Elizabeth Ayayelles

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Elizabeth Ayayelles
Uusi jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 2. Joulukuuta 2016, 12:22

Elizabeth Ayayelles

Viesti Kirjoittaja Elizabeth Ayayelles »

Nimi: Elizabeth Ayayelles
Synt. päiv.: 29.03.2003
Seks. suunt.: Panseksuaali
Skpl.: Nainen
Luokka: 3
Tupa: Puuskupuh
Verisääty: Puoliverinen

Ulkonäkö:
Elizabeth on ihan tavallisen nätti tyttö. Hän vaikuttaa jo ensisilmäykseltä ihan sympaattiselta. Tytöllä on ruskeat kiharat hiukset, joita yrittää pitää joskus palmikoilla. Yleensä ne ovat kuitenkin jonkinlaisessa hiusviritelmissä kiinni. Hiukset ovat aika pitkät jo, mutta Elizabeth ei vain voisi leikata ne lyhyemmiksi. Se olisi kuin hän olisi murhannut oman rakkaan pikkusisaruksensa.
Tytön silmät ovat ruskeat ja iloiset. Hänellä on pitkät tummat ripset ja kulmakarvatkin ovat näyttävät. Elizabethilla on pieni sievä nenä, jota hän ei nyrpistä koskaan. Suu on tosin leveämpi ja huulet joskus hieman purrun näköiset. Tytöllä on hammasraudat.
Elizabethia ehkä luullaan pituutensa vuoksi vanhemmaksi kuin hän on. Ei, hän ei ole vielä 14. Tyttö käyttäytyy vallan tyttömäisesti ja pukeutuukin aika naapurintyttö -vaatteisiin. Vaatesuosikit ovat tummanpunainen neuletakki sekä ne khakin väriset housut.
Se että Elizabeth on harrastanut urheilua ja harrastaa yhä ei käy ehkä niin hyvin ilmi hänen vaatteistaan muutoin kuin otteluissa ja harjoituksissa. Hän ei muuten käytä urheilullisia vaatteita, sillä hän yrittää säästää niitä pahan päivän varalle. Elizabeth on aika taipuisa ja käveleekin usein aika keinuvin askelin.

Luonne:
Elizabeth vaikuttaa ehkä vähän ylisuorittajalta ja höpsöltä. Sitä hän saattaakin olla. Tytössä on vähän marttyyrin piirrettä, että ”jos ei hän, niin kuka sitten”.
Hän on hyvä kannustamaan muita ja kertomaan siitä, miten heillä on valta tehdä muutos. Muutoksesta puhuminen on ehkä vähän ärsyttävää, mutta se on Elizabethin versio käännytystyöstä, milloin minkäkin järjestön hyväksi. Tyttö organisoi ja kerää mielellään lahjoituksia niin eläin, lapsi kuin myös uskonnollisten järjestöjen hyväksi.
Elizabeth ei ujostele turhia vaan menee puhumaan ihmisille suoraan. Ihastusten kohdalla se ei tosin ole niin helppoa. Kieli menee solmuun ja väri pakenee kasvoilta. Sairaalasiipeen hänet oli yksi jo kerran ohjannut.
Elizabeth on usein iloinen ja ilahtuu myös muiden ilosta. Tyttö puhuu paljon hyvää muista ja elämästä. Kaikenlaiset salaliittoteoriat ja muut ovat myös hänen mielenkiintonsa alaisia. Vaikka maailmassa on paljon hyvää, on siellä myös paljon pahaa. Tyttö tutkisi ja paljastaisi mielellään kaikki tuollaiset epäilyttävät jutut koko ihmiskunnalle. Täytyy tosin aloittaa pienesti, joten siksi tuo erinäinen lähetystyö ja sitä kautta ihmisiin tutustuminen on hyvä alku. Elizabeth rakastaa salaisuuksia ja sitä, kun voi päät yhteen lyötyinä puhua kaikista kivoista jutuista parhaiden ystäviensä kanssa.
Tyttö luulee itsestään vähän liikoja. Elizabeth pitää itseään jo ihan aikuisena kaiken aikuismaisten aktiviteettiensa vuoksi. Hän itkee helposti, jos kuulee negatiivista palautetta itsestään tai jos hänen kampanjointiaan vastustetaan liian ilkeästi.

Menneisyys:
Elizabeth syntyi vuonna 2003 hiukan hengelliseen perheeseen. Hän on esikoinen ja omasta mielestään todella hyvä isosisko. Maailman paras. Hänen isänsä on töissä pankilla ja äiti on hevoskotkien kesyttäjä. Tyttö aloitti 2013 taikakoulussa ja on siitä lähtien käynyt siellä.
Tyttö yritti jo ensimmäisenä vuonna päästä huispausjoukkueeseen valehtelemalla hieman luokka-astettaan, mutta jäi siitä kiinni heti seuraavan päivänä. Häntä syytettiin myös filmaamisesta, mikä oli tavallaan myös totta. Sinä vuonna Elizabeth sitten keskittyi kouluun ja asioiden oppimiseen sekä kavereiden saamiseen. Hän löysi ja saikin helposti kavereita.
Toisena vuotena Elizabethilla oli edessä vaikea valinta: joko hän yrittäisi päästä uudestaan huispausjoukkueeseen tai sitten oppilaskuntaan. Oppilaskunta voitti ja hän sitten oli siellä varajäsenenä jonkin aikaa, mutta myös ajoittain rivijäsenenä. Tyttö yritti kuitenkin myös huispausjoukkueeseen pääsemistä ja pääsi sielläkin varasijalle, eli jos joku olisi pahemmin loukkaantunut, niin hän olisi päässyt mukaan. Näin ei kuitenkaan käynyt. Oppilaskunnan tehtävät eivät kuitenkaan olleet tarpeeksi ja Elizabeth päätyi luomaan itse kontakteja keväällä ulkopuolisiin järjestöihin ja aloitti niiden kanssa yhteistyön.
Kolmas vuosi lähti myös sitten aika pian käyntiin, ja tällä kertaa häntä onnisti. Hän pääsi huispausjoukkueeseen kunnollisena jäsenenä ja oppilaskuntaan. Molemmat paikat vaativat aikaansa, mutta se on vain priorisointikysymys. Koska hänellä oli vielä kevään kontaktit olemassa, Elizabeth päätti jatkaa heidän kanssaan yhteistyötä.

Muuta:
- Kirjoittaa ahkerasti päiväkirjaa.
- Lempivärinä kaikki sateenkaaren värit.
- Mukana oppilaskunnassa ja huispausjoukkueessa.