Imogen West

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Imogen West
Odobenus rosmarus
Viestit: 63
Liittynyt: 5. Marraskuuta 2013, 23:15
Ammatti: Professori
Oppiaine: Suojautuminen pimeyden voimilta

Imogen West

Viesti Kirjoittaja Imogen West »

❥ Imogen West

Nimi: Imogen Catherine West
Kutsumanimet: Yleisimmin Imogenia puhutellaan joko etu- tai sukunimellä. Poikkeuksia ovat Imogenin entiset työkaverit, jotka kutsuivat naista Westyksi tai Westieksi, ja kotona Imogenin vanhemmat kutsuvat tytärtään Cathiksi toisen nimen mukaan.
Ikä: 36 vuotta
Syntymäaika: 24.7.1984
Horoskooppi: leijona ♌
Sukupuoli: nainen ♀
Ammatti: pimeyden voimilta suojautumisen opettaja, entinen aurori
Taikasauva: feeniksin pyrstösulka, pihlajaa, kaksitoista ja puoli tuumaa
Kätisyys: oikea
Suojelius: urosleijona

Ulkonäkö: Imogen on 178-senttinen pitkänhuiskea nainen, jolla on suorat, tulipunaiset hiukset. Hiukset ylettyvät pisimmillään olkapäille, mutta yleensä ne ovat hieman lyhyemmät. Etuhiukset on leikattu vinoon. Imogenin silmät ovat erikoiset, koska ne ovat violetit ja melko suuret. Silmien suuruus ja Imogenin tyttömäinen olemus saavatkin naisen näyttämään paljon nuoremmalta kuin tämä oikeasti on. Ruumiinrakenteeltaan Imogen kuitenkin on lihaksikas ja hoikka, koska hän urheilee paljon - tai ainakin urheili ennen lapsia. Sittemmin Imogen on käynyt laiskemmin lenkillä ja painonnosto sisältää lasten rehaamista paikasta toiseen. Mikään erityisen muodokas Imogen ei ole. Aiemmin Imogen saattoi olla sairaalloisen laiha ja kalpea, koska tullessaan kouluun hän kärsi aurorivuosinaan saamasta kiroussairaudesta. Sittemmin koulun parantaja ja Imogenin avomies on kutakuinkin parantanut kyseisen sairauden.

Luonne: Luonteeltaan Imogen on äkkipikainen ja ailahteleva. Opettajana hän ei siis siedä yhtään poikkipuolista kommenttia oppilailta, ja jos joltain opettajalta on mahdollista saada pistevähennyksiä ja jälki-istuntoa, niin Imogenilta. Pohjimmiltaan Imogen on kuitenkin reilu ja tietää kohtuuden rajat, mutta etenkin pahoina päivinään hän on tunneillakin kuin ukkosmyrsky. Imogen on myös turhamainen, vaikka ei pidäkään siitä, että seisahtuu vähän väliä peilin eteen korjailemaan kampaustaan tai meikkaamaan. Iästään nainen on erittäin tarkka, ja tädiksi tai rouvaksi kutsuminen on hänelle paha loukkaus. Kolmenkympin kriisi jäi onneksi tajuamatta, kun vuosikymmenen vaihtuessa Imogenin poika Allen oli niin pieni, että vaati äidiltään kaiken liikenevän huomion.

Perhe: Imogenilla ei ole sisaruksia, mutta hänen isänsä ja äitinsä asuvat Walesissa. Koska Imogenin vanhemmat asuvat Britanniassa, hän käy usein vanhempiensa luona kylässä lomillaan ja lähettää näille paljon pöllöpostia. Imogenin isä William ja äiti Nicola ovat jästejä, joten Imogen on jästisyntyinen.
Nykyisin Imogen seurustelee Tylypahka AM:in parantajan Jason Lowettin kanssa, ja keväällä 2014 heille syntyi poika Allen Oliver Lowett ja tytär, jonka nimeä pelaaja ei koskaan muista. Auta Jason!

Menneisyys: Imogen asui lapsuutensa Britannian länsirannikolla sijaitsevassa pienessä talossa. Hän on vanhemmilleen tärkein asia maailmassa, ja on oppinut melko itseriittoiseksi perheen ainoana lapsena. Lapsena Imogen oppi lukemaan ja laskemaan jästikoulussa, jonka jälkeen hän kävi noitien ja velhojen koulun kiitettävin arvosanoin. Erityisesti Imogen piti kouluaikoinaan pimeyden voimilta suojautumisesta ja loitsuista, mikä ajoi hänet aurorin ammattiin. Imogen oli kouluaikoinaan rohkelikko.
S.U.P.E.R.-tutkintonsa jälkeen Imogen kouluttautui auroriksi ja toimi aurorina muutamia vuosia. Aurorivuosinaan hän rakastui työtoveriinsa Oliver Thompsoniin, jonka kanssa he menivät kihloihin. Kihloissa Imogen ja Oliver ehtivät olla vain vajaan vuoden, ennen kuin heille annettiin työtehtäväksi ottaa kiinni ja vangita jästejä sarjamurhannut velho. Työtehtävä meni kuitenkin kammottavasti pieleen siinä vaiheessa, kun kyseessä ei ollutkaan mikään pikkutekijä, vaan velholla oli useampia rikostovereita ja kaiken kukkuraksi mukanaan muutama ankeuttaja. Edelleenkään ei ole aivan selvää, mitä ankeuttajat tekivät paikalla, mutta lisäavun saapumisen viivyttyä liian kauan Oliver sai taistelussa surmansa. Kaikissa tapauksesta tehdyissä dokumenteissa Oliver Thompson on merkitty sarjamurhaajan tappamaksi, mutta tosiasiassa mies menetti sielunsa ankeuttajan suudelman seurauksena ja miehen tappoi hänen oma kihlattunsa. Ankeuttajan suudelman saaneelle velholle ei ole minkäänlaista parannuskeinoa, joten Imogen tappoi hänet omin käsin ennen apujoukkojen saapumista. Edelleenkin Imogen kokee syyllisyyttä kihlattunsa tappamisesta, mutta sielunsa menettäneen kihlatun taakka oli naiselle raskaampi kantaa kuin tämän kuolema.
Sen lisäksi, että Imogenin kihlattu kuoli taistelussa, Imogen itsekin joutui kirouksen uhriksi. Kirouksen laatu on tuntematon, koska kirouksen langettaja kuoli Oliverin suojatessa Imogenia. Kirouksen seurauksena Imogenilla on esiintynyt yskää, muutaman kerran vuodessa erittäin kovaksi yltyvää kuumetta, pahoinvointia ja lihas- sekä hermosärkyjä. Tylypahka AM:in parantaja Jason Lowett onnistui lopulta häivyttämään kiroussairauden oireet kokonaan.
Tapauksen jälkeen Imogen erosi aurorin virasta ja päätti alkaa opettamaan pimeyden voimilta suojautumista. Imogenilla on voimakas kutsumus opettaa nuoria noitia ja velhoja puolustamaan itseään, joten hän on hyvin omistautunut työlleen. Imogen ei voi myöskään sietää sitä, että hänen opettamiaan asioita käytetään epäreilusti kaksintaistelussa koulutovereita vastaan.

Muuta:
- Imogenilla on tapana kutsua ihmisiä yhä useammin sukunimeltä kuin etunimeltä. Erityisesti uusia tuttavuuksia.
- Imogenilla on lisäksi erittäin kaunis ja heleä ääni. Useimmiten nainen kuitenkin kiljuu, saarnaa tai puhuu normaalisti, joten monikaan ei kuule hänen kaunista lauluaan tai heleää nauruaan. Imogen kuitenkin pitää laulamisesta, joten hänet saattaa toisinaan yllättää hyräilemästä tai laulamasta jotain kappaletta.
Joka ei koskaan putoa raiteilta ja mene rikki
jatkaa aina samaa rataa ja on turvassa
suurelta murheelta ja suurelta onnelta