Täyden katsomon huispaustreenit

Valvoja: Tylypahkamafia

Avatar
Ciarán O'Dwyer
Ylläpidon kätyri
Viestit: 999
Liittynyt: 3. Marraskuuta 2013, 19:58
Ammatti: Lipilinnan Lepakoiden jahtaaja
Viesti:

Re: Täyden katsomon huispaustreenit

Viesti Kirjoittaja Ciarán O'Dwyer »

((Oli entisiä kapteeneja joo, mutta Hestia ei voi vielä tietää sitä, koska on uus joukkueessa. :D Aika moni täällä on Darianin kapteeniaikana pelanneita luihuisia, mutta esimerkiksi Anthony tuntee Ciaráninkin siltä ajalta, kun se oli kapteenina. Ciarán oli siis kapteenina vuosina 2012-2013 ja Darian 2014.))

Ciarán huokaisi. Darian vaikutti olevan pahalla päällä. Siinä ei sinänsä ollut mitään uutta, mutta oletettavasti poika vihoitteli siitä, ettei Ciarán ollut muistanut tarkistaa kentän varauksia. Siinä missä Ciaránia kiinnostivat nykyisen joukkueen harjoituksetkin, Darian olisi ilmeisesti halunnut pelata enemmän kuin ystävänsä. Ciarán ei ollut oikeastaan huispannut sitten maaliskuisen luutaonnettomuuden, joten hän oli päässyt tottumaan elämään ilman harjoituksia. Totta kai hän halusi päästä testaamaan huispauskuntoaan, muttei ollut väliä, tapahtuiko se tänään vai huomenna.

Darian arvosteli vielä uuden Luihuisten joukkueen pelaajia. Ciaránia hymyilytti ajatella Darianin kapteeniaikoja, koska ne olivat luultavasti olleet muulle joukkueelle rankkaa aikaa. Darian oli epäilemättä ollut joukkueen paras pelaaja ja taitavin lentäjä, mutta poika vaati itseltään ja muilta joskus liikoja. Onnistumisen paine Darianin kapteeniaikoina oli varmasti ollut kova, eikä joukkueen sisäisiltä kiistoilta taatusti ollut vältytty.

"Minusta tuon joukkueen paras kapteenivalinta on Anthony", Ciarán huomautti ja silmäili vielä kerran joukkueen läpi. "Vanhoja pelaajia on muutama, mutta heistä ei olisi kapteeniksi, sehän todettiin jo silloin, kun pelasin itse. Sitten tuo ekaluokkalainen, ei ekaluokkalaisesta voi tehdä uskottavaa kapteenia millään, vaikka junnu olisi kuinka kyvykäs. Tuolla seitsemäsluokkalaisella jahtaajalla puolestaan... En usko, että hänellä riittää motivaatiota kapteeniksi." Ciarán katseli Lucan lentoa maalisaloilla. Olihan poika hyvä pelaaja, mutta kapteenin pesti ei sopinut hänelle. Luca kun tuppasi kiinnostumaan enemmän katsomossa istuvista tytöistä kuin kaadosta.
"Jos joukkue olisi täynnä tyttöjä, Lucalla voisi riittää innostusta kapteeniuteen, mutta pelaamisesta sen sijaan ei tulisi yhtään mitään", Ciarán lisäsi virnistäen. Sitten hän siirsi sitten katseensa tyttöön, jolla oli jalassa korkokengät. "Ja viimeiseksi meille jääkin tuo tyttö.... harjoitusten aikana kynsien viilaaminen osoittaa sen, ettei tuosta tytöstäkään tulisi kapteenia. Hän näyttää provosoivan Anthonya, eikä kapteenin kuulu ärsyttää muita pelaajia. Jos minulta kysytään, joukkueen paras kapteeni on Anthony, nimitit hänet tehtävään tai et."

Juuri päästyään lauseensa loppuun Ciarán huomasi Anthonyn lentävän heitä kohti. Erehdyttävästi tytöltä näyttävä Anthony oli ollut joukkueen lyöjänä jo silloin, kun Ciarán luotsasi pelaajia, ja Anthony oli tehtävässään yllättävän hyvä. Sirorakenteisesta pojasta ei olisi uskonut, että hän pelasi juuri lyöjän paikkaa.

"Terve", Ciarán vastasi Anthonyn tervehdykseen, kun tämä lensi kapteenikaksikon luo. Ciarán ei voinut estää pientä huvittunutta virnettä, kun hän seurasi tilanteita, jossa oli sekä Anthony että Darian. Hän oli kerran luullut, että Darian oli iskemässä nättiä tyttöä (joka paljastui Anthonyksi), ja tapaus oli ikuistunut Ciaránin koomisimpiin koulumuistoihin. Darian oli tainnut suuttua Ciaránin vääristä luuloista, mutta jokin Anthonyn käytöksessä sai Ciaránin uskomaan, että jutussa saattoi olla muutakin kaivettavaa. Vaikka Ciarán oli täysin sokea omille ihmissuhteilleen, hän oli melko taitava lukemaan ulkopuolisten käytöstä.

Mutta ennen kuin Ciarán ehti kysyä Anthonylta, mitä tälle kuului, joukkueen korkokenkäinen pelaaja lensi luokse ja kysyi varsin nenäkkäästi, voisiko ryhmyt laskea irti.
Jos Ciarán olisi ollut edelleen kapteeni, hän olisi näyttänyt tytölle, ettei kapteenille puhuttu siihen sävyyn. Ciarán ei kuitenkaan ollut enää kapteeni, joten hän tyytyi hymähtämään ja seuraamaan sivusta, kuinka Anthony hoitaisi tilanteen. Hyvin todennäköinen vaihtoehto oli kuitenkin myös se, että Darianin pinna palaisi, ennen kuin Anthony ehtisi hoitamaan yhtään mitään.

((Sori, tuli pitkä! Tykkään vaan kirjottaa.))

//Roolipelipisteet myönnetty tähän saakka. -Caine
On the wrong side of heaven and the righteous side of hell
Avatar
Darian Bringham
Merilehmä
Viestit: 253
Liittynyt: 16. Joulukuuta 2013, 10:55
Tupa: Luihuinen

Re: Täyden katsomon huispaustreenit

Viesti Kirjoittaja Darian Bringham »

Darianin oli pakko mielessään myötää Ciaránin olevan oikeassa. Vaikka kuinka hän olisi halunnut, ei Darian olisi voinut valita ketään muuta joukkueen kapteeniksi. Darian ei vastannut mustahiuksiselle mitään, vaan pysyi hiljaa. Kentälle tuijotellessaan Darian havaitsi Anthonyn lentävän huolestuttavan lähelle katsomoa, ja lopulta pysähtyvän heidän eteensä. Darian ehti jo toivoa, ettei poika - jos häntä nyt edes pojaksi voi kutsua - sanoisi heille mitään.

Kuten arvata saattoi, tottakai Anthony tervehti heitä kohteliaasti, mihin Ciarán vastasi. Jottei Darian olisi vaikuttanut liian epäkohteliaalta, oli hänenkin pakko murahtaa jotain tervehdyksen suuntaista. Keskustelu ei kuitenkaan ehtinyt edetä sen pidemmälle, kun paikalle saapui toinen Luihuisen pelaaja heittäen nokkavan kommentin Anthonyn tekemisistä.

"Anteeksi nyt vain neiti nenäkäs, mutta kuinka kehtaat puhua kapteenillesi noin?" Darian kivahti tytölle, tajuten sitten epähuomiossa puolustavansa Anthonya, mikä ei ollut lainkaan pojan tarkoitus. Vaikka Darian olikin järkyttynyt tytön flirttailuviittauksesta, oli hänen pakko puolustaa ensin huispausjoukkueen kunniaa.
"Jos loppuottelu ei olisi näin lähellä, en näkisi mitään syytä, miksei Anthony voisi vaikka erottaa sinua joukkueesta", Darian tuhahti. Niin hän olisi ainakin tehnyt, tottelemattomia nirppanokkia ei hänen huispausjoukkueessa oltaisi katseltu.


// sainpas edes jotain kirjoiteltua, sori viivästys ;__; //
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Täyden katsomon huispaustreenit

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

//Apua, meinasin niin kuolla, kuin luin Darianin vuoron. :'D Voi Dariania, se taisi kyllä nyt vaan lisätä vettä myllyyn. :DDD Häitä odotellessa! Ja joo, yritin jotain lyhyttä, mutta... joo.//

Anthonyn kavoille levisi aurinkoinen hymy ja Hestian aiheuttama ärtymys miltei unohtui, kun Darian murahti hänelle vastaukseksi jotakin tervehdyksen tapaista. Entisten kapteenien vastauksesta rohkaistuneena Anthony lensi vielä lähemmäs katsomoa ja hyvänen aika, joko hänen muistinsa ei ollut kovin hyvä tai sitten Darian oli komistunut entisestään valmistuttuaan koulusta. Hän ei ollut uskoa onneaan, sillä oli luullut jo menettäneensä pojan elämästään ikuisiksi ajoiksi, mutta siinä tämä nyt oli, ilmielävänä. Hän oli toki usein kuvitellut, mitä tekisi tai sanoisi, jos vielä joskus näkisi Darianin uudestaan, mutta nyt kaikki sanat tuntuivat hylänneen hänet. Siitä huolimatta hän lopulta kuitenkin avasi suunsa sanoakseen edes jotain - vain tullakseen Hestian keskeyttämäksi.

Anthony tunsi punan (joko raivon tai häpeän) nousevan kasvoilleen tytön flirttailukommentista ja ennen kaikkea tietysti Darianin pilkkaamisesta ja kääntyikin jo tyttöä kohti huutaaksen tälle takaisin jotain vähemmän ystävällistä, mutta Darian ehti ensin. Anthony kääntyi hämmentyneenä katsomaan entistä kapteenia. Hän ei ollut uskoa korviaan, kun Darian puolusti häntä. Darian puolusti häntä! Häntä! Anthony tunsi sydämensä jättävän miltei lyönnin välistä ja joutui puristamaan luutaansa vapaalla kädellään hieman tiukemmin. Darianin jatkaessa jotain loppuottelusta ja erottamisesta, Anthonyn oli laskettava katseensa välillä luutaa puristavaan käteensä, jotta Ciarán ja Darian eivät näkisi hänen poskilleen noussutta punaa ja hymyä, johon hänen suupielensä väkisin kaartuivat.

Saatuaan lopulta hölmön virneen pyyhittyä pois kasvoiltaan poika nosti katseensa ylös luudasta ja Hestiaan. Oli vaikeaa kuulostaa vihaiselta, kun jalat olivat hyytelöä ja sydän tuntui pomppaavaan hetkenä minä hyvänsä ulos rintakehästä, mutta hänen oli kuitenkin yritettävä parhaansa.

"Jos tuo suunsoitto ei lopu tähän paikkaan, olet ulkona joukkueesta nopeammin kuin Barry ja Larry tekevät selvää suklaakakusta!" hän huusi ja onnistuikin mielestään kuulostamaan ihan sopivan ärtyneeltä. Sitä hän tosin ehkä taas pikkuhiljaa alkoi ollakin, kun loppuottelun uhka alkoi taas häilyä hänen harteillaan entistä todellisempana. Darian oli oikeassa: hänellä ei ollut ennen sitä varaa menettää joukkueesta yhtään ketään, vaikka kuinka olisikin ehkä halunnut. Hän ei tietenkään ikinä myöntäisi sitä ääneen kenellekään, mutta hän aika ajoin pelkäsi, että Hestia itse irtisanoutuisi joukkueesta vielä ennen loppuottelua, jos he ottaisivat liian pahasti yhteen. Tyttö vaikutti hieman sillä tavalla ailahtelevalta eikä kovin luotettavalta pelaajalta.

"Luca! Ota Oliver ja harjoitelkaa syöttöjä!", Anthony huusi alas kentälle Lucalle, joka ilmeisesti oli hakemassa kaatoa. Nopeat ja tarkat syötöt olivat ensiarvoisen tärkeitä ja joukkueen uusin ja nuorin jäsen kaipasi siinä vielä harjoitusta.

"Ja Hestia voi lentää kentän ympäri vaikka vielä kymmenen kierrosta lisää!" hän vielä lisäsi tytölle, koska ei varsinaisesti tahtonut päästää ryhmyjä irti ennen kuin sai juttunsa valmiiksi Ciaránin ja Darianin kanssa, jotta voisi itse valvoa palloja. Jokin epäonnekas treenionnettomuus tässä kohtaa sinetöisi kyllä varmasti heidän kohtalonsa loppuottelussa.

"Anteeksi, hän... hän on raivostuttava, mutta paras lyöjä, jonka pystyin tähän hätään saamaan..." Anthony kääntyi huokaisten takaisin Ciarániin ja Darianiin päin vältellen kuitenkin katsomasta suoraan Darianiin. Tämä oli pitänyt joukkueessa yllä hyvää kuria, joten häntä suorastaan hävetti, että poika pääsi näkemään joukkueen nykyisen tilan. Säälittävää, ettei hän voinut luotsaamassaan joukkueessa laittaa yhtä tyttöä ruotuun, vaikka muuten olikin tunnetusti varsin suorapuheinen eikä sietänyt tällaista pelleilyä.
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Avatar
Oliver Wembley
Aloittelija
Viestit: 8
Liittynyt: 19. Huhtikuuta 2015, 14:36
Tupa: Luihuinen

Re: Täyden katsomon huispaustreenit

Viesti Kirjoittaja Oliver Wembley »

// oon varmaan nopein vastaaja koskaan //

Oliver nautti tuulesta lentäessään ympäri kenttää. Lennettyään muutaman kierroksen intensiivisesti harjoitellen hän päätti keskittyä seuraamaan, kuinka muut joukkuetoverit lensivät. Osa joukkueesta näytti olevan kerääntynyt katsomon luokse viihdyttämään yleisöä, mikä sai Oliverin kurtistamaan kulmiaan. Eikö viimeisten harjoitusten ennen ottelua pitänyt olla tärkeitä? Innokkaita faneja voisi jututtaa treenien jälkeenkin. Muut kentällä lentävät pelaajat vaikuttivat kuitenkin hyviltä ja varmoilta lentäjiltä, ja Oliver toivoi pysyvänsä joukkueen tahdissa mukana. Vaikka ei hän mikään huono ollut, olihan hän sentään päässyt joukkueeseen.

"Luca! Ota Oliver ja harjoitelkaa syöttöjä!" Oliver havahtui kuullessaan nimensä, ja etsi nopeasti katseellaan Lucaa. Vihdoinkin, olihan tässä jo lämmitelty tovi. Hän käänsi luutansa ympäri ja lähti laskeutumaan hieman alaspäin, kohti joukkuetoveriaan, joka oli jo lähtenyt hakemaan kaatoa.
Avatar
Luca Whistler
Odobenus rosmarus
Viestit: 58
Liittynyt: 3. Maaliskuuta 2014, 23:05
Tupa: Luihuinen

Re: Täyden katsomon huispaustreenit

Viesti Kirjoittaja Luca Whistler »

Lucan täytyi Anthonyn kunniaksi myöntää, että joukkueen edellisten kapteenien jututtaminen loppuottelun alla saattoi olla sittenkin hyvä idea. Vanhoilta kapteeneilta Anthony saisi vinkkejä siihen, millä konstein Luihuinen päihittäisi Rohkelikon tulevassa ottelussa. Mutta Lucan silmään jutustelu näytti toistaiseksi lähinnä vain kuulumisten vaihtamiselta. Poika kohautti olkiaan itsekseen ja laskeutui kentälle välinelaatikon luo.

"Luca! Ota Oliver ja harjoitelkaa syöttöjä!" Anthonyn ääni kuului katsomosta. Luca kääntyi ympäri kapteeniaan kohti.
"Selvä kapu!" poika vastasi ja veti oikean kätensä leikillisesti lippaan. Sitten hän kumartui ottamaan kaadon ja etsi katseellaan Oliveria. Näköjään hän sai treenata huispauksen lisäksi lasten vahtimistakin. Oliver sai tosissaan olla lahjakas ekaluokkalainen, jos he eivät meinanneet loppuottelussa luottaa täysin pelkän etsijän kykyihin.

Luca nousi luudalleen ja lensi jo vastaan tulevan Oliverin luo.
"Kuulit mitä sanottiin", hän totesi ja pyöritteli kaatoa käsissään. "Lennetään vaikka maalisalkoja kohti, syötetään muutama kerta ennen ja maalisaloilla toinen tekee maalin. Kysymyksiä?"
Odottamatta vastausta Luca nakkasi kaadon kohti joukkueen nuorinta jäsentä ja lähti lentämään hitaanlaista vauhtia maalisalkoja kohti.

//Roolipelipisteet myönnetty tähän saakka. -Caine
"Painting is easy when you don't know how, but very difficult when you do."
- Edgar Degas
Avatar
Ciarán O'Dwyer
Ylläpidon kätyri
Viestit: 999
Liittynyt: 3. Marraskuuta 2013, 19:58
Ammatti: Lipilinnan Lepakoiden jahtaaja
Viesti:

Re: Täyden katsomon huispaustreenit

Viesti Kirjoittaja Ciarán O'Dwyer »

((Hestia skipataan, joten tässä tulee pitkän tauon jälkeen!))

Jopa Ciaránin oli vaikea lukea Anthonyn reaktiota Darianin yllättävään puolustuspuheenvuoroon. Anthony näytti hetken yllättyneeltä, mutta niin näytti Ciaránkin, kun kuuli Darianin puolustavan Anthonya. Hämmästystä seurasi se, että Anthony laski katseensa, minkä Ciarán tunnisti tutuksi tavaksi peittää ilmeet, joita ei halunnut näyttää muille. Jäi kuitenkin epäselväksi, oliko ilme häpeää oman joukkueen puolesta vai iloa siitä, että vanha kapteeni asettui puolustamaan seuraajaansa. Perhanan Anthony, Ciarán ajatteli, koska tilanne jätti aivan liikaa tulkinnanvaraa.

Anthony selvisi hämmennyksestään pian, eikä enää osoittanut hämmentymisen merkkejä alkaessaan käskyttää joukkuetta. Ciarán hymähti Anthonylle, joka käski lyöjäparinsa lentää kymmenen kertaa kentän ympäri. Anthonyllakin näytti olevan jo kapteenin otteet, vaikka tämä ei ollut ollut pestissä edes kokonaista lukuvuotta.

Kun Anthony kääntyi pahoittelemaan lyöjänsä käytöstä entisille kapteeneille, Ciarán naurahti.
"Älä huoli, tiedän tunteen", hän sanoi kasvoillaan hymy, josta paistoi läpi aito empatia. "En tiedä miksi taitavimmat pelaajat ovat aina kaikkein ärsyttävimpiä. Meillä oli Griffinissä yksi tosi raivostuttava etsijä, mutta voitimme hänen avullaan melkein toivottomalta näyttäneen loppuottelun. Taitavat pelaajat on parempi pitää joukkueessa, joten kapteenina ei ainakaan kannata potkia heitä pihalle. Joskus se vaatii hirveästi sietämistä." Ciarán kohautti olkiaan.

"En muuten tiedä, miksi kaikista pelaajista juuri etsijät ovat aina kaikkein hankalimpia", Ciarán huomautti virnistäen. "Ehkä he luulevat olevansa korvaamattomia. Etsijän rooli on joukkueen tärkeimpiä, mutta sen ei tarvitse nousta päähän. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun törmäsin noin nenäkkääseen lyöjään."
"Enkä muuten tarkoita ärsyttävillä etsijöillä sinua", Ciarán lisäsi katsahtaen Darianiin ja virnisti jälleen. "Sinulla on iso ego, mutta et ainakaan häiritse sillä muita."
On the wrong side of heaven and the righteous side of hell
Avatar
Darian Bringham
Merilehmä
Viestit: 253
Liittynyt: 16. Joulukuuta 2013, 10:55
Tupa: Luihuinen

Re: Täyden katsomon huispaustreenit

Viesti Kirjoittaja Darian Bringham »

Darian nyökkäsi hyväksyvästi Anthonyn ymmärtäessä vinkin ja komentaessa joukkuettaan saman tien. Ja vielä sopivan tiukalla asenteella, joskin Darian itse olisi toki lisännyt mukaan hieman voimakkaamman äänensävyn ja ehkäpä muutamia tehostavia sanoja. Tiukka kuri oli kuitenkin avainasemassa menestyvässä huispausjoukkueessa, kaikki pelaajat olivat kuitenkin mukana vapaaehtoisesti.

"Lievästi sanottuna", Darian tuhahti Anthonyn kommenttiin Hestian raivostuttavuudesta. Darian ei olisi sietänyt hetkeäkään Hestian kaltaista ihmistä omassa huispausjoukkueessaan.
"Toivottavasti järjestät pian koelennot uutta lyöjää varten. Olen varma, että täältä löytyy yhtä hyvä pelaaja, jota olisi ehkä vähän helpompi sietää."

Ciaránin kommentti sai Darianin hieman närkästymään. Kuinka niin etsijät olivat hankalimpia? Darian ei ainakaan ollut omasta mielestään yhtään hankala, hänellä oli vain vahvat mielipiteet. Sitä paitsi hänhän on korvaamaton, Luihuisten joukkueen nykyinen etsijä ei varmasti olisi yhtä hyvä.
"Niinpä niin", Darian mulkaisi Ciaránia ja kääntyi sitten katsomaan pelikenttää. "Ainakin he kaikki ovat pysyneet luudillaan ja näyttävät osaavan lentää edes välttävästi."
Avatar
Anthony Underwood
Peittoburrito
Viestit: 312
Liittynyt: 9. Maaliskuuta 2014, 11:29
Tupa: Luihuinen

Re: Täyden katsomon huispaustreenit

Viesti Kirjoittaja Anthony Underwood »

”No, olen yrittänyt miettiä muita mahdollisuuksia, mutta Luihuiseen ei oikein ole tullut uusia huispaajia edellisten koelentojen jälkeen. Toivon, että ensi syksynä löytyisi joku… korvaaman hänet”, Anthony vastasi Darianille vilkaisten samalla kentälle varmistaakseen, että Hestia oli sopivan kaukana. Toki hän uhkaili tätä jatkuvasti joukkueesta ulos heittämisellä, mutta tämä ei tainnut ottaa häntä kovin tosissaan eikä hän tahtonut ainakaan juuri loppupelin alla tämän kuulevan, että hän oli asiasta enemmän tosissaan kuin ehkä antoi ymmärtää.

Anthonya hiukan lohdutti, kun Ciarán kertoi, että taitavimmat pelaajat olivat aina kaikkein ärsyttävimpiä. Ei toki sillä, että hän olisi itse mennyt sanomaan Hestiaa ehkä joukkueen taitavimmaksi pelaajaksi, mutta olihan tämä ainakin paras lyöjä – hänen itsensä lisäksi tietysti – jonka hän oli tähän hätään Luihuisten joukosta löytänyt. Lyöjän paikka ylipäätään ei tuntunut olevan niitä suosituimpia huispauspaikkoja ja viime aikoina hänestä tuntui muutenkin siltä, että Luihuisesta oli löytynyt tavallista vähemmän uusia huispaajia. Ainakaan sellaisia, joissa olisi jotain oikeaa potentiaalia. Olihan siellä aina ne muutamat, jotka kerta toisensa jälkeen yrittivät joukkueeseen, mutta jotka tuskin koskaan sinne asti pääsisivät.

Ciaránin mainitessa etsijöistä joukkueen hankalimpina pelaajina Anthony ei voinut olla virnistämättä hiukan, sillä hänelle tuli kyllä mieleen ainakin eräs Rohkelikon joukkueen etsijä, joka vastasi täysin Ciaránin kuvausta. Hän oli myös täysin samaa mieltä siitä, että lyöjät eivät yleensä tavanneet olla yhtään niin nenäkkäistä kuin Hestia. Lyöjän tehtävä joukkueessa oli kuitenkin enemmänkin tukeva ja puolustava kuin hyökkäävä. Kentällä joukkuetoverien suojeleminen meni kuitenkin aina ohi vastapuolen pelaajien häiritsemisestä. Kaikki oman puolen pelaajat luudilla oli kuitenkin yleensä prioriteetti ja jos ei ollut, niin se tarkoitti, että omassa joukkueessa oli jotain vikaa.

Anthonyn ilme muuttui heti kuitenkin järkyttyneen kautta pahoittelevaksi, kun Ciarán katsahti Darianiin ja huomautti, ettei tarkoittanut etsijöistä puhuessaan tätä. Toivottavasti Darian ei ollut ottanut hänen myötäilyään loukkauksena!

”Sinä olit loistava etsijä! Ja kapteeni”, hän kiirehti sanomaan ennen kuin ehti edes ajatella, miltä sanat ehkä kuulostaisivat. Jälkeenpäin hän saattoi vain toivoa, etteivät ne kuulostaneet liialliselta nuoleskelulta, sillä hän ei voinut oikein alkaa enää korjailemaankaan niitä, koska… no, silloin se ainakin olisi vaikuttanut nuoleskelulta. Hän kuitenkin tarkoitti sanojaan. Darian oli saanut joukkueen pidettyä hyvässä kurissa eikä tämän taidoissa etsijänäkään ollut mitään vikaa. Heidän nykyinen etsijänsäkään ei ollut varsinaisesti huono, muttei tämä kuitenkaan ollut Darian. Tämä ei itse asiassa ollut edes ihan Fhionnlaigh.

”Eivät he huonoja ole”, hän kohautti olkapäitään Darianin katsellessa pelikenttää ja todetessa, että ainakin kaikki pysyivät luudillaan ja osasivat lentää – edes välttävästi. Oliver oli hänelle itselleen se suurin epäilyksen aihe, mutta viimeisimmissä harjoituksissa tämän lento oli näyttänyt oikeastaan varsin hyvältä.

”Ei teillä sattuisi olemaan mitään viime hetken vinkkejä tulevaan loppuotteluun?” Anthony kysyi hetken päästä joukkueen entisiltä kapteeneilta tarkkailtuaan Lucan ja Oliverin syöttöharjoituksia, jotka eivät näyttäneet huonommilta. Vielä muutamia viikkoja sitten tilanne oli ollut hänestä huomattavasti pahempi.
Anthony Underwood (Luihuinen, 1. vuoden jatko-opiskelija) (Avatar Ciarán)

I’m sorry - you hug me with all your strength
I let out a sigh past your shoulders
Tears rise up past your shoulders
But only I know how I look
Avatar
Oliver Wembley
Aloittelija
Viestit: 8
Liittynyt: 19. Huhtikuuta 2015, 14:36
Tupa: Luihuinen

Re: Täyden katsomon huispaustreenit

Viesti Kirjoittaja Oliver Wembley »

Oliver lähti nopeasti seuraamaan joukkuetoveriaan tämän lätiessä lentämään kaadon kanssa kohti maalisalkoja. Hän yritti keskittyä harjoituksiin jo alusta alkaen kunnolla, sillä ei halunnut tuottaa pettymystä yhdellekään joukkueen jäsenelle. Kän koki olevansa nuorimpana ja kokemattomimpana joukkueen jäsenenä hieman muita tarkemmassa valvonnassa ja arvioinnissa, joten mokaaminen saattaisi johtaa vaikka joukkueesta ulos lentämiseen.

Lucan ehdotus harjoituksesta sopi Oliverille erittäin hyvin ja poika pyöritti päätään rivakasti.
"Ei kysymyksiä, aloitetaan vain".
Kaadon nappaaminen tuli Oliverille hieman yllätyksenä ja hän joutui pudottautumaan hieman alaspäin saadakseen sen kiinni. Sen jälkeen hänelle tulikin jo kiire lähteä lentämään Lucan perään. Alkoipa tämäkin taas hienosti, toivottavasti kukaan, ainakaan Anthony, ei nähnyt.

Saavutettuaan Lucan lähempänä maalisalkoja Oliver heitti kaadon takaisin tälle, tähdäten niin, että Lucan olisi helppo saada se kiinni. Olisi valtavan noloa heittää niin reilusti ohi, ettei toisella olisi mitään mahdollisuutta saada kaatoa kiinni. Onneksi Oliver oli sentään kohtalaisen hyvä huispaaja, eikai hän muuten olisikaan joukkueeseen päässyt.
Avatar
Luca Whistler
Odobenus rosmarus
Viestit: 58
Liittynyt: 3. Maaliskuuta 2014, 23:05
Tupa: Luihuinen

Re: Täyden katsomon huispaustreenit

Viesti Kirjoittaja Luca Whistler »

Lucan vaikutelman mukaan Oliver hätiköi kaadon käsittelyn, mutta ehkä se oli odotettavaa, kun kolme Luihuisen kapteenia seurasi harjoituksia. Vähemmästäkin hermostui. Tai ei, oikeastaan Oliverin olisi vain parempi tottua katsojiin, koska ottelussa heillä tulisi olemaan vieläkin enemmän katsovia silmäpareja. Oli siis ihan hyvä, että Darian ja Ciarán olivat tulleet paikalle seuraamaan, koska se loi painetta pelaajiin. Luca oli liittynyt joukkueeseen vasta silloin, kun sitä oli luotsannut Darian, mutta hän tiesi Ciaránin olleen kapteenina Dariania ennen.

Lähempänä maalisalkoja Luca keskittyi Oliverin liikkeisiin, koska tämä näytti aikovan syöttää. Oliver heitti suoran heiton, joka oli helppo saada kiinni. Luca hymyili ja heitti kaadon heti kohti maalisalkojen vasemmanpuoleisinta rengasta. Kaato läpäisi renkaan ongelmitta, koska maalisaloilla ei edes ollut pitäjää. Sitten Luca lensi hakemaan kaadon ja palasi Oliverin luo.

"Osaat hyvin perussyötöt, joten meidän kannattaisi varmaan harjoitella yllätyssyöttöjä", Luca totesi pojalle. "Olisi mahtavaa, jos vain me tietäisimme, koska olemme heittämässä toisillemme, eikä vastapuolen pitäjä osaisi ennakoida syöttöjä. Ideoita?"
Suurehkon ikäeron vuoksi Luca oli huomaamattaan ottanut ohjat harjoittelusta, kun Anthony juorusi aiempien kapteenien kanssa. Toivottavasti jahtaajien ohjeistaminen edes näytti coolilta, sillä Luca oli ollut innoissaan siitä, kun joukkueeseen oli otettu uusi tyttö. Kyseinen lyöjätyttö tosin oli kiinnostunut enemmän nahistelusta kapteeni Undewoodin kanssa kuin Lucan coolien puolien bongaamisesta. Lucan oli vaikeaa sulattaa sitä, mutta tyttö ei ehkä muutenkaan ollut hänen tyyppiään.
"Painting is easy when you don't know how, but very difficult when you do."
- Edgar Degas
Vastaa Viestiin