🧹 Huispausottelu 1: Luihuinen vs. Puuskupuh (11.11.2023)

Kuva

Valvojat: Sebastian Madison, Tylypahkamafia

Avatar
Jesse Caine
Ylläpitäjä
Viestit: 3544
Liittynyt: 10. Lokakuuta 2013, 14:58
Ammatti: Professori
Oppiaine: Taikaliemet & tähtitieto
Viesti:

🧹 Huispausottelu 1: Luihuinen vs. Puuskupuh (11.11.2023)

Viesti Kirjoittaja Jesse Caine »

1. ottelu: Luihuinen vs. Puuskupuh
(pelattu 11. marraskuuta 2023)


Luihuinen
Pitäjä: Vivianna West (kapteeni)
Jahtaajat: Travis Stanson, Igor Postlethwait-Romanov, Gaëlle Lefebvre
Lyöjät: Gabriel Rover
Etsijä: Amir al-Ayadi

Puuskupuh
Pitäjä: N/A
Jahtaajat: Ivana Grace, Cecilia Egerton
Lyöjät: N/A
Etsijä: Gaia Elmsworth

(Koska valitettavasti allekirjoittaneen mielikuvitus näiden ottelukuvausten kirjoittamisessa alkoi monen vuoden jäljiltä olla melko vähissä, jatkossa ottelukuvauksissa avataan vain pähkinänkuoressa, mitä arvontojen tulokset pelillisesti tarkoittavat. Pelaajat voivat halutessaan vanhaan malliin kirjoittaa itse tarkemmin roolipelillistä tekstiä siitä, miten ottelu heidän hahmojensa kannalta sujui, esim. miksi etsijälle kävi niin huonosti sieppijahdissa tai miksi joukkue ei onnistunut tekemään enempää maaleja.)
  • Ottelupäivän sää oli puolipilvinen.
  • Ottelu kesti hieman keskimääräistä pidempään.
  • Luihuisen etsijä havaitsi siepin aivan lähellään, Puuskupuhin etsijä pääsi jahtiin mukaan vähän myöhässä.
  • Luihuisen etsijä nappasi siepin erittäin nopeasti ja taitavasti Puuskupuhin etsijän jäädessä aika lailla alakynteen.
  • Luihuisen jahtaajat ehtivät tehdä ottelun aikana 5 maalia, Puuskuphin jahtaajat 6 maalia.
  • Siepin nappaamisen myötä Luihuisen joukkue voitti ottelun 200-60.
Ottelu päättyi Luihuisen voittoon pistein 200 - 60.

Pistetilanne ottelun jälkeen:
1. Luihuinen 200 pistettä
2. Puuskupuh 60 pistettä
3. Korpinkynsi 0 pistettä
3. Rohkelikko 0 pistettä

Huispausjoukkueiden jäsenet voivat halutessaan seuraavan kolmen viikon aikana kommentoida tähän ketjuun oman hahmonsa pelipanosta kyseisessä ottelussa. Mikä meni pelissä hyvin ja mikä huonosti? Peliä voi kuvailla niin roolipeliviestein kuin myös lyhyesti off-game-kommenteilla. :) Muistakaa kuitenkin ottaa huomioon ottelun lopputulos ja se, että ette voi autohitata hirveän paljon muiden pelaajien hahmoja. Ei-pelaajahahmojen (eli ne joukkueiden jäsenet, joilla ei ole oikeasti pelaajaa) tekemisistä voitte päättää hieman vapaammin.
Kommentointi päättyy: 26. marraskuuta 2023 klo 23:59

Pelin kulku
Tulokset on arvottu nopanheittosivusto ROLZ:in avulla ja alla on tämän ottelun loki. Noppia heitteli allekirjoittanut itse ja virallisena valvojana toimi Sebastian Madison, jonka tehtävänä oli siis pitää huolta, ettei laskuvirheitä tehty eikä noppia heitelty uudestaan vaan ensimmäinen tulos jäi voimaan. Sebastian on ystävällisesti vahvistanut, että virheitä ei tämän ottelun aikana tapahtunut. Nopanheittelyn säännöt voi lukea täältä.

Koodi: Valitse kaikki

JCaine: OTTELU 1: 11. marraskuuta 2023 LUIHUINEN vs. PUUSKUPUH 
JCaine: Ottelun pituus [ d100 = 93 ] 
JCaine: Normaalia pidempi ottelu, joukkueilla 25 maaliyritystä 
JCaine: Ottelusää [ d10 = 4 ] 
JCaine: Ottelusää: Puolipilvistä 
JCaine: Luihuisen maalit [ 25d10e8 = 5 ones1 ] 
JCaine: Puuskupuhin maalit [ 25d10e8 = 6 ones5 ] 
JCaine: Luihuisen etsijä havaitsee siepin [ d100 = 93 ] 
JCaine: Puuskupuhin etsijä havaitsee siepin [ d100 = 38 ] 
JCaine: 93-38=55 --> +6 bonus Luihuisen etsijälle 
JCaine: Luihuisen etsijä [ d20+6 = 25 ] 
JCaine: Puuskupuhin etsijä [ d20 = 9 ] 
JCaine: Luihuisen etsijä nappaa siepin 
JCaine: Luihuinen 150+50, Puuskupuh 60 
JCaine: LOPPUTULOS: LUIHUINEN VOITTAA 200-60 
Jesse Caine | Taikaliemet & tähtitieto | Luihuisen tuvanjohtaja
"We don’t own our heavens now, we only own our hell." (Avatar)
Pelaajaesittely ja hahmolista
Vivianna West
Taikuri
Viestit: 34
Liittynyt: 3. Marraskuuta 2020, 18:08
Tupa: Luihuinen

Re: 🧹 Huispausottelu 1: Luihuinen vs. Puuskupuh (11.11.2023)

Viesti Kirjoittaja Vivianna West »

Ottelupäivänä Viviannaa hirvitti. Hän oli saanut unta vasta puolen yön jälkeen ja herätessä hänestä tuntui siltä, ettei ollut nukkunut yhtään. Kuitenkin, kahvin ja aamupalan turvin hän sai skarpattua itsensä ja joukkueensa kasaan, he olivat lentäneet takapuoli ruvella koko syksyn, niin nyt vain haetaan voitto.

Okei, oli Viviannalla takataskussa villikortti, salaisuus jota hän oli varjellut tarkasti kaikilta joukkueen ulkopuolisilta jäseniltä. Tutustuessaan edellisenä keväänä Ciaran O'Dwyeriin, Vivianna oli kysynyt häneltä, että voisiko hän auttaa seuraavana vuonna huispauksen kanssa. Joten, salaa koko syksyn he olivat pitäneet kirjeenvaihtoa ja Ciaran oli saattanut mystisesti tulla pyörähtämään treeneissä antamaan muutaman vinkin. Mut pääasiassa, Ciarilta hän oli saanut monta hyvää ideaa ja ajatusta.

Etsijän vaihto oli myös jälleen vähän hasardia ja oikeastaan Vivi oli nostanut kädet pystyyn asian kanssa. Hän treenautti Amiria parhaan kykynsä mukaan sekä muuta joukkuetta samalla.

Onneksi ottelusää oli puolipilvinen, eikä tullut vettä. Ei tarvinnut välttämättä palella. Kentälle mennessä Vivi ei toivonut mitään niin paljon, kuin sitä että Rover löisi jokaikisen puuskupuhin lentäjistä maahan. Armottomuus, se oli tämän vuoden sana.

Peli lähti hyvin käyntiin, vaikka Vivistä tuntui että hän missasi muutaman torjunnan sen takia että kyttäsi sieppiä. Onneksi Travis, Igor ja Elle toimivat kolmestaan, sillä kaatoja tuli myös heidän puoleltaan.

Vivi oli lähellä kiljua, kun näki Amirin vasemmalla puolella leijailevan siepin. Sen sijaan hän tyytyi viuhtomaan aggressiivisesti, missaten näin vielä yhden maalin. Hitto, mutta Amir näki siepin!

Sieppi jahti oli lyhyt ja yksinkertainen ja siinä vaiheessa kun Vivi näki Amirilla siepin, puhkesi hän itkuun. Onnen kyyneleitä ja muille iloa että West vollottaa. Hän siirtyi muiden mukana alas ja halasi Al-Ayadia tiukasti, sekä koko joukkueen läpi.
Avatar
Travis Stanson
Taikuri
Viestit: 46
Liittynyt: 4. Helmikuuta 2021, 13:53
Tupa: Luihuinen

Re: 🧹 Huispausottelu 1: Luihunen vs. Puuskupuh (11.11.2023)

Viesti Kirjoittaja Travis Stanson »

Ottelupäivän aamuna Travis tunsi olevansa huippuvireessä. Hermot olivat kasassa, kroppa oli kunnossa ja alla oli muutavat nappiin menneet treenit. Oikeastaan Travisista tuntui, että asiat olivat menneet täysin päinvastaisesti, kuin mitä hän oli pelännyt. Oppilaskunnan haliltuksen puheenjohtajaksi ryhtyminen ei ollut heikentänyt hänen huispaustuloksiaan, vaan päin vastoin. Nyt kun hänellä oli muutakin tekemistä, tuntui palautuminen käyvän nopeammin.

Niinpä Travis istui suuressa salissa aamiaisella jo hyvän aikaa ennen muun joukkueen saapumista ja muiden koittaessa väkisin pakottaa alas ateriaa hän söi hyvällä halulla. Kentälle astellessa Travisista tuntui, että tänään kaikki oli kohdallaan, sillä sääkin oli vielä suosiollinen. Tänään mikkään ei voisi lannistaa häntä.

Peli alkoi rauhakseen, ja koko joukkue vaikutti keskittyneeltä ja itsevarmalta, paitsi Vivianna. Kapteeni West oli selkeästi omissa maailmoissaan ja välillä Travisista tuntui että hän unohti ettei ole kentän laidalla seisova valmentaja vaan pitäjä. Joka tapauksessa Travis kuitenkin ymmärsi Vivin tarpeen katsella sieppiä, sillä joukkueen etsijä oli taas vaihtunut ja myös Travis oli kiinnostunut siitä, miten Amir pärjää.

Kaikki meni kuitenkin hyvin, Vivianna torjui tarpeeksi Puuskupuhin jahtaajaketjun maaliyrityksiä, Rover humautti Puuskupuhin jahtaajan komeasti alas luudalta ja Travisin, Ellen ja Igorin yhteispeli toimi. Erityisen ylpeä Travis oli siitä täydellisestä esityöstä jonka hän petasi Ellelle toista maalia varten. Puuskupuhin keijupöly tuntui tosiaan hälvenneen. Enää puuttui sieppi ja siinä valitettavasti Travis ei voinut auttaa vaikka oli muuten yrittänyt tukea Amiria kaikin mahdollisin keinoin.

Sitten Travis näki sen, ja niin näki myös Amir, luojan kiitos. Puuskupuhin etsijä oli onneksi kaukana ja Amir sai hyvän etumatkan. Kun Travis sitten näki siepin siipien törröttävän Amirin nyrkistä ja ilonkyyneleet Viviannan poskilla hän lensi maahan ja heti Viviannan halattua Amiria, otti tätä kainaloista kiinni ja pyöräytti ympäri. He olivat voittaneet.
Vastaa Viestiin