Jane Estrada

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Jane Estrada
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 4. Tammikuuta 2024, 12:21
Tupa: Rohkelikko

Jane Estrada

Viesti Kirjoittaja Jane Estrada »

Jane Estrada
Koko nimi: Jane Victoria Estrada
Kutsumanimi:Jane

Ikä:15.v
Syntynyt: 31.12.2008
Tupa ja luokka: Rohkelikko, 5 luokka
(Oppilas)

Puhdasverinen noita

Ulkonäkö:
Jane on ulkonäöltä urheilullinen noin 157cm pitkä. Pitkät ja paksut valkoiset hiukset. Ei koruja eikä meikkiä. Jane ei muuten piittaa ulkonäöstään kunhan se on "käytännöllinen" joten hiukset lähes aina nutturalla niskassa jotta hiukset eivät häiritse. Iha on erittäin vaalea ja kaasvojen läpi kulkee lähes huomaamaton arpi. Ei näkyviä syntymämerkkejä.

Luonne: Sosiaalinen, mutta ei varsin kohtelias.Jane osaa olla ystävällinen riippuen ihmisistä mutta usein saa tylyjä vastauksia jos Jane sillä tuulellaa on. Sanoo ja tekee ennenkuin ajattelee.
Jane ei tykkää olla väärässä ja usein jää väittelemään eri mieltä asioista olevien kanssa.
Vaikka tuosta voi saada kuvan että Jane on vakava eikä omista huumorintajua niin päin vastoin huumorintaju löytyy ja kepposten tekeminen on yhtiä lempi "harrastuksia". Rohkea kokrilemaan uutta ja oikeastaan jos ei ole jotain toiminnallista tekemistä ja seikkailuja, Jane järjestää ohjelmaa. Kielletty metsä on esimerkiksi Janen mielestä paras paikka seikkailuille.
Kärsivällisyys ei ole sitä luokkaa, että aineiden kirjoitus yms muu opiskelu sujuisi ilman kymmentä keskeytystä jonkin muun asian kanssa. Vaikka Jane ei tykkää olla paikallaan vaan käytännön työt ja opiskelu sujuu laremmin, yleensä hän saa koulutyöt palautettua ajallaan eikä jokaisesta aineesta tule välttämättä arvosanaksi peikkoa.
Pohjimmiltaan Jane on kuitenkin hyvä ystävä(vaikkaa siltä ei aina vaikuta) eikä jätä ystäviään pulaan vaa auttaa aina parhaimpien kykyjensä mukaan ja rientää auttamaan apua tarvitsevaa.

Taidot/heikkoudet: Edellisessä kuvailinkin jo jonkin verran myös taitoja ja heikkouksia, mutta tässä tarkemmin. Jane on taitava asioissa jotka kiinnostavat ja joihin hän jaksaa uhrata aikaa(eli aika harvoin ne on koulu töitä) Huispaus kiinnostaa ja etsijänä Jane on jopa aika hyvä. Erityinen kiinnostus on taikaolennot(siis hirviöt) vaikka niidne kanssa taas Jame ei niin pärjääkkään, mutta kiinnostusta silti löytyy melkein loputtomiin.

Perhe: Biologinen perhe on mysteeri josta Jane tietää vain olevansa puhdasverinen. Hän asuu velhojen kanssa mutta he eivät ole biologisia vanhempia.