkueelle), joten näihin virkoihin tahdotaan aktiivisia pelaajia, jotka ovat valmiita hallinnoimaan joukkuetta hiukan myös off-game.
Hahmon vahvuudet huispauksessa - Kerro tässä kohdassa yksi tai useampi asia, joissa hahmosi on erityisen hyvä huispauksen saralla. Onko hän esimerkiksi taitava lentäjä, erityisen ketterä tai omaako hän loistavan pelisilmän? Mikä tahansa seikka, joka mielestäsi on vahvuus huispauskentällä, käy!
Hahmon heikkoudet huispauksessa - Kerro tässä kohdassa yksi tai useampi asia, joissa hahmollasi olisi vähän petrattavaa huispauksen saralla. Kukaan ei ole täydellinen! Ehkä kaadon käsittely vaatii vähän lisäharjoittelua tai ryhmyn tähtäys tai ehkä ylipäätään lentotaidossa on hiomista? Mikä tahansa seikka, joka mielestäsi on heikkous huispauskentällä, käy.
Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla - Mainitse tässä kohdassa sellaiset huispaukseen/lentoon liittyvät asiat, joita hahmosi ehkä tekee vapaa-ajallaan tupajoukkueen treenien lisäksi. Seuraako hän esimerkiksi aktiivisesti ammattilaishuispausta tai perehtyy mielellään kirjallisuuden avulla huispauksen historiaan? Pitääkö hän strategioihin tai tekniikkaan perehtymisestä tai seuraako hän ehkä kiinnostuneena kilpaluutien kehitystä? Myös se toki on mahdollinen vastaus, että hahmosi ei harrasta huispausta tai lentoa muuten kuin tupajoukkueessa pelaamalla!
Lento/huispaushistoria - Kerro tässä kohdassa hahmosi mahdollisestai historiasta lennon ja huispauksen parissa. Onko hän ehkä saanut ensimmäisen leikkiluutansa jo ennen kuin oppi edes kävelemään vai innostuiko hän lentämisen tuomasta vauhdin hurmasta paljon myöhemmin? Onko hän seurannut pienestä pitäen huispausta silmä kovana vai saiko hän ehkä tutustua koko huispaukseen vasta Tylypahkaan päästyään?
Lento/huispaustaidot - Kerro, mitä tasoa suunnilleen hahmosi lento- ja huispaustaidot ovat. Onko hän lajissaan luonnonlahjakkuus, perus-ok vai ehkä vielä vähän haparoivan puolella? Ota tässä huomioon myös hahmosi ikä ja kokemus huispauksen ja lennon parissa.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen - Kerro, miksi hahmosi päätti liittyä huispausjoukkueeseen. Jos hahmosi on jo joukkueessa, voit myös kertoa, milloin hän on joukkueeseen liittynyt.
Käytössä oleva luuta - Jos olet miettinyt, millaista menopeliä hahmosi lentää, voit mainita sen tässä. :)
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista
Avatar
Nagi Blackthorn
VIP
Viestit: 146
Liittynyt: 22. Marraskuuta 2015, 18:54
Tupa: Korpinkynsi

Re: Huispausjoukkueet 2017-2018

Viesti Kirjoittaja Nagi Blackthorn »

*Nimi: Nagi Blackthorn
*Tupa: Korpinkynsi
*Luokka-aste: Seitsemäs
*Pelipaikka: Etsijä
*Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Nagi toivottavasti jatkaa kapteenina :D

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Nagi on ketterä ja nopea etsijä, jolla on tarkat silmät ja hyvä keskittymiskyky. Jos Nagi päättää voittaa, hän tekee määrätietoisesti töitä sen eteen, mikä on nähty syksyllä Korpinkynsien kasvavina harjoitusmäärinä.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Nagi on huono häviäjä ja hänellä on taipumusta uhkarohkeuteen. Rämäpäinen kapteeni tarvitsee hiukan rauhoittelua ja jarruttelua, jottei suin päin syöksy tekemään Wronskin harhautusta kuten edellisen vuoden peleissä kävi. (Joskus ei tosin hillitseminenkään auta.) Etsijänä Nagi on myös tottunut yleensä pelaamaan yksin, minkä vuoksi joukkuepelaamisen ajatteleminen tuottaa hänelle ajoittain päänvaivaa kapteenina.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Tykkää esitellä taitojaan kaikille kiinnostuneille. Lentää usein kilpaa ja vapaa-ajallaan väistelee mieluusti ryhmyjä. Harjoittelee paljon muinakin aikoina kuin virallisten harjoitusten aikaan.
*Lento/huispaushistoria: Nagi sai lapsena käyttää isoäidin nurkista löytynyttä Hopeanuolta ja saattoi viettää koko päivän ulkona lentämässä. Edellisessä koulussaan Nagi valittiin huispausjoukkueen etsijäksi kolmannella luokalla.
*Lento/huispaustaidot: Viime vuoden otteluissa Nagi nappasi siepin kaikissa otteluissa paitsi ottelussa Puuskupuhia vastaan. Nagi on erinomainen etsijä, muttei erityisesti osaa pelata mitään muuta pelipaikkaa.
*Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Nagi pelasi edellisessä koulussaan myös etsijänä, joten Tylypahka AM:in joukkue oli luonnollinen jatke. Alun perin Nagi on liittynyt joukkueeseen koska ajatteli etsijän tittelillä saavan myönteistä huomiota, mainetta ja kunniaa. Häntä myös houkutteli etsijän paikan kilpailullisuus ja se, että sieppikisa on kahden etsijän välinen nopeus- ja tarkkuusmittelö.
*Käytössä oleva luuta: Kesällä ostettu Nimbus 2014
Nagi Blackthorn * Korpinkynsi * 7. luokka * huispausjoukkueen etsijä ja kapteeni

"I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm gonna fall down
I thought I could fly, so why did I drown?"
Orion Ironwood
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 7. Kesäkuuta 2016, 00:28
Tupa: Puuskupuh

Re: Huispausjoukkueet 2017-2018

Viesti Kirjoittaja Orion Ironwood »

*Nimi: Orion Ironwood
*Tupa: Puuskupuh
*Luokka-aste: Neljäs
*Pelipaikka: Jahtaaja

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Ahkera harjoittelu, hyvä tiimityökyky, reiluus ja kanssapelaajien kunnioittaminen.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Poukkoileva keskittymiskyky, sähläys ja se, että Orion on melko tapaturma-altis.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Harjoittelee kesät talvet ahkerasti sekä lentoa että kaadon heittämistä maaliin.
*Lento/huispaushistoria: Orion on pelannut kaikenlaisia pallopelejä pienestä pitäen kavereidensa kanssa. Huispauksen hän aloitti ollessaan seitsemänvuotias. Kotona Orion on joskus pakottanut veljensä Atlaksen heittelemään kaatoa pihalle.
*Lento/huispaustaidot: Orion on ahkerasta harjoittelustaan huolimatta melko keskinkertainen lentäjä. Hänellä on kuitenkin silmää joukkuepelille, joten hän on taitavampi rakentamaan joukkuepeliä kuin pelaamaan soolona.
*Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Orion on ensimmäisestä luokasta lähtien halunnut kuulua huispausjoukkueeseen, mutta syksyyn 2016 saakka hän on joutunut odottamaan vuoroaan, sillä ei ole läpäissyt aiemmin koelentoja.
*Käytössä oleva luuta: Puhtolakaisu 12
Orion Ironwood, 5. luokka, huispausjoukkueen jahtaaja ja hölösuu
Juliana Vazquez
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 27. Marraskuuta 2016, 01:26
Tupa: Luihuinen

Re: Huispausjoukkueet 2017-2018

Viesti Kirjoittaja Juliana Vazquez »

*Nimi: Juliana Vazquez
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste: 6.
*Haettu pelipaikka: etsijä
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? tarvittaessa

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Hyvä lentotekniikka ja nopeat refleksit.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Juliana jännittää paljon. Jännitys näkyy peleissä mm. tarkkaamattomuutena ja ylimääräisenä säheltämisenä. Viime aikoina hän on kuitenkin löytänyt hyviä työkaluja, joilla hallita jännitystä. Juliana ei myöskään ole fyysisesti erityisen hyvässä kunnossa, sillä hän ei harrasta huispauksen lisäksi mitään muuta urheilua.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Juliana tykkää lentää kilpaa ja hän osallistuu aina kun on mahdollista lentokilpailuihin.
*Lento/huispaushistoria: Juliana on pelannut huispausta ihan pikkulapsesta saakka kotinsa takapihalta löytyvällä huispauskentällä. Viime kesän hän treenasi lentoa ja huispausta ammattihuispaajiksi pyrkiville nuorille suunnatulla urheiluleirillä Espanjassa.
*Lento/huispaustaidot: Etsijän paikan lisäksi Juliana suoriutuu jahtaajan roolissa hyvin. Häntä ei kuitenkaan voi kutsua luonnonlahjakkuudeksi, sillä hyvät huispaus- ja lentotaidot on jo nuorena aloitetun ahkeran harjoittelun tuloksia.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Juliana haki joukkueeseen samalla viikolla, kun saapui AM:iin ja pääsi koelentojen jälkeen etsijäksi, sillä edellinen etsijä oli juuri joutunut jäämään pois huonon koulumenestyksen takia.
Käytössä oleva luuta: Tulisalama
Avatar
Vincent Coates
Ylläpitäjä
Viestit: 311
Liittynyt: 20. Heinäkuuta 2015, 13:49
Ammatti: Koulukuraattori

Re: Huispausjoukkueet 2017-2018

Viesti Kirjoittaja Vincent Coates »

*Nimi: Alfred Queensbury
*Tupa: Puuskupuh
*Luokka-aste: 6.
*Pelipaikka: Lyöjä

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Korkea tekninen taitotaso. Erittäin hyvä lentotaito, tarkka sihti. Tekninen sääntöjen ja pelitaktiikoiden osaaminen (ulkoaopeteltua).
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Luonne. Epäröinti, pelisilmän puute, jonkinasteinen kokemattomuus (ottelukokemusta vain vuoden ajalta). Taipumus lyödä ryhmy vastapelaajien ohi sen sijaan että kohti, sillä pelkää muiden pelaajien loukkaantuvan. Motivaation lasku kuin aasin häntä huonolla säällä.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Lentää usein huvikseen, ja on hieman kiinnostunut huispauskerhosta, mutta ei ole liittynyt siihen aikataulujen takia. Lukee usein huispauslehtiä, ja yrittää pitää itsensä ajan tasalla uusista luutamalleista ja muista huispausmaailman tapahtumista.
*Lento/huispaushistoria: Pelasi viime vuonna joukkueessa lyöjän paikkaa, ja pärjäsi hyväksyttävästi. Sitä ennen ei ollut koskaan pelannut joukkueessa, mutta oli jo vuosia harjoitellut lentämistä ja lyömistä päivittäin, minkä ansiosta hänen taitonsa niissä hioutuivat varsin hyviksi.
*Lento/huispaustaidot: Osaa yleensä suojella joukkuettaan ryhmyiltä, mutta ei häiritä vastapuolta niillä. Hyvä lentämään, mutta ottelutaidoissa on tsemppaamisen varaa.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Affie on aina halunnut olla huispausjoukkueessa, joten heti päästyään AM:iin hän ilmoittautui koelentoihin. Vuoden pelaamisen jälkeen hän rakastaa yhä lajia ja omaa pelipaikkaansa, ja harjoittelee ahkerasti, jotta saisi sen pitää.
Käytössä oleva luuta: Supernova 18 (kesällä ostettu tämän vuoden malli korvaamaan saman luutasarjan aiempaa mallia, jolla hän lensi viime vuonna. Vanhassa luudassa ei ollut mitään vikaa, mutta hänen isänsä lahjoitti hänelle uuden, koska "täytyyhän nyt tupajoukkueen pelaajalla olla kunnollinen luuta!")


((huom: mikäli pelipaikkaan olisi muita hakijoita, voin antaa paikan jollekin aktiivisemmalle pelaajalle))
Koulukuraattori ja koulun johtoryhmän jäsen, Vincent Coates
Icon by Wicked_Visions
Jenny Todd
Vanha konkari
Viestit: 76
Liittynyt: 25. Huhtikuuta 2015, 16:17
Tupa: Korpinkynsi

Re: Huispausjoukkueet 2017-2018

Viesti Kirjoittaja Jenny Todd »

*Nimi: Jenny Todd
*Tupa: Korpinkynsi
*Luokka-aste: Neljäs
*Pelipaikka: Jahtaaja
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Jenny tietysti olisi kiinnostunut, mutta on vielä liian nuori. :D Mutta tarvittaessa siis.

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Jenny on huispauksesta varsin innostunut, mutta ei kuitenkaan pakkomielteeksi asti (kuten eräät joukkueessa), joten hän sietää melko hyvin myös epäonnistumisia. Tyttö on urheilullinen ja treenaa tosissaan. Hän huolehtii, että myös joukkueen jäsenet saapuvat harjoituksiin ajoissa ja oikeat välineet mukanaan!
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Jenny tuppaa toisinaan miettimään vähän liikaa ennen kuin toimii eikä hänellä ole vielä vanhempien pelaajien lento- ja pelikokemusta. Hän saattaa toisinaan myös unohtua vahtaamaan liikaa muiden joukkueensa jäsenten tekemisiä omaan pelaamiseen keskittymisen sijaan.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Jenny seuraa ammattihuispausta varsin ahkerasti. Hän on erityisesti Lipilinnan Lepakoiden vannoutunut fani, sillä hänen isänsä on kotoisin Pohjois-Irlannista. Englannin huispausliigan lisäksi Jenny seuraa innolla myös muiden maiden huispaustapahtumia ja odottaa aina malttamattomasti huispauksen maailmanmestaruuskisoja. Hän seuraa jonkin verran myös kilpalentoa.
*Lento/huispaushistoria: Jenny perii huispausharrastuneisuutensa luultavasti isältään ja isoveljeltään, jotka ovat niin ikään huispaushulluja. Tyttö oppi lentämän jo varsin nuorena samaisten henkilöiden suosiollisella avustuksella ja on siitä asti rakastanut lentämistä ja huispaamista. Tupansa huispausjoukkueeseen Jenny valittiin jahtaajaksi toisen (?) lukuvuotensa aikana.
*Lento/huispaustaidot: Jenny omaa ikäisekseen varsin hyvät lento- ja huispaustaidot, mutta parannettavaa toki aina löytyy. Kovassa vauhdissa Jennyn käännöksillä on usein tapana mennä pitkäksi, ja vaikka hän väittääkin sen johtuvan luudasta, vika saattaa olla ehkä myös lentäjässä.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Tuli valituksi joukkueeseen jo varsin varhain koulu-urallaan - varmaan loistavan potentiaalinsa vuoksi!
Käytössä oleva luuta: Joku kohtuuhyvä, mutta ei superkallis
Jenny Todd, Korpinkynsi, 4. luokka, Korpinkynnen jahtaaja
Avatar
Eliah Morgan
Odobenus rosmarus
Viestit: 61
Liittynyt: 30. Heinäkuuta 2015, 11:27
Tupa: Rohkelikko

Re: Huispausjoukkueet 2017-2018

Viesti Kirjoittaja Eliah Morgan »

*Nimi: Eliah Morgan
*Tupa: Rohkelikko
*Luokka-aste: Kolmas
*Pelipaikka: Etsijä (varasijalta joukkueeseen?)
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? No ei nyt sentään.

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Eliah on nuori ja ketterä, ja hänellä on hyvä asenne pelaamiseen: hän ottaa huispauksen tosissaan, muttei liian tosissaan. Hän pyrkii kuitenkin aina olemaan positiivinen ja luomaan uskoa voittoon muuhun joukkueeseen. Hän tahtoo myös tulla koko ajan paremmaksi pelaajaksi, joten hän harjoittelee melko ahkerasti. Hänellä on kuitenkin luontaista pelisilmää ja erittäin hyvä havainnointikyky, mikä on tärkeää etsijälle. Hänen pelityylinsä on rauhallinen ja täsmällinen - ainakin silloin, kun hän ei jännitä liikaa! Eliah on aiemmin harrastanut jästikoulussaan pesäpalloa, ja hän on muutenkin urheilullinen, mistä lienee apua myös huispauksessa.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Nuori Eliah on luonnollisesti lento- ja pelitaidoissa jäljessä vanhempia ja kokeneempia pelaajia, mutta lisäksi jästisyntyinen poika pääsi aloittamaan lennon opiskelun vasta pari vuotta sitten eikä alku ollut kovin loistelias. Hän onkin tästä johtuen hieman jäljessä luudan käsittelyssä joihinkin aiemmin lentämisen aloittaneisiin verrattuna. Eliah on myös melko varovainen eikä ota mielellään riskejä. Lisäksi hän on hieman taipuvainen paineen alla hermostumaan ja sähläämään.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Eliah on osallistunut toisen kouluvuotensa aikana ahkerasti huispauskerhon toimintaan ja pelannut siellä pienen kokonsa ja tarkkojen silmiensä vuoksi usein etsijää. Nykyään hän seuraa myös jonkin verran ammattilaishuispausta ja lukee innokkaasti kirjoja ja lehtiä, jotka käsittelevät huispaustaktiikoita, luutia ja muuta peliin liittyvää.
*Lento/huispaushistoria: Jästisyntyinen Eliah opetteli luudalla lentämisen ja kuuli ensimmäistä kertaa koko huispauksesta vasta aloittaessaan ensimmäisen luokan Tylypahkassa. Hänen lentoharjoittelu-uransa ensimmäisellä luokalla ei ollur järin loistelias, mutta hän on harjoitellut paljon ja kehittynyt huomattavasti alkuajoista.
*Lento/huispaustaidot: Eliahin perus luudanhallinta on nykyään varsin hyvää, ja hän on kehittynyt huomattavasti huispauskerhossa viettämänsä vuoden aikana. Hän pysyy luudalla myös hieman vauhdikkaammassakin ajojahdissa, mutta tiukoissa kurveissa on ehkä vielä hieman hiomista.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Tavallisten karsintojen kautta uutta pelaaja etsittäessä
Käytössä oleva luuta: Koululta lainattu vanha Nimbus 2000
Eliah Morgan || 7. luokka || Rohkelikko || Johtajapoika || Huispauskapteeni || Avatar
"Jos kaikki romahtaa ja tarviit olkapään, mä lupaan olla tääl sua varten."
Aurelie Saito
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 3. Marraskuuta 2017, 18:53
Tupa: Luihuinen

Re: Huispausjoukkueet 2017-2018

Viesti Kirjoittaja Aurelie Saito »

*Nimi: Aurelie Saito
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste: viides
*Haettu pelipaikka: jahtaaja
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? Tottakai!!!

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Nopea, hyvä pelisilmä, vaikkei itse sitä myönnäkkään. Aureliella on myös monien tuttaviensa (ja vähemmän tuttavien) mielestä todella hyvä lentotekniikka.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Saattaa joskus tiuskia, jos jokin ei mene niin kuin pitäisi. Joskus myös saattaa itse säheltää kentällä, vaikkei myönnäkkään mitään.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Useiden sattumusten kautta Aurelie päätyi jotenkin kotikaupunkinsa tyttöjen edustusjoukkueeseen ja joskus hän on käynyt myös huispausleireillä Ranskassa.
*Lento/huispaushistoria: Aurelie oli lentämässä leluluudalla jo kaksivuotiaana, ja onkin ollut kova huispaushullu jo pienestä lähtien. Soittoharrastuskin on tosin vienyt aikaa, jonka takia hänellä oli muutama täysin luudaton vuosi. Pian hän kuitenkin pääsi takaisin rakkaan lajinsa pariin, kun hän muutti Ranskaan.
*Lento/huispaustaidot: Luonnonlahjakkuudeksi Aurelieta ei voi sanoa, sillä hän on melko itseoppinut, mitä nyt huispaukseen tulee. Aurelie kuitenkin käsittelee kaatoa hyvin ja on taitava lentäjä.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Kun Aurelie kuuli koelennoista, hänen oli aivan pakko päästä sinne, ja tässä sitä nyt ollaan.
Käytössä oleva luuta: Saiton Superluuta +
Aurelie Saito, japanilais-kanadalais-ranskalainen tyttö Luihuisesta.
Avatar
Atlas Ironwood
Muodoton möykky
Viestit: 606
Liittynyt: 1. Elokuuta 2015, 18:43
Tupa: Luihuinen

Re: Huispausjoukkueet 2017-2018

Viesti Kirjoittaja Atlas Ironwood »

Jesse Caine kirjoitti: 15. Marraskuuta 2017, 18:49 HUOM. Uusien hahmojen ilmoittautuminen alkaa 4. joulukuuta 2017 klo 18. Ennen tätä tulevia ilmoittautumisia ei huomioida.
Malttia. :D
Atlas Ironwood, 7.lk, Luihuisen emopallura & bändin kitaristi

I'll use you as a warning sign
That if you talk enough sense then you'll lose your mind
William Rover
Suklaasammakko
Viestit: 208
Liittynyt: 19. Lokakuuta 2017, 21:38
Tupa: Luihuinen

Re: Huispausjoukkueet 2017-2018

Viesti Kirjoittaja William Rover »

*Nimi: William Rover
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste: viides
*Haettu pelipaikka: lyöjä
Oletko kiinnostunut kapteenin virasta? tarvittaessa

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Hyvät refleksit, vahvat kädet (auttavat lyöjää!), ei stressaa helposti, ei mene tappeluihin yms. tyhmyyksiin helpolla mukaan, teknisesti kohtuu hyvä lentäjä
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: ei välttämättä keskity tarpeeksi, ajattelee kaikkea muuta kuin peliä, käännökset menevät helposti hieman pitkiksi, tasapaino saattaa ajoittain heittää
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Oli entisessä koulussaan huispausjoukkueessa lyöjänä. Tykkää kilpalennosta ja tekeekin sitä usein veljiensä kanssa.
*Lento/huispaushistoria: Innostui lentämisestä isoveljien ansiosta, ollessaan kahdeksan vuotias. Sen jälkeen ollut 12-vuotiaasta 15- vuotiaaseen edellisessä koulussaan lyöjänä.
*Lento/huispaustaidot: On ikäänsä nähden aika edistynyt lentäjä, muttei mikään luonnonlahjakkuus, sillä esimerkiksi tasapaino saattaa heittää hyvinkin paljon ajoittain.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Päätyi hakemaan joukkueeseen tultuaan AM:iin, sillä oli ollut edellisessä koulussaankin joukkueessa.
Käytössä oleva luuta: isoveljen vanha (muttei kuitenkaan kovin vanha) Nimbus 2015.
Epäilen!
Aina, ikuisesti.
Todistan aina uudelleen,
Jokainen kerta toisensa jälkeen...
Loppumattomasti.
★ ★ ★ ★ ★ ★
Entinen luihuisen huispausjoukkueen lyöjäkapteeni ja johtajapoika, nykyinen huispaaja Kanadasta!
Viestiketju Lukittu