Kesäleiritiedote 1 & 2

Kuva

Valvojat: Atlas Ironwood, Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Kesäleiritiedote 1 & 2

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

KESÄLEIRITIEDOTE
Kesäleiriviikot 1 & 2

Tervetuloa kesäleirille!

Monet ovatkin varmasti jo lukeneet leirin in-game infon, mutta jos ei, niin suosittelemme siihen tutustumista, jotta tiedät, missä roolipelillisesti leirillä mennään! Ja roolipelit ovatkin kesäleirin keskiössä tänä vuonna, sillä tällä kertaa emme järjestää mitään erityisiä tehtäviä leirillä vaan kesäleirin ainoa tarkoitus on tarjota mahdollisuus roolipelata hahmoja kesällä.

Pelkästään leirin puitteet toivottavasti herättävät jo paljon ideoita siitä, mitä leirillä voisi tapahtua, mutta jotta ideat eivät varmasti lopu kesken, julkaisemme joka toinen viikko liudan erilaisia kesäleirille sijoittuvia peli-ideoita näissä kesäleiritiedotteissa! Valmiit ideat voi käyttää täysin sellaisenaan tai muokata niitä oman mielensä mukaan - ja luonnollisesti kokonaan omien peliensä keksiminen on leirilläkin erittäin sallittua! Valitse siis jokin valmis peli-idea tai keksi omasi ja hae siihen peliseuraa! Peliseuraa voi hakea kesäleirin peliseuranhakualueella. Ilmoita mielellään viestissäsi, mikä olisi pelin juoni (oli se sitten jokin valmis peli-idea tai oma keksintösi), miten montaa hahmoa haet siihen ja haluaisitko pelata sen chatissa vai foorumilla ja odota, että muut pelaajat tarttuvat ehdotukseesi! Toisaalta voit myös halutessasi toki seuranhakualueella vain ilmoittaa, koska chatpelisi pelataan ja katsoa sitten pelipäivänä, keitä kaikki muita hahmoja paikalle ilmestyy, tai aloittaa foorumipelisi suoraan kesäleirin roolipelialueelle ja ilmoittaa aloitusviestissä, että siihen saavat halukkaat liittyä vapaasti mukaan. Mikäli haluaisit hakea seuraa juuri tässä tiedotteessa esitettyihin valmiisiin pel-ideoihin, voit tehdä sen myös suoraan tässä topiikissa!

Kesäleirin ensimmäinen päivä aloitetaan mökkeihin jakaantumisella, ja niihin kotiuduttua on illalla vuorossa hotellin päärakennuksessa järjestettävä tervetulojuhla, joka sisältää niin ruokaa kuin ohjelmaakin. Leirin mökkijaon voi nähdä täältä, ja jos tahtoo tarkemmin suunnitella, miten vaikka huoneet on mökissä majoittuvien hahmojen kesken jaettu, siitä voi perustaa omia suunnittelutopiikkejaan mökin numerolla. In-game leirin ensimmäisenä kokonaisena päivänä tehdään myös ohjattu tutustumiskierros saareen kävellen ja prof. Abigail Cheshire puolestaan opettaa oppilaille ranskan kieltä joka arkipäivä klo 10-11. Myös leirin myöhemmille päiville sijoittuvia tapahtumia voi toki hyvin pelata jo nyt! Samoin näitä tässä viestissä julkaistavia peli-ideoita voi käyttää vielä senkin jälkeen, kun seuraava tiedote on jo julkaistu!

Mutta sen pidemmittä puheitta, tässä seuraavat tämän kerran valmiit peli-ideat:
  1. Hotellissa järjestetään saapuvalle kouluryhmälle tervetulojuhla, jossa on ruokaa ja ohjelmaa (tanssiesityksiä ym.)
  2. Hahmot ovat seikkailemassa läheisessä metsikössä/viidakossa, eivätkä tajua kääntyä takaisin ennen kun hämärä laskeutuu. Pimeässä metsässä he törmäävät kaikenlaiseen pelottavaan (kuten esimerkiksi vanhaan, sammaleen peittämään, kasvojenmuotoiseen veistokseen), ja hahmo A (ja B, C…) säikähtää. Hahmo D (ja E, F…) yrittää joko lohduttaa hahmoa A, tai säikytellä häntä vielä enemmän.
  3. Hahmo A yrittää ostaa kaupungilta jotain, mutta ei tule ymmärretyksi koska ei osaa paikallista kieltä (ranskaa). Paikalle saapuu hahmo B, joka osaa kieltä.
  4. Ryhmä hahmoja lähtee delfiiniuinnille rantaan, jossa on delfiinejä.
  5. Hahmot istuvat kaupungin kahvilassa viettämässä hellepäivää.
  6. Hahmot pelaavat rantahuispausta.
  7. Hahmot harjoittelevat keskenään paikallisen kielen ja kulttuurin pikakurssilla "oppimiaan" asioita (koska Abby on opettanut niin hyvin, hahmot hankkivat jonkun oikeasti kieltä osaavan oppilaan auttamaan).
  8. Hahmot osallistuvat paikallisen musiikin kurssille. Vaihtoehtoisesti hahmot näkevät paikallisia soittamassa musiikkia (esimerkiksi ukuleleilla ja rummuilla), ja heidät kutsutaan mukaan soittamaan.
  9. Hahmot käyvät läheisessä kaupungissa ostoksilla, kahvilla tai muuten kuljeskelemassa.
  10. Naapurisaarella kasvatetaan banaaneja ja vesimeloneja, ja oppilaat viedään tutustumaan banaani- ja vesimelonifarmeihin.
  11. Uimista ja auringonottoa
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista