📝 Ilmoittautuminen 2023-2024 [Muu taikamaailma]

Tämä alue on tarkoitettu Tylypahka AM:ista valmistuneiden oppilaiden koulunjälkeisen elämän pelaamiseen. Mikäli sinulla on AM:ista valmistuneita hahmoja, mukaan voi ilmoittautua pelaamaan täällä.

Valvoja: Sebastian Madison

Avatar
Lucas Mac Fhionnlaigh
Eliittiä
Viestit: 165
Liittynyt: 1. Syyskuuta 2014, 20:48
Tupa: Rohkelikko
Viesti:

Re: 📝 Ilmoittautuminen 2023-2024 [Muu taikamaailma]

Viesti Kirjoittaja Lucas Mac Fhionnlaigh »

Nimi: Lucas Mac Fhionnlaigh
Syntymäaika: 30.11.1999 (24-vuotias)
Asuinpaikka: Lontoo, vanhempien omistama hulppeahko "opiskelija-asunto"

Opiskelupaikka: Lontoon taikayliopisto (valmistunut 2022), pääaine taikaurheilu, sivuaineet viestintä ja politiikka

Työpaikka: Huispausjoukkue Harjuruusun Harakoiden etsijä
Toimenkuva: Oli aiemmin joukkueen varaetsijänä, mutta varsinaisen etsijän alettua odottaa perheenlisäystä, Lucas korvasi tämän joukkueen vakiokokoonpanossa toistaiseksi.

Muuta: Lucas valmistui Lontoon taikayliopistosta keväällä 2022 pääaineenaan taikaurheilu ja sivuaineinaan viestintä ja politiikka. Hänet palkattiin heti valmistuminsesa jälkeen skotlantilaisen huispausjoukkueen Harjuruusun Harakoiden varapelaajaksi. Sen ohella hän teki osa-aikaisesti töitä Päivän Profeetan urheilutoimituksessa. Tällä kaudella Lucas on päässyt pelaamaan jo otteluissakin, kun joukkueen vakituinen etsijä alkoi odottaa perheenlisäystä. Ammattilaishuispaajan elämä on kuitenkin melko kiireistä, joten hän on tältä erää lopettanut työnsä Päivän Profeetassa ja keskittyy täysillä huispaukseen.

Asui nykyisessä asunnossaan aiemmin yhdessä hyvän ystävänsä Sebastian Madisonin kanssa, mutta tätä nykyä asuu siellä yksin, koska Sebastianista on tulossa isä. Lucaksen mielestä heidän yhteinen asumisjärjestelynsä ei oikein sovi perheelliselle miehelle, joten Sebastian muutti omaan asuntoonsa.

Lucaksen vanhemmat ovat onneksi jättäneet tämän toistaiseksi rauhaan avioliittopuheiltaan, sillä ilmeisesti varapelaajasta vakituiseksi pelaajaksi siirtyminen teki huispausurasta jollakin tavalla hyväksyttävämmän.
"Ja mä rakastun taas, oon tyhmä ja heikko. Kahleist vapaudun vaan jos tunteit yhtään ei oo."
Lucas Mac Fhionnlaigh, Rohkelikko, 6. luokka, huispausjoukkueen etsijä ja kapteeni
Vastaa Viestiin