Lokakuu 2017

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3542
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Lokakuu 2017

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Lokakuu 2017


Tervehdys jäsenille

Lokakuu on perinteisesti ollut AM:issä tärkeä juhlakuukausi, ja sitä se on tänäkin vuonna. Perinteisen kurpitsajuhlan (tai halloweenin) lisäksi lokakuussa vietetään nimittäin myös Tylypahka AM:in syntymäpäivää. Tänä vuonna AM täyttääkin jo kunnioitettavat 12 vuotta! Juhlimisen lisäksi lokakuu on myös hyvä syy asennoitua jo pian saapuvaan talveen. Ruskan koristellessa koulun pihamaan on mukava vetäytyä sisätiloihin lämpimän viltin alle siemailemaan kaakaota takkatulen äärellä. Lokakuuhun kuuluvat luonnollisesti myös kurpitsat kaikissa muodoissaan, joten älä unohda myöskään maistaa kurpitsapiirakkaa, kurpitsakeittoa tai vaikkapa myskikurpitsapastaa!

Lokakuun uudet kurssit
Jästitiedon ja pimeyden voimilta suojautumisen kurssien rinnalle saadaan kaksi uutta kurssia lokakuussa: Taikaolentojen hoito 1 sekä Numerologian perusteet 101. Molemmat ovat alkeiskursseja, joille voi siis osallistua ilman aikaisempaa kokemusta kyseisistä oppiaineista. Numerologian kurssille eivät kuitenkaan voi osallistua ne, jotka läpäisivät kurssin jo viime vuonna, koska kurssin sisältö ja osa tehtävistä on samoja kuin viime vuonna. Taikaolentojen hoidon kurssi järjestetään tiistaisin chatissa, ja numerologian kurssi puolestaan on itseopiskelu/kotisivukurssi, jossa oppilaat voivat omaan tahtiinsa tehdä kurssin tehtäviä käyttäen apunaan kurssin oppikirjaa. Kumpikaan kurssi ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Lokakuun chatroolipeli-ilta
Lokakuun peli-illassa oppilaskunta järjestää halloweenin kunniaksi oppilaille naamiaiset. Peli pelataan AM:in chatissa sunnuntaina 29. lokakuuta 2017 klo 19 alkaen. Lisätietoa peli-illasta voi lukea täällä.

Tylypahka AM:in syntymäpäivä
AM viettää 12-vuotissyntymäpäiväänsä lauantaina 21. lokakuuta 2017. Keräämme tänä vuonna onnittelukortteja 12-vuotiaalle AM:ille! Voit piirtää tai askarrella AM:ille kortin tai vaikkapa kirjoittaa lyhyen runon/lorun ja lähettää sen AM:in sähköpostiin amtylypahka@gmail.com viimeistään keskiviikkona 18. lokakuuta 2017, niin julkaisemme saamamme kortit AM:in syntymäpäivänä pääsivullamme! Voit halutessasi tehdä useamman kuin yhden kortin. Otathan kuitenkin huomioon, että kortin tulisi olla omaa käsialaasi, jotta voimme julkaista sen pääsivulla! Lisätietoa onnittelukorttiprojektista löytyy täältä.

Syys-lokakuun roolipelihaaste
Syys-lokakuun roolipelihaaste jatkuu edelleen, ja sen aiheena on sade. Teksti voi olla roolipelivuoro, tarina, päiväkirjamerkintä tai jokin muu teksti, kunhan se liittyy jollakin tavalla sateeseen.Tarkemmat ohjeet haasteesta ja siihen osallistumisesta löytyvät roolipelihaastetopiikista. Osallistumisaikaa roolipelihaasteessa on tiistaihin 31. lokakuuta 2017.

Lokakuun erikoiskirjahaaste
Lokakuun halloween-teeman mukaisesti erikoiskirjahaasteessa luetaan tällä kertaa kauhukirjoja! Mitään yöunia koko viikoksi vievää opusta ei kuitenkaan haasteen suorittaakseen tarvitse lukea vaan jokainen voi valita kirjansa pelottavuusasteen itselleen sopivaksi. Tarkemmat ohjeet löytyvät erikoishaasteen topiikista, ja sinne voi myös ilmoittaa, kun on saanut kauhukirjansa luettua. Haasteen suorittamiseen on aikaa vuoden loppuun saakka, ja mikäli olet jo sattunut tänä vuonna aikaisemmin lukemaan jonkin erikoihaasteeseen sopivan kirjan, voit lukea sen hyväksi tähän haasteeseen vaikka samantien. Kirjahaasteeseen itsessään voi hyvin myös vielä liittyä mukaan! Tarkoituksena ei niinkään ole kisata toisia vastaan vaan haastaa itsensä! Info kirjahaasteesta löytyy täältä ja tarkemmat osallistumisohjeet puolestaan täältä. Tervetuloa mukaan!

Vuosikirja 2016-2017
Vuosikirjan virallinen deadline oli syyskuun lopussa, mutta koska emme vieläkään valitettavasti muilta töiltä ehdi vuosikirjaa kokoamaan (ja koska materiaalia vuosikirjaan on tullut erittäin vähän), materiaalia voi edelleen lähettää, kunnes toisin ilmoitetaan. Vuosikirjaan tarvittavaan sisältöön voi tutustua täällä. Erityisesti toivomme mahdollisimman monen kirjoittavan hahmostaan/hahmoistaan lyhyen hahmoesittelyn vuosikirjaa varten. TIedotamme foorumilla ja etusivulla, kun olemme päättäneet uuden (ja toivottavasti lopullisen) deadlinen. Huomaa, että vain lukuvuoden 2016-2017 aikana jäsenenä olleet voivat osallistua vuosikirjan tekemiseen.

Huispaus lukuvuonna 2017-2018
Huispaukseen ilmoittautuminen ei vielä ole mahdollista, mutta pyrimme saamaan sen auki lokakuun aikana. Tiedotamme niin foorumilla kuin etusivulla, kun ilmoittautuminen aukeaa!

Kesäleirin 2017 palkintojenjako
Kesäleirin pelejä on syyskuun aikana pisteytetty, mutta palkintojenjako uupuu vielä. Pyrimme saamaan sen julkaistua mahdollisimman pian, kunhan saamme hoidettua muut, kiireellisemmät asiat.


Uudet oppilaat

Júliana Faqueza (Korpinkynsi, 7. luokka) [palaava jäsen]
Fırat Miles (Korpinkynsi, 4. luokka)
Amos Dalgaard (Luihuinen, 4. luokka)
Gabriel Tardelli (Rohkelikko, 3. luokka)
Gavrielle Tardelli (Rohkelikko, 5. luokka)
William Rover (Luihuinen, 5 .luokka)
Zack Wang (Korpinkynsi, 7. luokka)
Natalie Andersson (Rohkelikko, 6. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

05.10.2017 - Täysikuu
10.10.2017 - Taikaolentojen hoito 1 -kurssi alkaa chatissa klo 18
16.10.2017 - Prof. Archibald McGregorin (78 vuotta) ja Shizuka Satoun (20 vuotta) syntymäpäivä
19.10.2017 - Uusikuu
21.10.2017 - Tylypahka AM:in syntymäpäivä (12 vuotta)
23.10.2017 - Numerologian perusteet 101 -kurssi alkaa (kotisivu ilmoitetaan myöhemmin)
28.10.2017 - Luciano Rossin syntymäpäivä (17 vuotta)
31.10.2017 - Halloween ja kurpitsajuhla


Lokakuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista