Maaliskuu 2024

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3543
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

Maaliskuu 2024

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

Maaliskuu 2024


Tervehdys jäsenille

Maaliskuun myötä alkaa vihdoin kevätkin nostaa päätään AM:in pihamailla ja lumelle voidaan sanoa lopullisesti hyvästit. Viime kuussa vietettiin ystävänpäivää, mutta maaliskuulle sijoittuu Pyhän Patrickin päivä, jota koululla ei virallisesti juuri juhlisteta, mutta jota siitä huolimatta on useina vuonna (erityisesti Luihuisten puolesta) juhlistettu varsin riehakkain menoin. Lisäksi pääsiäinen sijoittuu tänä vuonna aivan maaliskuun loppuun. Sitä varten koulukin on perinteisesti vaivautunut järjestämään (vähemmän riehakasta) ohjelmaa, josta voi lukea lisää alta.


Pääsiäinen 2024
Pääsiäisen arkipyhät pitkäperjantai 29. maaliskuuta 2024 ja 2. pääsiäispäivä 1. huhtikuuta 2024 ovat Tylypahka AM:issakin vapaapäiviä, mutta “pääsiäisloman” lyhyydestä johtuen oppilaat viettävät loman koululla eikä kuljetusta Lontooseen ole. Sen sijaan pääsiäisviikonlopun lauantai 30. maaliskuuta 2024 on ylimääräinen tylyahopäivä eli oppilaat pääsevät normaalien Tylyaho-sääntöjen puitteissa vierailemaan Tylyahossa. Lisätietoa tylyahopäivistä voi tarvittaessa lukea täältä. Pääsiäisen aikana ja siihen johtavalla viikolla koululla järjestetään myös jonkinlaista ylimääräistä pääsiäisohjelmaa, kuten esim. munanmaalausta Suuressa Salissa sekä pääsiäismunajahti koulun pihalla pääsiäissunnuntaina. Emme ole ylläpidon puolesta erikseen järjestämässä tälle vuodelle pääsiäiseen liittyviä pelejä, mutta jos siihen löytyy intoa, kuka tahansa halukas voi toki järjestää sellaisia pelejä laittamalla vaikka ilmoitusta pelisuunnittelualueelle.

Maaliskuun erikoiskirjahaaste
Maaliskuun erikoishaasteessa sukellamme elämäkertojan pariin, sillä aiheena on lukea elämäkerta, joka ei kerro miehestä eli joka toisin sanoen siis kertoo esimerkiksi naisesta tai muunsukupuolisesta henkliöstä. Haasteeseen käyvät elämäkerrat, omaelämäkerrat, muistelmat ja muut vastaavat teokset, ja jos tahtoo lisähaastetta. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät haastetopiikista, ja sinne myös ilmoitetaan haasteen suorittamisesta. Aikaa haasteen suorittamiseen on vuoden 2024 loppuun saakka, ja jos olet jo aikaisemmin tänä vuonna sattunut lukemaan jonkin haasteeseen sopivan kirjan, voit ilmoittaa hyväksilukea sen haasteeseen ilmoittamalla sen haastetopiikkiin vaikka heti. Huomaa kuitenkin, että yhden kirjan voi hyväksilukea vain yhteen erikoishaasteeseen!

Kirjahaasteen 2023 tulokset
Edellisen kirjahaasteen tulokset julkaistiin (vihdoin) viime kuun puolivälissä ja vanha kirjahaastealue on nyt jo arkistoitu, mutta jos joku missasi kyseisen postauksen, se löytyy täältä. Kiitokset vielä kaikille viime vuoden haasteeseen osallistuneille!


Uudet oppilaat

Olivia Williams (Korpinkynsi, 4. luokka)


Uudet henkilökunnan jäsenet

Ei vielä uusia henkilökunnan jäseniä


Tapahtumat

09.03.2024 - Tylyahopäivä
10.03.2024 - Uusikuu ja Timothy Morganin (18 vuotta) syntymäpäivä
17.03.2024 - Pyhän Patrickin päivä
23.03.2024 - Allen Lowettin (10 vuotta) syntymäpäivä
24.03.2024 - Klaus Schneiderin (37 vuotta) syntymäpäivä)
25.03.2024 - Täysikuu
29.03.2024 - Pitkäperjantai
30.03.2024 - Tylyahopäivä
31.03.2024 - 1. pääsiäispäivä ja kesäaikaa alkaa (kelloja siirretään 1 tunti eteenpäin)


Maaliskuussa tapahtunutta

Ei vielä tapahtumia

Tapahtumia poimitaan foorumin roolipeleistä, kuukausittaisista peli-illoista sekä ilmoitetuista chatpeleistä. Lisäksi tapahtumia voi ilmoittaa yksityisviestillä allekirjoittaneelle!
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista