Abigail Cheshire

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Abigail Cheshire
Vanha konkari
Viestit: 80
Liittynyt: 2. Marraskuuta 2013, 21:59
Ammatti: Professori, Puuskupuhin tuvanjohtaja
Oppiaine: Numerologia

Abigail Cheshire

Viesti Kirjoittaja Abigail Cheshire »

Perustiedot

Koko nimi: Abigail Lydia Cheshire
Kutsumanimi: Abigail
Lempinimi/nimet: Abby
Ikä: 29 vuotta
Syntymäaika: 8. toukokuuta 1986
Asema: numerologian ja muinaisten riimujen opettaja, Puuskupuhin tuvanjohtaja

Ulkonäkö

Abigaililla on melko kirkkaanoranssit, piikkisuorat hiukset. Etuhiukset on leikattu suoraan, juuri ja juuri silmien yläpuolelle, mutta muuten hiukset ulottuvat suurinpiirtein lapaluihin. Tavallisesti hän pitää hiuksiaan auki, mutta one ne saatettu joskus nähdä kiinnikin esimerkiksi matalahkolla nutturalla. Pituutta Abigaililta löytyy noin 165 cm ja hän on varsin solakka eikä mitenkään erityisen kurvikas. Hänen ihonsa on hyvässä kunnossa ja teinivuosinaankin hän hädin tuskin edes tiesi, mikä finni on. Kaiken kaikkiaan Abigailin kasvot huokuvat jonkinlaista viattomuutta.

Pukeutumisessaan nainen luottaa yleensä kaapuihin ja viittoihin, kuten monet muutkin velhot ja noidat. Hän pukeutuu jästivaatteisiin tavallisesti vain silloin, kun kaapu olisi ehdottomasti liian huomiotaherättävä asustus. Myös melko leveälierinen suippohattu kuuluu Abigailin normaaliin vaatetukseen, joskin hän riisuu sen yleensä aina oppituntien ajaksi ja aina pöydän ääreen istuutuessaan. Hänellä tosin on myös tämän takia tapana unohtaa hattunsa usein kaikkialle. Kokonaan mustia vaatteita Abigailin päällä harvemmin näkee (paitsi viitan tai suippohatun muodossa), mutta ei hän kuitenkaan mitään neonvärejäkään suosi. Hänen suosikkejaan ovat mm. viininpunainen, myrkynvihreä ja mahonki. Hänen kaapunsa ovat tavallisesti kuitenkin sävyltään melko tummia.

Koruja ja muita asusteita Abigail käyttää jonkin verran. Hän pitää erityisesti korvakoruista, joita hän omistaakin enemmän kuin tarpeeksi. Myös rannerenkaita nainen käyttää joskus, sekä kaulakorujakin, joskin tavallisesti ainakin kaulakorut jäävät kaavun alle piiloon ja rannekorutkin näkyvät kaapujen leveiden hihojen alta vain toisinaan.

Luonne

Abigail suhtautuu suurella innolla lähestulkoon kaikkeen, mitä tekee. Vastavalmistuneena opettajana suuri osa naisen innosta kohdistui luonnollisesti hänen työhönsä, mutta tuo into ei ole ainakaan toistaiseksi osoittanut vielä laantumisen merkkejä, vaikka valmistumisesta alkaakin olla jo useampi vuosi. Hän suhtautuu erityisen suurella intohimolla koko numerologian alaan ja saattaakin ottaa sitä kohtaan suunnatut skeptiset kommentit lähestulkoon henkilökohtaisina loukkauksina.

Luonteena Abigail on varsin sosiaalinen ja valoisa eikä hänellä juurikaan ole huonoja päiviä. Hänen ainainen iloisuutensa ja puheliaisuutensa saattaa kuitenkine hkä toisinaan ärsyttää muita ihmisiä, joilla itsellään sattuu olemaan vähemmän hyvä päivä. Abigaili on varsin vaikea suututtaa, mutta silloin kun hän suuttuu, kannattaa olla varuillaan. Kuplivan iloisen ja suloisen ulkokuoren alla piiloutuu nimittäin melko tulinen temperamentti!

Kuten sanottua, on Abigail varsin kova puhumaan. Hän yrittää parhaansa mukaan muistaa antaa aina välillä toisillekin puheenvuoroa, mutta hänen omat puheenvuoronsa venyvät kerta toisensa jälkeen tavattoman pitkiksi. Hän myös eksyy erittäin helposti hakoteille jutuissaan huomaamatta sitä itse ollenkaan. Hänen kanssaan ei voikaan juuri koskaan puhua kovin lyhyesti, kun hän aloittaa juttunsa aina jostain aikojen alusta lähtien ja puhuu mielellään myös kymmenistä sukulaisistaan. Abigailin oppitunneilla eksytäänkin aiheesta tämän tästä ja oppilaiden on usein melko helppo saada koko tunti pois raiteiltaan muutamalla oikein valitulla kommentilla tai kysymyksellä.

Abigail on monien mielestä yksi modernin numerologian alan nousevia tähtiä, mutta kuten sanottua, opettamistyö tuottaa hänelle usein hieman vaikeuksia. Hän osaa kyllä asiansa erittäin hyvin, mutta hänen on yleensä vaikea saada opetettua tunneilla sitä mitä pitäisi sen sijaan, että juttelee jostakin aivan muusta. Monet eivät pidäkään naista kovin välkkynä numerologian alan ulkopuolisissa asioissa. Esimerkiksi useimmat loukkaukset, näsäviisaat kommentit ja muut heitot menevät Abigailita täysin ohi. Jos viestinsä tahtoo siis saada perille asti, se pitää sanoa melko suoraan, koska hienovaraisemmat viestit eivät häntä saavuta.

Kuten ehkä odottaa sopii, Abigail ei ole kovin järjestelmällinen. Hänen työpöytänsä on usein melkoisessa sotkussa ja hän saapuu niin oppitunneille kuin kaikkialle muuallekin lähes poikkeuksetta vähintään viisi minuuttia myöhässä. Nainen tapaa myös unohdella tavaroitaan milloin minnekin. Nämä seikat huomioon ottaen voisi ajatella, että johtamis- ja organisointitehtävät eivät millään lailla sovi Abigailille, mutta jostakin syystä nainen rakastaa kuitenkin erilaisten juhlien, henkilökunnan virkistyspäivien ja muiden vastaavien tapahtumien järjestämistä.

Historia

Abigail syntyi hieman yläluokkaisemman velhoperheen ainoaksi lapseksi. Abigailin isä kuuluu Cheshiren vanhaan velhosukuun, joka tosin useimpien muiden vanhojen velhosukujen tapaan ei kuitenkaan ole täysin puhdasverinen, jos katsotaan tarpeeksi monta sukupolvea taaksepäin. Toisin kuin monet muut suvut, Cheshiret eivät kuitenkaan koskaan ole piilotelleet tätä seikkaa sukupuustaan. Abigailin äiti puolestaan on jästisyntyinen noita.

Innostuksensa numerologiaa kohtaan Abigail on perinyt isältään Merill Cheshirelta, joka puolestaan taas on omaksunut sen omalta isältään. Cheshiren suku yhdistetäänkin yleensä erittäin vahvasti numerologiaan ja sukupuusta löytyy muutamia hieman kuuluisempiakin numerologeja. Merrill Cheshire opettaa tätä nykyä työkseen numerologiaa eräässä Englannin taikakorkeakouluista keskittyen samalla myös numerologian tutkimukseen. Abigailin äiti Isabel Cheshire sen sijaan työskentelee apulaisena Taikaministeriössä.

Abigail on elänyt koko elämänsä melko suojattua elämää laajan sukunsa parissa. Rahasta ei pahemmin ollut koskaan puutetta ja hienot juhlat, kotiopetus ja etikettikoulutus kuuluivat aina normaalina osana hänen elämäänsä. Tämän vuoksi naisen onkin edelleenkin ehkä hieman vaikea ymmärtää sitä, miten oikea maailma toimii. Hän kasvoi vanhan rahan suvun suojeltuna leidinä ja vaikuttaakin useimmiten juuri tasan niin naiivilta kuin voisi odottaakin. Kotiopetuksen jälkeen Abigail kävi kallista, yksityistä taikasisäoppilaitosta 11-vuotiaasta, kuten tapaan kuului, ja valmistui 18-vuotiaana. Tämän jälkeen hän seurasi isänsä jalanjälkiä siirtyen heti opiskelemaan numerologiaa korkeakoulussa.

Seuraavat kuusi vuotta Abigail käyttikin sitten opiskelujen parissa. Hän opiskeli pääasiassa numerologiaa, mutta suoritti joitakin opintoja myös eräiltä muilta ennustuksen aloilta, muinaisista riimuista sekä lisäksi hieman huonommalla menestyksellä jonkin verran taikuuden historiaa. Kuuden vuoden opiskelun jälkeen Abigail saikin sitten numerologian opettajan pätevyytensä vuoden 2010 alkupuolella ja aloitti ensimmäisen oman alansa työn Tylypahka AM:in numerologian sijaisopettajana samana vuonna. Jo seuraavan vuoden syksynä hänen virkansa vakinaistettiin ja lisäksi hänet nimitettiin Puuskupuhin tuvanjohtajaksi. Muinaisten riimujen opettajan puuttuessa koululta hän myös opittaa toisinaan tätäkin oppiainetta.

Asuu: Abigaililla ei ole toistaiseksi omaa asuntoa, joten hän asuu lukuvuosien aikana Tylypahka AM:issa ja lomat viettää lapsuudenkodissaan.
Viimeksi muokannut Abigail Cheshire, 4. Syyskuuta 2015, 13:44. Yhteensä muokattu 7 kertaa.
January to December, do you want to be a member? / Lonely hearts club / Do you want to be with somebody like me?
Abigail Cheshire, numerologian professori, Puuskupuhin tuvanjohtaja ja Chinon bestis
Avatar
Abigail Cheshire
Vanha konkari
Viestit: 80
Liittynyt: 2. Marraskuuta 2013, 21:59
Ammatti: Professori, Puuskupuhin tuvanjohtaja
Oppiaine: Numerologia

Re: Abigail Cheshire

Viesti Kirjoittaja Abigail Cheshire »

Ihmissuhteet

//Lisäilen tänne Abbyn tuntemia ihmisiä sitä mukaa, kun heitä peleissä tulee vastaan ja Abby oppii heitä tuntemaan sen verran, että pystyn jotain kirjoittamaankin. Kirjoittajan huomautuksena sanottakoon myös, että kuvaukset on kirjoitettu hyvin paljolti Abigailin näkökannalta, joten luonnehdinnat kannattaa ehkäpä ottaa hieman varaukselal eikä absoluuttisina totuuksin. Abigailhan on hahmona melko tunnettu siitä, että käsittää asioita aina aivan väärin. :D//

Jason Lowett: Abigail oli varsin ihastunut koulun parantajaan ja se, että mies suostui menemään vuoden 2013 ystävänpäivätanssiaisiin hänen kanssaan sai Abigailin ehkäpä olettamaan, että tunne oli molemminpuolinen. Ikävä kyllä Abigail tuli törkeästi jätetyksi kyseisissä tanssiaisissa, kun Jason hakeutuikin mieluummin pimeyden voimilta suojautumisen professorin Imogen Westin seuraan. Tämä nolohko tapahtuma masensi Abigailia kovin ja hän julistikin vielä kesän ylikin vihaansa miestä kohtaan mm. koulun kesälehdessä.

Imogen West: Abigail ei ole juuri ollut tekemisissä koulun pimeyden voimilta suojautumisen opettajan kanssa, mutta ei kuitenkaan kanna tälle erityisemmin kaunaa ystävänpäivätanssiaisten tapahtumista taikka siitä, miten Jason Lowett mitä ilmeisimmin valitsi Imogenin Abigailin ylitse, koska pitää sitä täysin Jasonin vikana. Abigail pitää Imogenia kuitenkin jopa hivenen pelottavana, joten hän mieluummin pysyy vähän etäämmällä naisesta.

Lawanda Chino: Vaikka koulun rehtori onkin ehkä hieman syrjäänvetäytyvä ja vakava, pitää Abigail naista hyvänä ystävänään. Chino on usein melko kiinni töissään ja Abigail yrittääkin aika ajoin järjestää rehtorille myös kaikenlaista vapaa-ajan ohjelmaa, jotta tämä ei olisi koko ajan töidensä kimpussa.

Jesse Caine: Jesse on koulun opettajakunnassa ehkäpä Abigailin lähin ystävä. Mies on melko hiljainen ja vakavahko, mutta aina valmis kuuntelemaan Abigailin huolia. Abigail ei ole myöskään voinut olla kiinnittämättä huomiota Jessen naisystävien puutteeseen ja onkin tullut siihen tulokseen, että tämä on ehkä enemmän miehiin päin. Hän onkin ottanut sydämenasiakseen järjestää Jesselle mukavan poikaystävän. Viimeisimpänä hän on yrittänyt parittaa tätä koulun parantajalle Joshua Hayesille.

Joshua Hayes: Koulun viimeisimpänä palkattu parantaja, jonka Abigail kohtasi ensimmäisen kerran vähemmän imartelevissa merkeissä. Mies kuunteli kuitenkin kiltisti Abigailin itkuista selostusta siitä, miten Jason jätti hänet ja tämän vuoksi Abigail pitääkin Joshuaa erittäin ystävällisenä ihmisenä ja hyvänä kuuntelijana. Hän onkin yrittänyt parantaa tätä taikaliemien professori Jesse Cainelle. Abigail on pistänyt myös merkille, että Joshua suhtautuu vaatteisiin varsin vakavasti.

Esmercan Castillo: Abigail pitää koulun nuorekkaasta lennon ja huispauksen opettajasta ja onkin toisinaan käynyt tämän kanssa lasillisella Tylyahossa. Esmercan on kuitenkin usein melko kiireinen eikä heillä ole ollut viime aikoina juuri tilaisuuksia käydä missään yhdessä.

Archibald McGregor: Abigail ei ole juuri keskustellut koulun opettajakunnan vanhimman jäsenen kanssa pidempään, mutta kunnioittaa tätä kuitenkin jo ihan iän ja elämänkokemuksen puolestakin. Abigai on kuullut paljon huhuja Archibaldin hurjasta nuoruudesta.
January to December, do you want to be a member? / Lonely hearts club / Do you want to be with somebody like me?
Abigail Cheshire, numerologian professori, Puuskupuhin tuvanjohtaja ja Chinon bestis
Vastaa Viestiin