Laoghaire Stuart

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Laoghaire Stuart
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 9. Kesäkuuta 2024, 08:33
Tupa: Luihuinen

Laoghaire Stuart

Viesti Kirjoittaja Laoghaire Stuart »

Nimi: Laoghaire (Lee o ree) Bonnie Skye Stuart
Kutsumanimi: Laoghaire
Ikä: 24.11.2009
Skpl:Nainen
Seksuaalinen suuntautuminen:?
Taikasauva:?
Suojelius:?
Perhe taikovia, mutta eivät identifioidu puhdasverisiksi

Luonne: Ylpeä, päämäärätietoinen ja suorasukainen ovat adjektiivit joilla moni kuvaisi Laoghairea. Laoghaire haluaa olla tähti, hän ei ole aivan varma vielä millä alalla, mutta todennäköisesti johonkin taiteeseen viittaavaa. Pitää itseään lahjakkaana (ja onkin sitä) ja antaa sen kuulua, on mielellään etukeulassa jos kyse on esiintymisestä.

On ylpeä skotlantilaisuudestaan ja puhuu mielellään gaelia, jos vain saa siihen mahdollisuuden. Aksentti on hyvin vahva. Laoghaire on omalla tavallaan fiksu, hän opiskelee sen verran kun näkee hyödyllisenä, mutta jos on tulossa tähdeksi niin mihin sitä kaikkea tietoa tarvitsee? On luultavammin se, joka maksaa muille tehtäviensä tekemisestä.

Huumorintajua Laoghairella on, ainakin omasta mielestään. Välillä voi tuntua että liiankin kanssa, sillä ei kestä jos pitää puhua syvällisesti omista tai toisen tunteista, vaan sivuuttaa ne vitsillä. Tämän vuoksi tyttö voi tuntua törkeältä, mutta loppupeleissä hän ei vaan osaa ilmaista aitoa sisintään.

Ulkonäkö: Laoghaire on keskimittainen (n. 165cm) ja toivoo hartaasti kasvavan vielä muutaman sentin. Oljen keltaiset hiukset ovat pitkät, ulottuvat lapojen alle. Yleensä Laoghaire pitää niitä auki ja esittelee mielellään. Silmät ovat harmaat ja suuret, osaa näyttää viattomalta, mitä ei todellisuudessa aina ole. Kasvot ovat hieman pyöreät ja Laoghaire haaveilee korkeimmista poskipäistä. Muotoja tytölle on tullut, joista on julkisesti riemuissaan. Tämän ansiosta avokauluksiset paidat ovat normaalit ja koulupuvun paidat saattaa jäädä napittamatta ylänapeista.

Perhe: Laoghaire elää Skotlannin ylämailla vanhempiensa ja kahden nuoremman sisaruksen kanssa Invernessissä. Perheellä on kirjakauppa Invernessin keskustassa ja sivutoimenaan he toimivat erilaisissa juhlissa soittajina. Perheen isä Colum soittaa säkkipilliä ja äiti Maisie viulua. Nuoremmat lapset Ian (2011), Flora (2014) ja Lorna (2019) soittavat myös omien kykyjensä mukaan soittimia.

Harrastukst:Laoghaire soittaa viulua ja säkkipilliä (viulua paremmin) sekä laulaa. Hän pitää myös vanhoista skotlantilaisista kansantansseista. Ei niin mainostettu taito mistä hän pitää, on eri asioiden korjaaminen.

Laoghaire on ollut kotiopetuksessa, mutta perheen kirjakaupan laajennettua vanhemmat päättivät laittaa lapsensa kouluun.