Marraskuu 2017

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3543
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Marraskuu 2017

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Marraskuu 2017


Tervehdys jäsenille

Viime kuussa juhlitiin AM:in syntymäpäivää ja halloweenia, joten marraskuussa on ehkä syytä hieman rauhoittua ja vetää henkeä ennen kuin siirrymme joulukuuhun ja tanssiaishulabaloon pariin. Lunta ei yleensä AM:in korkeuksilla vielä nähdä marraskuussa, mutta ainahan sitä voi toivoa! Halloweenin ollessa ohi alkaa kuitenkin olla jo täysin oikeutettua ryhtyä pikkuhiljaa jouluvalmisteluihin - kuten vaikkapa joululahjatoivelistan kirjoitteluun tai loppukokeisiin valmistautumiseen!


Marraskuun chatroolipeli-ilta
Marraskuun chatpeli-illassa pelataan joko jouluvalmisteluja tai paritanssiopetusta. Siihen, kumpi on lopullinen valinta, voi vaikuttaa nyt äänestämällä! Samaisesta topiikista pääsee äänestämään myös pelin ajankohtaa. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 5. marraskuuta 2017 ja peli-illan aihe ja päivämäärä julkistetaan heti seuraavana päivänä.

Kevätlukukauden chatpeli-illat
Joulukuun chatpeli-illassa on perinteisesti pelattu joulutanssiaisia, mutta sen jälkeisten peli-iltojen aiheet ovat vielä melko auki. Mikäli sinulla on siis jokin idea siitä, mitä tahtoisit ehkä kevään aikana pelata, ehdotuksia voi antaa tässä topiikissa tai lähettämällä yksityisviestiä Jesse Cainelle tai kertomalla ideoistaan esim. chatissa jollekin ylläpitäjälle (missä tapauksessa kannattaa tehdä erittäin selväksi, että kyseessä on nimenomaan chatpeli-iltaehdotus, jotta se tulee varmasti kirjattua listaan!).

Tampere-miitti (11.11.2017)
Kahville Kalmiksen kanssa vai pako Azkabanista? Marraskuussa miitataan Tampereella pakopelihuoneen ja syömisen merkeissä lauantaina 11. marraskuuta 2017. Miitti järjestetään marraskuun synkimpänä aikana, mutta älä lannistu, vaan suuntaa mustan makkaran ja jääkiekkohulluuden perässä Mansesteriin! Mikäli tieto miitistä on aiemmin mennyt kokonaan ohi, niin ei hätää, sillä mukaan voi vielä ilmoittautua! Lisätietoa miitistä sekä ilmoittautuminen löytyvät miittitopiikista.

Huispaus lukuvuonna 2017-2018
Huispaukseen ilmoittautuminen pyritään saamaan auki mahdollisimman pian, sillä ensimmäisen "ottelun" pitäisi olla tässä kuussa. Huispauksen aikataulukin pyritään julkaisemaan tästä lähipäivinä. Ilmoittautumisen auetessa etusijalla ovat jo aiemmin joukkueessa olleet ja niihin ilmoittautuneet, mutta loput paikat täytetään uusilla huispaajilla. Pitäkää siis silmät ja korvat auki ilmoittautumisen avautumiselle! Ilmoittautumisen aukeamisesta ilmoitetaan niin foorumilla kuin koulun etusivullakin.

Marras-joulukuun roolipelihaaste
Vuoden viimeisessä roolipelihaasteessa on aiheena ruoka ja ruoanlaitto. Tarkoituksena on siis kirjoittaa jokin teksti (esim. roolipelivuoro, tarina tai päiväkirjamerkintä), jossa hahmosi seikkailee ruoan ja/tai ruoanlaiton ihmeellisessä maailmassa. Mikä vaikkapa on hahmosi suosikki- tai inhokkiruoka? Pitääkö hän kokkaamisesta? Jos sinulla on AM:issa useampia hahmoja, voit suorittaa haasteen heistä niin monella kuin tahdot! Osallistumisesta tienaa roolipeli-/tupapisteitä. Tarkemmat ohjeet haasteesta ja siihen osallistumisesta löytyvät marras-joulukuun roolipelihaastetopiikista. Osallistumisaikaa on vuoden loppuun eli sunnuntaihin 31. joulukuuta 2017.

Marraskuun erikoiskirjahaaste
Marraskuun erikoiskirjahaasteessa pyritään torjumaan pimen kaamosajan aiheuttamaa alakuloa huumorilla! Tarkoituksena on nimittäin lukea huumorikirjallisuutta. Erikoishaasteeseen käyvät siis erilaiset komediat, parodiat tai vaikkapa vitsikirjat - pääasia on, että omasta mielestäsi kirja on humoristinen. Tarkemmat ohjeet löytyvät erikoishaasteen topiikista, ja sinne voi myös ilmoittaa, kun on saanut huumorikirjansa luettua. Haasteen suorittamiseen on aikaa vuoden loppuun saakka, ja mikäli olet jo sattunut tänä vuonna aikaisemmin lukemaan jonkin erikoihaasteeseen sopivan kirjan, voit lukea sen hyväksi tähän haasteeseen vaikka samantien. Kirjahaasteeseen itsessään voi hyvin myös vielä liittyä mukaan! Tarkoituksena ei niinkään ole kisata toisia vastaan vaan haastaa itsensä! Info kirjahaasteesta löytyy täältä ja tarkemmat osallistumisohjeet puolestaan täältä. Tervetuloa mukaan!

Vuosikirja 2016-2017
Vuosikirjan virallinen deadline oli syyskuun lopussa, mutta koska emme vieläkään valitettavasti muilta töiltä ehdi vuosikirjaa kokoamaan (ja koska materiaalia vuosikirjaan on tullut erittäin vähän), materiaalia voi edelleen lähettää, kunnes toisin ilmoitetaan. Vuosikirjaan tarvittavaan sisältöön voi tutustua täällä. Erityisesti toivomme mahdollisimman monen kirjoittavan hahmostaan/hahmoistaan lyhyen hahmoesittelyn vuosikirjaa varten. TIedotamme foorumilla ja etusivulla, kun olemme päättäneet uuden (ja toivottavasti lopullisen) deadlinen. Huomaa, että vain lukuvuoden 2016-2017 aikana jäsenenä olleet voivat osallistua vuosikirjan tekemiseen.

Kesäleirin 2017 palkintojenjako
Kesäleirin pelejä on syyskuun aikana pisteytetty, mutta palkintojenjako uupuu vielä. Pyrimme saamaan sen julkaistua, kunhan saamme hoidettua muut, kiireellisemmät asiat (kuten esim. sen huispauksen).


Uudet oppilaat

Aurelie Saito (Luihuinen, 5. luokka)
Hazel Howell (Puuskupuh, 1. luokka)
Kaysha Perlebekk (Rohkelikko, 1. luokka)
Johnny Doe (Puuskupuh, 1. luokka)
Jeremiah Collins (Rohkelikko, 6. luokka)
Jessica Vindwood (Rohkelikko, 1. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Leigh Blue (tilustenvartija)


Tapahtumat

04.11.2017 - Pyhäinpäivä ja täysikuu
06.11.2017 - Prof. Esmercan Castillon syntymäpäivä (38 vuotta)
11.11.2017 - Tampere-miitti
12.11.2017 - Isänpäivä
18.11.2017 - Uusikuu
29.11.2017 - Kanae Satoun syntymäpäivä (21 vuotta)
30.11.2017 - Lucas Mac Fhionnlaigh'n syntymäpäivä (18 vuotta)


Marraskuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista