Kesäleiritiedote 7 & 8

Kuva

Valvojat: Atlas Ironwood, Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3551
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Kesäleiritiedote 7 & 8

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

KESÄLEIRITIEDOTE
Kesäleiriviikot 7 & 8

Kesä on kulunut siinä määrin nopeasti, että tämä on jo toiseksi viimeinen kesäleiritiedote! Uusia kesäleiripelejä saa kuitenkin erittäin mielellään vielä aloittaa ja pelata, ja kesäleirialue pidettäneen avoinna pitkälle syksyyn, jotta keskeneräiset pelit voi jatkaa rauhassa loppuun. Uusia kesäleirille sijoittuvia chatpelejä ainakin on vielä suunnitteilla, ja niistä tulee lisätietoa lähipäivinä. Elokuun virallinen chatpeli-ilta sijoittuu ruoanlaittokurssille, jolle oppilaat pääsevät/joutuvat, ja sen päivämäärää voi jo äänestää täällä.

Kesäleirin toinen viikko alkaa heti maanantaina akvaariovierailulla, jota pelattiinkin heinäkuun peli-illassa jo viime viikon alkupuolella. Jos pelailut sillon jäivät kesken tai tahdot muuten vain jatkaa aiheesta, saa niin tehdä! Muuten toisen kesäleiriviikon ohjelmaan kuuluu jo mainittu ruoanlaittokurssi keskiviikkona sekä torstaina vierailu paikalliseen taidemuseoon.

Ja kuten ennenkin, meillä on muutamia uusia roolipeli-ideoita näillekin viikoille! Ideoita voi käyttää ihan sellaisenaan, tai muokata niitä tai keksiä ihan omat ideansa. Koska kesän jäljellä olevat viikot vähenevät, myös ehdotusten määrä vähenee, mutta muistathan, että myös edellisten tiedotteiden (1&2, 3&4, 5&6) ideoita saa edelleen erittäin mielellään käyttää! Sieltä löytyy vielä monia, joita ei ole pelattu ollenkaan! Mikäli haluaisit hakea seuraa juuri tässä tiedotteessa esitettyihin valmiisiin peli-ideoihin, voit tehdä sen suoraan tässä topiikissa tai pelisuunnittelualueella.

Mutta sen pidemmittä puheitta, tässä seuraavat tämän kerran valmiit peli-ideat:
  1. Ryhmä hahmoja osallistuu purjehdusretkelle.
  2. Hahmot menevät käymään saarella sijaitsevassa akvaariossa.
  3. Saarella järjestetään markkinat tai muut myyjäiset, joihin hahmot osallistuvat.
  4. (Oikeat) rantabileet, joissa ei olla valvojaoppilaiden kylpyhuoneessa hiekkakasan keskellä! Hahmot osallistuvat rannalla järjestettyihin rantajuhliin, joissa on myös ruokaa ja juomaa.
  5. Hahmo A löytää rannalta jotain mielenkiintoista (simpukoita, rantautuneen ison kalan?), ja hankkii hahmon B (ja C, D, E....) auttamaan/ihastelemaan kanssaan
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista