Kacey Everett

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Kacey Everett
Taikuri
Viestit: 26
Liittynyt: 15. Marraskuuta 2015, 23:19
Ammatti: Professori
Oppiaine: Itsepuolustuksen alkeet

Kacey Everett

Viesti Kirjoittaja Kacey Everett »

Nimi: Kacey Sofia Everett
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 33
Syntynyt: 14.5.1987
Asema: Taikaolentojen hoidon professori

Ulkonäkö
Kacey on pienikokoinen ja treenattu. Pienikokoisuus tulee lyhyydestä ja tarkkaan suunnitellusta ruokavaliosta. Kaceyn hiukset ovat vaaleat ja ne yltävät lapaluille. Nainen pitää niitä yleensä kiinni, jotta ne eivät tulisi hänen tielleen.
Meikkiä Kacey ei käytä. Kaunistautuminen olisi turhaa hikoilun takia. Meikit leviäisivät naamalle hetkessä. Kacey ei muutenkaan osaa meikata. Teininä hän saattoi meikata tansseihn jos niihin viitsi mennä, mutta lopputulos ei silloinkaan ollut kovin kaunis
Kacey käyttää päivittäin jästivaatteita, sillä ne ovat mukavia. Jatkuva vaatteiden vaihto olisi epämukavaa joten hänen arkivaatteensa ovat pari kokoa liian iso t-paita ja löysät housut.

Luonne
Kacey haluaa olla aina oikeassa. Jos hänellä on joku mielipide, hän myös tuo sen esille ja erittäin suoraan. Nuorille oppilaille hän yrittää olla kiltti, jos nämä ovat erimeltä, mutta vanhempia Kacey saattaa jopa loukata tarkoittamatta sitä.
Kacey on opettamisessa tarkka. Hän haluaa, että häntä kuunnellaan ja että kaikki fyysiset harjoitukset tehdään kunnolla.
Vaimomateriaalia Kaceyssa ei juurikaan ole, vaikka kovasti hän sitä yrittää. Siivoukset ja ruuanlaitot saattavat unohtua muussa touhussa. Päivittäin Kacey kuitenkin yrittää valmistaa monipuolisen aterian. Sen tarjoilu vaihtelee kuitenkin ilta viidestä yö kahteen. Ruoka-aika riippuu todella paljon siitä mitä Kaceyn treeneihin sinä päivänä kuuluu. Siivousta Kacey ei kuitenkaan harrasta. Kacey huomaa pölyt vasta kun sitä on kertynyt kunnon kerros.

Muuta tietoa
- Marcus Everettin vaimo