Tomek Hawron

Postaathan hahmoesittelysi tänne sen jälkeen, kun hahmosi on hyväksytty koulun jäseneksi!

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Tomek Hawron
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 8. Lokakuuta 2023, 11:19
Tupa: Luihuinen

Tomek Hawron

Viesti Kirjoittaja Tomek Hawron »

Koko nimi: Tomek Křesćan Hawron
Kutsumanimi: Tomek
Lempinimi/nimet: Toast
Kansalaisuus: Saksa
Syntämäaika ja -ikä: 31.10.2009, 14v
Tupa: Luihuinen
Luokka: 4 lk

Ulkonäkö: Pitkä ja naapurinpoikamainen olemus, jota värittää vakavat tummat silmät. Tomek ei ole näitä, jotka kulkevat tunteet hihassa tai kasvoilla, vaan hänen kasvot ovat yleensä aika vakaita samankaltaisen ilmeen jatkumoa. Tämä toki antaa hänelle oman niukasti 180 cm pituuden lisäksi varttuneemman olemuksen. Poika käyttää ruskeasankaisia silmälaseja. Hänellä on lyhyehköt rusehtavat hiukset, jossa on jonkin verran punapigmenttejä. Värimaailmaltaan ne muistuttavat punertavan maalin alta esille halkeavaa puuta. Kulmakarvat ovat tuuheat, luonnollisessa muodossaan. Nenä ei ole mikään sellainen, joka saattaisi suurta huomiota puoleensa, sillä lohkeilevat huulet ja hymyyn sulava suu yleensä vie huomion – mikäli eivät silmät.
Pojan kädet ovat vakaat ja vaikuttavat isoilta. Ne ovat tottuneet tekemään fyysistäkin työtä. Tämä vaikutelma lienee välittyvän myös pojasta muutenkin. Samoin kuin urheilutausta hänen ruumiinrakenteestaan. Hänellä on jonkin verran arpia. Yksi huomattavimmalla paikalla oleva on vasemmalla hänen silmänsä vieressä ja toinen oikean korvan alapuolella.
Vaatepartena on koulupukupäivinä jonkinlaisesti puettu koulupuku. Hän yleensä käyttää rusetillista versiota. Vapaa-ajan vaatetuksena erilaiset kauluspaidat ovat käytössä. Niiden ei tarvitse olla asiallisia vaaleita silitettyjä, vaan myös flanelli, pellava jne. käy. Eri kankaista olevat kauluspaidat ovat siis käytössä. Alaosana on housut. Farkkuja ei hänellä taida olla yhtäkään kappaletta. Muunlaisia housuja kyllä. Tilanteesta riippuen pitkiä, toisinaan lyhyempiä. Yleisvaikutelma siis aika siisti ja käytännöllinen. Sellaisia vaatteita, joissa pystyy liikkumaan ja jotka eivät ole liian herkkiä rypistymään, joka istumalta.

Luonne: Tomek vaikuttaa asialliselta pojalta. Hän on tunnilla kuunteleva, joka piirtää muistiinpanojensa sivuun vain aiheeseen liittyviä piirustuksia. Hän tykkää syödä aamupalalla paahtoleipää, mikä on saattanut hänelle yhden lempinimen.
Hänellä on aimo annos vastuuntuntoa. Tomek osaa puhua ihmisille, pienellä ja suuremmallekin joukolle. Introverttipuoli näyttäytyy kylläkin nautintona siitä, että voisi olla joskus vain ihan hiljaa eikä suuna päänä puhumassa.
Tomek tekee yleensä hyvin koulussa. Kunnes joku mainitsee olevansa pettynyt häneen tai uskoo, ettei hänestä ole nyt mihinkään, minkä jälkeen asiat menevät sitten kunnolla sekaisin sähläyksen vuoksi, ja alisuoriutuminen on taattu lopputulos. Positiiviset tsemppaukset ennen huispauspelejä ja kouluesitelmiä on siis plussaa. Yksi syy miksi hän yleensä käyttää positiivista tai vähintäänkin neutraalia kieltä.
Tomek ei oikein ole paras nimeämään tuntemuksiaan, eikä toiminaan tukena kavereilleen. Osaksi tämä on kielimuuri asia, sillä hän ei osaa kovinkaan paljon tällaista terminologiaa englanniksi. Toisaalta hänellä on hieman taipumusta kadota äkkiarvaamatta.

Tausta:
- Äiti ja isä ovat taikovia. Seitsemänpäisen lapsikatraan toinen. Sisaruksista vanhin on käynyt taikakoulua hetken. Nuoremmat eivät. Ei juuri puhu perheestä järin paljoa.
- Asuu itäisessä Saksassa, Spreewaldin pienessä taikovan väestön asuttamassa keskuksessa. Sen verran pieni yhteisö kyseessä, joka ei ole pitänyt yhteyttä juurikaan ulkoväestöön muuta kuin paikallisiin sorbeihin.
- Tomek on käynyt aiemmin Tylypahka AMia, kuten hänen vanhin siskonsa. Nuorista kumpikaan ei kuitenkaan ole ollut tässä taikakoulussa viime lukuvuotena.

Taidot/heikkoudet:
- osaa huispata
- osaa soutaa
- osaa syödä puikoilla
- osaa tulkita pilviä
- osaa veistää
- osaa tunnistaa ja toistaa joitain lintujen ääniä, ei kylläkään tiedä niiden englanninkielisiä nimiä
- tietää paljon luonnolla parantamisesta

Harrastukset: Luonto, taivas (erityisesti pilvet ja sääilmiöt)