Stephen Jones

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Stephen Jones
Aloittelija
Viestit: 6
Liittynyt: 19. Joulukuuta 2016, 20:30
Tupa: Puuskupuh

Stephen Jones

Viesti Kirjoittaja Stephen Jones »

Koko nimi Stephen Roswell Jones
Lempinimet Step, Steve.
Ikä 14 vuotta
Syntymäpäivä 14.3.2002
Sukupuoli poika/velho/mies
Veristatus puhdasverinen

Tupa Puuskupuh
Luokka-aste 4

Ulkonäkö Stephenillä on mustat, sotkuiset hiukset, jotka tulevat usein ruskeiden silmien eteen. Stephenillä, niinkuin siskollansakkin on hieman ruskehtava iho. Stephenillä on muutama luomi ihossaan.
Stephen, toisin kuin sisarensa, suosii vaatteita, jotka ovat muodinmukaisia (yleensä) (Sabrinaa ärsyttääkin välillä se kun hänen veljensä käyttää tunnin pukeutumiseen).

Luonne Stephen on yleensä huumorintajuinen persoona. Tämä tykkää keppostella ja jutella huispauksesta ja muista nuorten asioista. Vakavakin Stephen osaa olla. Esimerkiksi ennen huispausottelua Stephen saattaa kuulostaa erittäin yksitoikkoiselta. Erityisesti hävittyjen otteluiden jälkeen Stephen on todella pahalla päällä ja saattaa mököttää todella kauan.
Vaikka Stephen on nuorin huispauskapteeneista, hän ei ota sitä heikkoutena. Hänen kommenttinsa on yleensä tähän:-Se on parempi, sillä kun minä olen nuorempi, muistan kaiken paljon paremmin! *purskahtaa tekonauruun*.
Stephen on yleensä sosiaalinen ja ulospäin suuntautunut.

Perhe Stephenin perheeseen kuuluu Sabrina Rosanne Jones, joka on myös Tylypahka AM:ssä 5-luokalla, isä Igor Jones, joka on töissä Taikaministeriössä, sekä äiti Jeanne Jones, joka on kuvataidemaalari.

Menneisyys Stephen syntyi 14.3.2002 Igor Jonesille ja Jeanne Jonesille. Parin vuoden kuluttua he muuttivat Ranskaan, Pariisin lähellä olevaan jästittömään kylään, josta oli hyvät yhteydet erääseen Ranskalaiseen taikakouluun. Sabrina ja Stephen olivat aina olleet kuin kaksoset, vaikka Sabrina oli vuoden vanhempi. Pian kuitenkin kävi niin, että Igor ja Jeanne erosivat, ja lapset muuttivat äidin mukana Norjaan, jossa he saivat kotiopetusta. Vasta kesällä 2016 he muuttivat takaisin Englantiin, jossa lapset pääsivät Tylypahka AM:ään.

Harrastukset Stephen harrastaa huispausta Puuskupuhin tupajoukkueessa jahtaajana, ja on myös joukkueen kapteeni.
Suojelius villipeura
Stephen Jones - Puuskupuhin tuvan huispausjoukkueen kapteeni ja jahtaaja