Lokakuu 2016

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Lokakuu 2016

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Lokakuu 2016


Tervehdys jäsenille

Lokakuu on täällä! Kurpitsat ovat nyt kaikkialla (etenkin piirakoissa ja lämpimissä juomissa) ja kuun lopussa niitä päästään kaivertamaankin. Värikkäät lehdet koristavat puita ja tippuvat lopulta maahan iltojen pimentyessä ja kylmentyessä. Se on mitä parhain syy vetää jalkaan lämpimät villasukat ja ottaa käteen kupillinen kuumaa! Tässä kuussa juhlitaan myös Tylypahka AM:in virallista syntymäpäivää. Sivustomme täyttää tänä vuonna jo peräti 11 vuotta!


Muutamia uusia kursseja
Opetus jatkuu lokakuussa normaalisti muutaman uuden kurssin voimin. Torstaina 6. lokakuuta 2016 klo 18:00-19:30 alkaa chatissa professorien Kacey ja Marcus Everett järjestämä Retkeilijän selviytymiskurssi. Jatkossa kurssi on samana päivänä ja samaan aikaan aina joka toinen viikko. Oppituntien tarkat ajat voi tarkistaa lukujärjestyksestä. Pimeyden voimilta suojautumisen aurorikurssi jää tauolle miltei koko lokakuuksi, mutta sen paikalla tiistaisin alkaa 11. lokakuuta 2016 klo 19:00-21:00 ennustuksen jatkokurssi Ennustus 102. Vaikka kyseessä onkin jonkinlainen jatko viime vuonna pidetylle ennustuskurssille, voi kurssille osallistua hyvin, vaikka ei olisi edellistä kurssia käynytkään. Molemmat uudet kurssit sopivat hyvin minkä tahansa luokka-asteen oppilaille eikä aiempaa kokemusta oppiaineista tarvita!

Lokakuun roolipeli-ilta
Lokakuun roolipeli-illassa pelataan oppilaskunnan toteuttamaa pientä rohkeustestiä Kielletyn metsän laitamilla. Peli pelataan sunnuntaina 23. lokakuuta 2016 klo 18 alkaen. Lisää ohjeistusta peli-illasta voi lukea täältä.

Lokakuun kirjahaaste
Lokakuun erikoishaasteena on lukea kirja jonkun toisen kirjalistalta! Oletko nähnyt jonkun muun listalla jonkun kivan kuuloisen kirjan, jonka sinäkin tahtoisti lukea? Nyt siihen on loistava tilaisuus! Mikäli olet jo aiemmin bongannut jonkun listalta kirjan ja lukenut, voi senkin toki lukea hyväkseen tähän haasteeseen. Kirjavalinnoista voi keskustella täällä ja siellä myös ilmoittaudutaan haasteen suoritettuaan. Aiempiinkin erikoishaasteisiin voi yhä osallistua ja koko kirjahaaste muutenkin on auki koko vuoden uusille liittyjille. Lisää kirjahaasteesta ja siihen osallistumisesta voi lukea täältä.

Vuosikirja 2015-2016
Valitettavasti allekirjoittaneen IRL-opiskeluihin liittyvien kiireiden vuoksi vuosikirjan kokoaminen oli pakko siirtää toistaiseksi hieman taka-alalle. :( En osaa sanoa mitään tarkkaa päivämäärää julkaisulle, koska se riippuu IRL-opinnäytetyöni valmistumisesta, mutta tavoitteena olisi kuitenkin, että se päivämäärä olisi vielä tämän vuoden puolella. Vuosikirjaan on kuitenkin aika paljon materiaalia jo valmiinakin ja sivut ovat valmiit, joten kyllä se sieltä joskus tulee. :)


Uudet oppilaat

Domenick Chesterfield (Korpinkynsi, 5. luokka)
Saga Walker (Luihuinen, 1. luokka)
Ida Kennedy (Korpinkynsi, 7. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

06.10.2016 - Retkeilijän selviytymiskurssi alkaa chatissa klo 18:00
11.06.2016 - Ennustus 102 alkaa chatissa klo 19:00
16.10.2016 - Archibald McGregorin (77 vuotta) ja Shizuka Satoun (19 vuotta) syntymäpäivä ja täysikuu
21.10.2016 - Tylypahka AM:in syntymäpäivä (11 vuotta)
23.10.2016 - Maxwell Pricen syntymäpäivä (15 vuotta)
28.10.2016 - Luciano Rossin syntymäpäivä (16 vuotta)
31.10.2016 - Halloween ja kurpitsajuhla


Lokakuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista