Syyskuu 2016

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3550
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Syyskuu 2016

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Syyskuu 2016


Tervehdys jäsenille

Kesäloma on nyt virallisesti päättynyt, ja aurinkolasit ja uimapuvut voi vaihtaa vilttiin ja lämpöiseen kupilliseen kaakaota. Syyskuu on perinteinen kouluunpaluukuukausi ja kouluun paluuta juhlitaan AM:issakin alkajaisseremonian merkeissä. Uudet oppilaat lajitellaan tupiinsa ja vanhat ystävät tapaavat jälleen. Myös erilaiset kurssit alkavat pikkuhiljaa syyskuun aikana.

Jäsenlistan siistiminen
Jäsenlistalta on nyt poistettu ne hahmot, joita ei ilmoitettu jatkavaksi tälle lukuvuodelle. Sen lisäksi näiden hahmojen hahmoesittelyt siirrettiin arkistoon, foorumitunnukset siirrettiin eronneiden ryhmään ja pääsivujen jäsentunnukset muutettiin myös epäaktiivisiksi. Melko hurjan jäsenmäärän vuoksi tehtävää oli paljon, joten on täysin mahdollista, että meille on sattunut virheitä. Mikäli siis näyttää siltä, että olet menettänyt oikeuksiasi foorumilla tai hahmosi nimi puuttuu jäsenlistalta tai jostakin muualta, vaikka olitkin ilmoittautunut jatkavaksi, niin lähetä yksityisviestiä Jesse Cainelle tai sähköpostia osoitteeseen amtylypahka@gmail.com, niin korjaamme asian pikimmiten! Mikäli puolestaan sinulta unohtui koko ilmoittautuminen ja hahmosi on sen vuoksi poistettu, mutta tahtoisit sen takaisin, onnistuu sekin. Säilytämme kaikki vanhat foorumitunnukset, esittelyt ja muut vastaavat ainakin vuoden ajan eteenpäin eli voit saada hahmosi takaisin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen amtylypahka@gmail.com tai pistämällä yksityisviestiä Jesse Cainelle. (Huomaa, että henkilökuntahahmoilla hahmon takaisin saaminen riippuu hieman myös siitä, onko hänen virkaansa ehtinyt jo liittyä joku muu tilalle vai ei.)

Opetuksen alkaminen
Syksyn kurssit alkavat pikkuhiljaa syys- ja lokakuun aikana ja ilmoitetut kurssit löytyvät kurssisivulta. Päivitämme sinne lisää kursseja sitä mukaa, kun opettajat ilmoittavat niitä. Chatoppituntien tarkat ajankohdat löytyvät lukujärjestyksestä. Merkintä "varattu tuntiaika" lukujärjestyksessä tarkoittaa sitä, että joku opettaja on varannut kyseisen ajankohdan alustavasti, mutta ei vielä varmistanut kurssinsa tarkkaa alkamisajankohtaa. Lukujärjestykseen tarkentuu kurssin nimi, kun opettaja on vahvistanut sen. Alkavista kursseista pyritään infoamaan koulun etusivun ilmoituksissa ja päivityksissä ja suosittelemme myös opettajia itse mainostamaan kurssiensa alkamista foorumin Opiskelu -alueella. Tälle lukuvuodelle on chatkurssien lisäksi luvassa myös muutama kotisivukurssi, joista tiedotetaan myöhemmin. Opetukseen osallistuminen ei kuitenkaan ole Tylypahka AM:issa mitenkään pakollista vaan halutessaan voi osallistua myös pelkästään roolipelaamiseen.

Syyskuun roolipeli-ilta
Syyskuun roolipeli-illassa pelataan alkajaisseremoniaa, jossa uudet ensimmäisen vuoden oppilaat siis sovittavat lajitteluhattua, rehtori julistaa lukuvuoden alkaneeksi ja kaikki nauttivat tietysti runsaan juhlaillallisen uusiin koulutovereihin tutustuen tai vanhojen kanssa kuulumisia vaihtaen. In-game peli sijoittuu lukuvuoden alkamista edeltävään sunnuntaihin eli 28. elokuuta 2016, mutta peli pelataan koulun chatissa sunnuntaina 18. syyskuuta 2016 klo 19 alkaen. Lisää pelistä voit lukea täältä.

Syyskuun kirjahaaste
Syyskuun kirjahaasteessa paneudutaan hieman uudemman kirjallisuuden pariin, sillä haasteena on lukea jokin kuluvan kalenterivuoden aikana julkaistu kirja. Kirjan aiheella ei ole väliä, kunhan alkuperäiseksi julkaisuvuodeksi on merkitty 2016. Kirjavalinnoista voi keskustella täällä, jonne myös haasteeseen osallistumisensa voi kirjan luettuaan ilmoittaa. Sieltä löytyvät myös tarkemmat ohjeet haasteeseen! Aiempiinkin erikoishaasteisiin voi yhä osallistua ja koko kirjahaaste muutenkin on auki koko vuoden uusille liittyjille. Lisää kirjahaasteesta ja siihen osallistumisesta voi lukea täältä.

Kesäleirin päätös
Kesäleirin deadline tuli ja meni, mutta valitettavasti ylläpidon pienen loman ja lukuvuoden alkamiseen liittyvien muiden, kiireellisempien asioiden vuoksi emme ole vielä saaneet julkaistua leirin lopullisia pisteitä sekä palkintojenjakoa. Niitä ei kuitenkaan ole unohdettu vaan ne ovat tulossa lähiviikkoina! Kesäleirin foorumialue arkistoidaan kaksi viikkoa lopullisten tulosten julkaisun jälkeen. Kesäleiriin liittyviä roolipelejä voi pelata normaalisti loppuun ja mikäli arkistointihetkellä pelejä on vielä kesken, siirretään ne tavalliselle roolipelialueelle, jossa ne voi pelata valmiiksi.

Vuosikirja 2015-2016
Vuosikirja on edelleen työn alla, mutta se on kyllä edennyt viime kuusta! Pyrimme julkaisemaan sen niin pian kuin mahdollista, mutta siitä uupuu edelleen pari osiota, jotka kovasti tahtoisimme sinne mukaan ennen julkaisua. Lukuvuoden alkamiseen liittyvien muiden AM-kiireiden vuoksi vuosikirja ei kuitenkaan ole valitettavasti ollut mikään ykkösprioriteetti viime viikkoina. Se on kuitenkin ensimmäinen asia, jonka hoidamme valmiiksi, kunhan kaikki syksyn infot on saatu kirjoitettua ja julkaistua.


Uudet oppilaat

Albert Moretti (Rohkelikko, 6. luokka)
Norma Irving (Luihuinen, 5. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

04.09.2016 - Hestia Sylvanan (17 vuotta) ja Oliver Wembleyn (13 vuotta) syntymäpäivä
12.09.2016 - Jästitiedon peruskurssi 2 alkaa klo 20:10 chatissa
16.09.2016 - Täysikuu
18.09.2016 - Syyskuuun peli-ilta (alkajaisseremonia) chatissa klo 19 alkaen
23.09.2016 - Laura Alwordin syntymäpäivä (17 vuotta)
24.09.2016 - Tamperemiitti
24.09.2016 - Tamperemiitti
29.09.2016 - Harold Bensonin syntymäpäivä (16 vuotta)


Syyskuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista