Huispausjoukkueet 2016-2017

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Huispausjoukkueet 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Huispausjoukkueet lukuvuonna 2016-2017

edit. 31.08.2017 // Huispausjoukkueisiin ilmoittautuminen on lukuvuoden 2017-2018 alussa hetken jäissä, kun päivitämme joukkueiden kokoonpanoja ja joukkueisiin liittymistä koskevia ohjeistuksia. Avaamme ilmoittautumisen jälleen toivottavasti syyskuun aikana!

Alta löydät listan Tylypahka AM:in huispausjoukkueiden tämänhetkisestä kokoonpanosta ja listan jäljestä puolestaan löytyvät ohjeet huispausjoukkueeseen liittymiselle. Huispauksen pelaamiselle ei tällä hetkellä ole mitään virallisia sääntöjä (ne tosin ovat kehitteillä) vaan huispausjoukkueet ovat lähinnä roolipelillinen juttu. Lukuvuoden 2016-2017 huispausotteluiden tulokset arvotaan.

Huispausjoukkueeseen voivat hakea kaikki toisen vuoden ja sitä vanhemmat oppilaat. Kapteenin ja varakapteenin paikkaa voivat hakea neljäsluokkalaiset ja sitä vanhemmat hahmot. Jatko-opiskelijat eivät voi enää pelata tupansa huispausjoukkueessa virallisissa tupienvälisissä otteluissa, mutta he voivat halutessaan esimerkiksi valmentaa joukkuetta.

Korpinkynsi
Kovatasoinen joukkue, joka voitti viime vuonna ottelunsa Luihuista vastaan, mutta jäi kuitenkin lopulta liigan kolmannelle sijalle. Joukkue on tunnettu siitä, että näille kapteeni on lähinnä nimellinen virka ja joukkue tekee oikeasti suurimman osan päätöksistä yhdessä. Osa joukkueen jäsenistä tunnetaan hieman leväperäisestä suhtautumisestaan harjoitusaikoihin.

Kapteeni: Nagi Blackthorn (6. luokka)
Varakapteeni: Harold Benson (6. luokka)

Jahtaaja 1: Jenny Todd (3. luokka)
Jahtaaja 2: Graciana Faqueza (5. luokka)
Jahtaaja 3: Lauren Moonstone (2. luokka)
Lyöjä 1: Harold Benson (6. luokka)
Lyöjä 2: Júliana Faqueza (6. luokka)
Pitäjä:
Etsijä: Nagi Blackthorn (6. luokka)

Luihuinen
Ollut koulun hallitseva huispausmestari jo monta vuotta peräkkäin. Voitti edellisen vuoden huispausmestaruuden ylimääräisessa finaaliottelussa Rohkelikkoa vastana. Pidetään yleisesti ottaen erittäin kovatasoisena, joskin hieman riitaisana, joukkueena. Joukkueen kapteeni tunnetaan melko tiukasta kurista sekä lyhyestä pinnasta.

Kapteeni: Anthony Underwood (7. luokka)
Varakapteeni: Sylviana Moore (6. luokka)

Jahtaaja 1: Oliver Wembley (3. luokka)
Jahtaaja 2: Carmen Demor (5. luokka)
Jahtaaja 3: Amanda Bringham (6. luokka)
Lyöjä 1: Anthony Underwood (7. luokka)
Lyöjä 2:
Pitäjä: Sylviana Moore (6. luokka)
Etsijä: Juliana Vazquez (5. luokka)

Puuskupuh
Puuskupuhien epäonninen joukkue jäi viime vuonna liigan viimeiseksi eikä voittanut ainuttakaan pelaamistaan otteluista. Joukkueen menestys aikaisempina vuosina ei ole ollut juuri sen parempaa. Yleisesti joukkuetta ei pidetäkään kovin kummoisena vastuksena, mutta asetelma voi kääntyä koska tahansa, sillä viime vuoden otteluissa tuli todistettua, että joukkueessa on melko taitavia jahtaajia.

Kapteeni: Stephen Jones (4. luokka)
Varakapteeni:

Jahtaaja 1: Orion Ironwood (3. luokka)
Jahtaaja 2: Elizabeth Ayayelles (3. luokka)
Jahtaaja 3: Stephen Jones (4. luokka)
Lyöjä 1: Alfred Queensbury (5. luokka)
Lyöjä 2:
Pitäjä: Ace Keurong (4. luokka)
Etsijä: Lily Fintton (2. luokka)

Rohkelikko
Rohkelikot pitävät itsestään ehkä eniten ääntä, mutta mestaruudet ovat jääneet viime vuosina melko vähiin. Joukkue on ollut jo kahtena edellisenä vuonna pelaamassa ylimääräistä finaaliottelua Luihuista vastaan, mutta hävinnyt molemmilla kerroilla. Joukkue onkin varsin kovatasoinen, mutta ei kuitenkaan selkeästi aivan Luihuisen tasolla. Kapteenien omistautuminen joukkueelleen on kuitenkin ollut aina ensiluokkaista, joten ehkäpä se voittokin sieltä on vielä joskus tulossa.

Kapteeni: Lucas Mac Fhionnlaigh (7. luokka)
Varakapteeni:

Jahtaaja 1: Euan Alword (7. luokka)
Jahtaaja 2:
Jahtaaja 3:
Lyöjä 1: Riki Samory (5. luokka)
Lyöjä 2:
Pitäjä:
Etsijä: Lucas Mac Fhionnlaigh (7. luokka)

Varasijat: Eliah Morgan (etsijä)

Huispausjoukkueeseen liittyminen

Kuka voi liittyä huispausjoukkueeseen?
  • Toisen vuoden oppilaat ja sitä vanhemmat voivat liittyä tupansa joukkueeseen.
  • Neljäsluokkalaiset ja sitä vanhemmat oppilaat voivat halutessaan hakea kapteenin tai varakapteenin paikkaa mikäli se on vapaana.
  • Jatko-opiskelijat eivät voi enää pelata tupansa huispausjoukkueessa virallisissa otteluissa, mutta he voivat halutessaan esimerkiksi auttaa joukkueen valmentamisessa.
Miten joukkueeseen haetaan?
Huispausjoukkueeseen voi hakea täyttämällä alta löytyvän lomakkeen. Lomakkeesta tulee täyttää vähintään tähdellä (*) merkityt kohdat. Postaa täytetty lomake tähän topiikkiin tai lähetä se yksityisviestillä Jesse Cainelle. Varmista ennen hakemuksen jättämistä, että haluamasi pelipaikka on vapaana, tai jos se on varattu ja haet varasijalle, lisää hakemukseesi pelipaikan perään merkintä "varasija". Jos pelipaikalla ei ole sinulle niin suurta väliä, voit listata pelipaikan kohdalle myös useamman eri paikan. Tällöin saat niistä sen, joka ensimmäisenä vapautuu. Pelaajapaikkojen vapautuessa hahmoja otetaan varasijoilta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Miten ilmoittautumislomake täytetään?
Vastaa lomakkeen kysymyksiin pelaajana, älä hahmona. Kysymykset on tarkoitettu sellaisiksi, että niihin voi vastata ihan 1-2 lauseella. Enemmänkin toki saa kirjoittaa, jos siltä sattuu tuntumaan, mutta vastausten pituus ei varsinaisesti ratkaise joukkueeseen pääsyä. Kaikkien tupajoukkueessa pelaavien ei myöskään tarvitse olla mitään lajinsa luonnonlahjakkuuksia ja tulevia ammattilaisia, jotka ovat syntyneet kilpaluuta kädessä vaan joukkueisiin mahtuu varmasti mukaan myös sellaisia "ihan ok" -tasoisia pelaajia. :) Olisihan se roolipelillisestikin vähän hassua, jos koulu olisi täynnä jotain maailmantason lahjakkuuksia, sillä nyt on kyse kuitenkin koulujoukkueista eikä huispauksen maailmanmestaruuskisoista! Otathan huomioon lomaketta täyttäessäsi myös hahmosi iän: lisävuodet normaalisti tuovat mukanaan myös lisää taitoa ja kokemusta. Jätä hahmollesi siis jotain kehitysvaraakin! Tietoja voi päivittää hahmon varttuessa. Kunhan hahmolla nyt on jokin motivaatio pyrkiä tupansa huispausjoukkueeseen etkä kirjoita, että hän on täysin lentotaidoton eikä erota luudan etu- ja takapäätä toisistaan, hakemus luultavasti menee läpi. :) Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia, muut vapaaehtoisia. Mikäli jokin lomakkeen kohta on epäselvä, alta löytyvät myös selvennykset kohtien merkityksestä.

Ilmoittautumislomake

Koodi: Valitse kaikki

[b]*Nimi:[/b]
[b]*Tupa:[/b]
[b]*Luokka-aste:[/b]
[b]*Pelipaikka:[/b]

[b]*Hahmon vahvuudet huispauksessa:[/b]
[b]*Hahmon heikkoudet huispauksessa:[/b]
[b]*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla:[/b]
[b]*Lento/huispaushistoria:[/b]
[b]*Lento/huispaustaidot:[/b]
[b]Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen:[/b]
[b]Käytössä oleva luuta:[/b]
Täyttöohjeet
Hahmon vahvuudet huispauksessa - Kerro tässä kohdassa yksi tai useampi asia, joissa hahmosi on erityisen hyvä huispauksen saralla. Onko hän esimerkiksi taitava lentäjä, erityisen ketterä tai omaako hän loistavan pelisilmän? Mikä tahansa seikka, joka mielestäsi on vahvuus huispauskentällä, käy!
Hahmon heikkoudet huispauksessa - Kerro tässä kohdassa yksi tai useampi asia, joissa hahmollasi olisi vähän petrattavaa huispauksen saralla. Kukaan ei ole täydellinen! Ehkä kaadon käsittely vaatii vähän lisäharjoittelua tai ryhmyn tähtäys tai ehkä ylipäätään lentotaidossa on hiomista? Mikä tahansa seikka, joka mielestäsi on heikkous huispauskentällä, käy.
Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla - Mainitse tässä kohdassa sellaiset huispaukseen/lentoon liittyvät asiat, joita hahmosi ehkä tekee vapaa-ajallaan tupajoukkueen treenien lisäksi. Seuraako hän esimerkiksi aktiivisesti ammattilaishuispausta tai perehtyy mielellään kirjallisuuden avulla huispauksen historiaan? Pitääkö hän strategioihin tai tekniikkaan perehtymisestä tai seuraako hän ehkä kiinnostuneena kilpaluutien kehitystä? Myös se toki on mahdollinen vastaus, että hahmosi ei harrasta huispausta tai lentoa muuten kuin tupajoukkueessa pelaamalla!
Lento/huispaushistoria - Kerro tässä kohdassa hahmosi mahdollisestai historiasta lennon ja huispauksen parissa. Onko hän ehkä saanut ensimmäisen leikkiluutansa jo ennen kuin oppi edes kävelemään vai innostuiko hän lentämisen tuomasta vauhdin hurmasta paljon myöhemmin? Onko hän seurannut pienestä pitäen huispausta silmä kovana vai saiko hän ehkä tutustua koko huispaukseen vasta Tylypahkaan päästyään?
Lento/huispaustaidot - Kerro, mitä tasoa suunnilleen hahmosi lento- ja huispaustaidot ovat. Onko hän lajissaan luonnonlahjakkuus, perus-ok vai ehkä vielä vähän haparoivan puolella? Ota tässä huomioon myös hahmosi ikä ja kokemus huispauksen ja lennon parissa.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen - Kerro, miksi hahmosi päätti liittyä huispausjoukkueeseen. Jos hahmosi on jo joukkueessa, voit myös kertoa, milloin hän on joukkueeseen liittynyt.
Käytössä oleva luuta - Jos olet miettinyt, millaista menopeliä hahmosi lentää, voit mainita sen tässä. :)
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista
Avatar
Oliver Wembley
Aloittelija
Viestit: 8
Liittynyt: 19. Huhtikuuta 2015, 14:36
Tupa: Luihuinen

Re: Huispausjoukkueet 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Oliver Wembley »

*Nimi: Oliver Wembley
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste: 3-luokkalainen
*Pelipaikka: jahtaaja

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: sinnikkyys ja motivaatio harjoitella säässä kuin säässä
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: satunnainen huolimattomuus, turhautuminen epäonnistuessa
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: huispaamisen lisäksi seuraa kannattamaansa huispausjoukkueen menestystä ja pyrkii pysymään ajan tasalla huispaukseen liittyvistä uutisista
*Lento/huispaushistoria: harjoitellut lapsena kavereidensa kanssa huispausta ja ollut muutenkin kiinnostunut sen seuraamisesta
*Lento/huispaustaidot: Hyvä tasainen suorittaja
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: ollut edellisellä kaudella joukkueessa
Käytössä oleva luuta:

//Hyväksytty. -Caine
Avatar
Vincent Coates
Ylläpitäjä
Viestit: 311
Liittynyt: 20. Heinäkuuta 2015, 13:49
Ammatti: Koulukuraattori

Re: Huispausjoukkueet 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Vincent Coates »

*Nimi: Alfred Queensbury
*Tupa: Puuskupuh
*Luokka-aste: 5
*Pelipaikka: Lyöjä

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Korkea tekninen taitotaso. Erittäin hyvä lentotaito, tarkka sihti. Tekninen sääntöjen ja pelitaktiikoiden osaaminen (ulkoaopeteltua).
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Luonne. Epäröinti, pelisilmän puute, kokemattomuus. Taipumus lyödä ryhmy vastapelaajien ohi sen sijaan että kohti, sillä pelkää muiden pelaajien loukkaantuvan. Motivaation lasku kuin aasin häntä huonolla säällä.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Lentää usein huvikseen, ja on hieman kiinnostunut huispauskerhosta, mutta ei ole liittynyt siihen aikataulujen takia. Lukee usein huispauslehtiä, ja yrittää pitää itsensä ajan tasalla uusista luutamalleista ja muista huispausmaailman tapahtumista.
*Lento/huispaushistoria: Ei ole koskaan pelannut joukkueessa, mutta on jo vuosia harjoitellut lentämistä ja lyömistä päivittäin. Itse pelaamista on päässyt harjoittelemaan vain silloin tällöin sisarustensa kanssa, mutta ei koskaan täysillä joukkueilla. Lentäminen ja lyönti ovat kuitenkin kaiken ahkeran harjoittelun avulla hioutuneet erittäin hyviksi.
*Lento/huispaustaidot: Osaa yleensä suojella joukkuettaan ryhmyiltä, mutta ei häiritä vastapuolta niillä. Hyvä lentämään, mutta aika kehno pelaamaan. Todennäköisesti huonoin tupajoukkuelyöjä koko koulussa.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Affie on aina halunnut olla huispausjoukkueessa, joten heti päästyään AM:iin hän ilmoittautui koelentoihin. Koelennoissa kapteeni epäröi hänen kokemuksensa puutteen takia, mutta hienosti onnistuneen lennon takia (ja siksi, ettei parempiakaan vaihtoehtoja ollut) Affie päästettiin joukkueeseen. On tosin vain ajan kysymys, milloin hänen tilalleen vaihdetaan joku taitavampi, kokeneempi pelaaja. Affie harjoittelee ahkerasti yrittäessään välttää tämän kohtalon.
Käytössä oleva luuta: Supernova 17 (varsin uusi malli, mainostettu useissa huispauslehdissä erinomaiseksi luudaksi lyöjille)

//Hyväksytty. -Caine

---

*Nimi: Ace Keurong
*Tupa: Puuskupuh
*Luokka-aste: 4
*Pelipaikka: Pitäjä

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Kylmähermoisuus, hyvä pelisilmä, positiivinen asenne
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Harjoitusajan puute, joka näkyy yleisesti taitotasossa. Vähemmän voitonhimoinen kuin monet muut koulun huispaajat.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Vähäistä tai olematonta, sillä Acen aika ei juuri riitä ylimääräiseen lentämiseen. Pitää tosin yleiskuntoaan yllä, mikä auttaa myös huispauksessa. Seuraa myös jonkun verran ammattilaishuispausta, tosin lähinnä vain maailmansarjaa.
*Lento/huispaushistoria: Ace on pienestä asti harjoitellut lentämistä, niin paljon kuin se oli mahdollista jästien huomaamatta. Ennen AM:iin saapumistaan Ace huispasi kevyemmin harrastustasolla, sillä hänen taitotasonsa ei riittänyt senaikaisen koulunsa joukkueeseen pääsemiseen.
*Lento/huispaustaidot: Varsin keskiverto lentäjä ja pelaaja. Tekee typeriä mokia silloin tällöin.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Ace liittyi joukkueeseen vuosi sitten saavuttuaan AM:iin. Joukkueeseen pääsy oli Acelle toiveiden täyttymys, mutta muiden harrastustensa takia hän ei ole voinut antaa huispaukselle yhtä paljon aikaa kuin haluaisi.
Käytössä oleva luuta: Nimbus 2001 (tähän mennessä jo vanha luuta, mutta menettelee)

//Hyväksytty. -Caine
Koulukuraattori ja koulun johtoryhmän jäsen, Vincent Coates
Icon by Wicked_Visions
Avatar
Nagi Blackthorn
VIP
Viestit: 146
Liittynyt: 22. Marraskuuta 2015, 18:54
Tupa: Korpinkynsi

Re: Huispausjoukkueet 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Nagi Blackthorn »

*Nimi: Nagi Blackthorn
*Tupa: Korpinkynsi
*Luokka-aste: Kuudes
*Pelipaikka: Etsijä ja kapteeni

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Nagi on ketterä ja nopea etsijä, jolla on tarkat silmät (jotka havaitsevat kultasiepin lisäksi myös katsomon kauneimmat tytöt). Jos Nagi päättää voittaa, hän tekee määrätietoisesti töitä sen eteen.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Nagilla on yleensä niin paljon ajateltavaa, että hän saattaa helposti unohtaa, mitä oli tekemässä. Kun Nagi myöhästyy huispausharjoituksista, hänen useimmin käytetty selityksensä on se, että hän jäi suustaan kiinni jonkun kanssa (yleensä tytön). Nagi on myös melko huono häviäjä.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Tykkää esitellä taitojaan kaikille kiinnostuneille. Lentää usein kilpaa ja vapaa-ajallaan väistelee mieluusti ryhmyjä.
*Lento/huispaushistoria: Nagi sai lapsena käyttää isoäidin nurkista löytynyttä Hopeanuolta ja saattoi viettää koko päivän ulkona lentämässä. Edellisessä koulussaan Nagi valittiin huispausjoukkueen etsijäksi kolmannella luokalla.
*Lento/huispaustaidot: Viime vuoden otteluissa Nagi nappasi siepin kaikissa otteluissa paitsi ottelussa Rohkelikkoa vastaan. Nagi on erinomainen etsijä, muttei osaa pelata mitään muuta pelipaikkaa.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Nagi pelasi edellisessä koulussaan myös etsijänä, joten Tylypahka AM:in joukkue oli pojalle luonnollinen jatke. Alun perin Nagi on liittynyt joukkueeseen koska ajatteli etsijän tittelillä saavan myönteistä huomiota (etenkin tytöiltä).
Käytössä oleva luuta: Vanha Tähdenlento, mutta Nagi on edellisen vuoden käyttänyt yhtä koululle hankituista Nimbuksista.

//Hyväksytty. -Caine
Nagi Blackthorn * Korpinkynsi * 7. luokka * huispausjoukkueen etsijä ja kapteeni

"I shot for the sky
I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm gonna fall down
I thought I could fly, so why did I drown?"
Orion Ironwood
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 7. Kesäkuuta 2016, 00:28
Tupa: Puuskupuh

Re: Huispausjoukkueet 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Orion Ironwood »

*Nimi: Orion Ironwood
*Tupa: Puuskupuh
*Luokka-aste: Kolmas
*Pelipaikka: Jahtaaja

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Ahkera harjoittelu, hyvä tiimityökyky, reiluus ja kanssapelaajien kunnioittaminen.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Poukkoileva keskittymiskyky, sähläys.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Harjoittelee kesät talvet ahkerasti sekä lentoa että kaadon heittämistä maaliin.
*Lento/huispaushistoria: Orion on pelannut kaikenlaisia pallopelejä pienestä pitäen kavereidensa kanssa. Huispauksen hän aloitti ollessaan seitsemänvuotias.
*Lento/huispaustaidot: Orion on ahkerasta harjoittelustaan huolimatta melko keskinkertainen lentäjä. Hänellä on kuitenkin silmää joukkuepelille, joten hän on taitavampi rakentamaan joukkuepeliä kuin pelaamaan soolona.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Orion on ensimmäisestä luokasta lähtien halunnut kuulua huispausjoukkueeseen, mutta syksyyn 2016 saakka hän on joutunut odottamaan vuoroaan, sillä ei ole läpäissyt aiemmin koelentoja.
Käytössä oleva luuta: Puhtolakaisu 12

//Hyväksytty. -Caine
Orion Ironwood, 5. luokka, huispausjoukkueen jahtaaja ja hölösuu
Avatar
Lucas Mac Fhionnlaigh
Eliittiä
Viestit: 165
Liittynyt: 1. Syyskuuta 2014, 20:48
Tupa: Rohkelikko
Viesti:

Re: Huispausjoukkueet 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Lucas Mac Fhionnlaigh »

*Nimi: Lucas Mac Fhionnlaigh
*Tupa: Rohkelikko
*Luokka-aste: 7.
*Pelipaikka: Etsijä (ja kapteeni)

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Nopea (ja vähän huimapäinen) lentäjä, tarkkasilmäinen ja TODELLA paljon asialleen omistautunut.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: On helposti provosoitavissa ja impulsiivinen eli tekee välillä hetken huumassa vähän typeriä päätöksiä. Mielialat myös vaikuttavat vähän turhan paljon peliin.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Huispaus on Lucaksen harrastus numero yksi. Hän seuraa ahkerasti montaa eri huispausliigaa, lukee aiheesta paljon kirjoja ja lehtiä ja on erittäin kiinnostunut myös kilpaluudista. Myös huispauksen strategiat ja taktiikka on lähellä sydäntä.
*Lento/huispaushistoria: On harjoitellut lentämistä melko pienestä asti leikkiluudalla ja siirtyi nopeasti oikeisiin luutiin. Kiinnostus huispausta kohtaan heräsi lentoinnostuksen mukana jo lapsuudessa ja seurasikin innostuneena huispausta jo ennen kouluikää. Siitä eteenpäin harrastus on vain syventynyt.
*Lento/huispaustaidot: Lucas on varsin hyvä lentäjä, joka ei pelkää vauhtia ja nopeita tilanteita. Hallitsee erityisen hyvin nopeat ja jyrkät käännökset. Pojan lentotekniikassa sinällään ei olekaan juuri moitittavaa vaan suurin osa hänen heikkouksistaan huispauskentällä löytyy enemmänkin äkkipikaisesta luonteesta.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Ansaitsi paikkansa joukkueessa heti palattuaan kotiopetuksesta takaisin koulun penkille 5. luokalla. Toimi joukkueen varakapteenina hyvän ystävänsä Roy Whittemoren ollessa kapteenina ja ylennettiin (varsin odotetusti) kapteeniksi tämän valmistumisen jälkeen.
Käytössä oleva luuta: Tulisalama

//Hyväksytty. -Caine
"Ja mä rakastun taas, oon tyhmä ja heikko. Kahleist vapaudun vaan jos tunteit yhtään ei oo."
Lucas Mac Fhionnlaigh, Rohkelikko, 6. luokka, huispausjoukkueen etsijä ja kapteeni
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Huispausjoukkueet 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

*Nimi: Anthony Underwood
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste: 7.
*Pelipaikka: Lyöjä (ja kapteeni)

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Erinomainen osaaminen lähestulkoon kaikessa, mikä liittyy teoriaan. Anthonyn lentotyyli on kuin suoraan oppikirjasta. Hän on myös määrätietoinen ja valmis tekemään töitä voiton eteen.
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Anthonylla on ehkä niin sanotusti välillä hieman liikaa lautasellaan, joten aina välillä huispauskin on se, joka joutuu kärsimään siitä. Hän ei myöskään ole enää pitkään aikaan ollut varsinaisesti oikeasti innostunut huispauksesta vaan se on enemmänkin vain yksi suorituspakko lisää muutenkin pitkään listaan. Vaikka Anthony onkin urheilullinen ja hyvä lentäjä, niin hän ei kuitenkaan ole varsinaisesti mikään luonnonlahjakkuus vaan taidot ovat enemmänkin opettelemalla opeteltuja, mikä näkyy ehkä toisinaan jonkinlaisena kaavamaisuutena ja jäykkyytenä. Hän on myös melko varovainen lentäjä eikä mikään riskinottaja.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Seuraa jonkin verran huispausuutisointia. Miettii strategioita ja opiskelee aihetta silloin, kun tarvitsee. Ei kuitenkaan varsinaisesti harrasta huispausta mistään harrastamisen ilosta.
*Lento/huispaushistoria: Oppi lentämään aloitettuaan koulunkäyntinsä 6-vuotiaana yksityisessä velhojen poikakoulussa Lontoossa. Lensi nuorena lähinnä sen verran kuin koulussa oli pakko, mutta alkoi treenata kovemmin vaihdettuaan koulua Tylypahka AM:iin 12-vuotiaana.
*Lento/huispaustaidot: Hyvä lentäjä ja huispaaja, mutta ei kuitenkaan mitään alansa huippuja. On kouluhuispauksen mittapuulla taidoiltaan selvästi yli keskitason, mutta siihen se sitten jääkin.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Liittyi huispausjoukkueeseen päästäkseen lähemmäs entistä etsijää (ja myöhemmin kapteenia) Darian Bringhamia. Nimitettiin Darianin valmistuttua kapteeniksi, koska parempiakaan vaihtoehtoja ei ollut tarjolla.
Käytössä oleva luuta: Nimbus (2001 tai joku vähän uudempi malli)

//Hyväksytty. -Caine
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Jenny Todd
Vanha konkari
Viestit: 76
Liittynyt: 25. Huhtikuuta 2015, 16:17
Tupa: Korpinkynsi

Re: Huispausjoukkueet 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Jenny Todd »

*Nimi: Jenny Todd
*Tupa: Korpinkynsi
*Luokka-aste: 3.
*Pelipaikka: Jahtaaja

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Todella innostunut lajista, urheilullinen, treena tosissaan
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: On vielä varsin nuori, miettii välillä ehkä vähän liikaa ennen kuin toimii
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Harrastaa huispauksen seuraamista varsin ahkerasti. On innostunut fanittamaan erityisesti Lipilinnan Lepakoita. Seuraa jonkin verran kuitenkin myös muuten, mitä Englannissa ja maailmalla tapahtuu huispauksen ja kilpalennon saralla.
*Lento/huispaushistoria: Peri huispausharrastuneisuuden luultavasti isältään ja isoveljeltään. Oppi lentämään jo varsin pienenä samaisten henkilöiden suosiollisella avustuksella. On siitä asti rakastanut lentämistä ja huispausta.
*Lento/huispaustaidot: Omaa ikäisekseen varsin hyvät lento- ja huispaustaidot, mutta parannettavaa toki aina löytyy. Jennyn käännöksillä on usein tapana mennä pitkäksi, mutta hän ei ole aivan varma, johtuuko se vain luudasta!
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Tuli valituksi joukkueeseen jo varsin varhain koulu-urallaan - varmaan loistavan potentiaalinsa vuoksi!
Käytössä oleva luuta: Joku kohtuuhyvä, mutta ei superkallis

//Hyväksytty. -Caine
Jenny Todd, Korpinkynsi, 4. luokka, Korpinkynnen jahtaaja
Avatar
Harold Benson
Haisku
Viestit: 487
Liittynyt: 29. Toukokuuta 2015, 20:08
Tupa: Korpinkynsi

Re: Huispausjoukkueet 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Harold Benson »

*Nimi: Harold Benson
*Tupa: Korpinkynsi
*Luokka-aste: 6
*Pelipaikka: Lyöjä, varakapteeni

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Rauhallisuus, perillä siitä mitä tapahtuu, varma ja tarkka lyöjä, tiimityöskentelijä, hauska, yrittää olla taktiikkapalavereissa se järkevä (vaikka on pikemminkin se varovainen, joka on huolestunut vain etsijästä ja silti ihan pihalla kaikesta)
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Harold on vähän ehkä pihalla näistä kaikista uusista ja tulevista taktiikkajutuista. Muutoinkin jos mainitaan joku tunnetumpi huispaaja nimeltä, niin Haroldin hälytyskellot eivät heti ala soimaan, joten hän on aika pihalla näistä nykyajan huispausliigan tapahtumista ja kaikesta muusta tällaisesta. Taktiikkajuttujen ulkoa opettelua Harold ei myöskään harrasta.
Hän ei ota pelejä niinkään tosissaan, minkä vuoksi ei ryhdy mihinkään turhiin kaksinkamppailujuttuihin tai muuhunkaan tyhmään - mutta se ei estä nauramasta ja huikkaamasta mitään.
Haroldin into suojella korpinkynnen kapteenia on ehkä vähän huonompi asia, kun Harold kuitenkin mieluummin suojelisi tuota ryhmyiltä kuin ketään muuta. Eli jos joku ryhmy näyttää olevan tulossa etsijää kohti, niin Harold ehkä tarttuu liian nopeasti siihen syöttiin ja ei kauheasti välitä silloin näistä muista pelikentän tapahtumista ja siitä toisesta ryhmystä.
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Harold ei ole niittänyt mainetta harrastuneisuuden saralta vaan pikemmin ei-harrastuneisuudensa ansiosta. Huispausliigasta ei tiedetä suoraan sanoen mitään ja harrastuneisuus on vasta tänä kesänä vähän ilmentynyt yrityksellä perehtyä taktiikkoihin, muttei toki lyöjää koskeviin vaan etsijää koskeviin.
*Lento/huispaushistoria: Opetteli lentämään 1. luokalla Tylypahka AM:issa ja tutustui myös koulun kautta huispaukseen. Ei ole kotona vapaa-ajallaan oikeastaan milloinkaan lentänyt saatikka pelannut huispausta. Kesälomilla on joskus lennetty ja pelattu huispausta silloin, kun ollaan oltu jonkun toisen luona.
*Lento/huispaustaidot: Harold on rauhallinen huispaaja, joka ei sählää ja lennä edes takaisin turhaan kentällä. Hänellä on usein hyvä kuva siitä, että mitä kentällä oikein tapahtuu. Rauhallisuus saattaa kostautua toisinaan, mutta hän ei muutenkaan ota peliä niin tosissaan, joten ei se haittaa. Viime lukuvuosi on tehnyt Haroldista varman ja ihan tarkan lyöjän, joka yrittää lyödä ryhmyjä sillä kovuudella kuin ne oikeasti vaativat.
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Suhteilla, suhteilla. Harold pääsi joukkueeseen ilman koelentoja, mutta vain siksi kun valmistuva Christopher -lyöjä pyysi saavansa Haroldin jatkajakseen. Sitä paitsi on aina vain hyvä, jos joukkueessa on joku vähän rennompi tyyppi ja tätä työnkuvaa täyttämään Harold taidettiinkin valita Korpinkynnen huispausjoukkueeseen.
Käytössä oleva luuta: Käytettynä hankittu luuta, joka on vielä ihan ok. Ei varmaan taipuisi edes mihinkään kilpalentoon tai muuhun sellaiseen.

//Hyväksytty. -Caine
“Meistä jokainen on enemmän kuin anteeksannon arvoinen, osaanko olla muille entäs itselleni mä armollinen?”
– Jones, Anteeksi Antoi
Harold Benson (17), hitusen konservatiivinen viiksiniekka ja partanaama Korpinkynnestä. Korpinkynnen huispausjoukkueen entinen varakapteeni ja huispaaja.
Carmen Demor
Uusi jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 4. Heinäkuuta 2016, 18:29
Tupa: Luihuinen

Re: Huispausjoukkueet 2016-2017

Viesti Kirjoittaja Carmen Demor »

*Nimi: Carmen Demor
*Tupa: Luihuinen
*Luokka-aste: 5
*Pelipaikka: jahtaaja

*Hahmon vahvuudet huispauksessa: Carmen on hyvin motivoitunut huispaaja ja erityisen taitava kaadon kanssa. Hänellä on tarkka tähtäys ja paljon voimaa
*Hahmon heikkoudet huispauksessa: Carmen saattaa välillä olla ehkä turhankin raju pelaaja
*Mahdollinen muu harrastuneisuus huispauksen/lennon saralla: Seuraa mielellään myös ammattihuispausta ja on yleensä täysin tietoinen uusimmista huispausuutisista. Tykkää myös lukea huispauskirjoja ja -lehtiä
*Lento/huispaushistoria: Carmenista näki jo pienenä, että hänellä on lahjoja lennon suhteen. Jo ensimmäinen kosketus luudanvarteen kertoi tytön olevan luonnonlahjakkuus. Huispaustaidot kehittyivät nopeasti, ja koska Demorin puhdasverisessä velhosuvussa riittää pelikavereita, taito ei pääse unohtumaan.
*Lento/huispaustaidot: oikein ketterä ja sulavaliikkeinen lentäjä
Miten hahmo päätyi huispausjoukkueeseen: Huispaus on aina ollut Carmenille tärkeää ja hän todella rakastaa sitä. Lisäksi hän tykkää olla valokeilassa ja tekee yleensä kaikkensa saadakseen huomiota. Kaikenlainen ihailu ja kunnioitus on tytöstä ihanaa, ja huispatessaan Carmen tuntee olevansa elementissään.
Käytössä oleva luuta: Tulisalama

//Hyväksytty. -Caine
Viestiketju Lukittu