Eun-Kyung Park

Eronneiden, valmistuneiden tai muuten AM:ista poistuneiden hahmojen hahmoesittelyt

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Eun-Kyung Park
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 17. Marraskuuta 2015, 07:38
Tupa: Puuskupuh

Eun-Kyung Park

Viesti Kirjoittaja Eun-Kyung Park »

Kokonimi: Eun-Kyung Yun Park
Kutsumanimi: Eva

Ikä: 13-vuotta
Syntymäaika: 19. huhtikuuta 2002
Asema: Oppilas
Tupa: Puuskupuh
Luokka: 3lk.

Perhe: Evan perheeseen kuuluu isä (Sang-Hun,38), äiti(Willow,37) ja sisko(Eun-Soo,19). Eva on hyvin läheinen vanhempiensa ja siskonsa kanssa, mutta hän ei näe muita lähisukulaisiaan kovin useasti, koska he asuvat niin kaukana hänestä.

Asuu: Eva asuu perheensä kanssa Brightonissa, Iso-Britannian etelärannikolla valkoisessa omakotitalossa, jossa on kaksi kerrosta ja kasvihuone pihalla.

Ulkonäkö: Eva omaa korealaisia kasvonpiirteitä, nimittäin hän on puoliksi korealainen. Hänellä on suorat mustat hiukset, jotka yltävät hänen alaselkäänsä asti. Tyttö pitää niitä yleensä auki tai jonkin laisella letillä. Evalla on smaragdin vihreät silmät ja pituutta häneltä löytyy 167cm, mutta on vielä kasvamassa pituutta. Ruumiinrakenteeltaan Eva on suhteellisen hoikka, mutta naisellisia muotojakin löytyy normaalisti. Vapaa-ajalla tyttö pitää yllään t-paitoja, huppareita, ruutupaitoja, college puseroita sekä farkkuja ja college housuja. Jalassaan hän yleensä pitää tennareita. Evalla on aina jonkun laisia koruja yllään esim. erilaisia itsetehtyjä rannekkeita ja helmikoruja, hän saattaa myöskin kietaista jenkkihuivin käteensä tai päähänsä. Korvanreiät tytöltä myöskin löytyy, mutta hän ei käytä niin useasti korvakoruja. Meikkiä Eva ei käytä kovinkaan paljon, mutta käyttää kuitenkin. Arkisin hän laittaa kasvoihinsi peiteainetta, ja ripsiväriä ja rajauskynää korostaakseen silmiään. Huulille Eva yleensä sipaisee hieman huulirasvaa, mutta ei mitään muuta. Juhliin hän kuitenkin laittaa enemmän meikkiä, muttei kuitenkaan liikaa. Ihonväriltään Eva on aika kalpea, mutta hän pyrkii aina kesäisin ottamaan aurinkoa saadakseen hieman väriä ihoonsa.

Luonne: Eva on sosiaalinen ja ystävällinen persoona. Hän on yleensä kaikille todella mukava ja kohtelias. Eva luo helposti vahvoja siteitä muihin. Hän on aina oma itsensä riippumatta seurasta. Eva ei vitsaile kovin useasti, mutta tykkää kuunnella toisten kertomuksia, eikä tytöllä ole mitään kepposia vastaan. Eva ei suutu kovin helposti, koska yrittää ajatella mahdollisimman monet asiat positiivisesti, mutta sillon kun hän suuttuu, hän suuttuu todella paljon. Kouluun Eva suhtautuu todella vaihtelevasti. Yleensä hän kuitenkin keskittyy ja kuuntelee tarkasti tunneilla, mutta hänen keskittymisensä saattaa herpaantua pahastikin, jolloin voisi luulla hänen eristäytyneen muusta maailmasta. Kokeisiin tyttö valmistautuu aina hyvin ja pyrkii aina saamaan hyviä arvosanoja.

Historia: Eva syntyi Busanissa, Etelä-Koreassa, jossa asui seuraavat 7 vuotta. Hän nautti olostaan siellä, koska hänellä oli paljon sukulaisia ihan lähellä ja hän sai paljon ystäviä. Eva joutui vanhempiensa ja siskonsa kanssa muuttamaan 7 vuoden jälkeen Dubliniin, koska Evan äidin äiti sairastui vakavasti. Evan isoäiti kamppaili sairautta vastaan puolen vuoden ajan, mutta lopulta hänen voimansa loppuivat. Evan isoäidin kuoleman jälkeen, Eva asui perheensä kanssa 3 vuotta Dublinissa, mutta Evan täytettyä 10 vuotta, he muuttivat Brightoniin, missä he asuvat vieläkin. Brightoniin muutettuaan Evan kummatkin vanhemmat menivät töihin taikaministeriöön.
Evan ollessa 12 vuotta, hänen siskonsa, Eun-Soo muutti takaisin Busaniin elämänsä rakkauden perässä, mutta hän käy kuitenkin jouluna ja kesällä perheensä luona.

Muuta:

-Puhdasverinen
-Harrastaa tanssia ja laulamista
-Pitää päiväkirjaa
-Hänen isänsä on korealainen ja äiti englantilainen
-Omistaa älypuhelimen ja mp3 soittimen
-Omistaa helmipöllön nimeltään Polly
Eun-Kyung Park | Puuskupuh | 3lk.

Toinen hahmoni on Ethan Grayhill