Kesäleiritiedote 9 & 10

Kuva

Valvojat: Atlas Ironwood, Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3551
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Kesäleiritiedote 9 & 10

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

KESÄLEIRITIEDOTE
Kesäleiriviikot 9 & 10

Valitettavasti kaikki hyvä loppuu aina aikanaan, ja niin myös kesä ja kesäleiri. Vielä on kuitenkin onneksi aikaa nauttia viimeisistä leiripäivistä, vaikkapa laittamalla jalalla koreaksi leirin päättävässä discossa. Aiemmin viikolla pelattiin elokuun virallisena chatpeli-iltana oppilaiden osallistumista paikalliselle ruoanlaittokurssille. Muuhun loppuleirin ohjelmaan kuuluvat vierailu paikallisessa taidemuseossa torstaina, sekä tietysti se disco lauantai-iltana. Sunnuntaina luvassa onkin sitten enää pakkaaminen, jäähyväisjuhla ja paluu Lontooseen.

Kesäleirille sijoittuvia pelejä ei kuitenkaan tietenkään tarvitse jättää kesken lukuvuoden alkaessa vaan kesäleiripelejä saa pelata niin kauan kuin huvittaa. Pidämme kesäleirialueen todennäköisesti auki ainakin vuodenvaihteeseen asti ja pidempäänkin, mikäli aktiivisia pelejä vielä riittää, joten saa pelata ihan rauhassa. :) Myös uusia, leirille sijoittuvia pelejä saa toki vielä aloittaa niin chatissa kuin foorumillakin! Huomatkaa kuitenkin, että kesäleirin palkintojenjakoa varten huomioimme vain kaikki viimeistään sunnuntaina 20. elokuuta 2017 pelatut foorumipelivuorot tai ilmoitetut chatpelit. Sen jälkeen käytämme viikon pistelaskuun ja tulevan lukuvuoden valmisteluun ja maanantaina 28. elokuuta 2017 alkaa uusi lukuvuosi 2017-2018!

Ja kuten ennenkin, meillä on muutamia uusia roolipeli-ideoita näille viimeisille kesäleiripäiville! Nämä tulevat vähän myöhässä, mutta onneksi niitä oli tarkoitukselalkin vähemmän kuin aiemmille viikoille! Ideoita voi käyttää ihan sellaisenaan, tai muokata niitä tai keksiä ihan omat ideansa. Muistathan myös, että edellisten tiedotteiden (1&2, 3&4, 5&6, 7&8) ideoitakin saa edelleen erittäin mielellään käyttää! Sieltä löytyy vielä monia, joita ei ole pelattu ollenkaan! Mikäli haluaisit hakea seuraa juuri tässä tiedotteessa esitettyihin valmiisiin peli-ideoihin, voit tehdä sen suoraan tässä topiikissa tai pelisuunnittelualueella.

Mutta sen pidemmittä puheitta, tässä tulevat viimeiset kesäleirin peli-ideat:
  1. Päärakennuksella järjestetään disco, johon hahmot voivat osallistua.
  2. Hahmot löytävät kilpikonnan.
  3. Hahmot loikoilevat riippumatoissa.
  4. Hahmot pelaavat pullonpyöritystä.
  5. Hahmo A on vähällä hukkua. Muut hahmot pelastavat hahmon A.
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista